| Hlasování pro Sama a Deana | |
|
+40nuni1977 Hiro666 str8tking Weronička lentilka wiktoriano Dzowika4 Ewis Mystic evetka lenkka calla dzajnisko Violet Faith Zizi beruss CrazyD sonca12 Kacena222 Anwiel Soniq Blanka Silvia jana7413 aryana7 Ettie Samabel funny Kaja Kristine Madlen bookika LenkaX22 dion-fortune SNlois Chrystelle SkreechTina Sarinka janka410 44 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 29.02.08 14:55 | |
| No zrejme ich postavia proti sebe a už teraz je jasné, kto vyhrá, však? Jared proti Chadovi, ejha, nie je on jeden z jeho naj priateľov.. | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 29.02.08 16:34 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 29.02.08 23:11 | |
| Jaj tak to som čakala že budu proti sebe. Sarinka: Myslíš naozaj Chada? alebo to bolo ironický ?lebo ja neviem koho ma Jared za priateľov,ale ked je fakt jeho dobrý priateľ tak som veľmi rada .Lebo na tej stránke kde sa dali vypočítať percenta tak som si rátala zo srandy aj s ním a vyšlo mi 99% - skoro som odpadla. Tak naši J2 su jedničky | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 01.03.08 13:51 | |
| | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 01.03.08 13:54 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 01.03.08 14:07 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 01.03.08 17:55 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 01.03.08 18:02 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 03.03.08 8:26 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 03.03.08 11:36 | |
| tak já nevím....ty si Janni myslíš, že by bylo lepší, kdyby prohrál s tím týpkem?....no máš pravdu, je to malinko dilema | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 03.03.08 11:43 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 03.03.08 11:45 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 03.03.08 11:46 | |
| Samabel, já fakt nevím. Na jednu stranu je jasné, že na něj nějaký Lucas nemá ani náhodou a je jasné, že by nad ním měl vyhrát. Ale na druhou stranu mě vždycky hrozně mrzí, když je za Deanem pořád druhý. To mi přijde snad ještě horší. Prostě mi dělá zle, když ty dva takhle porovnávají. Kdyby vyhráli oba, tak je to super, protože si to zaslouží. Ale vyvyšovat neustále jednoho nad druhého, už mě unavuje a mrzí. Já chápu, že je to ankteta, kde může vyhrát jen jeden...ale pak by se snad měli zdržet hlasování fanoušci SN - opravdoví fanoušci. Kdyby to byla anketa s civilními herci, prostě chlap sám za sebe, tak to celkem beru. Jensen se těší větší oblíbenosti co do vzledu. Ale když jde o seriálové postavy, tak mi prostě vadí, když takhle Deana a Sammyho oddělují. No jo, se mnou už to lepší nebude, sorry. EDIT: tak vidím, že než jsem to dopsala, jsou zde další dva příspěvky. | |
|
| |
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 03.03.08 11:54 | |
| nojo, jsme v psaní rychlíci no máš pravdu, že mě na tom nejvíc vadí, že je to hlasování za POSTAVY a ne za herce, ale někteří lidé o berou automaticky jen podle toho herce a ne podle toho, jak utváří tu postavu, kterou hraje a to je nespravedlivé ......já teda nebudu zastírat, že já ještě pořád mám o kousek výš Deana, ale to je prostě můj osobní postoj a kdybych měla mezi jimi vést hlasování...dobře, před nějakým rokem bych s klidem hlasovala, ale teď už mi to vůči jim oběma přijde nefér a zvlášť tadyten vyřazovací pavouk je strašně blbej ....... oni tam dávali takových seriálových postav a najednou by se měli bít mez sebou? Vždyť to pak ani pro nás fandy nemůže být vítěství, když se "jakoby porvou" o nějaké prvenství...sakra, vždyť je jasné, je když je bereme jako postavy, tak ani jeden z nich by se nikdy nevyvyšoval na toho druhého brášku | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 03.03.08 13:02 | |
| Tiež neznášam, keď ich porovnávajú, prípade mi to strašne nefér, veď bez jedného z nich by nebol SN taký, aký je..tak neviem, čo riešia, obaja sú skvelí bez ohľadu na čokoľvek...Dean si holt všetkých získal tým jeho humorom a svojským postojom, Sam bol v prvej sérii skôr vykreslený ako šprt a pod., no teraz už rozhodne nie je o čom...pokiaľ ich postavia proti sebe, hlasovať nebudem.. | |
|
| |
SNlois Winchester
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 03.03.08 15:45 | |
| | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 03.03.08 17:30 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 03.03.08 20:46 | |
| Máte pravdu s tým,že ich stále porovnavajú -je to nefer..Ale aj tak jeden z nich bude musieť vyhrať takže tomu porovnavaniu nezabránime,aj ked nebudeme hlasovať pretože budu hlasovať iní takže to je uplne jedno či budeš alebo nebudeš hlasovať | |
|
| |
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 03.03.08 20:56 | |
| Kaja, s tím tak úplně nesouhlasím. Nejde o to, jestli svým nehlasováním nějak ovlivníš výsledek hlasování. Jde o princip a osobní pocit. Prostě ten, kdo to bere jako "podraz" a nefér jednání vůči našim , tak se prostě hlasování zdrží. Já to udělám tak, jak jsem psala hned na začátku, když tato anketa začínala. Budu hlasovat za Sama. Ne proto, že je můj oblíbenec, ale protože takhle hlasuju už několik měsíců právě "z principu". Nelíbí se mi, že nad ním Dean pořád vyhrává, přestože si zaslouží (podle mě ) být na stejném stupínku. Proto podpořím Sama, i když můj hlas je zanedbatelný. | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 03.03.08 23:05 | |
| No lenže do hlasovania sa zapajaju aj ľudia ktorí nie su až tak zainteresovaní do SN.Teda nie takí veľkí fanušikovia.Alebo aj ľudia ktorí si to len sem tam pozru kľude nahodne môžu nájsť túto anketku a proste zahlasuju,pretože sa im zdá ten a ten sympatickejší a zahlasujú.Oni netušia to či to je fér alebo nefer nezamyslia sa nad tým ved prečo aj by sa mali?Nevedia to že sa stále medzi nimi robia rozdiely.Ja to beriem napriklad ako nefer jednanie a chápem to ale čo je už na tomto svete fér?Absolutne nič.Tak prečo by som sa potom mala zdržiavať hlasovania?Pretože si myslím že ta anketa je nefer.Nie každí kto to berie ako nefer jednanie sa zdrží hlasovania.Zahlasujem si za toho koho chcem a hotovo.Nič tým nezmením že si nezahlasujem pár hlasov hore dole.Možno fakt iba ten pocit toho že som jednala fer ked je to nefer voči ním.Nepoviem keby išlo o niečo oveľa vážnejšie toto je len obyčajná primitivna anketka. | |
|
| |
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 03.03.08 23:29 | |
| No však jasně, Kaja. Já jsem nepsala, že by se někdo měl nebo neměl zdržet hlasování. To je každého věc. A kdybych to někomu "přikazovala", take leda ze srandy, i když to tak třeba nevypadá. Já jsem jen reagovala na to, jak jsi psala, že je jedno, jestli budu hlasovat nebo ne, že tím nic neovlivním. A opravdu o nic nejde. Každý to cítí jinak. A ten, kdo to necítí tak jako já nebo další podobně zainteresovaní fanoušci jako já, samozřejmě v klidu zahlasují za toho svého. A takových lidí, kteří se na SN koukají jen jako na další obyč. seriál, je bohužel taky dost. Ale je to jejich vkus a jejich věc. Tito lidí, ať si hlasují jak chtějí. Ale já prostě tyhle ankety nesnáším. Toť vše. A prostě se musím ozvat, když někdo křivdí našim | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 04.03.08 0:05 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 04.03.08 17:10 | |
| Tak a máme tu výsledky a přesně jak jsme čekali No a musím říct,že nejsme jediní fanoušci,kteří nechcou naše proti sobě Tady je příklad - kód:
-
I don't want Winchester v. Winchester!!! *** sticks out bottom lip and pouts *** Our beautiful and oh so talented boys won...it should just be a tie! It's just wrong to pit one brother against another! Besides, we all know it's always Dean AND Sam. They come as a matched set!!! We cannot have division within the family!!! I will NOT choose one over the other! I REFUSE to vote!!! LOL Posted by: naughtyscrabble March 3, 2008 11:51 PM
Yay! The Winchester brothers won. Now all the CW Source needs to do is call it a tie. I agree with Siara. It is insulting playing that silly game of who is hotter. The Winchester brothers are different from other people in the sense that they make great music together and do not stand alone. I refuse to vote for either. They fit perfectly together. Why spoil that? Posted by: Nneka March 3, 2008 11:33 PM | |
|
| |
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 04.03.08 17:14 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana 04.03.08 17:20 | |
| No veď to by bolo, keby nevyhrali, nejakí bratia z OTH na nich predsa ani trocha nemajú, tak a teraz ich určite postavia proti sebe, uvidíte... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Hlasování pro Sama a Deana | |
| |
|
| |
| Hlasování pro Sama a Deana | |
|