Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Vzkazy pro moderátory

Goto down 
+32
Soniq
str8tking
Fay
funny
cleo
wiktoriano
lentilka
Ellen
bareness
janicag
Anwiel
lenkka
Weronička
calla
dzajnisko
Silvia
Zizi
Faith
Fazulina
bookika
sisel
Madlen
SkreechTina
Kaja
Kristine
LenkaX22
dion-fortune
janka410
Samabel
Sarinka
SNlois
Chrystelle
36 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next
AutorSpráva
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!
Registration date : 01.12.2007

Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty15.10.08 22:06

Samabel napísal:
Chrys: Nevěřím svým vlastním očím. Oni nám dokonce nabízí osobní ochranku. Shocked Tomu bychom se bránit neměly... možná bude vážně potřeba Laughing
Já taky zírám. Shocked To by se fakt mělo využít, dokud se nabízejí. Twisted Evil Laughing

Kaja, já právě taky ankety miluju. Někdy prostě nemám čas nebo chuť něco psát, ale na anketu se chvilka vždycky najde - jen kliknout a sledovat, jak si bude stát můj názor oproti ostatním. cheers Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 284389
Budeme se snažit vymýšlet nějaké zajímavé otázky. Bude to sice fuška, ale i tak se na to už těšíme. Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 325299
Návrat hore Goto down
bareness
Pocestný duch
Pocestný duch
bareness

Počet príspevkov : 89
Nálada : dobrá
Registration date : 02.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty19.10.08 2:28

Chrystelle: Asi by som mala zmeniť môj banner, čo? 603 A možno obmedziť smajlíky lol! Zajtra si radšej zmeniť banner na menší. I love you, teda už dnes... Laughing
A chválim zmeny babenky, pekne sa o fórum staráte, klobúk dole, fakt.. Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 103511
Návrat hore Goto down
http://martin-pyco-rausch-fans.sk
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty20.10.08 21:13

Díky bareness! Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 170639 603 Laughing Nejen za pochvalu, ale i za respektování pravidel. Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 177401 Tvému podpisu ta změna vážně moooc sluší. Twisted Evil Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 998745 Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 316745 Fakt krásný, banner, tuhle fotku miluju. Doufám, že si ho necháš co nejdéle. Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 284389

Dívala jsem se, že už i u vás přibyla nějaká nová pravidla. Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 284389 No někdy je to prostě potřeba. 703

Už se těším, až se budu moct vrhnout na další sérii, Faith s Kristine mi sprostě utekly do 6. série a kdo se mnou teď bude komentovat? Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 80513 Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 316745 Ještěže dion je za mnou...počkat ještě je šance, že ani Samabel mě nedohnala. Laughing Takže brzy vám tam snad zase přijdu provětrat některá témata. Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 707500 dance Laughing
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty21.10.08 17:19

Taky chválím za dodržování pravidel. Nový banner je velic slušivý. Twisted Evil

Chrys: Jsem na začátku druhé řady...pořád Rolling Eyes . Ale o víkendu jedu k jance, tak si domů přivezu slušnou zásobu dílů. cheers Twisted Evil Laughing
Návrat hore Goto down
bareness
Pocestný duch
Pocestný duch
bareness

Počet príspevkov : 89
Nálada : dobrá
Registration date : 02.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty23.10.08 0:43

Veď tieto pravidlá nie sú žiadna katastrofa, nieje ich ťažké dodržať Wink Mám rada ak sa o fórum príkladne stará, je to prehľadné a je radosť sem chodiť. Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 214863
Okrem toho, vďaka týmto pravidlám som si našla taký krásny banner, som z neho na mäkko, tie sexi pohľady, ktoré na mňa hádžu hneď dvaja... 702 Very Happy Tento obrázok tiež milujem (vďaka za pochvalu babenky), takže to tu ostane ešte veeľmi dlho Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 284389

Áno, Faith mi strašne pomáha s forom, je veľmi zlatá, vždy vymyslí niečo originálne, ja skôr mažem len spamy Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 43228 čo je fakt desná otrava Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 11674 Ale tak čo narobím Rolling Eyes

Chrystelle, predstav si, že Faith dobehla aj mňa Laughing Ja proste teraz nemám čas pozerať a keď mi poedala, že už končí šiestu sériu affraid , som nechápala ako to všetko stíha confused Však okrem OTH pozerá SN, PB a čo ja viem čo ešte... Laughing

A vo OTH fóre nám chýbaš, takže sa na tvoje rozpisovanie tešíme cheers
Návrat hore Goto down
http://martin-pyco-rausch-fans.sk
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty23.10.08 10:18

affraid affraid ja som sa sem ešte nevyjadrila???? Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 87642 no tak baby, vážne skvele to tu riadite, tie pravidlá mi vôbec nevadia Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 214863 snažím sa ako viem, aby som sem nehádzala jedného smajla za druhým ...teda dúfam, že všetko dodržiavam Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 999804 :shame:

btw. Chrys kludne sa potom rozkecávaj, ja som sa ešte nie, takže sa potom rada pridám Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 284389 Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 316745
Návrat hore Goto down
Ellen
Žltočočko
Žltočočko
Ellen

Počet príspevkov : 694
Nálada : hope never dies...
Registration date : 23.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty25.10.08 18:55

Ja by som chcela poprosiť užívateľa Weroničku, aby si nedávala dva bannery vedľa seba, lebo to hrozne naťahuje Forum na šírku a potom musím behať zľava doprava, keď chcem prečítať súvislý text. Radšej nech ich má pod sebou.

Ďakujem.
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty25.10.08 19:20

Ellen, ona si asi zapomněla vyentrovat ty dva odkazy, protože já je mám ve Firefoxu normálně pod sebou - Firefox je tak dá automaticky. Vedle sebe jsou v Exploreru.
Tak či tak je to fuk, protože pravidla jsou jasná a proto i osud jejich bannerů. Jen co dorazí Diabolský admin.... Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 707500
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

Počet príspevkov : 4217
Nálada : Everyday is another opportunity to shine :)
Registration date : 05.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty13.11.08 9:58

Mám takú otázočku - Upratuje sa v niekde? Shocked Pretože v poslednej dobe som zaznamenala úbytok príspevkov a nejako sa za to až hanbím, ale fakt neviem, že by som ich až takú kopu napísala proti pravidlám. confused Pretože od zavedenia nových pravidiel si dávam práve na ich dodržiavanie max. pozor. confused

Ak som až taká neporiadna, tak sa chcem týmto skutočne ospravedlniť Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 202744 fish :shame:
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty13.11.08 14:52

aj mne pred istým časom zmizli príspevky 603 ale nechcela som na to upozorňovať Laughing ale tak tiež by ma zaujímalo či prebiehalo nejaké upratovanie
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty13.11.08 16:19

Je možné, že Samabel trocha upratovala.... Wink ona vám zrejme bude vedieť celú situáciu ozrejmiť... Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 312566
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty13.11.08 18:02

Aj, chyba na mé straně. pro příště budu upozorňovat na všechny větší čistky.

Já jsem dávala trochu víc do kupy Grafiku, Wally, blendy... a ještě videa...
byla tam spousta přísvěvků, které měly ty dlouhatánské řady smajlíků a vlastně oproti tomu žádný text, pak jsem taky odmazala nějaké příspěvky, kde už byly nefunkční odkazy. A pár věcí, co bylo Off-topic, tak jak se to nastřádalo, tak nám všem trochu klesl počet příspěvků.

Teď o víkendu bych chtěla udělat ještě takový ten pravidelný úklid, takže ještě pár příspěvků ubyde, ale pak by to zase delší dobu nemělo být nijak drastické. Tohle vážně chtělo udělat.

Asi tak, doufám, že teď už nikdo zmatený nebude. Smile Wink
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty13.11.08 18:09

Samabel: Aha takže upratovanie v radoch starších príspevkov - uff a ja som sa už bála, že asi tie nové pravidlá nechápem Wink. Tak to sa potom nečudujem, že mi miznú príspevky - sama si uvedomujem, že v grafike a off topicu som sa nechala uniesť a napísala som dosť príspevkov, ktoré nemali takmer žiadnu vypovedaciu schopnosť. 703
Tak ti prajem Samabel pekné upratovanie 603 Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 214863
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty13.11.08 18:16

Zizi: Já jsem to musela udělat hlavně proto, aby tam bylo dost prostoru na samostatná grafická díla apod.
Normálně z těch starších příspěvků ty, kde je víc smajlíků nemažu a jen promažu ty smajlíky, ale v té Grafice jsem zkrátka musela zvolit jinou strategii, protože to bych se nedomazala... takhle budete mít aspoń víc toho důležitého prostoru jako uživatelé.
Přece nebudu mazat nějakou starší dobrou debatu jen proto, že tam máte víc smajlíků, když to dřív proti pravidlům nebylo. Wink
A kdybys pravidla porušovala víc...určitě bych se ti už dávno ozvala a sama tě na to upozornila. 701 Twisted Evil
Návrat hore Goto down
Zizi
Winchester
Winchester
Zizi

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty13.11.08 18:19

Samabel: jasné ja rozumiem. Wink Len ma to zaujímalo. Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 673161
Návrat hore Goto down
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty13.11.08 18:25

Zizi: Vždyť to je správný... já jsem to vážně měla raději napsat rovnou, abychom měli jasno od začátku. Ale tak jsem ráda, že souhlasíš. Smile
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

Počet príspevkov : 2175
Registration date : 15.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty01.12.08 18:36

mám jeden dosť divný dotaz confused má fórum inú farbu alebo sa mi podarilo ničo dodžubať na mojom PC, Question Question Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 430869
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty01.12.08 19:03

akú inú farbu? Shocked
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty01.12.08 19:16

lentilka, asi bude chyba na tvém přijímači Laughing , protože já mám barvu pořád stejnou. Wink
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty01.12.08 19:33

vďaka Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 92299 Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 430869 v tom prípade sa my podarilo niečo pokaziť. Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 968235
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty08.12.08 22:03

Ako viem prehodiť rozpísanú poviedku do dokončených Question confused alebo to robíte vy Question confused
Návrat hore Goto down
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty08.12.08 22:05

lentilka napis jednej z moderatoriek- Samabel alebo Chrystelle, oni to prehodia
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty08.12.08 22:05

Faith vďaka Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 92299 Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 92299
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty08.12.08 22:14

Ono to úplně stačí napsat i sem. Laughing Wink Já mám oči všude. Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 284389
Návrat hore Goto down
lentilka
Winchester
Winchester
lentilka

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty08.12.08 22:15

Už som ti stihla napísať správu Very Happy Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 92299 Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 92299
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Vzkazy pro moderátory   Vzkazy pro moderátory - Stránka 8 Empty

Návrat hore Goto down

Vzkazy pro moderátory
Návrat hore 
Strana 8 z 13Choď na stránku : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Web a fórum :: Fórum-
Prejdi na: