Jsme sadomasochysti - já tedy určitě, protože kdybych nebyla, tak se na to nedívám... já si to ale pustím a vít co? Jsme imuní - musela jsem se tomu smát! Když nic, Cas má pořád i jako GOD-DICK styl, což se ovšem nedá říct o jistých představitelích lidské kultury... vážně, at už hrál Misha cokoli, vždy to zahrl s grácií a stylem a i tohohle hybridního Case zahrál s ... klidně bych před ním poklekla, to jo. Jenže - on to prostě není Cas y my, kteří ho známe a máme rádi, my se nemůžeme spokjit s takovouhle náhražkou, třebaže dobře zahramou a zajímavou. Sera vlastně neudělala takovou chybu - Castiela ozvláštnila, Misha to pořád hraje dobře, lidi se na o rozhodně budou dívat - ale, ZABILA Case..
uklidnuje mě jen jedna věc- tohle NENÍ Cas, ale Fake Cas a není to podané jako, že Castiel je Dick, ale že ta věc, ze které se stal, je Dick... takže Castielova duše zničena nebyla - třeba už je v nebi a čeká na Deana? Dělám si srandu, ale pokud to postaví tak, že tohle nové mosntrum bude bitchovat okolo a pa bde zabito, tak budu sice pekelně naštvaná a smutná, ale skousknu to... budu si říkat - Cas je někde nahoře... někde jinde. A doufám že je to jasné i Deanovi a ostatním. No, a možná že Case nakonec zachrání a bud rto zase on.. vítě, já to bez něj vydžím, ale chtěla bych vědět, co se s ním stalo - jestli je vážně v pořádku... to by pro nás snad Sera udělat mohla!