|
| 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! | |
|
+7angry_birds andy mummy cleo Nemix bohdy Y0G1 11 posters | Autor | Správa |
---|
Y0G1 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 170 Registration date : 17.09.2011
| Predmet: 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! 12.11.11 9:05 | |
| zdravim takze cast pre mna bola uplne super aj vtipna aj zapletka bola sam a do chomuta ? ale prosim vas :D:D Konecne crowley ja ho zboznujem strasne dobre to hra , hlavne ta jeho vyslovnost no super davam 8/10 | |
| | | bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! 12.11.11 9:20 | |
| Taky se mi epka moc líbila Hned ten začátek, ten vybuchující svatební dort a odlétající panáček A ty Deanové nechápavé pohledy Ale ano, Becky se projevila jako typická fanynka... chci taky takového křižovatkového démona a klidně mu tu duši upíšu A i guest star nezklamala. Byl fakt cute, hlavně na konci to objetí s Deanem No a Crowley... moc ráda jsem ho zase viděla. Strniště mu sekne Snad se příště objeví zase a klidně i na delší čas | |
| | | Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! 12.11.11 9:28 | |
| dnes taky k epce něco napíšu - nebudu jí chválit nebo tak, bo já tyto úsměvné díly moc nemusím - ale každý má rád něco jiného a třeba mě Becky hrozně leze na nervy..... ale díl jako celek ušel jsem ráda, že do spn se vrátili démoni a tak, protože to mi tam opravdu chybělo - celou šestou sérii jsem si říkala, kde jako jsou ... mě teď trápí jiná věc, nevím, jestli si toho kromě mě ještě někdo všimnul, ale já jsem vypozorovala, že Dean začíná nosit oblečení ze druhé série - tak si tak říkám, jestli Jensen do těchto hadříků třeba "zhubl" nebo tvůrci nemají na nové..... jsem fakt magor, že si všímám těchto kravin ale každý má nějakou úchylku, že | |
| | | cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! 12.11.11 10:38 | |
| | |
| | | mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! 12.11.11 12:03 | |
| Predtým mi Becky v malých dávkach nevadila, ale dnes mi teda parádne liezla na nervy... Ale Sam priviazaný k posteli No a ten, s ktorým sa ťahal Dean, bol super No a samozrejme Crowley Pozerám, že nakoniec tú epku budem musieť hodnotiť pozitívne | |
| | | andy Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Age : 46 Bydlisko : bratislava Nálada : v ocakavani lepsich zajtrajskov Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! 12.11.11 22:17 | |
| niektore momenty sa mi zdali trochu silene, ale bol to taky oddychovy diel, pozriet sa to dalo. Najsmiesnejsie sa mi zdalo, ako sa Sam zatvaril, ked videl, ze mu Becky kresli srdiecka a potom este ked Crowley rozpraval, ake maju zasady v pekle | |
| | | Y0G1 Lovec v plienkach
| Predmet: Re: 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! 13.11.11 7:36 | |
| no to ja sa osobne divim , ze demoni dodrzuju tieto zasady , keby si napr demona ukecal aby ti dal napr 50 rokov zivota za nieco a ty mu das potom dusu , hmm tak ti spravit nic nemoze
inak na comic cone sa hovorilo ze crowley bude mat nejaku ulohu ci co ze budeme prekvapeny s nim , ale osobne mi to pride ze ide len s demonmi chlapcom z cesty aby ich zabili , takze neviem ci tam bude nieco viac | |
| | | angry_birds Nevinná obeť
Počet príspevkov : 3 Registration date : 29.10.2011
| Predmet: Re: 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! 13.11.11 14:04 | |
| Kedy sa tam uz prestanu objavovat tieto nic nehovoriace postavy z minulosti? Keby tam radsej vratili Castiela, Balthazara a Crowleymu dali daku poriadnu storyline. To su postavy ktore su oblubene a nie tato psychopatka. To v tom supernaturali nechce nikto hrat, ze to tam tocia dookola? Epizoda bola trapna, smiesne boli mozno akurat Jensenove vyrazy. Jared je stale rovnako neprirodzeny, pripada mi jak prerasteny simpanz. Vidim, ze Sam uz je uplne v poriadku Lucifera uz asi neuvidime, ale urcite sa k tomu vratime, ked nam dojdu tieto strasne vtipne napady na epizody a Samovi ZRAZU znova preskoci. Tomu uveri mozno niekto kto si Sn pusti omylom. 7 seria je celkom dobra, az na tuto zbytocnu epizodu a to, ze Sam je zazrakom v poriadku. | |
| | | Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! 13.11.11 15:08 | |
| Hm, Becky, čím to, že to tušil každý druhý, z malé krabičky ledového přehlížení přechází do větší škatulky v SN nevítané. Polechtala mě scéna se Samem, nevím proč, ale okamžitě mi to evokovalo starší Kingovinu - Misery nechce zemřít. Ovšem kam se poděl Lucík? To vzal kramle někam do nevědomí nebo co? Ouch a neoholený králíček Crowley. Inu dobrá, i když mi tento díl přišel extrémě nudný, tak 4/10. (jednoduše nejsem Becky a přikurtovaný Sam mě nerajcuje tak, jak by si Séra představovala) | |
| | | Ellen Žltočočko
Počet príspevkov : 694 Age : 54 Bydlisko : SR Nálada : hope never dies... Registration date : 23.03.2008
| Predmet: Re: 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! 15.11.11 0:56 | |
| Epka sa mi veľmi páčila, na Jensenových výrazoch som sa smiala ako blázon. Becky mi až tak nevadila ako ostatným, pretože tá jej silenosť a prehnanosť bola priamo účelná postave, ktorú hrala. A samozrejme skvelý Crowley, ktorý ma poteší zakaždým, keď ho vidím! Ak by som mala hodnotiť epku ako samostatne dala by som jej 9/10 bodov. Čo ma fakt škrie, je to, čo tu spomínajú všetci. Napr. Samove neprirodzené duševné zdravie. Veď koľko tam bolo kecov o tom, ako Sam zošalie a ochrnie, keď sa mu zrúti stena v hlave? Neviem ako nás chcú presvedčiť, keď Samovi náhle prepne. Že mu iba niekto stál na kábloch, takže preto to tak dlho trvalo? Tiež mi chýba Castiel. Som presvedčená, že ho vrátia do deja. Ale čím dlhšie ho držia mimo SPN, tým mi je to trápnejšie. Siedma séria ako taká je dobrá. Vlastne skvelá. Až na to, že sa akoby dostala na inú koľaj. Z pochmúrnych, depkoidných a uplakaných predchádzajúcich sérií sme skočli rovno do hippies days. "Milujme sa a užívajme si!" Ja neviem, možno namiesto Sama tam preskakuje všetkým. | |
| | | janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! 15.11.11 20:13 | |
| Celou epizodu to zachraňovaly Deanovy/Jensenovy obličeje. Deanovy nechápavé výrazy a gestikulace na té svatbě. Opravdu si myslel, že Samovi už úplně „přeskočilo“. A co mu to Bobby poslal za osla!! Dean asi hodně přemýšlel, jestli to udělal schválně nebo fakt nevěděl, že je to lovec „na baterky“. Crowley tím chtěl říct co?? Zakopeme válečnou sekyru, dokud nepozabíjíte Leviatany a pak ji zase vykopeme?? To je tedy od něho strašně hrdinské gesto. Když Leviatany po tom incidentu s jejich šéfem tak nenávidí, mohl nabídnout bratrům pomocnou ruku a ne je v tom nechat „plácat“ samotné. Očividně má strach a jen v ústranní bude pozorovat, jak se situace vyvine. Ano, je pravda, Sam už není malé dítě, měl by se o sebe postarat, dokázat se rozhodnout (přesně moje slova). Ale hořký Deanův úsměv na konci??? Jakoby mu prolétlo hlavou. „Mám se postarat o sebe!!! O rodinu jsem už přišel a ty na tom máš také podíl, ale to už je pryč, nic ti nevyčítám. Je v pořádku, že to chceš zvládnout sám, ale Sammy, já ti budu stále nablízku. Až to zase přijde, bude to zlý, moc zlý a budeš potřebovat někoho, kdo ti pomůže.“ A než Dean nastoupil do auta, rozhlédl se – co kdyby bylo nablízku nějaké nebezpečí! A dělá to pokaždé, když se takto (nástupem do auta) epizoda končí. Sam vždy jen „nahoupne“. Jakoby to byla narážka na to, že Dean je ten zodpovědnější, starostlivý. Mnozí se pozastavují nad tím, jak je Sam naprosto v pohodě, ale sám na konci řekl, že stále nějaké vidiny má. Určitě nemusíme v každé epizodě vidět Sama, jak se v agónii svíjí na zemi. Ten velký „výbuch“ ještě přijde. V souvislosti s tím, mě trápí jiná otázka. Sam měl vize o budoucnosti, hýbal věcmi, dokázal by i zničit démony, odrazil útok Lillith – Ruby mu přece řekla, že to má od narození v sobě, v krvi, pouze potlačené. A že pak tu jeho schopnost znásobovala, podporovala (za jakým účelem – víme všichni), to je jiná kapitola. Jen je zajímavé, že Sam po návratu z pekla (nejprve bez duše a pak i s duší) pozbyl veškerých schopností. To mu tam dole vyměnili krev?? Mnohdy by se bratrům hodilo, kdyby Sam něco v nejvyšší nouzi „předvedl“, samozřejmě k velké Deanově nelibosti a nějaká facka by také mohla přilítnout. Možná by to vneslo do seriálu trochu „vzrůša“ a Samova postava by se snad „oživila“ a nebyla taková obyčejná, jednoduchá, chvílemi i nudná. A nemusela by tak bratrům každou chvíli zachraňovat „zadky“ kdejaká postavička. | |
| | | Y0G1 Lovec v plienkach
| Predmet: Re: 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! 15.11.11 20:19 | |
| ak som to ja spravne pochopil , vyliecil ho boh, ked ich portol do toho lietadla , zbavil ho ako tak schopnosti a zavislosti na krvi . | |
| | | keksiiq Crossroads demon
Počet príspevkov : 344 Age : 35 Registration date : 27.02.2008
| Predmet: Re: 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! 18.11.11 14:08 | |
| No ja mozem povedat len . Naozaj Dean nemal chybu a tie jeho ksichty a ten zamilovany Sam no skoro som odpadla ..Becky, Becky..sialena Becky..nuz sa jej nedivim ze mu davala elixir lasky ale koniec bol najlepsii .. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! | |
| |
| | | | 07x08 Season Seven, Time for a Wedding! | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |