Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Zachraňte Castiela! 20.08.11 13:52 | |
| Abych to zbytečně nenatahovala, tweety, statusy, maily a další, pro dnešní dobu obvyklé postupy nejsou až tak průrazné, jak bychom očekávali. Pokud můžeme apelovat na ty, kdo mají Castiela rádi a v rámci Supernaturalu by ho rádi zachovali (teď se nebavíme o kvalitě seriálu, ale pouze o jedné postavě v něm) Máte-li zájem podpořit Mishu Collinse aka Castiela, vezměte si papír, propisku a napište klasický reálný dopis. Stačí pár slov, že byste ho tam rádi viděli. (nejlépe velkým tiskacím, psané písmo neriskujte - většina adresátů to pak ani neluští, když na věc přijde) Pokud posíláte kachny Clifovi, tak to vezměte jedním vrzem! - kód:
-
http://www.savecastiel.com Možné jmenovky: Erick Kripke, Sera Gamble, Ben EdlundAdresy k zasílání: 9465 Wilshire Blvd. Suite 880 Beverly Hills, CA 90212 U.S.A.
Supernatural Films, Inc. 8085 Glenwood Drive Burnaby BC V3N 5C8 CANADA | |
|
Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: Zachraňte Castiela! 05.09.11 23:04 | |
| Tohle jsem si zamilovala.. upřímně řečeno, nemyslím si, že cokoli zmůžeme, ale jenom skutečnost, že Castiel tolika lidem za záchranu stojí o něčem vypovídá a je to takové uspokojující... a taky se mi líbí důvody, pro které stojí za to Castiela zachránit. Viz vpravo na stránce Castiel není jen postava - on je OSOBNOST a mě by opravdu zajímalo, co se Seře a ostatním honí hlavou. Zdali si uvědomují, co ohrozili. Nebyl to chytrý scénáristický tah - spíše přešlap, řekla bych. | |
|