|
| AECON 3 | |
| | Autor | Správa |
---|
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: AECON 3 09.05.12 14:28 | |
| Zdravím všechny snfan, jede z vás někdo tento víkend do Němec na AECON 3? Díky za odpověď | |
| | | bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: AECON 3 09.05.12 17:05 | |
| Já bych jela, kdybych neměla ve středu zkoušku a měla s kým jít... a měla peníze | |
| | | astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: AECON 3 09.05.12 18:41 | |
| bohdy: škoda, tak budu pozdravovat jsem myslela, že můžem někoho vzít, teda jak tohle dopadne..... aby se nakonec nesmál jenom ten smajlík | |
| | | bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: AECON 3 09.05.12 19:34 | |
| Ty jedeš???!!! Teda!!! Slepá závist Ale užíj si to... a pozdravuj | |
| Predmet: AECON 3 09.05.12 22:56 | |
| | |
| | | Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: AECON 3 09.05.12 23:06 | |
| Hlavně sbírej infa. (ochmatatelnost, ceny atd.) Užij si to. Jen tě asi zklamu, ani Jensen ani opička Jared tam nebudou, Jared oficiálně zrušil svoji účast i na Asylum 8. Za mě si sáhni aspoň na Koblížka. | |
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: AECON 3 13.05.12 17:12 | |
| Informace, informace a zase informace... astík, už abys povídala, ráda bych věděla, jak se Jimovi Michaelsovi podařilo propašovat ty spící fotky. Crowley je tam na tom gauči prostě neodolatelnej a Sebastian na zemi u zdi, mňam. Jen se přitulit... aneb i Králík bývá zranitelnej... Tumblr - all-spn - kód:
-
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m3x8dpB6AB1qiyteto1_r1_500.jpg Ty útržkovitý infa, jak jsou všechny panely krásně dvojsmyslný... Sebastian: Dean a Cas používající lubrikant. Misha: Dean a Cas sdílí tajemství. | |
| | | bohdy Winchester
| Predmet: Re: AECON 3 13.05.12 17:41 | |
| loooool I ti hoši naši... co nám vše tají | |
| Predmet: AECON 3 14.05.12 15:41 | |
| tak jsem se v noci - no spíš k ránu vrátila, ráno jsem frčela k zubákovi, to potěší po takový euforii a teď zase usínám, páč jsem cca 3 dny nespala, nebylo kdy, nebyl čas takže - zatím jen stručně - to, že se Jared nedostavil, mě lusíkovsky naštvalo, ale na druhou stranu ostatní byli tak úžasní, že to dokázali vynahradit, ještě teď mě bolí sanice, jak jsme řvaly smíchy, ruce utleskaný, krky vykroucený a nohy ušmajdaný, jak jsme lítaly za těma všema zlatíškama Sebastian - OMG!!!!ještě teď mě bolej panty, jsem si je málem vyvrátila, asi se při natáčení musel hóódně držet, aby nevyváděl různý šaškárny, protože co ten tam dělal...., stačilo jen, aby se objevil a celý sál lehl smíchem,....no a pak to rozjel, ostatní měli co dělat, aby se vůbec dostali ke slovu, jedním slovem - dokonalý sympaťák o ostatních ani nemluvě - všichni stráááááááášně milý, usměvavý, vtipný a přátelský, po nafoukanosti ani památky, mohli jste se jich zeptat na cokoliv! Casa museli násilím odtáhnout z pódia - doslova! včera při podpisech už skoro nemohl mluvit co nás mrzelo, že jsme nestihly podpis Lucíka, když jsme odjížděly, tak jsme musely tankovat, ale najít v tomhle městě pumpu, která má natural, je horor, to není město, to je bludiště, ale lidi jsou tam velmi ochotní, tak poradili cestu, stejně jsme zabloudily a najednou se před náma objevila pumpa, sice ne ta co jsme chtěly, ale šla jsem se tam pro jistotu zeptat, jesli maj ten pitomej natural, že jo, tak se tam motám v těch kabelech (jak blbá blodýna - sorry, nemyslím to zle ) a jdu si do auta pro many a najednou ztuhnu, kouknu znova a on to.......Lucík stál metr ode mě, taky tankovali. Tak jsem se málem přerazila a s moji aj (vůbec jí neumím ) jsem se ho zeptala, jestli by nám nedal dodatečně podpis, že jsme ho nestihly, a jak jinak - velmi milej - asi viděl to šílený, rozklepaný trdlo před sebou a začal se shánět po tužce - tu jsem sam. měla - přímo z Aeconu, kterou se podpisoval Crowly - stříbrnou - lupla jsem mu jeho pic a pod moje jménu připsal ´love you´ - kdybych se nestyděla, tak jsem se snad na něj vrhla, kámošce se podepsal taky, po velkých díkes, jsme se rozloučily, nasedly do auta a naše radost neznala mezí - ječely jsme jak šílenci, on to samozřejmě uslyšel a začal s velkýýýýým úsměvem na nás mávat - asi byl rád, že to přežil no a zbytek cesty jsme jely na růžovém obláčku , teda dokud nás nezastavili N polismeni a pak ČR polismeni - se asi nudili , ale nám to bylo fuk, ty zážitky nám nikdo nevezme - škoda, že jste nejeli, jsme tam byly jediný češky nějaký pic dodám, ale mám v tom zmatek, ještě jsem nestihla ani vybalit, a btw: se nedivím, že Crowly hajinká, měli všichni pěkně nabitej program a pak na 1000% bavit všechny ty šílence dá zabrat mám i podpis Jareda - grrrrrrrrrrrrrrr, pěkně mastnej, ale just...... waw - to se nedalo odolat a spoustu sn věcí - to je něco jinýho než tady - tam si fan rozmazlujou | |
| | | bohdy Winchester
| Predmet: Re: AECON 3 14.05.12 15:52 | |
| astík: Tak to je bomba!!! Díky za info Kdo by to byl do nich řekl, že to jsou takoví pohodáři. Teda, ale na Marka jste teda měly štěstí No to je mazec, střetnout ho někde na pumpě To je fakt náhoda jak prase!!! Paráda!!! Už se těším na fotečky. A jak tě to vyšlo finančně? | |
| Predmet: Re: AECON 3 14.05.12 15:56 | |
| Lucík na pumpě, no bomba. Díky za první report. No povídej, povídej, finanční stránka mě taky dost zajímá. Hlavně dosažitelnost fotek, podpisů a panelů; ochmatatelnost - organizace (dobrá x špatná) | |
| Predmet: AECON 3 14.05.12 16:06 | |
| co se týče organizace, tak anglání jsou totálně out! ty snad nevědi, kde maj pravou a kde levou ruku, snaha byla, ale ten výsledek - no ale my jsme holky chytrý a uměly jsme si poradit, občerstvení - mám pokračovat? pár usoplenejch baget, nějaký limči, kafe.... jo a to hlavní - kamenná sůl , btw, byla řůžová a bleděmodrá - za 3€ minipytlíček to by Deana asi nepotěšilo - sypat na okna růžovou sůl jsme měly výtlem a na druhý den ji pro jistotu pojmenovali démonská sůl záhadou bylo, že to nikdo nekupoval a občerstvení druhý den - krom pitiva - nebylo už skoro žádný - jim to prostě ztvrdlo - to snad i na benzince maj něco lepšího oni si stejně všichni nosili vlastní zásoby - se nedivím, my taky, je lepší ty prachy utratit za snvěci, než za blbou bagetu.. co se týče peněz, tak sama nevím, ještě jsem to nedala dohromady , ale jen podpis Jareda stál 70€ a Deana 80€ - takže zadarmiko nechala jsem tam majlant - I´ll be sick, I will be sick , ale to je fuk - stálo to za to jen benzín cca 3000Kč, ubytování cca 5500Kč ostatní ještě nevím.... | |
| | | bohdy Winchester
| Predmet: Re: AECON 3 14.05.12 16:16 | |
| No tak když už bych se rozhodla jet na takovovu akci, tak mít pořádně našetříno, a pak hlavně nepřepočítávat, protože z toho by se jednomu fakt udělalo šoufl Ale když už tam člověk jede, tak si to má pořádně užít se vším všudy a nepřemýšlet nad každou korunou. | |
| Predmet: AECON 3 14.05.12 16:29 | |
| právě, taky jsem nepočítala, jinak bych si nic nekoupila a nic si neužila, takže many lítali ..... pak bych doma skuhrala, proooooč jsem si nekoupila tohle a tohle....kdepak, jsem utrááááácelááááá škoda, že se ten prcek Thomas nenarodil až příští rok , možná, že příští rok tam už J2 budou, tak to abych zase začala šetřit | |
| Predmet: Re: AECON 3 14.05.12 16:40 | |
| | |
| | | bohdy Winchester
| Predmet: Re: AECON 3 14.05.12 16:43 | |
| Chachá Tak už alespoň víš, co tě čeká To my neznalí z toho budem koukat Ale snad budem v té frontě všechny pohromadě... to z nás pak Crowley vyvředí a pošle nás šupem na začátek fronty | |
| Predmet: Re: AECON 3 14.05.12 16:50 | |
| No potěš noha! S cenama jsi mě teda nepotěšila. To ty podpisy nebyly v ceně vstupnýho? Ten benál a hotel fakt tolik? To si přidám pětikilo a mám letenku tam i zpátky, přidám litr a mám hotel u pláže na celý týden, přičemž podpisy jsou už v ceně pasu. To jsem si myslela, že němčouři budou mít narozdíl od jibácké Daniely rozum. Ale tak šupík, drby, klepy, špeky... | |
| Predmet: Re: AECON 3 14.05.12 17:06 | |
| jj, a to ten hotel byl ještě relativně levnej, bejt v tom co se to konalo... ale musím uznat, že byl fakt pěknej - různý vymoženosti, jen ti hosté, co tam nebyli na sn jen zírali, nechápali a museli se protlačovat skrz ty davy - ty už tam asi nikdy nepřijedou jedna snfan tam včera ke konci před Bobískem lehla k zemi - dávali jí nožky na hoooooru, kedlubnu doooooooolu a Bobísek se chytil za pusinku, vyvalil na mě ta svá upřímná ošiška a řekl jen: ou jéééé ale nenechal se vyvést z míry a podpisoval dál, jo a mimochodem, se nám dvěma podepsal "idjit" sme ho o to slušně poprosily takže na fotce jako příjmení máme idjit - ani se moc neplete ale bylo vidět, že se mu ten nápad líbil | |
| Predmet: Re: AECON 3 14.05.12 17:13 | |
| Tak tak nějak se sebou flákla holčina stojící přede mnou ve frontě na fotku s Jensenem. Vidíš, jak moc je šlo otlapkávat u focení? Byl tam nějaký striktní zákaz, co se dodržoval nebo šlo ukecávat? A ceny? A co Koblih, nevybafl na vás jako na češky zase ty svoje brambory jako jediný český slovo? | |
| | | bohdy Winchester
| Predmet: Re: AECON 3 14.05.12 17:19 | |
| Ty woe!!! No nevím, jestli jsem z těch herců až tak mimo, že bych tam sebou sekla Když už tam jedu, tak si je chci užít a ne, že tam budu někde ležet v mdlobách | |
| Predmet: Re: AECON 3 14.05.12 20:58 | |
| - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qjKRkihjgrw astík, tajně doufám, že máš fotky Susan, it's only physical... | |
| | | bohdy Winchester
| Predmet: Re: AECON 3 14.05.12 21:09 | |
| Misha je fakt borec | |
| Predmet: Re: AECON 3 14.05.12 21:58 | |
| aspoň vydíte, že nekecám, že ho fakt tahali násilím z pódia, no a ten "vosakovanej průvodce" se za chvíli vrátil a lil z něj pot a funěl jak po maratónu jj, casík je holt těžká váha Baltazárek se zase chytil jedný holčiny, že je z Dánska a už pro něj byli z Dánska všichni je pravda, že se skoro všichni snažili žvatnout aspoň něco německy a docela jim to šlo, jako např. "Scheiße" a podobná slovíčka, ale abych jim nekřivdila, tak i něco slušnějšího , nejlíp to šlo Bobískovi, páč jeho děda i taťka uměli, ale on toho po dědově smrti nechal, ale jeho "bitte" mělo fakt krááásný přízvuk, prohlásil, že N se mu líbí a hl. ta široká pole se žlutýma kytkama, po cca 5min domluvě zjistil, že je to řepka a jak se to řekne německy a já už to vím taky - pro ty, kdo se chtěj poučit, tak je to ´raps´ taky nám Bobísek po otázce, zda by chtěl mít Jareda a Jensena za své syny, tak se zamyslel a prochlásil: jo, Sama a Deana jo, ale Jareda a Jensena ne pak začal předvádět Jareda co je to za pošuka, že chvilku nepostojí a že je ho všude plno a zase jsme lehly | |
| | | syd Pocestný duch
Počet príspevkov : 109 Bydlisko : Praha Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: AECON 3 15.05.12 9:55 | |
| Hojte lidi, stráááášně dlouho jsem tu nebyla - už ani nevím, jak s tím tady zachází , ale já jsem ta druhá z pumpy, co přepadla s astík Lucíka Nebojte, fotky jsem včera třídila a do zítřka bych to mohla mít už zpracovaný, tak to hodím do eteru Všechno, co astík říkala, je pravda... bylo to absolutně užasný! A Lucík mi na fotku napsal "HUGE XOXO", byl strašně milej | |
| | | syd Pocestný duch
Počet príspevkov : 109 Bydlisko : Praha Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: AECON 3 16.05.12 11:14 | |
| Tak jsem ještě rychle něco z fotek naházela na web, kdo chce může se podívat... - kód:
-
http://supernatural.bloguje.cz/tema-9-aecon-3.php Tohle je teprve začátek, samozřejmě budu přidávat, dokud to půjde *Odkazy, které nesouvisí se stránkou supernatural.cinemaview.sk, vkládej do "Code", viz.: Pravidla. Díky. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: AECON 3 | |
| |
| | | | AECON 3 | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |