Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Vzkazy pro moderátory

Goto down 
+32
Soniq
str8tking
Fay
funny
cleo
wiktoriano
lentilka
Ellen
bareness
janicag
Anwiel
lenkka
Weronička
calla
dzajnisko
Silvia
Zizi
Faith
Fazulina
bookika
sisel
Madlen
SkreechTina
Kaja
Kristine
LenkaX22
dion-fortune
janka410
Samabel
Sarinka
SNlois
Chrystelle
36 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
AutorSpráva
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D
Registration date : 01.12.2007

Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty14.10.08 22:21

fajn, tak mám za sebou nové pravidlá a nie je to až taká katastrofa ako som si myslela, teda až na tie bannery. sakra len jeden Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 202744 to bude ťažké rozhodovanie... ale tak upravili ste to fakt krásne a myslím, že by nemali byť nejaké vážnejšie výhrady. v podstate si to situácia už ozaj vyžadovala. je tu veľmi veľa užívateľov a príspevkov a treba zachovávať poriadok. vážim si vašej snahy a úsilia a odviedli ste skvelú prácu. ste proste úžasné Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 104346 a ja si teraz idem pronto zmeniť banner, nech neporušujem pravidlá....
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty14.10.08 22:26

Díky moc za nový pravidla!!! Opravdu, ste moc, moc úžasný! Jak se tu o to všechno tak skvěle staráte!!! 704 Teda musim říct, že sem se ze začátku bála, co ste si vymysleli, ale je to v pohodě a určitě to moc pomůže. Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 430869
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty14.10.08 22:27

Holky super Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 312566 myslím si,že se vám to vážně povedlo a že jste to vymyslely skvěle. Nejdřív jsem se hrozilo co se tu všechno bude dít,ale tohle je OK. Souhlasím,že už to opravdu potřebovalo trochu (možná i více) usměrnit. A to jakým stylem jste to udělaly, myslím si,že nikdo nemůže mít námitky (já vím,bude asi problém s tím jediným neměnícím se bannerem,ale snad si zase na to všichni rychle zvyknout Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 284389 ....já už si vybrala jenom jeden, naštěstí jsem neměla vůbec žádnej problém s výběrem Wink )
odvádíte tu super skvělou práci a já za to smekám ....fakt to tu udržujete perektně a tohle forum je aspoń úžasné a přehledné Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 104346
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty14.10.08 22:51

Díky holky! Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 673161 603 No, zatím ještě pořád uvažujeme o emigraci na Aljašku. Aspoň než se to tady přežene. Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 666500 Laughing

Věřte mi, že já sama si budu např. na smajlíky těžko zvykat, ale jinak to prostě nešlo. Promýšlely jsme všechno (včetně bannerů) ze všech možných úhlů pohledů, procházely všechny možnosti, ale vyšlo nám jen jediné - buď bude všechno pevně dané v pravidlech nebo se tady prostě nedomluvíme. No Nikdy se nezavděčíme všem.

Nebojte se, nebudeme na vás hned vyjíždět za nedodržení těchto nových pravidel, je jasné, že si budete muset napřed všichni zvyknout, stejně jako s tou přeměnou nebo odstranění bannerů. Ale snad se to během několika dnů všechno srovná ke spokojenosti všech. To ovšem neznamená, že nebudeme průběžně upozorňovat ty, kteří budou pravidla ignorovat. Ze začátku hlavy trhat nebudeme, přitvrdíme až později. Twisted Evil Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 707500 Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 316745
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty14.10.08 22:56

Já vam dam Aljašku! Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 449740 Nikam!!!

Tak to já rači začnu s úpravama hned, když je to čerstvý, jinak bych se k tomu asi nedokopala!!! Ale pro mě tam vážně neni nějaká změna, která by mi dělala nějaký problémy... no, až na ty smajlíky, to bude chtít chvilku času. Twisted Evil
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty14.10.08 23:04

hmm no tie smajlíky práveže neboli nejako brutálne upravené... akože tri po sebe rovnaké nie je problém aj tak sa to väčšinou tak robilo, maximálne jeden smile ušiel navyše... no a myslím, že s tým písaním sa to tiež bude dať... len grafika a podobné témy budú asi problém. tam pri tch fotkách to priam láka použiť smajlíkov namiesto slov, lebo tie proste nemáme..

no súhlasím s anwiel, žiadna alijaška! krásne tu s nami ostanete, veď je to v pohode... mňa najviac mrzí ten banner Sad ale tak je pravda, že sa fórum stávalo neprehliadné s rastúcim množstvom bannerov, keďže väčšina mala dva... Rolling Eyes

a ďakujeme, že nás hneď neukameňujete Laughing ale som na tom podobne ako anwiel, ak sa menia pravidlá snažím sa čo najrýchlejšie zmeniť všetko, čo nie je v ich súlade, lebo inak by som sa k tomu asi nedostala....

no každopádne si nemusela tak strašiť, lebo pravidlá sú fakt v pohode Wink proste ste odviedli skvelú prácu.
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 0:07

