Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Deanove pocity

Goto down 
+2
Ewis
Dzowika4
6 posters
AutorSpráva
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Počet príspevkov : 464
Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D
Registration date : 23.08.2008

Deanove pocity Empty
OdoslaťPredmet: Deanove pocity   Deanove pocity Empty19.09.08 19:42

Dean sedel sam v izbe a rozmyslal nad tym co sa bude diat. Zoziera ho pocit vo vnutri ze musi ist do pekla za to vsetko co spravil pre brata Sama. Satral sa o neho, daval na neho pozor, ochranoval ho, pomohol mu ked to najviac potreboval, bol mu ako otec, matka a hlavne dobry brat dokopy. Vzdy stal pri nom ked to Sam potreboval a pomahal mu z problemou, podporoval ho v jeho rozhodnutiach. A vie ze je nespravodlive, ked musi ist do pekla za to vsetko co spravil pre rodinu a este ze sa obetoval za brata.
No vie ze nikdy neolutuje ze zacranil Sama pred smrtou!!!
Sice citi sa horzne a boji sa, premysla stale o svojom zivote co dokazal, co spravil dobre. Namysla si ze nic nedokazal, ze je nula, citi sa strasne. Je presvedceny ze jeho zivot nema zmyslel, naco zije!!!
Otec ho vychoval ako vojaka a bojovnika a tak sa aj citi ako panacik v boji ktory nema vyznam, je na nic a ked dobojuje vojnu tak ho vyhodia do smetneho kosa akoby nikdy neexistoval.
Je mu luto ze ho octec nevychovaval ako Sama ale daakoval mu ze ho naucil byt silnym. Ako premysla tisnu sa nu slzy do oci lebo vie ze musi opustit vsetko co ma nadovsetko rad!
Sama svojho mladsieho brata za ktoreho dal zivot, svoje auto ktore nikomu nechcel nikdy pozicat, hudbu ktoru tak miluje a inych kopu veci.
Nechce ani jednu s tych veci opustit no nema na vyber! Obetoval sa za brata a vie ze je to ta najlepsia vec aku spravil. Vravi si stale dookola " Ak tu ma byt niekto mrtvy tak som to ja a nikto iny!!"
Vsak napoko co by nespravil pre svojho brata, ktoreho tak lubi.
Nevie si predstavit ze by bola inaksia situacia aka je! Nevedel si predstavit ,ze by Sam bol mrtvy a on by si nadalej zil ten jeho prazdni a bolestivy zivot ako si mysli.
San nas sebou stale rozmysla preco sa hra na drsneho, nebojacneho, silneho, bezcitneho Deana, ked je vo vnutri slaby a boji sa!!!
No ma prvelku hrdost aby poprosil o pomoc Sama alebo Bobbyho.
Ma vela otazok preco prave on musi ist do pekla, preco sa citi na nic , bezmocne a hlupo. Ale odpovede nenachadza a to ho nici!!!
Sam si odpovedat nevie a nema mu kto odpovedat!!!
Myslou mu bludi uz dost dlhy cas jedna velikanaska tuzba ktorru si kazdy den predstavuje. Chce aby mama a otec boli zivy. Aby Sam a on vyrastali s rodicmi ktory ich vychovavaju s laskou a nehou. Aby Samova Jessica bola ziva a Sam by bol zo svojou lasou a miloval ju ako ju este stale miluje pretoze vie ze Sam ju nikdy neprestal milovat a stale po nej tuzi.
No tato tuzba sa mu nikdy nesplni a zanikne presne v ten den ked zomre.
Vzdy ked si na ten sen a nesplnitelnu tuzbu spomenie aspon sa podusmeje lebo vie , ze to bolo nadherne mat normalny zivot bez lovenia demonou a strachu zo smrti.
Návrat hore Goto down
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

Počet príspevkov : 193
Nálada : Taká supernaturálska!!!
Registration date : 24.08.2008

Deanove pocity Empty
OdoslaťPredmet: Re: Deanove pocity   Deanove pocity Empty19.09.08 21:02

Hroozne pekne, ale smútne...a máš prawdu síce sa Dean obetoval kvôli bratovi a cítil sa za to vinne, ale mal na to dôvod..ten dôvod bol ten, že ho ma rád...a pre Sama by sprawil čokoľvek...Dávam ti poklonu..Deanove pocity 103511 Deanove pocity 103511 Deanove pocity 103511

Deanove pocity 104346 Deanove pocity 104346
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

Deanove pocity Empty
OdoslaťPredmet: Re: Deanove pocity   Deanove pocity Empty19.09.08 21:39

Dzowika4: krásna poviedka. To ako si Dean vyčíta, čo spravil pre brata aj keď vlastne inú možnosť nemal je krásne. Viem mala by som plakať a ver, že tvoje slová by ma aj rozplakali. Ale nezúfajme - Dean je späť, bratia sú spolu a toto je len jedna bolestivá spomienka.
To však nič nemení na tom, že sa mi táto poviedka páčila. 702 702 702 dance dance Deanove pocity 71416 Deanove pocity 71416 Deanove pocity 177401 Deanove pocity 177401 Deanove pocity 104346
Návrat hore Goto down
lenkka
Winchester
Winchester
lenkka

Počet príspevkov : 2352
Nálada : predsvadobná
Registration date : 06.07.2008

Deanove pocity Empty
OdoslaťPredmet: Re: Deanove pocity   Deanove pocity Empty19.09.08 22:16

Co ti na to napisat je to nadherne ta poviedka ma dostala! 702 702 702 jenadherna vsetky tien pocity Deanove pocity 87642 Deanove pocity 87642 Deanove pocity 87642
Krasa uz sa tesim na dalsie! Wink Wink Wink Wink
Návrat hore Goto down
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Deanove pocity Empty
OdoslaťPredmet: Re: Deanove pocity   Deanove pocity Empty23.09.08 15:49

dakujéééééém móóóć že sa vám to páčilo som strašneeee rada 603 ....a budem sa pokúšať robit novéééé a lepšie Wink Wink ....ste zlatučkyyy Deanove pocity 103511
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

Deanove pocity Empty
OdoslaťPredmet: Re: Deanove pocity   Deanove pocity Empty06.10.08 20:49

Taky moc povedené Deanove pocity 103511 Deanove pocity 103511 Deanovy neveselé pocity Deanove pocity 71416 Deanove pocity 71416 Proč se tak podceňuje?! Zajimavý nápad napsat, jak se cítil před odchodem Deanove pocity 949816 Deanove pocity 949816 Jen by se mi to trochu víc líbilo,kdyby si to psala v první osobě... :shame: 603 ale to je jen taková drobnost...
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

Deanove pocity Empty
OdoslaťPredmet: Re: Deanove pocity   Deanove pocity Empty13.10.08 12:59

Chudáčik Dean Deanove pocity 71416 Deanove pocity 71416 Deanove pocity 71416 dostáva riadne zabrať od života Deanove pocity 71416 Páči sa mi tvoj štýl písania, akým opisuješ jeho pocity, aj tie vety, ako ich za sebou dávaš, človek sa hneď precitne do postavy a jeho myšlienok.

Ak môžem napísať, trošku mi tam chýbali čiarky v niektorých vetách 603 a boli tam aj menšie preklepy 603 Možno si kopem vlastný hrob za toto menšie kritizovanie, ale aj tieto maličké chyby môžu urobiť zle z celkového efektu. Myslím to len dobre, takže nabudúce si poviedku pred uverejnením prebehni pár krát očami a uvidíš, bude tam o pár chýb menej. 703

Krásne a smutné v jednom momente, poviedka sa mi naozaj páčila, len tak ďalej Deanove pocity 312566 Deanove pocity 430869 704
Návrat hore Goto down
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Deanove pocity Empty
OdoslaťPredmet: Re: Deanove pocity   Deanove pocity Empty20.10.08 23:08

dakujem vam noo na tie chyby si musim dat veci pozor uz noo.....ale aj tak mooc dakujem za to ze sa vam to paciloooo.....tak budem sa pokusat dalej pisat aby som mala same chvali hehe ale nie nooo
som radaa:loveu: Deanove pocity 891817
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Deanove pocity Empty
OdoslaťPredmet: Re: Deanove pocity   Deanove pocity Empty

Návrat hore Goto down

Deanove pocity
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Fanfiction :: Dokončené poviedky :: Dzowika4-
Prejdi na: