| Vzkazy pro moderátory | |
|
+32Soniq str8tking Fay funny cleo wiktoriano lentilka Ellen bareness janicag Anwiel lenkka Weronička calla dzajnisko Silvia Zizi Faith Fazulina bookika sisel Madlen SkreechTina Kaja Kristine LenkaX22 dion-fortune janka410 Samabel Sarinka SNlois Chrystelle 36 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 14.10.08 22:21 | |
| fajn, tak mám za sebou nové pravidlá a nie je to až taká katastrofa ako som si myslela, teda až na tie bannery. sakra len jeden to bude ťažké rozhodovanie... ale tak upravili ste to fakt krásne a myslím, že by nemali byť nejaké vážnejšie výhrady. v podstate si to situácia už ozaj vyžadovala. je tu veľmi veľa užívateľov a príspevkov a treba zachovávať poriadok. vážim si vašej snahy a úsilia a odviedli ste skvelú prácu. ste proste úžasné a ja si teraz idem pronto zmeniť banner, nech neporušujem pravidlá.... | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 14.10.08 22:26 | |
| Díky moc za nový pravidla!!! Opravdu, ste moc, moc úžasný! Jak se tu o to všechno tak skvěle staráte!!! Teda musim říct, že sem se ze začátku bála, co ste si vymysleli, ale je to v pohodě a určitě to moc pomůže. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 14.10.08 22:27 | |
| Holky super myslím si,že se vám to vážně povedlo a že jste to vymyslely skvěle. Nejdřív jsem se hrozilo co se tu všechno bude dít,ale tohle je OK. Souhlasím,že už to opravdu potřebovalo trochu (možná i více) usměrnit. A to jakým stylem jste to udělaly, myslím si,že nikdo nemůže mít námitky (já vím,bude asi problém s tím jediným neměnícím se bannerem,ale snad si zase na to všichni rychle zvyknout ....já už si vybrala jenom jeden, naštěstí jsem neměla vůbec žádnej problém s výběrem ) odvádíte tu super skvělou práci a já za to smekám ....fakt to tu udržujete perektně a tohle forum je aspoń úžasné a přehledné | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 14.10.08 22:51 | |
| Díky holky! No, zatím ještě pořád uvažujeme o emigraci na Aljašku. Aspoň než se to tady přežene. Věřte mi, že já sama si budu např. na smajlíky těžko zvykat, ale jinak to prostě nešlo. Promýšlely jsme všechno (včetně bannerů) ze všech možných úhlů pohledů, procházely všechny možnosti, ale vyšlo nám jen jediné - buď bude všechno pevně dané v pravidlech nebo se tady prostě nedomluvíme. Nikdy se nezavděčíme všem. Nebojte se, nebudeme na vás hned vyjíždět za nedodržení těchto nových pravidel, je jasné, že si budete muset napřed všichni zvyknout, stejně jako s tou přeměnou nebo odstranění bannerů. Ale snad se to během několika dnů všechno srovná ke spokojenosti všech. To ovšem neznamená, že nebudeme průběžně upozorňovat ty, kteří budou pravidla ignorovat. Ze začátku hlavy trhat nebudeme, přitvrdíme až později. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 14.10.08 22:56 | |
| Já vam dam Aljašku! Nikam!!! Tak to já rači začnu s úpravama hned, když je to čerstvý, jinak bych se k tomu asi nedokopala!!! Ale pro mě tam vážně neni nějaká změna, která by mi dělala nějaký problémy... no, až na ty smajlíky, to bude chtít chvilku času. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 14.10.08 23:04 | |
| hmm no tie smajlíky práveže neboli nejako brutálne upravené... akože tri po sebe rovnaké nie je problém aj tak sa to väčšinou tak robilo, maximálne jeden smile ušiel navyše... no a myslím, že s tým písaním sa to tiež bude dať... len grafika a podobné témy budú asi problém. tam pri tch fotkách to priam láka použiť smajlíkov namiesto slov, lebo tie proste nemáme.. no súhlasím s anwiel, žiadna alijaška! krásne tu s nami ostanete, veď je to v pohode... mňa najviac mrzí ten banner ale tak je pravda, že sa fórum stávalo neprehliadné s rastúcim množstvom bannerov, keďže väčšina mala dva... a ďakujeme, že nás hneď neukameňujete ale som na tom podobne ako anwiel, ak sa menia pravidlá snažím sa čo najrýchlejšie zmeniť všetko, čo nie je v ich súlade, lebo inak by som sa k tomu asi nedostala.... no každopádne si nemusela tak strašiť, lebo pravidlá sú fakt v pohode proste ste odviedli skvelú prácu. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 0:07 | |
| Ejha, nový závan pravidiel Ale veľmi si cením, ako sa o fórum staráte a to aj formou nových menších zmien a pod vecí na fóre. Dikes moc holky Takže nikam nechoďte, zostaňte pekne tu s nami | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 0:19 | |
| Skvela praca baby, nikam nechodte Uz som si odstranila moje bannery Zajtra tam hodim nieco ine...ohladom smajlikov...mne to obcas tiez ujde, ale budem sa snazit zlepsit sa do buducna. Btw.: uz som hovorila ako to tu milujem a vas?! | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 0:23 | |
| Je fakt, že sa baby na tom riadne nadreli... všetko ozaj premysleli, aby to tu bolo pekne prehľadné, na mňa vždy vybafli, že k čomu dospeli a ja som nevedela, kde je sever, juh východ aj západ... fakt im patrí veľká poklona... | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 6:26 | |
| mna si sice tieto zmeny velmi netykaju, lebo som zvdy mala len jeden banner, ale s tymi smajlami sa budem snazit polepsit a nikam nechodte, mam vas rada | |
|
| |
Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 9:16 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 14:08 | |
| Vidíš Chrys, ještě jsme si vybraly dobré místo, kam se vytratit Tak jsem ráda, za všechny, kteří sem ohledně nových pravidel přispěli komentářem a hlavně za to, že jste se vyjádřili vesměs kladně. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 18:35 | |
| Fíha tak ja čumím aké zmeny tu nastali za tú krátku chvíľku čo som tu nebola. Pravidlá som preštudovala a podpis som si hneď aj upravila. S tými smilíkmi to je v pohode a komentovať fotky bude možno slovami problém, ale nakoniec sa to naučíme. Dievčatá odvádzate na fore skvelú prácu. Posnažím sa maximálne pravidlá dodržiavať, aby som vám náhodou nespravila robotku navyše. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 19:02 | |
| tak ja som si práve všimla nových podsekcií a wow fakt ste to skvelo vyriešili a tie ankety... no paráda. fakt odvádzate skvelú prácu a my vás za to všetkých veľmi ľúbime som totálne uchvátená ako ste to všetko vyriešili, proste klobúk dolu zase je to tu o trochu prehladnejšie | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 19:12 | |
| Tak už jsem si přečetla upravená pravidla a opravdu jsem očekávala něco drastičtějšího Jste fakt super, že jste si s tím daly práci Budu se to snažit dodržovat... | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 19:53 | |
| - dion-fortune napísal:
- len grafika a podobné témy budú asi problém. tam pri tch fotkách to priam láka použiť smajlíkov namiesto slov, lebo tie proste nemáme..
dion, nám jde hlavně o to, aby se pokud možno všichni snažili psát opravdu tam kam mají a taky pokud vůbec mají co. Já vím, že se třeba každý chce vyjádřit např. k Deanovi, že má krásný kukadla a napráskat desítky smajlíků. Ale v těch tématech se má prostě diskutovat a ne si prohlížet smajlíky. Takže proto jsme to museli zobecnit na celé forum bez vyjímky. Prostě smajlíky OMEZIT CO NEJVÍC a používat ty 3 za sebou vážně jen ve vyjímečných situacích. Tedy když se nám bude něco opravdu hodně líbit, budeme děkovat a podobně. Protože tím, že se nám tady poslední dobou tak rozmohly, už pomalu ztrácely svůj efekt, když u každého komentáře je jich několik desítek, třebaže by tam úplně stačili třeba jen 4 nebo tak. Je samozřejmé, že např. v topicu Grafika nebo Obrázky se budou používat převážně smajlíky, protože to téma je určené právě k hodnocení obrázků různého druhu. Proto tak trváme na tom, aby se pokud možno takové obrázky dávaly jen tam a tím nám nevznikaly haldy nevzhledných slintajích debat ( ) tam, kde by někteří chtěli probírat věci, které je zajímají a pak nemůžou ani své odpovědi ani najít. Přesto by se to ani u té grafiky přehánět nemělo, ale snad to každý pochopí a zařídí se podle toho. Ohledně toho banneru...ano, vím, že to bude mrzet víc lidí, ale prostě se to neosvědčilo. Nejen že to už téměř znemožňovalo najít text v příspěvcích, ale taky se často pomalu načítaly stránky, než se všechny bannery zobrazily. To už mě pak někdy ani nebavilo sledovat několik vteřin skákající obrazovku. Jinak všem děkuji za krásná slova, my vás taky - dion-fortune napísal:
- tak ja som si práve všimla nových podsekcií a wow fakt ste to skvelo vyriešili a tie ankety...
No už se nám to tam taky docela chaoticky pletlo, tak snad si na to nové rozdělení brzy zvyknete. Ty ankety už jsem měla v hlavě několik měsíců, ale pořád nebyla ta správná chvíle (prostě nebyl čas). A jelikož mi teď moje drahá kolegyně návrh schválila, rozhodly jsme se to zrealizovat. Snad se vám ten nápad bude líbit. Zase něco trochu na oživení. Fazulina, ty jsi tomu dala korunu! Díky za tipa, už se na Aljašku i těším. A Deana beru s sebou. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 19:58 | |
| Chrys: ty ankety sou vážně dobrej nápad, a ještě mam jeden takovej dotaz, mohla bych se k vám přidat, až budete cestovat na Aljašku??? Já budu moc hodná holčička! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 20:06 | |
| chrystelle: hmm no veľmi dobre napísané, som rada, že si to ešte takto objasnila a ako som už písala predtým, pravidlá sú ozaj v pohode a mne vyhovujú hoci sa hrám, že "och bože musím sa vzdať bannera", tak v skutočnosti som rada, že sa to obmedzilo na ten jeden lebo más pravdu, že sa fórum načítalo pomalšie a občas jediné, čo si videla boli len bannery a takmer žiaden text.... smajlíky sa teda budem snažiť obmedzovať všade, ale myslím, že zatiaľ to v pohode ide, takže by s tým ani do budúcnosti nemal byť problém... fakt ste to vymysleli skvele a na tie ankety sa teda teším som zvedavá, čo ste si to pre nás pripravili.....proste vám patrí jedna obrovská poklona za skvelú prácu no a pokiaľ sa ide na Aljašku, tak počítajte so mnou tam by som s vami tiež hneď šla... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 20:11 | |
| My jsme vážně hlavně rády, že to chápete a budete se nám snažit vyjít vstříc. Z těch úprav pravidel už mi občas vážně šibalo. Nejvíc mě mrzí, že jsem se vlastně vůbec nedostala k pokráčku povídky, ale tohle bylo přednější. Na anketkách zapracujeme v nejbližší době. Tu Aljašku máme jako únikovku s Chrystelle... když budete chtít jet s námi, už to nebudeme moct považovat za náš úkryt. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 20:12 | |
| No, nás můžete považovat za svojí osobní ochranku, vždyť sme Winchestrové!!! | |
|
| |
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 20:17 | |
| Chrys: Nevěřím svým vlastním očím. Oni nám dokonce nabízí osobní ochranku. Tomu bychom se bránit neměly... možná bude vážně potřeba | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 20:20 | |
| To víš, naše moderátorky si musíme hýčkat, jinak tu nastane peklo a to by nikdo z nás nechtěl!! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 20:58 | |
| no ja sa pridávam hneď pôjdem s vami do boja ak bude treba... vás si predsa nedáme, však tu takú skvelú prácu odvádzate!!! neviem prečo ste sa tak báli, veď ste spravili úžasné pravidlá a my ako SN family budeme vždy držať pevne spolu!!! | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory 15.10.08 21:03 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .................... 15.10.08 21:32 | |
| Baby super zmeny. Ako mňa sa dúfam, teda aj si myslím veľmi ani netýkajú, teda tie smajlíky som veľa nepoužívala sem- tam mi možno nejaké vyskočili možno pri hodnotení niečoho. A Bannery, ani som netušila že to som mohla mať 2 nad sebou, Veľmi ma potešili sekcie Ankety, pretože ankety milujem, ak su hlavne zaujimavé a to verím že budú. A taktiež ak sa od nich odráža názor iných a môžem si ten môj porovnať bud s väčšinou alebo s menšinou | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Vzkazy pro moderátory | |
| |
|
| |
| Vzkazy pro moderátory | |
|