Ejha, nový závan pravidiel Shocked Ale veľmi si cením, ako sa o fórum staráte a to aj formou nových menších zmien a pod vecí na fóre. Dikes moc holky Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 104346 Takže nikam nechoďte, zostaňte pekne tu s nami Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 673161 Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 673161
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 0:19

Skvela praca baby, nikam nechodte Wink Uz som si odstranila moje bannery 603
Zajtra tam hodim nieco ine...ohladom smajlikov...mne to obcas tiez ujde, ale budem sa snazit zlepsit sa do buducna. Btw.: uz som hovorila ako to tu milujem a vas?! 603 Laughing
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 0:23

Je fakt, že sa baby na tom riadne nadreli... Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 103511 všetko ozaj premysleli, aby to tu bolo pekne prehľadné, na mňa vždy vybafli, že k čomu dospeli a ja som nevedela, kde je sever, juh východ aj západ... Laughing fakt im patrí veľká poklona... Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 214863 Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 891817
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 6:26

mna si sice tieto zmeny velmi netykaju, lebo som zvdy mala len jeden banner, ale s tymi smajlami sa budem snazit polepsit Wink

a nikam nechodte, mam vas rada 702
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
Fazulina
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Fazulina

Počet príspevkov : 183
Registration date : 31.05.2008

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 9:16

Chrystelle napísal:
Díky holky! Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 673161 603 No, zatím ještě pořád uvažujeme o emigraci na Aljašku. Aspoň než se to tady přežene. Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 666500 Laughing

Mno, pokud chcete emigrovat na Aljašku, jdu do toho s Váma, letos jsem tam totiž v létě byla na dovolené a řeknu Ti, moje nejkrásnější představa od té doby je žít na Aljašce ve srubu pod horama s chlapem a la Dean:-))) ... Ne vážně, je tam nádherně...

Pravidla jsou super a budu se snažit je dodržovat jak nejlépe budu moci. Díky za ně a za to, kolik času tomu věnujete a jak pěkně se o fórum i web staráte.
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 14:08

Vidíš Chrys, ještě jsme si vybraly dobré místo, kam se vytratit Very Happy
Tak jsem ráda, za všechny, kteří sem ohledně nových pravidel přispěli komentářem a hlavně za to, že jste se vyjádřili vesměs kladně. Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 325299
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 18:35

Fíha tak ja čumím aké zmeny tu nastali za tú krátku chvíľku čo som tu nebola. Pravidlá som preštudovala a podpis som si hneď aj upravila. S tými smilíkmi to je v pohode a komentovať fotky bude možno slovami problém, ale nakoniec sa to naučíme.
Dievčatá odvádzate na fore skvelú prácu. Posnažím sa maximálne pravidlá dodržiavať, aby som vám náhodou nespravila robotku navyše. 603 603
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 19:02

tak ja som si práve všimla nových podsekcií a wow Shocked fakt ste to skvelo vyriešili a tie ankety... no paráda. fakt odvádzate skvelú prácu a my vás za to všetkých veľmi ľúbime Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 891817 som totálne uchvátená ako ste to všetko vyriešili, proste klobúk dolu Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 103511 zase je to tu o trochu prehladnejšie
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 19:12

Tak už jsem si přečetla upravená pravidla a opravdu jsem očekávala něco drastičtějšího Razz Jste fakt super, že jste si s tím daly práci Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 312566 Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 312566 Budu se to snažit dodržovat... Smile
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 19:53

dion-fortune napísal:
len grafika a podobné témy budú asi problém. tam pri tch fotkách to priam láka použiť smajlíkov namiesto slov, lebo tie proste nemáme..
dion, nám jde hlavně o to, aby se pokud možno všichni snažili psát opravdu tam kam mají a taky pokud vůbec mají co. Já vím, že se třeba každý chce vyjádřit např. k Deanovi, že má krásný kukadla a napráskat desítky smajlíků. Ale v těch tématech se má prostě diskutovat a ne si prohlížet smajlíky. confused Takže proto jsme to museli zobecnit na celé forum bez vyjímky. Prostě smajlíky OMEZIT CO NEJVÍC a používat ty 3 za sebou vážně jen ve vyjímečných situacích. Tedy když se nám bude něco opravdu hodně líbit, budeme děkovat a podobně. Protože tím, že se nám tady poslední dobou tak rozmohly, už pomalu ztrácely svůj efekt, když u každého komentáře je jich několik desítek, třebaže by tam úplně stačili třeba jen 4 nebo tak. confused
Je samozřejmé, že např. v topicu Grafika nebo Obrázky se budou používat převážně smajlíky, protože to téma je určené právě k hodnocení obrázků různého druhu. Proto tak trváme na tom, aby se pokud možno takové obrázky dávaly jen tam a tím nám nevznikaly haldy nevzhledných slintajích debat (Laughing) tam, kde by někteří chtěli probírat věci, které je zajímají a pak nemůžou ani své odpovědi ani najít. Přesto by se to ani u té grafiky přehánět nemělo, ale snad to každý pochopí a zařídí se podle toho.

