| Fanoušci na natáčení Supernaturalu | |
|
+14Soniq Samabel Madlen Ettie bookika SkreechTina Kristine SNlois LenkaX22 Kaja janka410 dion-fortune Sarinka Chrystelle 18 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 11:49 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 12:20 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 13:47 | |
| Samabel: Presne môj prípad a primrznutá by som tam len čumela až kým by neprišiel niekto z ochranky a nevyhodil by ma. Teda ak by som tam medzitým neprirástla k chodníku. A ak by som sa náhodou jedného dňa predsa len s nimi stretla, tak by som nevydala ani hlásku a v hlave by mi kričal taký malý mimozemšťan, že ako sa povie toto a toto v angličtine a keď by som už konečne poskladala vetu, tak by som ju aj tak radšej nepovedala. Takže škoda som beznádejný prípad, ale aspoň som neni jedna z tých čo vydávajú tie pazvuky ktoré sú počuť na väčšine videí. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 13:56 | |
| No já už jsem nad tím mockrát přemýšlela, co bych dělala, vidět je na vlastní oči.... a teď mám konkrétně na mysli to natáčení, tedy vidět sama a Deana osobně. A byla bych asi totálně rozpolcená, protože bych stála jak dřevo, poléval by mě pot a šly by na mě mdloby, nebyla bych schopná dostat ze sebe hlásku. Přičemž uvnitř bych křičela "Dělej něco! Dělej něco, HONEM!!! Už nikdy v životě takovou šanci třeba nedostaneš!! Tak řekni něco, ty blbče!!! Udělej nějakou blbost, cokoliv, třeba skoč na Jareda, jen tady proboha nestůj jako idiot!!!!!" | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 14:04 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 14:12 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 14:20 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 14:22 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 14:24 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 14:35 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 16:35 | |
| bože čo to tu čítam inak ma zaráža ako nadávate na tie fanúšičky, čo po nich skáču a kričia im tie kraviny a vy takto tu to je farizejstvo, viete o tom? no tak ale fajn musím povedať, že ja sa pridavám k janke, so mnou by to asi rovno švihlo o zem žiadny skok ani nič by sa nestihol konať, no keďže som tak prudko inteligentná, ja by som to zahrala tak, že by som aj prestala dýchať a oni by mi museli dať umelé dýchanie a potom, keď by som sa po čarovnom bozku na pery konečne prebrala zamrmlala by som niečo o nízkom tlaku a už by sme sa dali do reči a .... no proste som génius, využiť svoju slabinu v môj prospech, lebo čestne by som pri vedomí asi dlho v ich blízkosti nevydržala | |
|
| |
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 16:46 | |
| - dion-fortune napísal:
- inak ma zaráža ako nadávate na tie fanúšičky, čo po nich skáču a kričia im tie kraviny a vy takto tu
Co můžeš vědět, že si vykládaly ty holky... "To bych nikdy nedělala! Přece nebudu tak trapná, abych na něho pokřikovala!" A viděly jsme jak to nakonec dopadlo. Prostě myslet si můžeme cokoliv, no pokud nebudeme stát tváří tvář těm dvěma, budou to jen naše představy. Protože pak se zachováme možná úúúplně jinak. No a k tomu skákání... .....to já si jen tak dělám prdel, ale pak bych toho zaručeně litovala, že jsem to neudělala. Prostě by to byla straaaaašna škoda, stát před Jaredem a jen na něho zírat...nesáhnout si na něj.... Teď když jsem to napsala, tak mi to připadá, jako by byl nějaká obrovská hrouda zlata nebo něco.... devátý div světa....nejméně.... dion a ten popis tvojí geniality musím napřed rozdýchat. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 17:31 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 19:21 | |
| Viete, to máte ako napr. takú situáciu, že nájdete čo ja viem milión na zemi...niektoré si hovoríme, že keby sa dalo, tak ich vrátime, veď chudák človek, čo prišiel o peniaze, predsa nebudem ako tí hnusní zlodeji...ale bohvie, ako by to bolo naozaj...pravdepodobný scenár...schmatnúť, strčiť, schovať, utekať... Takže má dion pravdu, my tu na tie cice, čo po nich lozia ako opice a pokrikujú ako po psoch nadávame, ale nevieme, čo by sme spravili my...možno je aj dobre, že sme od nich tak ďaleko.. | |
|
| |
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 19:46 | |
- ale zase ak by som mala skočiť na Jareda, tak neviem, či by sa mi to vôbec správne podarilo, lebo asi by som namiesto toho, aby som sa mu hodila okolo krku, skončila niekde na jeho bruchu chápete výškovy rozdiel a s mojím šťastím by ma tie jeho namakané brušné svaly ešte omráčili
No vidíš, nech to na mě a máš po problému. Jensen jde k tobě výškově opravdu lépe. No ale fakt z těch našich úvah nemůžu... ....ale co...myslím tenhle topic rovnou zaměříme na naše představy, jak by vypadala naše návštěva na natáčení SN. Lebo my tam určite niekedy dovalíme a to bude teprve ten pravý Supernatural! Sarinka, tak tak. To přirovnání s nalezením peněz sedlo. Víte co by bylo nejlepší? Přijet takhle na to natáčení a když by skončili, přišli by za námi a teď bysme se hezky rozdělily na Deangirls a Sammmygrils. A to by byla tedy paráda....u Jensena/Deana řada, že by nebyl v dohledu konec, takže by těch objetí a nevím čeho všeho měl za chvíli plé zuby. Ani nemluvím o tom, jak byste se snažily jedna druhou převyšovat, abyste na něj vůbec viděly. . A u Jareda/Sama bych stála já....daleko za mnou pak Janka, Sarinka, Silvia, Faith, lenkka....a doufám, že už nikdo....protože i tak se mi to najednou zdá nějak moc... No a to by byla paráda, Jared hezky plný sil a elánu by se nám mi věnoval... ....hezky bysme si v klidu zplkli....a....nevím....no... ...no tak nic..... | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 20:17 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 20:54 | |
- no tak ale ja by som aj s kripkem rada pokec hodila
No ja s mojou angličtinou si to viem úplne predstaviť Mávala by som roztrasenými rukami, nohami a snažila sa im nejakou mojou vlastnou posunkovou rečou povedať, že ich obdivujem a oni by si chudáci mysleli, že: Dajme jej aspoň autogram veď je asi postihnutá, keď ju tak klepe. Ale seriózne môžem povedať, že nepatrím k tým, čo keď zbadajú nejakú mediálne známu osobnosť, tak na ňu začnú ukazovať prstom a cez pol ulice vykrikovať dotyčného meno. A preto viem, že keby išiel jedného dňa Jensen po ulici a mne by sa stala taká nehoda, že by som nezostala primrznuto, priblblo stáť prilepená k chodníku. Tak by som za ním v kľude prišla a bez tých pazvukov ho slušne poprosila, či sa so mnou nevyfotí, alebo mi nedá autogram (samozrejme pomocou tých mojich posunkov). Veď na comic cone Kripke povedal, že všetci zo Supernatural si fanúšikov cenia a koniec koncov sú to úplne obyčajný ľudia ako aj my. S tým rozdieľom, že ja by som bola buď celá červená, alebo modrá (bez dychu) Skok na Jensena, bol samozrejme len na pobavenie. Nikdy by som nebola schopná znížiť sa k takémuto činu | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 21:01 | |
| | |
|
| |
janicag Winchester
Počet príspevkov : 1301 Age : 38 Bydlisko : Spišská Nová Ves Nálada : ...sick and tired... Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 21:02 | |
| Ja by som tiez ocervenela ako repa ...a ze: "Uhmmm, ehmmm...autogram please :jumpingbunny: | |
|
| |
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 21:09 | |
| Tak vidím, že se všichni shodneme na tom, že bysme se chovali vzorně jako andílci. No opravdu by mě zajímala skutečnost... Ale já si myslím, že nám to takhle jen připadá, že se všechny fanynky chovají tak nemožně....to pokřikování na tom Comic conu bylo třeba jen ze srandy, možná se i některé hecovaly, jestli to udělají...ona ta celá ta atmosféra tam k tomu možná i vybízela. Ale když si to vezmete, tak Jared na Supanově fanoušky chválil a neřekl jedinou špatnou věc, když se ho ptali, jaké největší "tóčo" s nimi zažil. Prý jsou vždycky hrozně milí, když ho někde potkají a nanejvýš moc pochválí SN, to jaký je herec atd. Takže bych řekla, že jsou to opravdu jen vyjímky, ty pištící fanynky. Spíš asi když je jich víc, tak si dodávají odvahu a chovají se pak nepřístojně. Já bych se taky rozhodně nechtěla před nimi ztrapnit. Ale 100% bych se pak chtěla zabít za to, že jsem se nezmohla na nic jiného, než "Ehmm...Hi, I´m Jana..." a fotku či autogram. Ale myslím, že za to Jaredovo "Hi, I´m Jared" by to rozhodně i tak stálo! | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 26.08.08 21:24 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 28.08.08 11:19 | |
| - Samabel napísal:
- .... a k nějakému tomu oddělení nebo tak by došlo až později
No já myslím, že tak by si to představoval každý. Ale tak samozřejmě já bych si taky nenechala Jensena ujít. Jenom je mi jasné, že on by ze mě moc radost neměl, vzhledem k jeho "postoji" k fanynkám , takže bych se při nejbiližší příležitosti stejně "vrhla" na Jareda. On se s těmi fanoušky prostě umí lépe vypořádat, než Jensen. U toho je vidět, že to chudák vážně spíš přetrpí a nejraději by vzal do zaječí. To možná i Jared, ale na něm to není tak vidět. Chudáček malej, mě by zajímalo, kolik ho to usmívání stojí úsilí. Jestli opravdu má pořád takovou dobrou náladu, když je mezi fanoušky nebo se spíš snaží působit co nejvíc zdvořile, přestože mu z toho třeba zrovna není hej. Jak např. psaly ty holky co byly na natáčení, že kluci točili celý den až do noci a pak se s nimi měli setkat, takže bylo pochopitelné, že Jensen byl unavený a bez nálady. Jared se přesto usmíval a bavil se s nimi, jakoby právě nastoupil do práce. Já ho v tomto fakt obdivuju....spíš bych na tom byla podobně jako Jensen. Neměla bych vůbec chuť na nějaké povídání nebo focení. Natož se ještě tvářit, jak mě hrozně těší, že po únavném dni, mě tady ještě otravují nažhavené ženské... | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 28.08.08 12:04 | |
| Samabel: "hodné" fanoušky - ja viem, že si myslela nás Chrystelle: ja neviem, ale mám pocit, že oni s niektorých tých fanúšičiek majú strach asi obaja. Je to vidieť napr. na tomto videu s interview - obaja počas rozhovoru pomaly postupovali smerom dozadu - kód:
-
http://www.youtube.com/watch?v=BF4egwIbPe4 Ale tak veď Jared to sám vystihol, keď povedal na cone (myslím), že mešká lebo tam vonku je to ako v ZOO. Keď som videla to video jeden deň s Jaredom a Jensenom a videla tú tmu, ktorá bola vonku keď im išli ešte len robiť účes a potom tá tma, keď končilo natáčanie, tak akože ja by som bola KO po prvom dni a nie po niekoľkých mesiacoch. Bola by som nevyspatá a vrčala by som na všetkých - fanúšik, nefanúšik Preto Jensena úplne chápem. A tráviť konverzáciu typu - "bože chalani vy ste ale božskí. A Jensen pamätáš si tú scénu čo si kosil trávu?" jasné, že si ju pamätá, veď ju natočil - po takom dni by sa mi tiež 2x nechcelo. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu 28.08.08 21:20 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Fanoušci na natáčení Supernaturalu | |
| |
|
| |
| Fanoušci na natáčení Supernaturalu | |
|