|
| 08x08 Hunteri Heroici | |
|
+5Chevy666 Maky Nemix bohdy Panthera 9 posters | Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: 08x08 Hunteri Heroici 29.11.12 6:32 | |
| Opět místo plného pracovního nasazení... Srdce vyskočené z hrudi, sebevrah skokan stojící chvíli ve vzduchu, strážný banky rozdrcený obří kovadlinou a Koblih chovající se hůř, jak malé děcko, opravdu nedonutil kočku promluvit? Vivat animáky a jeden psychokintetik v důchodu. - What's the word Cas? - It's a shortened version of my name... - Yes, it is. Kvákání jiných andělů jde jednoduše odfiltrovat? Dělat to dřív, tak sis Koblihu ušetřil bolesti hlavy. Nicméně, stále chceš pomáhat lidem a není nic jednoduššího, než se stát třetím kolečkem. V tom případě se hlásím taky, abyste byli stabilně na čtyřech. Výborně posloužím jako objekt hodný záchrany a "podržtaška"... Navíc Koblih je výborný zdravotník, který najednou léčí ostošest. Trojka v Betyně, takže ano, další touživý předpoklad byl splněn, jen Sam se místa vpředu vedle Deana nevzdá, na tom budeš Kobliho muset ještě zapracovat. Přičemž očichávat mrtvolu v márnici, to opravdu není nejlepší nápad. Příště si dávejte pozor agente Stillsi, hodnej a zlej policajt nic moc, ale věta " he was sleeping with her" - památná. Psychologický Koblihův výlev Deanovi, potěš ocas, destielovci si mnou ruce. Deane, máš to potvrzený, Scullyovou hraješ ty. A opět Samovy flasbacky s jedovatě medovým nádechem. Jen drobná paralela Sam vs. Amča a Jared vs. Gen, ano, bylo to rychlé. A teď co? Don is alive... Mít schopnosti jako Fred, to by se mi taky líbilo. Ovšem nejspíš bych je využila zcela jinak. Každopádně epka celkem fajn, 6/10. Jen nemusím Koblihu ve vysmátém stavu a Deanův obličej vtištěný do pánvičky. That's all, folks... P.S.: Velmi praktická otázka - anděl se může zabít - dobrovolná sebevražda? Nemyslím tím fakt, že může padnout jako Anča fňukna, ale sám se propíchnout, duši nemá, tak co by se s ním stalo? Vysublimuje a basta krokouš? | |
| | | bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 08x08 Hunteri Heroici 29.11.12 17:42 | |
| Epka vcelku ucházející. Ano, rozhovor Deana a Case jsem si opravdu užila Ale Sam má opravdu zvláštní schopnost přijít vždy v tom nejméně vhodném okamžiku A zase mi ty jeho flashbacky málem vypálily oči. Ale pomalu se nám asi rozkrývá, proč nakonec Sam od Amálky odešel. Že by přenechal místo znovuobjevenému manžílkovi | |
| | | Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 08x08 Hunteri Heroici 29.11.12 18:05 | |
| Jak nemám ráda vtipné díly, tak tento mě aspoň pobavil. Zásluhu na tom má samozřejmě Misha. Co ten svede tím svojim kukuč, to je neuvěřitelné. Jeho naivita a pracovní horlivost mě způsobovaly záchvaty smíchu. Já jako Deasitelovec jsem se tetelila blahem u scény - pojďmě si promluvit a pojďme u toho sedět na postýlce - kruci, Sam fakt neví, co se sluší (ale chápu to, on nemá Amálku, tak nechce nic dopřát ani Deanovi). Miluju scénu, kdy se Cass zeptá, zda může sedět na předním sedadle a ten výraz Sama. jak se cpe dopředu - no prostě jak kluci ze školky Sam a jeho Amálka - ne, furt mi na tom něco nesedí. A ta hromadná večeře, tak ta mi vysloveně vadila. A Don se vrátil - jaké překvapení. Já si samozřejmě všimla kravin jako , že Jared je tady nově ostříhanem a tak Dean mě tady nějak zvlášt nenadchnul. Jeho scény vtipné nebyly a ani pánvička to nezachránila. Je to smutné ale je to tak (i když ten jeho sexy zadek , jak prochází kolem kamery, ten z hlavy dostat nemůžu). Takže celkově hodnotím jako lepší průměr a dávám tomuto dílu 7/10. | |
| | | Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: 08x08 Hunteri Heroici 30.11.12 11:50 | |
| Z milé Amálky jsem se vypsala... epizoda - jo, smála jsem se, ale jenom díky Casovi. Frecnh Mistake a FrontierLand byly vtipěnjší. Ale, celkově to nebylo špatné... Dean/Cas přišla jsem si na své, u nejedné scény. Rozhovor... "I will watch over you" - jo, Casi, dávej na Dena pozor, zatímco spí! Kde jsem to už četla? Castiel psychologický angst. Pouštím si pořád dokola. Další postřeh je to, jak se Cas snaží "zapadnout" a všechno prozkoumat - tak trochu jakojako Cas v páté sérii až na to, že ted se doopravdy snaží. Úmsměvné, ale i smutné... možná víc smutné. Chudák anděl neví, co by a kde je jeho místo. Samozřejmě, že budeš neštatsný, když budeš utíkat. Ale, dokud tě to donutí zůstat s Deanem - jen klidně pokračuj Cas sedící na posteli, Cas sledující televizi.. připomělo mi to scény z některých FF - Z Castiela je člověk a chová se tak. V těch FF jsem si neuměla přestavit, že by to k Casovi doopravdy sedělo, a když jsem ted viděla ty scény, krásně mi to ty FF dokreslilo. Tal trochu Castiel z 5x04 a trochu něco mezi padlým andělem a člověkem. Neříkám, že je to dobře, ale ten vývoj tam je. Konec- krásně s ezbavili Castiela na další díl, v němž nebdue aby mohl nastoupit v desátém. Jen si tak říkám, co pak? Bude doopravdy jen v osmi dílech? Protože dokud je tu tabulka a Crlwley, řekla bych, že Castiel se ještě bude podílet na ději a nemyslím si, že tabulku a bránu vyřeší ve třech dalšách dílech. Nebo že b zase Cas na půlku série záhadně zmizel? Snad bude ve vícero dílech... tak ti tak říkám - co doopravdy Cas chce? Když byl anděl (než potka Deana), bylo mu to fuk, ale ted "chce"... a co doopravdy chce? Vrátit se do Nebe? Soravit ho? Najít Boha? Pmáhat Deanovi a Samovi? Jak důstojně zakončit jeho příběh? ... do povídek bych věděla ale v seriálu... | |
| | | Chevy666 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Age : 34 Registration date : 15.10.2012
| Predmet: Re: 08x08 Hunteri Heroici 30.11.12 20:12 | |
| Nie som si tak úplne istá či sa mi táto epizóda páčila. Asi len z polovice. Bolo to vtipné, možno občas až parodické a potešil hlavne Cas ako zlý policajt:D rovnako som bola rada že konečne vyšiel s pravdou von a zveril sa Deanovi čo ho žerie. Ale je aj fakt že preslnený "Samelia Land" mi pekne lezie na nervy a pri každom Samovom zasnenom pohlade som obrátila oči k stropu čo "dôležité" nám zase Sam vyleje zo svojho srdiečka. Myslím že Samov a Amálkyn vzťah za rok by sa vošiel do dvoch viet takže dúfam že flashbackov bude menej a menej. | |
| | | Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: 08x08 Hunteri Heroici 01.12.12 14:16 | |
| Hrozně mě naštvala linie Sam a Amálka. Pominu-li, že je to neskutečně nudné (aspoň víme, že příště budou zase flashbacky z Očistce, když jsme teď museli přetrpět ten přepálený obraz), tak jediný potenciál, co tam byl a na který jsem čekala, tedy proč Sam opustil Amelii a kdo byla ta tmavá postava před jejím domem, se vyřešil tím nejklišovitějším způsobem - její starej žije. Přiznávám, že mě to i napadlo předtím, že se to stane a teď bych si i tipla, jak to bude pokračovat - Sam sice sbalil svých pět švestek a opustil ji, ale vsadím se, že Amálka se jistě dřív nebo později ozve, že ten její manžel je nějaký "divný" a možná to i spadne chlapcům mezi jejich případy a dilema "žít s Amálkou, či lovit" tu bude zas. No uvidíme. Co se týče Castiela - OK, radši šílený Castiel, co chrlí tuny "sofistikovaných" hlášek jako "kocouří penis", než mírně trapný Castiel. Takže já se moc nebavila, ač jsem se těšila jako malé dítě. BTW - proboha, zbavte nás někdo Samanthy ze SG Nemix, ten zadek byl jediný svělý bod v tomhle gulášku | |
| | | andy Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Age : 46 Bydlisko : bratislava Nálada : v ocakavani lepsich zajtrajskov Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: 08x08 Hunteri Heroici 01.12.12 21:42 | |
| podla mna super diel, mam pocit, ako keby sa to zacalo vracat k starej dobrej kvalite. aj predchadzajuci diel bol dobry. a paci sa mi aj ten prestrih s nebom, som zvedava, co bude dalej a Dean sa mi po dlhej dobe pacil, ze nebol len nahnevany a zamraceny prestrihy s priatelkou Sama mi vobec nevadia, je to celkom zaujimave, co zazil za ten cas. je to dobre | |
| | | janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: 08x08 Hunteri Heroici 03.12.12 18:33 | |
| Táta Amélie byl dobrý znalec lidí, celkem dost dobře odhadnul Sama. Ten Samův proslov v cizí hlavě – mluvil vlastně sám o sobě a tím také „popostrčil“ Castiela k rozhodnutí dát věci do pořádku. Ten ale bohužel zjistil, že tohle splnit nejde – zatím. | |
| | | Ver Pocestný duch
Počet príspevkov : 120 Age : 38 Bydlisko : Brno Nálada : záleží na mnoha faktorech Registration date : 18.05.2010
| Predmet: Re: 08x08 Hunteri Heroici 21.01.13 15:38 | |
| Díl jsem dokoukávala až teď o víkendu...nějak mě nelákal, i když zapojení cartoonovských gagů do SPN nebylo jako myšlenka špatné. Mě Castiel jako "zlý policajt" docela pobavl, upřímně jak zařval na tu ženskou, tak jsem málem nadskočila taky a pak mě pobavil asi nejvíc jeho výslech kočky. Oproti tomu Deanovi scény a hlášky byly opravdu...o ničem. Noooo, až na tu prdélku...ale kupodivu já jsem asi 10x zkoukla ten záběr, jak je u NB z profilu než jde za Castielem na rozhovor k posteli...nemáte to někdo jako Gif? | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 08x08 Hunteri Heroici | |
| |
| | | | 08x08 Hunteri Heroici | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |