| 03x09 Malleus Maleficarum | |
|
+9Samabel Madlen bookika Kristine Sarinka janka410 Chrystelle dion-fortune SNlois 13 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 9:04 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 11:24 | |
| tak aj mne z toho vyslo, ze ta robi je nakoniec asi predsa len dobra, ale zase ma velmi nepotesil, ten fakt, ze nemoze pomoct deanovi, ako mu to jasne povedala. dopekla!!!! to snad nie je mozne, ja som do nej vkladala nadeje na jeho zachranu a teraz.....no ona mu pomoct nevie, sam sa uz daako velmi nesnazi, ak sa nestane zazrak, tak to s deanom ozaj nevyzera dobre. hmm ale inak to bola samozrejme zase raz uzasna epizoda a teraz uz aspon vieme, preco sa deanovi v sne zjavi evil dean juj ale sa tesim, no chudacik sa musi roadne zozierat teraz a v dalsej epke nam to asi aj pekne predvedu, ach boze, toto ma dostava. no a ako tam rubi dostala na frak....pekne ju ta tamni dala, no bolo veselo, ale ked tam dean to tej tamni bodal tou dykou no teda, to bolo nieco. tak trocha mi to pripomenulo sama ako tam napalil tie gulky do jaka v AHBL. oki uz sa krotim a idem to omrknut este raz - zatial som to totiz videla "len" dvakrat | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 11:24 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 11:51 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 13:17 | |
| No tak musím povedať, že to bola skvelá časť. Ruby je teda vážne dobrá, je síce démon, ale nie ako ostatní. Čiže ona bola normálne človek, lenže potom zapredala dušu tej Tammi, stala sa čarodejnicou, potom šla do pekla a stal sa z nej démon, však? Chudák Dean, keď mu povedala, že aj on sa jedného dňa stane démonom a nejde tomu zabrániť. Konečne vieme, prečo Ruby Samovi pomáha a dosť sa čudujem, že to vlastne nerobí ani pre seba, ale len aby Sam mohol bojovať vo vojne aj sám, bez brata. Som strašne zvedavá na toho nového démona zo Západu. Dúfam, že ho v týchto 4 častiach ukážu. Fakt sa to opäť Kripkemu vydarilo. Na konci som si myslela, že sa tam zjaví ten Bad ass, tak trocha som dúfala, ale tak nevadí. Bravo, mr. Kripke za ďalší skvost... | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 13:22 | |
| súhlasím s tebou Sarinka.....tiež som trošku čakala že sa tam ukáže... ...no ale nevadí...Kripkoš sa zase raz predviedol..... ...a chudák Dean.... ... a "poor little guy"... | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 14:07 | |
| No fakt úžasná epizoda. Teda ale jak Deanovi Ruby říkala, že potřebuje jeho pomoc, aby připravili Sama na život bez Deana, aby dokázal bojovat v té válce sám... Já tohle asi nepřežiju, jestli okamžitě nenajdou nějaký způsob, jak z toho Deana vyvléct. No a když tam Sam začal o tom, že se musí snažit být víc jako Dean, aby mohl v té válce obstát, až zůstane sám. Ne, ne, tohle prostě ne, ať s takovými řečmi vůbec nezačínají. On prostě sám nezůstane a basta. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 15:18 | |
| no ale na to aka to bola na nervy epka aj som sa zase pekne zasmiala, presne ako kristine napisala "poor little guy..." no to som sla do kolien, ale ja to ako sa otocil a tam ten zajac....no ten jensenov vyraz tvare, este sa mi tiez pacilo ako sa dean rozculoval, ze neznasa carodejnice, no koniec. no rubi je teda ozaj dobra, aky sok. no dobre to objasnili a to s tymi demonmi, teda. ale deana to musi srasne zozierat teraz, toto je tak strasne nefer. preco mu to robia? akoby si uz nevytrpel dost a nezozieral sa dost. boze, toto je tak na nervy, ale strasne ma stve, ze sa nikto akosi o nezaujima o tu deanovu dohodu a to akoze ne a ne a ne. musia ho predsa zachranit, sakra, ved to nemozu urobit, ze nechat ho zomriet | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 16:06 | |
| mozno prave to chcu, aby naozaj zomrel a stal a z neho demon ... ale dufam ze sa sakramenstky mylim a ze nam to neurobia lebo to by som neprezila | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 16:16 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 16:25 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 17:16 | |
| no to by ma dalo, keby sa z deana stala nova rubi, to akoze nie. ja neviem, ale nemam pocit, ze by ho kripke chcel ozaj odrovnat, tam sa skor obavam ci to nebude mat nieco spolocne so samom. ach jaj toto sa neda vydrzat, tolko otazok a spekulacii. som velmi velmi zvedava ako to teda nakoniec dopadne. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 17:32 | |
| Tak už to mám skouknuté znovu, tentokrát i s anglickými titulkami Super díl, moc se mi líbil, ale místy jako docela nechutný... no co vám budu povídat. Skvělé bylo, jak se Dean polekal toho vysícího králíka To bylo fakt pěkné. Nejvíc mě dorazil Deanův konečný rozhovor s Ruby! Sakra Sakra Sakra já tolik věřila, že ona ví jak Deanovi z té dohody pomoct a ona zatím nevidí žádnou cestu z toho ven, to mě vyrazilo dech a pak to co mu říkala, že se v pekle změní... Jako ten konečný rozhovor byl fakt na infarkt, to jsem zvědavá jak to s Deanem dopadne... Moc moc moc bych chtěla číst si jeho myšlenky, co si teď myslí a co teď cítí po tom jejich rozhovoru. Měli by to tam začít psát, protože je fakt škoda, že jsme o toto ochuzeni a musíme si to domýšlet! | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 20:05 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 01.02.08 20:11 | |
| A strašně by mě zajímala reakce Sama až přijde na to, že mu vlastně Ruby celou dobu lhala I když,aby to ona nehrála na obě strany,že? Démoni lžou, může jim namluvit co chce No každopádně mě přijde, že těch nezodpovězenejch otázek je pořád víc a víc | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 02.02.08 2:13 | |
| Ja si predsa len myslím, že Sam Deana zachráni tak, že prejde na dark side..možno Ruby ozaj klame a hrá sa na neviniatko a teraz jej Dean nevedomky pomôže zo Sama spraviť Terminátora..pretože mi to furt akosi nesedí.. To s tou Deanovou smrťou, možné to je, i keď neviem, či by ho za to neukameňovali... Btw, strašne sa mi páčilo, keď tam Ruby nabehla s tým sajrajtom a Dean jej povedal, že keď ho chce zabiť, má sa postaviť do rady... A celkovo ta scéna nemala chybu. Najskôr to naozaj vyzeralo tak, že ho ide doraziť a ona ho potom šlahne na posteľ a začne mu do krku liať niečo zelené, čo podľa Deana chutilo ako sračky, bohvie, či mu tam aj niečo neprihodila... A ten koniec, ako tam opakoval to retard, ako ho nazvala Ruby...strašne bol zlatý..muselo byť veľmi interesantné túto scénu natáčať...keď mu ozaj hento liala do krku.. Mne sa Ruby začína akosi až priveľmi páčiť, pomooc... | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 02.02.08 10:53 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 02.02.08 12:17 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 02.02.08 14:20 | |
| ten novy demon desi aj mna...a podla mna, preto chce ruby pomoc deanovi zocelit sama,aby sa vedel branit tomu demonovi,ktory sa ho snazi zabit... nooo a po tejto casti som si aj ja ruby nejako oblubila | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 05.02.08 17:43 | |
| Ma dnes tak napadlo, že ako Ruby spomínala, že každý, kto pôjde do pekla sa stane démonom, čiže ak by sa John z toho pekla na konci 02x22 nedostal, tiež by sa ním stal, nie? Je aj tak trocha škoda, že sa odtiaľ dostal, predstavte si, že by sa z Johna stal démon a stretol by sa potom s Deanom a Samom, to by bola riadna šupa... Bratia by sa museli postaviť vlastnému otcovi, viem, že je to škaredá predstava, no zaujímavá.. | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 05.02.08 17:58 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 05.02.08 18:07 | |
| Ja ti neviem, stále si myslím, že sa z Deana démon nestane. Ako som dnes snorila, prečítala som zopár zaujímavých teórií. Jedna bola vskutku zaujímavá, ako Jared na Fangorii hovoril o tých schopnostiach, možno sa Sam dozvie o tom, že ho Ruby klamala a že už vlastne nie je iná možnosť ako svojho brata zachrániť, že sa uzavrie do seba a stane sa z neho iný človek, resp. ľahostajný a vtedy vyjde na povrch to, čo dovtedy v sebe dusil a možno to, čo sa stane v 03x11 bude len začiatok, teda ho to skolí a začne sa meniť, fakt neviem, dnes až príliš polemizujem.. Ale tá druhá teória nemala chybu. Vraj že sa Dean prebudí a zistí, že sa až teraz dostal von zo sveta toho Džina a Ruby a Bela boli len výplod jeho fantázie, dobrý spôsob, ako s ich zbaviť... ..i keď Ruby by nemuseli.. No a ešte jedna bola, že Sam na konci 02x21 nezomrel a upadol do kómy a celé toto aj s tou dohodou sa mu len snívalo... | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 05.02.08 18:41 | |
| Tak ta třetí teorie už spíš připomíná Dallas Vážně jedno lepší jak druhé To by nám přece Kripke neudělal I když ta první, to se mě docela líbí. Jen jsem strašně zvědavá jak se Sammy dozví,že mu Ruby kecala- jestli mu to řekne Dean, nebo jestli se prokecne Ruby Můžu ti říct,že se taky nepřikláním k teorii,že bude Dean démonem. Nejen podle toho co Jared naznačil na Fangorii,ale tak nějak by to bylo celé postavené na hlavu-vždyť od začátku to směřuje k Samovi, kdo má jít na stranu zla. Že by Kripke udělal až takovej zvrat v ději? | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum 05.02.08 19:49 | |
| Máš pravdu, tie posledné dve teórie sú strašne postavené na hlavu...ale ako hovoríš, tak prvá sa mi zdá super. Tiež si stále lámem hlavu nad tým, ako sa to Sam dozvie, teda dúfam, že sa to dozvie, raz predsa musí, no nie. Možno to už Dean nevydrží a zasa sa budú hádať a sa prekecne, na Ruby by som to netipovala, pretože tá by mu to už teraz povedala, ak by chcela...zaujímavé však je, či ozaj hovorí pravdu, keď už Samovi klamala, bohvie, či si nechce aj Deana omotať okolo prstu, jednoducho stále nie som presvedčená, že tie jej úmysly sú čisté. Tak to dúfam, že nie. Sammymu dark side pristane a Dean je jeho veľký protective brother...Ja osobne som zvedavá, či ak ten štrajk teraz skončí, Kripke tie Samove schopnosti vloží do tých 3-4 epizód, by som nevydržala čakať na to celé leto.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x09 Malleus Maleficarum | |
| |
|
| |
| 03x09 Malleus Maleficarum | |
|