Založím zde topic, abych se trošku vykecala.
Nevím, kolik z vás to bude sledovat, ale mně rozhodně žádné anime neunikne, natož SN, takže....
Mám za sebou první epku a strašně moc se mi to líbí.
Měla jsem z toho trochu strach, protože vždycky když se něco točí "podle něčeho", tak to pak člověk chtě nechtě porovnává. Ale naučila jsem se tyhle věci už celkem oddělovat, protože každé anime se točí podle mangy, kterou mám většinou přečtenou jako první a je tam právě problém s tím srovnáváním. Nikdy to není přesné, někdy je člověk zklamaný, někdy mají naopak scény i lepší, než v manze.... takže i u SN na to musím koukat jako na nový seriál a nesrovnávat to s původním hraným, protože to natočili přece jen úplně jinak. A jsem tomu velice ráda.
Už v té první epizodě jsem byla překvapená vývojem děje, přestože člověk hned ví, že jde o měniče. Stejně se přiznám, že jsem ve finále v tom autě naprosto netušila, kdo je kdo. Čuměla jsem jak praštěná a snažila se poznat, kdo mluví pravdu.
No a pak ten Sammy na silnici.
Opravdu super, myslím, že se jim to povedlo.
Možná, že pokud to budou sledovat ti, kteří normálně anime nesledují, tak se jim to tak líbit nebude. Ale já musím konstatovat, že jsem opravdu strašně ráda, že tohle anime natočili, protože si opět můžu připomenout staré dobré SN časy a nemusím se koukat znovu na seriál, který znám jako své boty. Tohle je takové oživění, prostě skvělá změna.
A ještě navíc ten Jaredův hlas, ten tomu taky hodně přidal. Škoda, že Jensen nedabuje taky všechno.
Ale i tak se ten Deanův hlas dá, je to jen na zvyku.
Už se moc těším na další epizody, jsem zvědavá, jestli se tam dočkám dalších překvapení, nebo se budou víc držet seriálu.
Edit:Tak mám za sebou i druhou epku. Normálně jsem u ní slzela. Líbilo se mi to víc, než v seriálu, tam tahle epizoda nepatřila mezi mé nejoblíbenější. Ale tady mě to dostalo.
A taky mě dostal Dean, jak pálil oblečení a pak mrznul v autě, zatímco Sam čuměl z otevřeného okna.
Ovšem pak torturing!
Opět nemůžu z Dean a těch jeho hlášek.
Minule Tarzan, teď to obejmutí duchem.