Ohledně toho banneru...ano, vím, že to bude mrzet víc lidí, ale prostě se to neosvědčilo. No Nejen že to už téměř znemožňovalo najít text v příspěvcích, ale taky se často pomalu načítaly stránky, než se všechny bannery zobrazily. To už mě pak někdy ani nebavilo sledovat několik vteřin skákající obrazovku. Suspect

Jinak všem děkuji za krásná slova, my vás taky Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 891817 603

dion-fortune napísal:
tak ja som si práve všimla nových podsekcií a wow Shocked fakt ste to skvelo vyriešili a tie ankety...

No už se nám to tam taky docela chaoticky pletlo, tak snad si na to nové rozdělení brzy zvyknete. 703
Ty ankety už jsem měla v hlavě několik měsíců, ale pořád nebyla ta správná chvíle (prostě nebyl čas). 603 Laughing A jelikož mi teď moje drahá kolegyně návrh schválila, rozhodly jsme se to zrealizovat. cheers Snad se vám ten nápad bude líbit. 603 Zase něco trochu na oživení. dance

Fazulina, ty jsi tomu dala korunu! Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 316745 Díky za tipa, už se na Aljašku i těším. A Deana beru s sebou. Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 284389 Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 316745
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 19:58

Chrys: ty ankety sou vážně dobrej nápad, a ještě mam jeden takovej dotaz, mohla bych se k vám přidat, až budete cestovat na Aljašku??? Já budu moc hodná holčička! 603
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 20:06

chrystelle: hmm no veľmi dobre napísané, som rada, že si to ešte takto objasnila a ako som už písala predtým, pravidlá sú ozaj v pohode a mne vyhovujú 703 hoci sa hrám, že "och bože musím sa vzdať bannera", tak v skutočnosti som rada, že sa to obmedzilo na ten jeden lebo más pravdu, že sa fórum načítalo pomalšie a občas jediné, čo si videla boli len bannery a takmer žiaden text.... smajlíky sa teda budem snažiť obmedzovať všade, ale myslím, že zatiaľ to v pohode ide, takže by s tým ani do budúcnosti nemal byť problém... fakt ste to vymysleli skvele a na tie ankety sa teda teším Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 325299 som zvedavá, čo ste si to pre nás pripravili.....proste vám patrí jedna obrovská poklona za skvelú prácu Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 104346

no a pokiaľ sa ide na Aljašku, tak počítajte so mnou Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 284389 tam by som s vami tiež hneď šla...
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 20:11

My jsme vážně hlavně rády, že to chápete a budete se nám snažit vyjít vstříc. Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 170639 Z těch úprav pravidel už mi občas vážně šibalo. Nejvíc mě mrzí, že jsem se vlastně vůbec nedostala k pokráčku povídky, ale tohle bylo přednější.
Na anketkách zapracujeme v nejbližší době. Twisted Evil

Tu Aljašku máme jako únikovku s Chrystelle... když budete chtít jet s námi, už to nebudeme moct považovat za náš úkryt. lol!
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 20:12

No, nás můžete považovat za svojí osobní ochranku, vždyť sme Winchestrové!!! Wink
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 20:17

Chrys: Nevěřím svým vlastním očím. Oni nám dokonce nabízí osobní ochranku. Shocked Tomu bychom se bránit neměly... možná bude vážně potřeba Laughing
Návrat hore Goto down
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 20:20

To víš, naše moderátorky si musíme hýčkat, jinak tu nastane peklo a to by nikdo z nás nechtěl!! Twisted Evil
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 20:58

no ja sa pridávam Laughing hneď pôjdem s vami do boja ak bude treba... vás si predsa nedáme, však tu takú skvelú prácu odvádzate!!! neviem prečo ste sa tak báli, veď ste spravili úžasné pravidlá a my ako SN family budeme vždy držať pevne spolu!!!
Návrat hore Goto down
calla
Winchester
Winchester
calla

Počet príspevkov : 1082
Registration date : 25.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 21:03

Nové pravidlá sú super. Nemam snimi žiaden problém. Rada sa prispôsobím len aby som mohla byť medzi vami. Very Happy A nikam nechodťe, pretože o chod fóra sa staráte skvelo Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 103511 Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 214863 Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 214863
Návrat hore Goto down
Kaja
Winchester
Winchester
Kaja

Počet príspevkov : 1232
Registration date : 07.01.2008

OdoslaťPredmet: ....................   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty15.10.08 21:32

Baby super zmeny. Ako mňa sa dúfam, teda aj si myslím veľmi ani netýkajú, teda tie smajlíky som veľa nepoužívala sem- tam mi možno nejaké vyskočili možno pri hodnotení niečoho. Laughing A Bannery, ani som netušila že to som mohla mať 2 nad sebou, Laughing Veľmi ma potešili sekcie Ankety, pretože ankety milujem, ak su hlavne zaujimavé a to verím že budú. A taktiež ak sa od nich odráža názor iných a môžem si ten môj porovnať bud s väčšinou alebo s menšinou Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 312566
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 7 Empty

Návrat hore Goto down

Vzkazy pro moderátory
Návrat hore 
Strana 7 z 13Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Web a fórum :: Fórum-
Prejdi na: