Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Nejlepší bratrský moment

Goto down 
+22
Faith
Ellen
Kacena222
Anwiel
dzajnisko
CrazyD
sisel
Soniq
Silvia
SkreechTina
Weronička
Madlen
dantík
Samabel
bookika
funny
SNlois
dion-fortune
Sarinka
Kristine
Chrystelle
janka410
26 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorSpráva
janka410
Winchester
Winchester
janka410

Počet príspevkov : 5348
Nálada : Skvělá
Registration date : 01.12.2007

Nejlepší bratrský moment Empty
OdoslaťPredmet: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty06.02.08 11:25

Tak jsem narazila na tohle téma na jednom foru a myslím si a jak nás znám, tak o tomhle taky dokážeme dost napsat. Rolling Eyes Wink
Tak sem holky napište která bratrská scéna vás nejvíc dostala, kterou jste nejvíc prožívaly, co vás na ní tak okouzlilo. Nejlepší bratrský moment 328356
Myslím si,že těch scén je dost a bude asi problém vybrat tu nej..ale tak klidně napiště těch scén víc -naši Nejlepší bratrský moment 335560 si to zaslouží Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty06.02.08 22:39

No tak já rozhodně nenapíšu svůj nejlepší bratrský moment, spíš tady postupně vypíšu všechny svoje oblíbené. Nejlepší bratrský moment 886945 Protože já fakt nedokážu vybrat ten nej, mně dostávají všechny. Nejlepší bratrský moment 430869 Dokonce i takové momenty, které by možná ostatní přešli bez povšimnutí. 603
Samozřejmě ty momenty se stupňovaly během celého seriálu a v 3. sérii je to pro mě už smrtící dávka... Nejlepší bratrský moment 87642 Nejlepší bratrský moment 629176 Takže v každé sérii to bylo asi trochu o něčem jiném. V 1. sérii mě mimo jiné hodně zasáhla ta scéna z 1x21, kdy Dean bránil vlastním tělem Samovi v tom, aby se vrátil do hořícího domu.... Nejlepší bratrský moment 170639 V druhé sérii to bylo samozřejmě jejich vytoužené obětí a pak taky rozhovor na konci 2x22 a ve 3. sérii je už těch momentů tak neskutečná řada.... Nejlepší bratrský moment 325299 Ale teď mi nejvíc utkvěla v paměti scéna, kdy Sam říká Deanovi, že ho zná nejlépe ze všech lidí na světě a celý život se snaží být jako jeho starší bratr...... Nejlepší bratrský moment 177401 Nejlepší bratrský moment 891817
Tohle jsou jen takové příklady, opravdu je jich strašná spousta, jsem zvědavá, jaké budou ty vaše NEJ. Very Happy Myslím, že by stálo za to, probrat je tady všechny.... Nejlepší bratrský moment 284389
btw: A co ty Janko? Nejlepší bratrský moment 284389 Já se pro tentokrát už raději zdržím komentáře, páš tuším další slohovku... 603 603 601
Návrat hore Goto down
Kristine
Winchester
Winchester
Kristine

Počet príspevkov : 1538
Nálada : always great :)
Registration date : 05.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty06.02.08 23:08

no tak to je naozaj ťažké vybrať jednu scénu... je ťažké vôbec niečo vybrať...ale tak pár ich sem môžem napísať.....tie čo spomína Jannka sú úžasné....ja mám tiež rada scénu z Croatoanu keď toho chlapíka zrazí autobus a Sammy je z toho taký nešťastný...a vtedy mu Dean položí ruku na plece... Nejlepší bratrský moment 71416 je to vlastne len okamžik ale strašne ma to dostáva... Nejlepší bratrský moment 677692 Nejlepší bratrský moment 677692 alebo scéna v 1x21 keď Sam pritlačí Deana o stenu a vyčíta mu že ho nepustil naspäť do domu a to čo hovoril o mame a Jess....a Dean mu začne rozprávať aký sú pre neho dôležití.... Nejlepší bratrský moment 71416 Nejlepší bratrský moment 71416 z tretej série mám rada scénu 3x07 keď Sam vraví Deanovi že on vie že sa bojí a len sa hrá na silného....že chce aby bol opäť tým jeho "veľkým bratom"...a keď Dean zrazu obráti a "ok tak sa teda zabarikádujeme"...a vlastne vôbec....všetky scénu kde rozprávajú o rodine, o vzťahu medzi sebou sú jednoducho Nejlepší bratrský moment 87642 Nejlepší bratrský moment 87642 Nejlepší bratrský moment 87642 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 skrátka sú úžasní stále a ja Love them sooooo much.... Nejlepší bratrský moment 335560 Nejlepší bratrský moment 177401 Nejlepší bratrský moment 177401 Nejlepší bratrský moment 177401 no a samozrejme nesmiem vynechať ich podpichovanie...to je úžasná vec sama o sebe... Nejlepší bratrský moment 316745
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty06.02.08 23:22

Přesně co holky píšete. To jsou tak nádherné scény. ALe je tam tolik jiných.
V první sérii mě třeba strašně dostává i to,jak se Sammy stará o Deana v 1x12 Faith, kdy mu chce pomáhat z toho auta,nebo potom v tom stanu,kdy vidí jak Dean omdlel a spěchá k němu s takovým strachem Nejlepší bratrský moment 430869 Samozřejmě zase opačně to jsou scény v 1x14 kdy má Sammy vize - at už v tom motelu, nebo potom před tím chlapem Nejlepší bratrský moment 430869
V druhé sérii už jenom v prvním díle to jak má Sammy strach o Deana a jak smutnej stojí v těch dveřích kdy se doktoři pokouší oživit Deana Nejlepší bratrský moment 199226 Jasnačka že ten nádhernej rozhovor na konci 2x04 Nejlepší bratrský moment 177401
a o 2x21 a 2x22 nemusím ani mluvit. Konečně naše vytoužené obětí Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869
Ve třetí sérii se mě jako první Janni hned vybavila ta scéna z 3x01 jak na sebe koukali v tom pokoji- scéna beze slov a já z toho byla úplně hotová Nejlepší bratrský moment 87642 Nejlepší bratrský moment 430869 No a jasně tady těch momentů je spousta,ale jeden z nej... byl ten v 3x07 -tady mě prostě teda Jared totálně dostal jak to zahrál-to byl tak úžasnej mladší bráška Sammy,kterej svého staršího zbožňuje už od malička -no já mám dost u téhle scény Nejlepší bratrský moment 177401 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869
A mohla bych pokračovat dál a dál,ale to nechám když tak na jindy. Ted zase někdo jinej. Wink Jsem zvědavá co vás dostává Very Happy
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty06.02.08 23:31

Tak ja som si toto nechávala až na teraz, aby som sa mohla plne realizovať.. Nejlepší bratrský moment 284389 Kde začať. Toľko tých momentov bolo, že ani neviem. Rozhodne prvý taký moment, z ktorého som bola vedľa, bol scéna z 01x05, keď tam Dean dobehol, rozbil to zrkadlo a pribehol k Samovi, vtedy som pochopila, čo na tomto seriáli tak milujem. Rozhodne ma v prvej sérii dostala celá epizóda 01x09, presnejšie scéna, keď Sama škrtila tá lampa a Dean ho zachránil a potom, ako mu to dával dole... Nejlepší bratrský moment 677692 a to nehovorím o konci, keď v dome Sama uveznil ten duch a Dean sa tam dobýjal sekerou...Potom to bola scénka 01x14, keď Sam dostal víziu vtedy, keď Dean pripravoval tie zbrane, dlho, veľmi dlho to bol môj naj moment... Nejlepší bratrský moment 430869 Tiež zboňujem už spomínanú scénu z 02x21, keď sa Dean Samovi postavil do cesty, aby mu zabránil vojsť do toho horiaceho domu..tiež 01x15, keď ho našiel v tej klietke , 01x22, keď sa ho snažil ochrániť pred tým démon, ktorý ho fackoval. v druhej sérii som bola doslova mŕtva z epizódy 02x14, tá bola celá plná naj bratských momentov..a to nehovorím o konci 02x21 a 02x22 to ich moje vysnívané objatie..v tretej sérii ľúbim scénu z 03x07, ktorú ste tu už spomínali..koniec 03x03, keď Bela Sama postrelila, ako Dean šalel z toho, 03x08, keď išli Sama pozerať a, samozrejme, som úplne vedľa z epizód, keď má Sammy vízie, 02x05..ach, proste krása...to je len zlomok, proste zbožňujem každý moment, keď si bratia navzájom dokazujú, ako sa majú radi..aj tie úplne nenápadné..je to jeden z dôvodov, prečo tento seriál tak ľúbim.. Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 177401 A pokiaľ by som mala dať naj, tak jednoznačne koniec 02x21 a objatie v 02x22, to tak skoro nič netromfne.. Very Happy Nejlepší bratrský moment 328356
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

Počet príspevkov : 12342
Nálada : k-popovská :D

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty07.02.08 14:49

no fajn idem sa aj ja realizovat Very Happy samozrejme nechcem sa opakovat, takze ako prve poviem, ze vsetky, ale uplne vsetky z momentov, ktore ste tu uz opisali su a navzdy ostanu jednymi z mojich NEJ momentov. presne to co ste tu uz pisali ma na nich vzdy tak neuveritelne dostava. ja teda pridam este rozhovor na konci 2-04 alebo ked isiel sam zabit madison v hearth, tak to ako sa nanho dean pozeral, ako mu tam vzal tu zbran a visiel von a potom tie slzy....no to ma vzdy dostane, potom samozrejme 2-14 tam tych momentov bolo velmi vela. v tretej serke mam pocit, ze ani nie je epizoda, ktora by nebola nabita tymi ich momentami. mne sa pacilo aj ako dean nechal sama opravovat to auto alebo ked ich hned v prvom diely posielal prec, ze im ziska trocha casu a ako mu sam odpovedal, ze ked pojdu dolu, tak pojdu dolu spolocne.....no a ten rozhovor na konci prveho dielu tretej serie, no to bol takmer moj koniec. tiez musim spomenut rozhovor, ked dean samovi povedal, co mu vyzradil otec pred smrtou. ako ho sam zachranil od gordona a ked dean videl, ako sama zmlatil, tak ako bol pripraveny ho ist zabit.....alebo v salvation, ked sam deanovi v tom aute povedal, ze mu je vdacny za to klko pre neho urobil a ze nikdy nemohol s nikym ratat, tak ako mohol vzdy ratat s nim.....ked mu dean povedal, ze ho desi to co je shopny urobit pre svoju rodinu.....ked deanom prejde ten elektricky prud a ked ho sam najde v bezvedomi....ako dean salel za kazdym, ked sam zmizol....a croatoan, ked sa tam dean rozhodol so samom ostat.....boze tych momentov je proste tak strasne vela. za kazdym, ked sam dostame viziu a to ako sa onho dean boji....vzdy, ked sa dean samovi otvori ako to bolo aj na konci WIAWSNB, v tej epke sa mi tiez pacilo ako tam sam nastupil do auta k deanovi a ten sa ho spytal preco to robi, no a sam odpovedal, ze preto, lebo je stale jeho brat....a teraz ma posledne dostala aj epka witch hunt, ako ho tam dean zdvihak z tej zeme.....alebo tiez uplny koniec crossroads blues, ked sa sam dean spytal ci ozaj uvazoval o tom, ze by tu dohodu uzavral....no a samozrejme AHBL, tam sa k tomu uz ani nevyjadrujem, lebo so bolo nieco neskutocne. IMTOD bolo tiez krasne ako sa sam bal o deana a ten sa ho ako duch snazil upojit a prihovaral sa k nemu....alebo v prvej serke v scaregrow, ked sam utiekol a dean mu potom volal a to co mu povedal.....boze no dobre hadam by uz aj stacilo ako sa tak pozeram na dlzku mojho prispevku. este musim dodat, ze uplne suhlasim s tym, ze aj to ako sa doberaju ma uplne dostava. tiez ich hlasky a to ako sa navzajom volaju bitch a jerk.....no hell house ako si tam robili srandu jeden z druheho, to su samozrejme tiez velmi NAJ momenty Very Happy no ja nasich brothers proste velmi milujem Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869
Návrat hore Goto down
SNlois
Winchester
Winchester
SNlois

Počet príspevkov : 3035
Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty07.02.08 15:48

no tak koukám že sloh už nemá smysl..povídám a popravdě že VŠECHNY CO JSTE TU UŽ NAPSALI, všechny do jedné jsou ty ejlepší momenty ze SN a nevím možná nejsem si jistá, ale taky ta scéna z something wicked kdy sama vysává ten duch tak to taky byla scéna...ale já se neumím rozhodnout pro nej protože to nejde...

ale jedno vím jistě scény z 2x21 -2x22 neberu v potaz to je bez debat ale asi když nad tím tak přemýšlím tak ta slova co řekl Dean na konci 1x21 mě otálně odstala to jeho 3, 3 of us, that's all I got...nebo tak nějak zněla ta jeho slova a ta mě pokaždé když to slyším rozbrečí já to miluju.... Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 miluju bratry Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 jejich rozhoory...obětí Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869
to už je bez debat Nejlepší bratrský moment 214863 Nejlepší bratrský moment 214863 Nejlepší bratrský moment 214863
Návrat hore Goto down
funny
Pocestný duch
Pocestný duch
funny

Počet príspevkov : 98
Registration date : 05.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty07.02.08 16:56

neviem teda či to je zrovna najlepší bratský moment Rolling Eyes ale mne sa strašne páčilo v 1x01 /keďže som to konečne už pozrela/ to ako boli na tom moste, a Dean tak zozadu flusol Samovi zospodu po hlave Laughing a inak som sa tiež statočne nasmiala na jeho hláškach a v druhých častiach... a asi som divná, ale páči sa mi ešte keď ho Dean tresol o ten most, keď rozprával Sam o mame....... asi mám nejaké divné sklony či čo lol!
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty07.02.08 20:53

Tak jsem si po čtení tady těch našich příspěvků musela dneska pustit 2x21 a 2x22 Nejlepší bratrský moment 568939 Nejlepší bratrský moment 568939 Nejlepší bratrský moment 364896 Teda kdybyste viděla jak zase vypadám Nejlepší bratrský moment 568939 Nejlepší bratrský moment 568939 přesně jako ten smajlík Nejlepší bratrský moment 199226
Vážně ty momenty z těchdle dílů patří k těm nej.. Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Přiznávám,že jsem si asi 3x po sobě musela pustit tu scénu,kdy se Dean vrací k Sammymu- prostě to naše tolik vytoužené obětí Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Pak ten závěrečnej rozhovor-tam je úplně miluju Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 A konec 2x21 - no to je síla. Nejlepší bratrský moment 87642
A musím se přiznat,že mě už kolikrát napadlo, že schválně budu počítat kolikrát Dean v 2x21 volá Sam nebo Sammy Rolling Eyes Ale zatím jsem se teda k tomu nějak nedopracovala.
No a vidíte,další nádhernej bratrskej moment je ten, kdy Dean oslovuje brášku Sammy- to se mě taky strašně líbí Nejlepší bratrský moment 335560 Nejlepší bratrský moment 177401 Nejlepší bratrský moment 177401
Návrat hore Goto down
Chrystelle
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Chrystelle

Počet príspevkov : 10688
Nálada : Skvělá!

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty07.02.08 21:26

No tak já se samozřejmě také připojuji k ostatním a naprostou souhlasím se všemi momenty, které jsou zde zmíněné, jsou prostě fantastické. Nejlepší bratrský moment 170639 Nejlepší bratrský moment 170639 Nejlepší bratrský moment 170639 Já myslím, že opravdu jen těžko by šlo vybrat úplně ten nej, protože na každém je něco vyjímečného. Ovšem když bych to měla vzít zhlediska dojemnosti scény, tak by to asi bylo to, co zmiňovala Sarinka - konec 2x21 a pak to jejich obětí, no a pak ten rozhovor v 3x07, o kterém jsem už psala. Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Na těch se mi prostě hrozně líbí, že tam padají už veškeré zábrany a my vidíme až do nitra obou bratrů..... Nejlepší bratrský moment 170639 Nejlepší bratrský moment 170639

No a jinak dneska jsem se dívala na 1x09 a musím říct, že mě třeba strašně dostává tem moment, kdy Dean uvidí, jak Sammyho uvěznili v tom domě, bere z kufru zbraně a ten jeho zběsilý běh na pomoc Sammymu.... Nejlepší bratrský moment 214863 Nejlepší bratrský moment 214863 Nejlepší bratrský moment 177401 Nejlepší bratrský moment 177401 Nejlepší bratrský moment 177401 To já si prostě taky užívám. 603 603
Návrat hore Goto down
bookika
Winchester
Winchester
bookika

Počet príspevkov : 1748
Registration date : 05.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty07.02.08 21:52

ja sa samozrejme pripajam ku vsetkym predchadzajucim, ale medzi moje uplne naj (aj ked uplne naj je cely serial:woohoo: ) patria jednoznacne momenty ako ked sam prekvapil deana s vianocnym stromcekom a ako sa ho pytal ci to "vyho:519: vuje", samozrejme ALBL ako sa dean rozbieha k sammymu a krici jeho meno, potom ten monolog, a ich rozhovor na konci Nejlepší bratrský moment 71416 Nejlepší bratrský moment 71416 Nejlepší bratrský moment 568939 Nejlepší bratrský moment 71416 , a urcite aj vsetky sceny v ktorych sa nieco stane hociktoremu bratovi a ten druhy sa strachuje ako napriklad deano b 1x05,1x14....proste je ich kopa
a nikdy neviem zabudnut na tie ich podpichovacky a deanove pohmkavanie metallicky v lietadle a este IMTOD a Croatoan a este kopa dalsich no ale to sem uz asi netreba, lebo uz to bolo urcite napisane predo mnou:512: Nejlepší bratrský moment 316745
Návrat hore Goto down
https://www.youtube.com/chicazd
Samabel
Pekelný moderátor
Pekelný moderátor
Samabel

Počet príspevkov : 10070
Nálada : Travel and explore!!!

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty10.02.08 19:53

no já myslím, že jste vyjmenovali všechny ty jedinečné momenty, které jsou asi ty hlavní, takže já už sem nějaké další psát nebudu......a pro mě je vlastně každý moment, ve kterém vidíme to pouto mezi bratry, vývoj jejich vztahu a vztah J2......každý je kouzelný Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869
Návrat hore Goto down
dantík
Nevinná obeť
Nevinná obeť
dantík

Počet príspevkov : 3
Registration date : 20.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty20.02.08 20:55

tak moje nej scéna byla potom co Sam umřel. jak Dean u něho seděl a vzpomínal. to mě fakt dostalo. Nejlepší bratrský moment 568939
Návrat hore Goto down
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty20.02.08 21:17

Skvělých bratrských momentů je opravdu hoodně a myslím, že s každou další epizodou jich přibývá a přibývá. Plno jste jich tady už napsali a já s tím souhlasím.
Mě osobně nejvíc dojal konec 2x21, jak Sammy umíral Deanovi v náručí. Nejlepší bratrský moment 568939 U toho jsem opravdu brečela jak malá, ačkoliv u filmů a podobných scén většinou nebulím.
Jinak miluju ty jejich společné bratrské rozhovory! Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

Počet príspevkov : 2213
Nálada : VON Z VODY!
Registration date : 11.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty21.02.08 14:22

Madlenprave tuto cast 2x21 som pozerala vcera a tiez som plakalaaa Nejlepší bratrský moment 568939 Nejlepší bratrský moment 568939 Nejlepší bratrský moment 568939 Nejlepší bratrský moment 568939 Nejlepší bratrský moment 364896 Nejlepší bratrský moment 364896 to bolo take pekneee.... Nejlepší bratrský moment 364896 je to paradny bratsky moment....
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty21.02.08 14:25

ja som sem vcera zasla a ked som si precitala tie vase prispevky tak tiez som si to musela ist znovu pozriet ... boze to bolo ozaj neskutocne smutne Nejlepší bratrský moment 199226 Nejlepší bratrský moment 199226 Nejlepší bratrský moment 199226 a ja som si pustila aj mystery spot hned na to, aby som mala pekne tie objatia pri sebe a juuj boze ja tie ich bratske momenty proste zboznujem a teraz v tretej serke je ich tak strasne vela....juuuj Nejlepší bratrský moment 177401 Nejlepší bratrský moment 177401 Nejlepší bratrský moment 177401 Nejlepší bratrský moment 177401
Návrat hore Goto down
Weronička
Winchester
Winchester
Weronička

Počet príspevkov : 2213
Nálada : VON Z VODY!
Registration date : 11.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty21.02.08 14:29

dion-fortune no ja som vcera pozerala posledne dve cast 2 serie...ja som nemohla som tak plakala... Nejlepší bratrský moment 364896 Nejlepší bratrský moment 364896 Nejlepší bratrský moment 364896 take to bolo pekneee.....ale sa mi lubila aj cast 2x20 s tym dzinom....
Návrat hore Goto down
janka410
Winchester
Winchester
janka410

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty21.02.08 15:55

Koukám,že včera bylo něco ve vzduchu Wink Já si taky pouštěla včera poslední dva díly 2 sérky Nejlepší bratrský moment 199226 a pak sem si znovu dala Mystery spot Nejlepší bratrský moment 430869 to byla nádhera, to objetí, ty jejich smutný očička Nejlepší bratrský moment 364896 Bože jak já je miluju Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869
Návrat hore Goto down
Sarinka
Diabolský admin
Diabolský admin
Sarinka

Počet príspevkov : 7654
Nálada : Sherlocked
Registration date : 29.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty21.02.08 21:09

Kripke si v poslednej dobe dáva veľmi záležať, veď to objatie v 03x11 som vôbec nečakala a skoro som odpadla, že sme sa dočkali ďalšieho a tentoraz opačne, takže verím, že zasa budeme kukať jak trojnohé srnky.. Shocked affraid
Návrat hore Goto down
http://sarinka.tumblr.com/
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty26.03.08 15:24

Možno to bude trochu uchýlné, ale mne sa páčia okrem ich objatí, spoločného smiechu páčia scény, kde spoločne spia a táto je taká zlatučká Nejlepší bratrský moment 177401

Nejlepší bratrský moment Snsc8ot1.th
Návrat hore Goto down
Silvia
Winchester
Winchester
Silvia

Počet príspevkov : 1268
Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester!
Registration date : 30.11.2007

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty26.03.08 18:59

to nie je úchylne a ak ano tak sme dve.
So všetkými vymenovanými momentami vrelo súhlasím a moje osobné naj sú rozhovor v Croatoan ked si Sam myslel,že je nakazený a posielal brata preč a on sa otočil a povedal mu,že neodíde,dvojdiel AHBL, moment z 2x01 ked Sam stojí pri posteli Deana a vraví mu aby bojoval, Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 rozhovor v izbe 3x07, Nejlepší bratrský moment 430869 vianočná časť ked sa bratia rozprávali v izbe,2x11 ked Sam žiadal Deana,aby mu dal sľub i ich rozhovor na konc a mnoho mnoho dalších..... Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 335560 Nejlepší bratrský moment 430869
Návrat hore Goto down
Soniq
Winchester
Winchester
Soniq

Počet príspevkov : 2126
Nálada : :)
Registration date : 24.03.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty27.04.08 10:22

Je toto je super témička som práve dočítala čo ste písali ja nemóžem som si zase na všetko spomenula ach 702 Nejlepší bratrský moment 71416 Nejlepší bratrský moment 199226 nádhera a ano v tej 3.sérii je tam toho naozaj vela proste tieto scény to je niečo nádherné prekrásne a mňa za srdiečko vždycky niečo pochytí jednoducho sa nad tým rozplývam Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 702 mne sa páčia všetky takéto scénky ja si jednoducho vybrať neviem Nejlepší bratrský moment 177401 Nejlepší bratrský moment 177401

SkreechTina-teraz som zbadala tú fotečku čo si tam dala tak tá je perfektná jaky sú tam krásnučky zlatučky jaj 702 702 jaj to si sem nemala dávať lebo teraz sa tu budem zas na to čumakovať 603

--- Prosím, prosím, nevkládej dva příspěvky pod sebe, pokud to není nutné. Jinak používej Edit. Spojila jsem ti ty dva příspěvky. Díky Samabel
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty27.04.08 10:43

no tak ja sem este par mojich naj momentov pridam Very Happy

mne sa velmi pacilo aj dead in the water, ked tam dean hovoril o tom, ako sa citil, ked mama zomrela a sam v tych dverach to pocuval a potom v tom aute, ked k nemu zacal hovorit Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 71416 Nejlepší bratrský moment 71416 Nejlepší bratrský moment 71416 pacilo sa mi aj v shadow, ked tam dean samovi povedal, ze nechce, aby odisiel, ked sa to skonci, ze chce aby boli znova rodina, a potom to, co mu Sam povedal... Nejlepší bratrský moment 199226 Nejlepší bratrský moment 199226 Nejlepší bratrský moment 199226 pacilo sa mi aj, ked po smrti otca Sam prisiel za deanom a povedal mu, ze nie je v poriadku, ale ani on nie je... to bolo proste krasne Nejlepší bratrský moment 199226 Nejlepší bratrský moment 430869 no a v tretej serke sa mi ohromne pacil este moment, ked dean konecne priznal, ze nechce zomriet..... alebo proste uplne cely mystery spot, lebo tam bol jared uzasny... 702 702 702 tiez sa mi pacilo ako v dream, a little dream of me tam boli na tej posteli a ked sa tam spolu tak nahle prebudili..... drool drool drool alebo v jus in belo ten koniec...... Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 tie ich ocicka, to je nieco neskutocne
Návrat hore Goto down
SkreechTina
Winchester
Winchester
SkreechTina

Počet príspevkov : 2962
Nálada : dovolenková
Registration date : 27.01.2008

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty27.04.08 14:21

Dionka: Ty si mi teda dala zabrať, ešte sa na mňa family začne divne kukať, že prečo mám slzy v očiach Nejlepší bratrský moment 71416 Nejlepší bratrský moment 71416

ilovejensensam: Dik moc, ešte sa tam zobudiť medzi nimi a som drool 702
Návrat hore Goto down
dion-fortune
Winchester
Winchester
dion-fortune

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty27.04.08 16:02

tina: no prepac 603 a ja som zabudla poznamenat, ze ta fotka co si sem hodial nema chybu drool drool drool 702 702 702 akoze ozaj to je nadherny pohlad.......

inak neviem, ci sa to tu spominalo, ale aj v something wicked, ked tam dean povedal, ze by pre svojho brata urobil cokolvek a potom ten zaber na sama, tak to bolo uzasne Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 a v very supernatural christmas nemalo chybu, ked tam bol ten flashback do ich detstva a potom ako vstupil dean do izby a te priblizenie nahrdelnika na jeho krku a samove slzicky v ociach do toho Nejlepší bratrský moment 71416 Nejlepší bratrský moment 71416 Nejlepší bratrský moment 71416 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 Nejlepší bratrský moment 430869 a tiez tie ich rozhovory v very sn christmas nemali chybu... a ten koniec, ked tam len spolu sedeli na tom gauci Nejlepší bratrský moment 806497 ten bol proste uzasny Nejlepší bratrský moment 177401 Nejlepší bratrský moment 177401 Nejlepší bratrský moment 177401
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Nejlepší bratrský moment   Nejlepší bratrský moment Empty

Návrat hore Goto down

Nejlepší bratrský moment
Návrat hore 
Strana 1 z 3Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Postavy :: Sam a Dean-
Prejdi na: