Dean sedel sam v izbe a rozmyslal nad tym co sa bude diat. Zoziera ho pocit vo vnutri ze musi ist do pekla za to vsetko co spravil pre brata Sama. Satral sa o neho, daval na neho pozor, ochranoval ho, pomohol mu ked to najviac potreboval, bol mu ako otec, matka a hlavne dobry brat dokopy. Vzdy stal pri nom ked to Sam potreboval a pomahal mu z problemou, podporoval ho v jeho rozhodnutiach. A vie ze je nespravodlive, ked musi ist do pekla za to vsetko co spravil pre rodinu a este ze sa obetoval za brata.
No vie ze nikdy neolutuje ze zacranil Sama pred smrtou!!!
Sice citi sa horzne a boji sa, premysla stale o svojom zivote co dokazal, co spravil dobre. Namysla si ze nic nedokazal, ze je nula, citi sa strasne. Je presvedceny ze jeho zivot nema zmyslel, naco zije!!!
Otec ho vychoval ako vojaka a bojovnika a tak sa aj citi ako panacik v boji ktory nema vyznam, je na nic a ked dobojuje vojnu tak ho vyhodia do smetneho kosa akoby nikdy neexistoval.
Je mu luto ze ho octec nevychovaval ako Sama ale daakoval mu ze ho naucil byt silnym. Ako premysla tisnu sa nu slzy do oci lebo vie ze musi opustit vsetko co ma nadovsetko rad!
Sama svojho mladsieho brata za ktoreho dal zivot, svoje auto ktore nikomu nechcel nikdy pozicat, hudbu ktoru tak miluje a inych kopu veci.
Nechce ani jednu s tych veci opustit no nema na vyber! Obetoval sa za brata a vie ze je to ta najlepsia vec aku spravil. Vravi si stale dookola " Ak tu ma byt niekto mrtvy tak som to ja a nikto iny!!"
Vsak napoko co by nespravil pre svojho brata, ktoreho tak lubi.
Nevie si predstavit ze by bola inaksia situacia aka je! Nevedel si predstavit ,ze by Sam bol mrtvy a on by si nadalej zil ten jeho prazdni a bolestivy zivot ako si mysli.
San nas sebou stale rozmysla preco sa hra na drsneho, nebojacneho, silneho, bezcitneho Deana, ked je vo vnutri slaby a boji sa!!!
No ma prvelku hrdost aby poprosil o pomoc Sama alebo Bobbyho.
Ma vela otazok preco prave on musi ist do pekla, preco sa citi na nic , bezmocne a hlupo. Ale odpovede nenachadza a to ho nici!!!
Sam si odpovedat nevie a nema mu kto odpovedat!!!
Myslou mu bludi uz dost dlhy cas jedna velikanaska tuzba ktorru si kazdy den predstavuje. Chce aby mama a otec boli zivy. Aby Sam a on vyrastali s rodicmi ktory ich vychovavaju s laskou a nehou. Aby Samova Jessica bola ziva a Sam by bol zo svojou lasou a miloval ju ako ju este stale miluje pretoze vie ze Sam ju nikdy neprestal milovat a stale po nej tuzi.
No tato tuzba sa mu nikdy nesplni a zanikne presne v ten den ked zomre.
Vzdy ked si na ten sen a nesplnitelnu tuzbu spomenie aspon sa podusmeje lebo vie , ze to bolo nadherne mat normalny zivot bez lovenia demonou a strachu zo smrti.