Eviik Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 29 Bydlisko : Sokolov Registration date : 15.01.2011
| Predmet: Co se to děje :( 20.02.11 21:52 | |
| Doufám, že se nebudu opakovat a že to tady někde už není napsané (zas tak dlouho tu nejsem a nemám o všem přehled)No teď mě napadlo, k tomu zlepšení a zhoršení seriálu, (jak se o tom fur mluví), co se také v posledních sériích zhoršilo je hudba, první série byly nabušené krásně tvrdými písničkami, což byl jeden z důvodů, proč jsem si SPN všimla (ono když uslyšíte své milované AC/DC a uvidíte tu nádhernou impalu prodírající se tmou, tak prostě neodoláte ). Poslední série jich ale moc neobsahovaly, sice chápu, že je nemůžete narvat všude (ačkoli i o tom by se dalo přemýšlet... ), ale v 6. sérii snad nic tvrdého slyšet nebylo. Někdy mě až štve, co tam nasadí za hrůzy (omlovám se milovníkům popových písniček, ale na to já prostě nejsem). Tak se táži: Pokud se v 6. s. chtějí vracet ke kořenům, tak proč se nevrátí i s hudbou ? Názory ? | |
|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Co se to děje :( 20.02.11 22:10 | |
| Ono to je tak, že oni by tam radi vopchali super rockové songy, ale odkedy im CW znížila rozpočet, veľmi si vyskakovať nemôžu. Odkúpenie jednej pesničky stojí strašné prachy (myslím, že preto sa im nikdy nepodarilo dať do epizódy nič od Metallicy - nemôžu si to dovoliť), no Jensen v jednom rozhovore nedávno povedal, že sa majú vrátiť ku klasickým rockovým songom v týchto ďalších epizódach.
| |
|
JMMM Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 208 Age : 37 Bydlisko : Slovensko, Zem, Slnečná sústava, Mliečna cesta, Vesmír: Svet, kde nadprirodzeno má svoje čaro Nálada : daždivá Registration date : 21.11.2009
| Predmet: Re: Co se to děje :( 21.02.11 18:39 | |
| Bolo by dobré... Tiež mi to v poslednej dobe ide tak trochu na nervy, aká hudba hrá. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Co se to děje :( | |
| |
|