Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

07x10 Death’s Door

Goto down 
+10
vanilka
FooFighterkaSN
Panthera
andy
PunishersK
12NicolAlysska
Nemix
Padme
bohdy
Y0G1
14 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
nico
Nevinná obeť
Nevinná obeť
nico

Počet príspevkov : 29
Registration date : 12.01.2008

07x10 Death’s Door   - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: 07x10 Death’s Door    07x10 Death’s Door   - Stránka 2 Empty19.12.11 21:26

Porti Dezovi nemam nic, nepaci sa mi prekladanie mien, ja by som to nechal bez prekladu Very Happy Alebo ked sa vam to tak paci, tak to nechajte tak a ja si to pozriem bez titulkov, aj tak ich stahujem len zo zotrvacnosti...
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: 07x10 Death’s Door    07x10 Death’s Door   - Stránka 2 Empty20.12.11 0:44

Prekladanie mien tiež nemám rada a nepáči sa mi, no v tomto prípade sme spravili výnimku. Nedávno som si po dlhom čase pozrela Glee s českými titulkami a preložili tam trénerku Beiste ako Hruznú či ako, prišlo mi to smiešne a zvláštne, no chápem, prečo to jej meno preložili a vôbec ma nenapadlo im tam písať, aby ho neprekladali, lebo sa mi to nepáči a inak si tie titulky nebudem sťahovať, pretože zabúdaš, že titulky sú robené hlavne pre ľudí, ktorí po anglicky nevedia a to jej meno ju vystihovalo, tak som sa nad to povzniesla. Dicka budeme naďalej prekladať a keď s tým máš problém, titulky si nesťahuj, my ťa nenútime.
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
nico
Nevinná obeť
Nevinná obeť
nico

Počet príspevkov : 29
Registration date : 12.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: 07x10 Death’s Door    07x10 Death’s Door   - Stránka 2 Empty20.12.11 15:20

mas pravdu, chcel som len zacat diskusiu, myslel som, ze by to mohlo vadit viacerym ludom... tak ja teda tie titulky stahovat nebudem, peace
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: 07x10 Death’s Door    07x10 Death’s Door   - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

07x10 Death’s Door
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» 07x03 The Girl Next Door

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Siedma séria-
Prejdi na: