|
| Nejlepší bratrský moment | |
|
+22Faith Ellen Kacena222 Anwiel dzajnisko CrazyD sisel Soniq Silvia SkreechTina Weronička Madlen dantík Samabel bookika funny SNlois dion-fortune Sarinka Kristine Chrystelle janka410 26 posters | |
Autor | Správa |
---|
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| | | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 06.02.08 22:39 | |
| No tak já rozhodně nenapíšu svůj nejlepší bratrský moment, spíš tady postupně vypíšu všechny svoje oblíbené. Protože já fakt nedokážu vybrat ten nej, mně dostávají všechny. Dokonce i takové momenty, které by možná ostatní přešli bez povšimnutí. Samozřejmě ty momenty se stupňovaly během celého seriálu a v 3. sérii je to pro mě už smrtící dávka... Takže v každé sérii to bylo asi trochu o něčem jiném. V 1. sérii mě mimo jiné hodně zasáhla ta scéna z 1x21, kdy Dean bránil vlastním tělem Samovi v tom, aby se vrátil do hořícího domu.... V druhé sérii to bylo samozřejmě jejich vytoužené obětí a pak taky rozhovor na konci 2x22 a ve 3. sérii je už těch momentů tak neskutečná řada.... Ale teď mi nejvíc utkvěla v paměti scéna, kdy Sam říká Deanovi, že ho zná nejlépe ze všech lidí na světě a celý život se snaží být jako jeho starší bratr...... Tohle jsou jen takové příklady, opravdu je jich strašná spousta, jsem zvědavá, jaké budou ty vaše NEJ. Myslím, že by stálo za to, probrat je tady všechny.... btw: A co ty Janko? Já se pro tentokrát už raději zdržím komentáře, páš tuším další slohovku... | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 06.02.08 23:08 | |
| | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 06.02.08 23:22 | |
| Přesně co holky píšete. To jsou tak nádherné scény. ALe je tam tolik jiných. V první sérii mě třeba strašně dostává i to,jak se Sammy stará o Deana v 1x12 Faith, kdy mu chce pomáhat z toho auta,nebo potom v tom stanu,kdy vidí jak Dean omdlel a spěchá k němu s takovým strachem Samozřejmě zase opačně to jsou scény v 1x14 kdy má Sammy vize - at už v tom motelu, nebo potom před tím chlapem V druhé sérii už jenom v prvním díle to jak má Sammy strach o Deana a jak smutnej stojí v těch dveřích kdy se doktoři pokouší oživit Deana Jasnačka že ten nádhernej rozhovor na konci 2x04 a o 2x21 a 2x22 nemusím ani mluvit. Konečně naše vytoužené obětí Ve třetí sérii se mě jako první Janni hned vybavila ta scéna z 3x01 jak na sebe koukali v tom pokoji- scéna beze slov a já z toho byla úplně hotová No a jasně tady těch momentů je spousta,ale jeden z nej... byl ten v 3x07 -tady mě prostě teda Jared totálně dostal jak to zahrál-to byl tak úžasnej mladší bráška Sammy,kterej svého staršího zbožňuje už od malička -no já mám dost u téhle scény A mohla bych pokračovat dál a dál,ale to nechám když tak na jindy. Ted zase někdo jinej. Jsem zvědavá co vás dostává | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 06.02.08 23:31 | |
| Tak ja som si toto nechávala až na teraz, aby som sa mohla plne realizovať.. Kde začať. Toľko tých momentov bolo, že ani neviem. Rozhodne prvý taký moment, z ktorého som bola vedľa, bol scéna z 01x05, keď tam Dean dobehol, rozbil to zrkadlo a pribehol k Samovi, vtedy som pochopila, čo na tomto seriáli tak milujem. Rozhodne ma v prvej sérii dostala celá epizóda 01x09, presnejšie scéna, keď Sama škrtila tá lampa a Dean ho zachránil a potom, ako mu to dával dole... a to nehovorím o konci, keď v dome Sama uveznil ten duch a Dean sa tam dobýjal sekerou...Potom to bola scénka 01x14, keď Sam dostal víziu vtedy, keď Dean pripravoval tie zbrane, dlho, veľmi dlho to bol môj naj moment... Tiež zboňujem už spomínanú scénu z 02x21, keď sa Dean Samovi postavil do cesty, aby mu zabránil vojsť do toho horiaceho domu..tiež 01x15, keď ho našiel v tej klietke , 01x22, keď sa ho snažil ochrániť pred tým démon, ktorý ho fackoval. v druhej sérii som bola doslova mŕtva z epizódy 02x14, tá bola celá plná naj bratských momentov..a to nehovorím o konci 02x21 a 02x22 to ich moje vysnívané objatie..v tretej sérii ľúbim scénu z 03x07, ktorú ste tu už spomínali..koniec 03x03, keď Bela Sama postrelila, ako Dean šalel z toho, 03x08, keď išli Sama pozerať a, samozrejme, som úplne vedľa z epizód, keď má Sammy vízie, 02x05..ach, proste krása...to je len zlomok, proste zbožňujem každý moment, keď si bratia navzájom dokazujú, ako sa majú radi..aj tie úplne nenápadné..je to jeden z dôvodov, prečo tento seriál tak ľúbim.. A pokiaľ by som mala dať naj, tak jednoznačne koniec 02x21 a objatie v 02x22, to tak skoro nič netromfne.. | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 07.02.08 14:49 | |
| no fajn idem sa aj ja realizovat samozrejme nechcem sa opakovat, takze ako prve poviem, ze vsetky, ale uplne vsetky z momentov, ktore ste tu uz opisali su a navzdy ostanu jednymi z mojich NEJ momentov. presne to co ste tu uz pisali ma na nich vzdy tak neuveritelne dostava. ja teda pridam este rozhovor na konci 2-04 alebo ked isiel sam zabit madison v hearth, tak to ako sa nanho dean pozeral, ako mu tam vzal tu zbran a visiel von a potom tie slzy....no to ma vzdy dostane, potom samozrejme 2-14 tam tych momentov bolo velmi vela. v tretej serke mam pocit, ze ani nie je epizoda, ktora by nebola nabita tymi ich momentami. mne sa pacilo aj ako dean nechal sama opravovat to auto alebo ked ich hned v prvom diely posielal prec, ze im ziska trocha casu a ako mu sam odpovedal, ze ked pojdu dolu, tak pojdu dolu spolocne.....no a ten rozhovor na konci prveho dielu tretej serie, no to bol takmer moj koniec. tiez musim spomenut rozhovor, ked dean samovi povedal, co mu vyzradil otec pred smrtou. ako ho sam zachranil od gordona a ked dean videl, ako sama zmlatil, tak ako bol pripraveny ho ist zabit.....alebo v salvation, ked sam deanovi v tom aute povedal, ze mu je vdacny za to klko pre neho urobil a ze nikdy nemohol s nikym ratat, tak ako mohol vzdy ratat s nim.....ked mu dean povedal, ze ho desi to co je shopny urobit pre svoju rodinu.....ked deanom prejde ten elektricky prud a ked ho sam najde v bezvedomi....ako dean salel za kazdym, ked sam zmizol....a croatoan, ked sa tam dean rozhodol so samom ostat.....boze tych momentov je proste tak strasne vela. za kazdym, ked sam dostame viziu a to ako sa onho dean boji....vzdy, ked sa dean samovi otvori ako to bolo aj na konci WIAWSNB, v tej epke sa mi tiez pacilo ako tam sam nastupil do auta k deanovi a ten sa ho spytal preco to robi, no a sam odpovedal, ze preto, lebo je stale jeho brat....a teraz ma posledne dostala aj epka witch hunt, ako ho tam dean zdvihak z tej zeme.....alebo tiez uplny koniec crossroads blues, ked sa sam dean spytal ci ozaj uvazoval o tom, ze by tu dohodu uzavral....no a samozrejme AHBL, tam sa k tomu uz ani nevyjadrujem, lebo so bolo nieco neskutocne. IMTOD bolo tiez krasne ako sa sam bal o deana a ten sa ho ako duch snazil upojit a prihovaral sa k nemu....alebo v prvej serke v scaregrow, ked sam utiekol a dean mu potom volal a to co mu povedal.....boze no dobre hadam by uz aj stacilo ako sa tak pozeram na dlzku mojho prispevku. este musim dodat, ze uplne suhlasim s tym, ze aj to ako sa doberaju ma uplne dostava. tiez ich hlasky a to ako sa navzajom volaju bitch a jerk.....no hell house ako si tam robili srandu jeden z druheho, to su samozrejme tiez velmi NAJ momenty no ja nasich brothers proste velmi milujem | |
| | | SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 07.02.08 15:48 | |
| | |
| | | funny Pocestný duch
Počet príspevkov : 98 Registration date : 05.02.2008
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 07.02.08 16:56 | |
| neviem teda či to je zrovna najlepší bratský moment ale mne sa strašne páčilo v 1x01 /keďže som to konečne už pozrela/ to ako boli na tom moste, a Dean tak zozadu flusol Samovi zospodu po hlave a inak som sa tiež statočne nasmiala na jeho hláškach a v druhých častiach... a asi som divná, ale páči sa mi ešte keď ho Dean tresol o ten most, keď rozprával Sam o mame....... asi mám nejaké divné sklony či čo | |
| | | janka410 Winchester
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 07.02.08 20:53 | |
| | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 07.02.08 21:26 | |
| No tak já se samozřejmě také připojuji k ostatním a naprostou souhlasím se všemi momenty, které jsou zde zmíněné, jsou prostě fantastické. Já myslím, že opravdu jen těžko by šlo vybrat úplně ten nej, protože na každém je něco vyjímečného. Ovšem když bych to měla vzít zhlediska dojemnosti scény, tak by to asi bylo to, co zmiňovala Sarinka - konec 2x21 a pak to jejich obětí, no a pak ten rozhovor v 3x07, o kterém jsem už psala. Na těch se mi prostě hrozně líbí, že tam padají už veškeré zábrany a my vidíme až do nitra obou bratrů..... No a jinak dneska jsem se dívala na 1x09 a musím říct, že mě třeba strašně dostává tem moment, kdy Dean uvidí, jak Sammyho uvěznili v tom domě, bere z kufru zbraně a ten jeho zběsilý běh na pomoc Sammymu.... To já si prostě taky užívám. | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 07.02.08 21:52 | |
| | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 10.02.08 19:53 | |
| | |
| | | dantík Nevinná obeť
Počet príspevkov : 3 Age : 34 Bydlisko : Ostrava Registration date : 20.02.2008
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 20.02.08 20:55 | |
| tak moje nej scéna byla potom co Sam umřel. jak Dean u něho seděl a vzpomínal. to mě fakt dostalo. | |
| | | Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 20.02.08 21:17 | |
| Skvělých bratrských momentů je opravdu hoodně a myslím, že s každou další epizodou jich přibývá a přibývá. Plno jste jich tady už napsali a já s tím souhlasím. Mě osobně nejvíc dojal konec 2x21, jak Sammy umíral Deanovi v náručí. U toho jsem opravdu brečela jak malá, ačkoliv u filmů a podobných scén většinou nebulím. Jinak miluju ty jejich společné bratrské rozhovory! | |
| | | Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 21.02.08 14:22 | |
| | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 21.02.08 14:25 | |
| | |
| | | Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| | | | janka410 Winchester
| | | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| | | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| | | | Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 26.03.08 18:59 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 27.04.08 10:22 | |
| | |
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 27.04.08 10:43 | |
| no tak ja sem este par mojich naj momentov pridam mne sa velmi pacilo aj dead in the water, ked tam dean hovoril o tom, ako sa citil, ked mama zomrela a sam v tych dverach to pocuval a potom v tom aute, ked k nemu zacal hovorit pacilo sa mi aj v shadow, ked tam dean samovi povedal, ze nechce, aby odisiel, ked sa to skonci, ze chce aby boli znova rodina, a potom to, co mu Sam povedal... pacilo sa mi aj, ked po smrti otca Sam prisiel za deanom a povedal mu, ze nie je v poriadku, ale ani on nie je... to bolo proste krasne no a v tretej serke sa mi ohromne pacil este moment, ked dean konecne priznal, ze nechce zomriet..... alebo proste uplne cely mystery spot, lebo tam bol jared uzasny... tiez sa mi pacilo ako v dream, a little dream of me tam boli na tej posteli a ked sa tam spolu tak nahle prebudili..... alebo v jus in belo ten koniec...... tie ich ocicka, to je nieco neskutocne | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 27.04.08 14:21 | |
| | |
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment 27.04.08 16:02 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Nejlepší bratrský moment | |
| |
| | | | Nejlepší bratrský moment | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |