| Gag Reel | |
|
+34Panthera Ellen kaja666 tauria Lucy86 cleo Weronička Fay mummy SkreechTina Fazulina Anwiel Madlen janicag Faith lenkka dzajnisko wiktoriano sonca12 beruss Zizi bookika Ettie Silvia aryana7 dion-fortune SNlois Kaja janka410 Samabel LenkaX22 Kristine Sarinka Chrystelle 38 posters |
|
Autor | Správa |
---|
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Gag Reel 19.08.09 19:01 | |
| Hotovo...vážně sem mrtvá tak tohle je zase mazec některé záběry vážně stojí za to. Chlámu se tady už docela dost dlouho, no a nějak nemůžu přestat a určitě mě toho spoustu uteklo a tak jdu na to kouknout ještě jednou mummy díky moc za odkaz | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Gag Reel 19.08.09 19:16 | |
| | |
|
| |
Lucy86 Nevinná obeť
Počet príspevkov : 36 Age : 38 Bydlisko : Nitra Nálada : jaaj už sa neviem dočkať=) Registration date : 14.03.2009
| Predmet: Re: Gag Reel 19.08.09 21:43 | |
| No toto si urcite vzdy pustim, ked budem mat blbu naladu vylepsenie bude zarucene | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Gag Reel 19.08.09 22:09 | |
| aaaaaaaaaaaa nie nie nie kde je koblížeeeeeeeeeeek ja sa nehrám tak málo ho tam dali.... aaaaaa no ale inak to bolo super akože jared jensen 4ever nedýcham z toho. tie scény niektoré sú fakt best napríklad jaredove tanečné kreácie, jensenov sekundový štek spevu, keď jensen ide ulízať jaredovi vlasy.... ale tak celkovo tie ich ksichty a to ako tam jared cúva a ide na neho misha alebo ako ho tam ten malý ide capnúť po zadku či čo a ten jensenov pohľad ja umrem.... super to je a ako jensen skočí na jareda jesus christ. super gagy ale toho mishu im neodpustím dobre, že tá koza tam bola ach jaj genevieve ale inak toto som mala stiahnuté rýchlejšie ako naruta a to už je čo povedať, že chrys? | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Gag Reel 19.08.09 22:21 | |
| tak prave som si to pozrela a hned som si to musela aj stiahnut. uzasne gagy sa som s toho skončila pod stolom a niekolko krat a štastie ze som nepobudila celu rodinu smiechom. musim si to ist asi pustit ešte raz Mummy diki za odkaz | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Gag Reel 19.08.09 22:28 | |
| ja to kukám dokola ako blázon inak som zistila, že ešte aj filcka tam bola tuším viac ako cas. inak to jared povie "I love you" ako tam hladká tie dvere od výťahu? inak celá tá výťahová scéna nemá chybu a na tej posteli.... najprv jensen, potom jared a potom len "kde mám nohavice?" a že "over here" umrem z nich. a misha aký je zlatý v tom jednom zábere ako ide asi štekliť jareda ach koblih môj milovaný, navždy uctievaný ja tie gagy nerozdýcham | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Gag Reel 20.08.09 13:52 | |
| - dion-fortune napísal:
- ale inak toto som mala stiahnuté rýchlejšie ako naruta a to už je čo povedať, že chrys?
No to tedy jo. Jinak koukám, že jsi v tom svém posledním příspěvku vypsala skoro přesně to, co jsem sem zrovna šla napsat . Je tohle možný? Já nehraju, ty mi vážně čteš myšlenky. Teď to zase bude vypadat, že "opisuju". Ale jako vážně mě dostala ta scéna ve výtahu, jsem nemohla. Jared vážně umí otrávit život všem zúčastněným při natáčení. Nechápu, co je tak těžkého na tom, vstoupit do výtahu a stisknout tlačítko. No jo, to je hold Jared. A to "I love you" A na té posteli, to jsem vyprskla smíchy, jak si tak krásně lehnul místo Jensena a teď jenom "Where are my pants?" "Over here"... Jako to zas bylo něco. Já bych fakt nemohla při tom natáčení být, protože bych se chlámala v jednom kuse a všechno bych jim kazila. Ty jejich kravinky co pořád dělají...a pak když si člověk vybaví tu finální scénu.... Třeba z konce 4x06, kdy mají Samovi zasvítit žlutě ty oči. Co ti dva tam na sebe dělali za ksichty, to je neskutečný. | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Gag Reel 20.08.09 14:02 | |
| Alebo to v 4x21: Jensen: "you son of a b.tch" Jared: "you speak french to me?..." Koniec.. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Gag Reel 20.08.09 14:09 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Gag Reel 20.08.09 14:18 | |
| Jo, janicag, to byla bomba. A k tomu Mishovi jsem ještě chtěla...mám tušení, že toho museli vycenzurovat. Nebylo jiné cesty, probably. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Gag Reel 20.08.09 18:38 | |
| Ak by niekto mal záujem o avi - kód:
-
http://www.ulozisko.sk/203287/SPN_S4_GR.avi | |
|
| |
mummy Diabolský admin
Počet príspevkov : 525 Age : 36 Registration date : 15.02.2009
| Predmet: Re: Gag Reel 20.08.09 19:08 | |
| ááááááá, nemohla si to sem dať, kým som nezačala robiť avatary len z toho youtube?? ale každopádne veľká vďaka už to mám aj stiahnuté, lepšia kvalita vždy poteší | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Gag Reel 20.08.09 19:39 | |
| mummy to nie je lepšia kvalita, to je len to youtubové video stiahnuté ako avi ale klobúk dole lebo o takto kvalitných gagoch sme minulý rok o takomto čase len snívali | |
|
| |
mummy Diabolský admin
| Predmet: Re: Gag Reel 20.08.09 22:20 | |
| no ale mne sa to na prvý pohľad zdá kvalitnejšie (tiež je rozdiel 27MB a 80MB), ale zas ja som dosť slepá | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
tauria Pocestný duch
Počet príspevkov : 100 Bydlisko : česká republika Nálada : dreaming about green-eyed angel..... Registration date : 18.11.2008
| |
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Gag Reel 08.08.10 17:36 | |
| Jedna baba už vraj má dvdečko s piatou sériou, ktoré dostala na Comic Cone, no bojí sa dať celé gagy von, aby z toho nemala problémy. Tieto gagy sú uber slashy - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=rSxKApTgax8&feature=player_embedded | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Gag Reel 08.08.10 18:02 | |
| Achjo... Už ani na ty gagy se nedá koukat. Snad tam bude taky něco jinýho, z tohohle je mi tak akorád špatně... | |
|
| |
mummy Diabolský admin
| Predmet: Re: Gag Reel 08.08.10 18:18 | |
| ja sa už nemôžem dočkať, keď to budeme vidieť celé a ešte doplním, čo povedala o pár ďalších scénach: Misha spent a lot of time throwing shit at Jake and during one take Jake was all, RIGHT IN THE NIPPLE. And Misha says "There's a foot on my balls right now, just FYI."And Cupid is wearing Supernatural underwear.And Jared says something about jerking Jensen off onto the ground.And Jensen talks about the devil's hole a lot.a ešte jedna fotka: - kód:
-
http://pics.livejournal.com/tracy_loo_who/pic/004659zh zdroj: tracy-loo-who.livejournal.com | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Gag Reel 09.08.10 0:56 | |
| muhehe a že im vadia slash fans.. to vidno si za to môžu sami, blbečkovia.. som na to veľmi zvedavá!! mummy: skvelááá ikonkaa!! | |
|
| |
mummy Diabolský admin
| Predmet: Re: Gag Reel 09.08.10 8:22 | |
| samozrejme, že sa to objaví v čase, keď idem preč a nemôžem robiť avatary.. grr.. no, v každom prípade, tu máte linky na stiahnutie: - kód:
-
http://anonym.to/?http://www.mediafire.com/?sharekey=pzzcs5rbsdk9a - kód:
-
http://anonym.to/?http://www.megaupload.com/?d=EEC883Q3 zdroj: tracy-loo-who.livejournal.com ale napísala, že tie linky nemáme šíriť po nete, takže pšššššt (dúfam, že na slovenské fórum ma nevystopuje) Fay, ďakujeeem! PS: ja sama to ešte len sťahujem, 221MB, takže nemôžem povedať, aká je to kvalita ani nič | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: https://supernatural.canadaboard.net/forum.htm 09.08.10 8:52 | |
| tak a máme tu celý gag reel z piatej série - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=BdflgxqdpSs&feature=player_embedded
Naposledy upravil Satu dňa 09.08.10 19:52, celkom upravené 1 krát. |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Gag Reel 09.08.10 16:22 | |
| neukrizujte ma... ale mne sa tato seria nepodarkov vobec nepaci... z tych 9minut som sa asi 7 minut nudila...vyslovene..tie sceny su obohrane ako platne...a posledne 2 serie je to stale o tom istom fakt prepacte... jedine asi na com som sa zasmiala bola moment ako na jensenovi pristal list, smich pred fotkou a mozno este zopar fotiek a prekecov.. | |
|
| |
Fay Diabolský admin
| Predmet: Re: Gag Reel 09.08.10 17:24 | |
| konečne poriadne bloopers!! Ettie toto neber osobne prosím - konečne slashy bloopers ako majú byť, veľa veľa Mishu a Marka!! bolo mi jasné hneď od začiatku, že neslasheri sa s týmto moc neztotožnia.. aspoň vidno, že s tým chlapci nemajú taký problém, ako sa šíri po nete | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Gag Reel | |
| |
|
| |
| Gag Reel | |
|