Konečne som sa odhodlala podeliť sa tu s vami aj o moju prvotinu čo sa SPN poviedok týka. Preto je to podla mňa aj taká príšernosť
ale tak dúfam že sa niekomu bude páčiť.
Ide o Wincest poviedku nadväzujúcu na diel 02X09.
„Dean notak vypadni odtiaľto nemá cenu aby si tu zostával somnou.“
„Nie Sami ja neodídem nenechám ta tu samého.“
„Lenže keď tu ostaneš zomrieš Dean. Vypadni.“
„NIE!!!!!!!!!“ výkrik sa niesol prázdnou budovou. Dean sa triasol a lesknúce oči dávali jasne najavo jeho city. „Neodídem Sami sľúbil som že ta ochránim a zlyhal som braček.“
„Je to moja vina mal som to čakať. Dean nechcem aby si tu somnou zomrel prosím odíď.“
„Sami nenúť ma keď zomrieš ty zomriem s tebou.“
„Och prečo si taký palličatý????? Tak ma aspoň zabi nech to mam za sebou nechcem aby zo mňa bola väčšia beštia ako som.“
„Prestaň!!!!! Sami čo to nevidíš????? Nezáleží na tom čo si pretože vždy budeš môj mali braček.“
Po Samiho tvári skĺzla prvá slza. „Nie neplač braček.“ Šepkal upokojujúcim hlasom Dean „Som tu s tebou nič sa ti nestane.“
„Ale stane premením sa na krvilačnú beštiu ktorá ťa bude chcieť zabiť.“
„Možno sa nepremeníš.“
„Notak Dean nie si taký naivný.“
„Ak sa ma snažíš vytočiť aby som ta zabil to sa ti nepodarí.“
„Tak mi daj tu prekliatu zbraň ja sa odstrelím sám.“
„Nie nedám ti ju smola braček. Vieš už ma táto práca prestáva baviť som unavený z toho neustáleho naháňania démonov a duchov. Chcel by som mat už pokoj.“
„Myslíš že samovražda ta s toho dostane?? Odkedy sa Dean Winchester vzdáva????“
„Odvtedy čo som si niečo uvedomil…………….“
„A to ako čo???“
Dean sa pozeral z priama do bratových očí a Sam si uvedomoval že sú akési iné. Pozeral sa na neho zvláštne. „Čo si si uvedomil Dean????“
Dean však neodpovedal. Postavil sa a šiel pomáli k bratovi. „Už viac takto nechcem žiť. Nechcem utekať a klamať. Som unavený z pretvárky. Už viac ti nemôžem klamať………..“
Vtom však do miestnosti vošla doktorka „Dean Sam toto musíte vidieť.“
Bratia sa na seba pozreli a šli za doktorkou. Vyšli z budovy do prázdnych ulíc.
„To je divne kam všetci zmizli????“ Po vraždiacich obyvateľoch mestečka nebolo ani stopy.
Neskôr niekde na ceste z mestečka zastavili pri rieke a dali si prestávku. Dean vytiahol dve plechovky piva a jednu podal bratovi. Stali pri rieke a sledovali vodu keď ticho narušil Sam. „čo si mi to chcel povedať Dean.????“
„Nič dôležite.“ Snažil sa zahovoriť.
„Prestaň mi klamať.“
„Notak boli sme blízko smrti vtedy ľudia trepú hovadiny.“
„Nie Dean toto neboli hovadiny. Vážne stým chceš prestať???“
Sam sa uprene zapozeral do Deanových očí hľadajúc v nich odpoveď.
Dean sa utápal v hnedom mori Samových očí. Pamätal si presne ten okamžik kedy si bolestne uvedomil pravdu. Ten moment kde hľadel na Samiho inak ako dovtedy. Bolo to v ten večer potom ako sa zbavili krvavej Marry.
V noci nemohol spať pretože stále myslel nato čo Samy vravel. Celu noc sledoval jeho pokojný spánok. Do pamäte sa mu vryl každý detail. Ležal na bruchu obidve ruky pod podušku. Prikrivká zahaľovala len jeho boky a jednu nohu. Vlasi mal strapaté a rozprestreté po poduške. Vraštil čelo a tak rozkošne špúlil pery.
Pravé tie pery pozoroval väčšinu času tak hriešne prahnúce po bozkoch a on si tak moc prial bozkávať ich.
Vráska na čele sa prehĺbila a oči pod viečkami sa začali zdesilo pohybovať. Začal rýchlo dýchať. Dean nepochyboval že sa mu niečo snivá a kde sa začal na posteli hmýriť došlo mu že to nebude nič pekne. Vyliezol z tepla svojej postele a prikľakol k tej bratovej.
Pohladil brata po vlasoch a zašepkal „Neboj sa Sami som tu nič sa ti nestane.“
V ten osudný večer preňho Sami prestal byť bratom avšak stal sa mu niečím drahším.
„Nechcem stým prestať. Povedal som že ta neopustím Sami.“
Odpovedal a oprel sa o strom.
Samovi bolo ľúto ako sa odrazu od neho brat odcudzil. Hneval sa naňho zato že neprejaví svoje city ani po takom čase. Nebol si istý odkedy no vedel čo k nemu brat zrejme cíti.
Raz večer kde sa zobudil kvôli smädu začul brata ako vraví zo spánku.
„Sami prepáč mi to Sami nechcem ta klamať.“
Neprikladal tomu žiaden význam avšak kde si ľahol späť do postele začul niečo čo mu vyrazilo dych
„Milujem ta Sami. Tak moc....“
Prudko sa posadil pozorujúc Deana či naozaj spi alebo si z neho strieľa. Avšak na jeho zdesenie Dean spal.
Dlho sa to snažil ignorovať no začal si všímať Deanových pohľadov toho ako sa ho dotýka a začalo mu dochádzať že mu to vôbec nevadí. Vlastne mal taký pocit akoby to bolo správne. Mal pocit že je to to čo obidvaja tak dlho hľadali. Že to tak malo byt vždy.
Teraz tam stál a uvažoval čo ma spraviť. Už dlho to nechával na ňom však Dean stým nič nerobil len sa ničil. A kde vtedy videl ten pohľad. To ako sa naňho díval s toľkou láskou a oddanosťou bol si istý že mu to konečne povie no on sa znova zbabelo schoval za klamstvo.
Kde sa na Deana pozrel ako sa opiera o ten strom a pije pivo nemohol si pomôcť ovládlo ho vzrušenie.
Tak rad by ho bozkával tak rad by sa sním miloval a vedel že jeho brat by to chcel tak isto. Ani jeden však nemal odvahu začať. Avšak Sami už bol unavený z toľkého pretvarovania. Pozbieral všetku odvahu a pristúpil k Deanovi. Dean prekvapene hľadel Samimu do očí. To čo v nich videl mu nedávalo zmysel. Leskli sa vzrušením. Odrazu sa k nemu Sami naklonil.
Naklonil sa až príliš blízko aby to bola náhoda. Jeho sladké pery sa len jemno otreli o tie Deanove. Aj ten jemnučký motýli dotyk stačil nato aby Dean stratil rozum. Ruky sa mu roztriasli tak že mu z nich vypadla plechovka. Srdce mu neuveriteľne búšilo a rozkrok ho od návalu krvi začínal bolieť. Sledoval Samiho tvár z takej blízkosti ako nikdy predtým.
Sami mal zavreté oči chvel sa. Jeho ruky spočívali na Deanových bokoch. Jedna z nich vkĺzla pod bundu a upnute tričko. Jemne sa chvejúcimi prstami dotkol rozpálenej pokožky plochého bruška svojho brata. Spokojne vydýchol do Deanových úst.
Ten nápor vzrušenia nevydržal. Jeho ruky objali bratovo telo a pritisli ho tesne na seba a potom sa ním pretočil a oprel ho o strom.
Sami prudko vydýchol prekvapením. Tak prudkú reakciu nečakal. Deanove telo presne kopírovalo to Samiho. Obidvaja cítili vzrušenie toho druhého.
Dean sledoval Samiho pery toľko sa tešil že ich ochutná že teraz nevedel čo ma spraviť. Však Samiho jazyk ktorý prešiel po spodnej pere ho skoro priviedol do šialenstva. Naklonil sa k bratovi a spojil ich pery v jedny.
Boli tak jemne horúce a sladké a poddajne že ich nemohol prestať bozkávať. Boli to jemné, vzrušujúce, vášnivé bozky. Samiho privádzali do šialenstva. Ticho stenal do bratových pier. Jeho telo sa začalo vzrušením napínať.
Dean vzrušene vzdychol ako ho vlniace telo jeho brata burcovalo. Jazykom prešiel po jeho perách tie sa ako na rozkaz od seba oddelili a vpustili ho do svojich hriešnych útrob.
Obidvaja ticho vzdychali a funeli vášnivo sa o seba treli .
Dean sa zadýchane odtrhol od brata.
„Milujem ta Sami a strašne po tebe túžim.“
„Nerozprávaj a vezmi si ma.“ Povedal mu roztúženým hlasom.
Deana nemusel dva krát presviedčať len sa na brata usmial a znova si privlastnil jeho hriešne pery.
Po chvíli sa od neho znova odtrhol. „Pod!“ chytil ho za ruku a viedol k autu. Otvoril zadné dvere a pokynul mu aby si tam sadol. Sám si dal dole bundu a hodil ju dopredu. Tam ju nasledovala aj Samiho.
Dean zatlačil na jeho plecia a donútil ho tak ľahnúť si. Potom sa naňho vrhol ako hladná šelma.
„Vážne sa chceš milovať v aute??“ spýtal sa udýchane Sami.
„Hej chcem bude to prvý krát čo to zažijeme my aj auto“ zazubil sa „a nerozprávaj už.“ Stiahol mu tričko a perami ochutnával každý kúsoček jeho kože. Pohrával sa sním a privádzal ho do nepríčetnosti. Sami vzdychal a zatínal prsti do Deanovho chrbta.
O chvíľu boli už obaja nahý. Navzájom skúmali svoje tela. Vzdychali a tisli svoje nahé tela k sebe tak blízko že sa zdali ako jeden.
O ďalšiu chvíľu ich telá splynuli v dokonalom spojení. Akoby do seba pasovali. Boli presne na mieru tomu druhému.
Sami sa rozkošou zvíjal pod svojim bratom. Nohy mal obtočene okolo jeho bokou a vychádzal v ústrety jeho prírazom. Tie boli zozačiatku jemne no každým zastonaním sa zrýchľovali a drsneli. Miloval svojho brata drsne a vášnivo zo všetkou láskou čo k nemu cítil a Samimu to neprekážalo.
Sami pritiahol brata k poslednému bozku. Posledný drsný vpád do jeho tela. Posledný výkrik rozkoše do úst toho druhého. Posledný slastný krč. Prišlo vytúžené uvoľnenie.
Dean sa zvalil na mladšieho brata a vydýchaval sa zo zážitku.
„Milujem ta braček.“ Zašepkal Sam bratovi do ucha následné ho don hravo uhryzol.
Dean sa zasmial „Ty nemáš dosť???“
„Nie! Chcem s tebou premilovať celu noc.“
„Hmmmmmmmmm to sa mi páči.“ Doslova zavrnel blahom. „Len počkaj do hotela láska.“
„V poriadku.“
Dean za protestného mrnčania vyšiel zo svoj ho brata obliekol sa a odviezol ich do hotela.
Keď si brali izbu staršia pani sa ich pýtala či chcú manželskú posteľ. Tentoraz Dean nereagoval slovami „Sme bratia“ ale „Jasne že manželskú.“ Pritiahol k sebe Samiho a objalo ho okolo pasu.
Neskôr večer vlastne už začínalo svitať keď sa Sami nasýtil milovania. Zaspával Deanovi na hrudi. Ten ho hladil po vlasoch a šepkal mu „Si jediný koho som kedy miloval a s kým som sa miloval v mojom aute. Už to značí koľko toho pre mňa znamenáš. Si pre mňa všetko si môj malý braček, môj najlepší priateľ , môj milenec a si láska môjho života. Nikdy ta neopustím. Milujem ta Sami. Môj malý hriešny braček.“