| Divine: The Series | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Divine: The Series 15.05.11 10:16 | |
| Drazí Koblihofilové, šiřte dál, po fenoménu Minions se skrz Mishu Collinse šíří Divinites. S částí Supernaturálního štábu vznikl unikátní projekt "hororu" online - Divine: The Series. (Koblížek ztvárňuje onoho kněze) Air date je někdy za 60 dní, zatím spekulace, nikde neuvedeno kdy přesně. Sledujte zde - kód:
-
http://www.divinetheseries.com/ | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| |
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: Divine: The Series 15.05.11 12:11 | |
| Patřím k tý menšině, kterým to liška nezobrazuje. Bacha, teď to zase vidím a nemusím se ani logovat. Nick? Ať si Tě přišoupnu do přátel. | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: Divine: The Series 15.05.11 12:54 | |
| Na mě musíš pomalu Jaký nick myslíš Nevím, jestli nějaký nick mám | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: Divine: The Series 15.05.11 14:09 | |
| hi hi - jsem tak - díky za odkaz Panthero | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: Divine: The Series 16.05.11 17:27 | |
| JÁ JSEM TAM TAKY!!! | |
|
| |
Eviik Pocestný duch
Počet príspevkov : 99 Age : 29 Bydlisko : Sokolov Registration date : 15.01.2011
| Predmet: Re: Divine: The Series 17.05.11 20:45 | |
| Hele, jaktože když jsem lognutá, tak se mi to na mapě nezobrazuje ? | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Divine: The Series 17.05.11 21:24 | |
| - Eviik napísal:
- Hele, jaktože když jsem lognutá, tak se mi to na mapě nezobrazuje ?
Vyloguj se a křížky uvidíš. Mají to špatně udělané, některým to funguje, když jsou lognutí a druhým (i u mě) to funguje, když nejsou lognutí. | |
|
| |
Polgara Pocestný duch
Počet príspevkov : 90 Bydlisko : nejzápadnější západ ČR Nálada : úplně andělská.... Registration date : 27.07.2010
| Predmet: Re: Divine: The Series 18.05.11 14:25 | |
| | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Divine: The Series 18.05.11 15:59 | |
| Konečně, teaser aneb Koblížek se modlí a mně se třesou kolena... Já mám snad úchylku na tu jeho křivou jedničku vpravo dole... - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=rJDa0K_CAJ8 Zjednodušeně řečeno, bude to hororový seriál, který bude puštěný jen online. (žádná televize, žádné čekání na grab) Prakticky byla jejich vize taková, že to bude pro mladou generaci, co všechno sleduje na smartech nebo max. v pda cestou do školy. Víc sama nevím. Oficiálně to má být spuštěné někdy v půlce července. Počítadlo právě tvrdí 56 dní a 8 hodin. Doufám, že se to v průběhu června ještě upřesní, co a jak bude. Spoil:Co se týká děje, tak kněz - asi Koblížek, protože jich tam má být víc, bude ztrácet víru v Boha (menší paralela SN), ale bude svědkem vzkříšení nesmrtelného tvora jménem Divine. Poskytne mu/jí azyl ve svém kostele a zjistí, že on/ona dává duším na výběr mezi dobrem a zlem. Koblížek bude svádět vnitřní boj se svými hříchy atd. | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Divine: The Series 19.05.11 15:25 | |
| Našla som krížik pre Pantheru aj Bohdy. Ako to mám spraviť, aby som tam mala krížik aj ja? | |
|
| |
Polgara Pocestný duch
Počet príspevkov : 90 Bydlisko : nejzápadnější západ ČR Nálada : úplně andělská.... Registration date : 27.07.2010
| Predmet: Re: Divine: The Series 19.05.11 15:36 | |
| Jsi zaregistrovaná???? Musíš se nalogovat, či co...pod nějakým nickem - třeba jako tady - a vyplníš místo bydliště a měla bys tam být.....aspoň já jsem se tam takto dostala | |
|
| |
Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: Divine: The Series 19.05.11 15:55 | |
| Ja som sa tam zaregistrovala, ale žiadna kolonka ohľadom bydliska tam nebola. | |
|
| |
Polgara Pocestný duch
| Predmet: Re: Divine: The Series 19.05.11 16:59 | |
| Musíš na my divine,pak si najet na profile,pod fotkou nebo teda místem na obrázek nebo foto je EDIT a tam by se Ti mělo objevit zadání jména,jestli jsi žena a pak location a už když do toho začneš psát jméno města,tak to na Tebe vyskočí všechno a taky je tam datum narození.... try it | |
|
| |
Ellen Žltočočko
| Predmet: Re: Divine: The Series 19.05.11 21:08 | |
| Som asi sprostá. Prešla som celú stránku a nič ako "My divine", či "Profile" som tam nenašla. Hovoríme o tej istej stránke? - kód:
-
http://www.divinetheseries.com/ | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Divine: The Series 19.05.11 21:28 | |
| Výsuvný odkaz - My Divine vpravo nahoře Vyber AccountV položce Location: napiš město a stát Dole klikni na Update a voila, budeš na mapě Pokud budeš jako já, tak křížky uvidíš jen tehdy, když budeš odhlášená. | |
|
| |
Polgara Pocestný duch
| Predmet: Re: Divine: The Series 19.05.11 21:29 | |
| - Ellen napísal:
- Som asi sprostá. Prešla som celú stránku a nič ako "My divine", či "Profile" som tam nenašla. Hovoríme o tej istej stránke?
- kód:
-
http://www.divinetheseries.com/ Ahojky,tak půjdeme krok po kroku 1. stránky máš správně 2.jak vypadá stránka? Máš tam teď mapu? | |
|
| |
Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: Divine: The Series 19.05.11 23:53 | |
| OK, jsem tam taky... muzeme startovat! ... doufam, ze Misha bude hazet sve psi pohledy.. ale, prosim - uz ne vic pochybnosti...
| |
|
| |
Ellen Žltočočko
| Predmet: Re: Divine: The Series 20.05.11 0:48 | |
| Tak, už som tam tiež. Ospravedlňujem sa všetkým, ale predtým mi svietilo slnko na monitor a tak som nevidela, že píšem zlý nick a že ma to neprihlasuje. Ale už je všetko ok. Dík za pomoc a trpezlivosť. | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Divine: The Series 13.07.11 18:27 | |
| Divine: The SeriesJeště pět hodin do Kobliha s kolárkem... Nejspíš budu chrnět a hodím na to bulvu až zítra, ale pro nespavce, či nepracující, koukejte hlásit první zážitky. | |
|
| |
Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: Divine: The Series 13.07.11 18:37 | |
| Sice jsem se přihlásila, ale pořád jsem nezjistila, jak se vlastně dívat... hm, díly budou přímo na stránce Divine? Asi jo. Stejně mám tak zasekaný počítač, že dívat se on-line bude probém. ... každopádně doufám, že zasekne-li se mi počítač, zůstane obraz viset na záběru na Mishovi a nemusí mít ani balonák! | |
|
| |
Panthera Winchester
| Predmet: Re: Divine: The Series 13.07.11 18:42 | |
| To zní dobře, když bez baloňáku, tak klidně ať odhodí i ten zbytek. Aby se zbytečně nepotil, nevím jak u vás, ale tady v Brně je pořád děsný dusno. Ano, mělo by to jet na stránce Divine. Prý to bude na stejném principu, jako první série Sanctuary, 20 minut na epku, která bude k podívání přímo na webu. EDIT: Uááá, tak na oslavu dobytí světa, kdy se skrz jednotlivé země pospojovali fandové po obvodu zeměkoule to nebylo spuštěno -> zase máme temné neurčito. Nejspíš budu kokosem ducat do zdi. Natočeno mají, teď si hraje zvukař. Chjo, to snad bude sedmička dřív jak tohle. EDIT2: 28. srpna první díl, ohlášeno oficiálně! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Divine: The Series | |
| |
|
| |
| Divine: The Series | |
|