| 9.séria | |
|
+13Leslie-13 Maky mummy astík Danny.T Chevy666 Padme Nemix Panthera bohdy syd Y0G1 noky 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
noky Nevinná obeť
Počet príspevkov : 34 Age : 37 Registration date : 24.11.2008
| Predmet: 9.séria 26.02.13 0:55 | |
| Misha Collins has signed on to return to SPN as a series regular in Season 9. And he'll be directing an episode!!! | |
|
| |
Y0G1 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 170 Registration date : 17.09.2011
| Predmet: Re: 9.séria 26.02.13 6:53 | |
| hned ma napadlo ci pani zavru nebo aj nebo a misha ostane na zemi ci uz ako anjel , alebo ako clovek | |
|
| |
syd Pocestný duch
Počet príspevkov : 109 Bydlisko : Praha Registration date : 24.07.2008
| Predmet: Re: 9.séria 26.02.13 9:50 | |
| Tak to je superová zpráva! A jsem na to fakt zvědavá | |
|
| |
noky Nevinná obeť
Počet príspevkov : 34 Age : 37 Registration date : 24.11.2008
| Predmet: Re: 9.séria 26.02.13 10:16 | |
| Podla mna by bolo parádne keby sa dohodli ze ked uzavrú brany pekla ,ze Sam sa stane Man of letters a bude mat aj normalny zivot a Dean ostane lovcom. Ale tuto dohodu prekazí to ze obaja pri zatváraní uviaznu v pekle , a aspon prva polovica 9. serie by sa odohravala teda v pekle zatial co Castiel by fungoval normalne na zemi alebo by viedol suboje v nebi | |
|
| |
syd Pocestný duch
| Predmet: Re: 9.séria 26.02.13 10:22 | |
| noky: to je dobrá teorie, jen to peklíčko bych jim moc nepřála a nevím, jak by se mi líbilo, kdyby se nám chtěli bráškové rozdělit | |
|
| |
Y0G1 Lovec v plienkach
| Predmet: Re: 9.séria 26.02.13 10:43 | |
| Osobne neverim tomu ze Sam skonci v pekle , ale myslienka je to dost dobra odohravat dej aspon do nejakej 7 casti v pekle , ale financne by to bolo asi dost narocne. Osobne si myslim ze ak Sam skonci v pekle tak je to taka mensia recyklacia , kde by potom mohli skoncit ? uz asi nikde Skor by nebolo od veci keby zomrie. Ale co sa tyka zatvorenia pekla osobne by sa to mohlo natiahnut aj do 9 serie aspon na zaciatok. | |
|
| |
syd Pocestný duch
| Predmet: Re: 9.séria 26.02.13 11:06 | |
| Já jsem spíš zvědavá, o čem celá serie bude, jestli se jim na konci 8. serie povade zavřít ta pekelná brána. A jestli skončí v pekle, tak to bude tak akorát opáčko, protože tam už byli oba... Y0G1, máš pravdu - kde by mohli skončit? Vždyť už byli snad všude Umřít je nenechaj - to si myslím, že by si tvůrci nelejzli a jestli jo, tak by byla asi vzpoura mezi fanouškama | |
|
| |
Y0G1 Lovec v plienkach
| Predmet: Re: 9.séria 26.02.13 15:03 | |
| Preco v poslednej epizode celeho serialu by zomriet mohli | |
|
| |
syd Pocestný duch
| Predmet: Re: 9.séria 26.02.13 15:41 | |
| Já neříkám, že by nemohli, jen říkám, že by se to dosti lidem nelíbilo (a já se počítám mezi ně). Bych byla úplně nejvíc spokojená, kdyby v budoucnu poslední epizoda končila tak, že by v Impale odjížděli do západu slunce lovit další příšery Jen můj názor... každýmu se líbí něco jinýho | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 9.séria 26.02.13 20:12 | |
| Také se přikláním k názoru, že by seriál mohl skončit epickou smrtí obou bratrů. Spíš bude problém v tom, vymyslet něco nového, co tu ještě nebylo, aby to nepůsobilo ohraně a aby to nebylo takové "neslané nemastné". Prostě aby to byl konec se vším všudy! | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 9.séria 27.02.13 6:30 | |
| Doslova mi leze krkem, když někdo umře a pak náhle ožije a tak pořád dokola v různých obměnách. Pro SPN už je to klasika, ale ať jsem třeba škarohlíd, ale pak už je definitivně odkrouhněte a to tak, že nechci vědět kam se jejich duše dostala, ale ať jsou tuzí už navždy. Osobně by se mi to tak líbilo, žádný "happy end" ve stylu žili s rodinami až na věky věků, bleah... Byli to lovci, skonali jako lovci, čest jejich památce a nazdar... | |
|
| |
Y0G1 Lovec v plienkach
| Predmet: Re: 9.séria 27.02.13 7:17 | |
| To mas pravdu panthera.Aj mne to leze krkom, ale napr takeho bobbyho by som uvital, velmi mi chyba nick zo 7 serie , to bol proste super charakter | |
|
| |
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 9.séria 27.02.13 8:55 | |
| Přidávám se k Pantheře, nechci šťastný konec. A nemám ráda, když se někdo oživuje zas a zas a že to tvůrci SPN dovedli pomalu k dokonalosti. Já za sebe doufám, že minimálně Dean zemře na konci SPN a návrat Castiela, jako hlavní postavy, mě trochu mate, protože si vůbec neumím představit, jak ho do děje zapojí. No uvidíme, třeba budu mile překvapena (i když spíš si myslím, že budu trpět a to hodně moc). A Bohdy - já teda doufám, že nebude epická smrt. Doufám, že bude pěkně hnusná a já si to budu užívat . Jenom né prosím "zapadající slunce" (nic proti nikomu). | |
|
| |
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 9.séria 27.02.13 12:18 | |
| Nemix, předpokládám, že v spn to je vždy hodně hnusná smrt Tím epickým jsem myslela hlavně to, ať je to opravdu definitivní. V tom souhlasím s Pantherou, že nechci, abychom věděli, kam odešli, prostě ať je to definitivní. | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| |
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: 9.séria 27.02.13 21:12 | |
| Padmé, vím, jak to myslíš a pokud jde o kluky, tak tuplem, protože u nich nikdy nevíš | |
|
| |
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: 9.séria 20.05.13 17:40 | |
| ANO!!! PROSÍM!! - kód:
-
http://screenrant.com/supernatural-season-9-bobby/ | |
|
| |
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 9.séria 26.05.13 13:13 | |
| Gabriel není tuháč a Koblih se zjeví ve 14. epizodách. All hail destiel... | |
|
| |
Padme Crossroads demon
| Predmet: Re: 9.séria 26.05.13 13:20 | |
| "Dying for Megstiel" | |
|
| |
bohdy Winchester
| Predmet: Re: 9.séria 26.05.13 13:44 | |
| Ano, už bych se mohla poučit, že když někdo v spn zhebne, nemusí to být navždy. Ale v tomhle případě jsem nesmírně ráda A Cas jen ve 14. epizodách??? Ten má být ve všech Teď ještě, aby nám vrátili Meg a budu spokojený člověk | |
|
| |
Padme Crossroads demon
| Predmet: Re: 9.séria 26.05.13 15:26 | |
| | |
|
| |
Chevy666 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Age : 34 Registration date : 15.10.2012
| Predmet: Re: 9.séria 27.05.13 22:28 | |
| Pokiaľ nebude deviata séria vo vysielaní a nebude to isté, je možné že sa vráti hocikto kto sa v SPN objavil, oni predsa majú dosť veľkú fantáziu na návraty nech už odkiaľkoľvek. A diskusia k absolútnemu koncu - ja som presne stotožnená s názorom Syd, obaja v Impale na ceste za ďalšími monštrami, to je pre mňa ideálny koniec. Smrť Deana či Sama som vždy znášala zle, ako skalný fanúšik , ale nikdy to nebolo definitívne, takže absolútny koniec so smrťou jedného z nich by som niesla ťažko a úplne ho odmietam. Nechcem zažiť sklamanie ako sa mi to už pri jednom seriáli na konci stalo, keď po všetkej snahe a prekonaní aj nemožného hlavná postava zomrela. To bolo niečo neskutočne desné. | |
|
| |
syd Pocestný duch
| Predmet: Re: 9.séria 28.05.13 15:38 | |
| Hurá, hurá! Konečně mám příznivce! Díky, Chevy666 BTW: na AECONu 4 jsme z nikoho nic nevytáhli Nikdo ještě nic neví nebo prostě držej jazyk za zuby Takže k 9. serii tam nic ofiko nepadlo... nebo o tom aspoň nevíme | |
|
| |
Danny.T Pocestný duch
Počet príspevkov : 86 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Winchesterovská!<3 Registration date : 31.05.2012
| Predmet: Re: 9.séria 30.05.13 15:56 | |
| - Chevy666 napísal:
- Smrť Deana či Sama som vždy znášala zle, ako skalný fanúšik , ale nikdy to nebolo definitívne, takže absolútny koniec so smrťou jedného z nich by som niesla ťažko a úplne ho odmietam.
Naprostý souhlas, to bych těžko rozdýchávala, už takhle mi stačilo, když umřel jeden z nich, ale člověk mohl doufat, že se to nějak obrátí. Kdyby to měl být definitivní konec, tak to se mnou v mojí posedlosti Supernaturalem asi šoupne a skončim na antidepresivech... Ne, ne, ne, přeci by nemohli zabít Winchestery, takže přesně jak říkala syd, pěkně bráchové a Impala...titulky...konec... Jinak, Bobbyho bych uvítala ( i když by to byl x-tej návrat, ale to by nebyl Supernatural, že ), nějak mi tam chybí, mrzout starej... | |
|
| |
astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: 9.séria 30.05.13 18:06 | |
| souhlas se Syd, Chevy666 i Danny T. zabít Sama a Deana by byl můj konce , takže klidně do slunce západu, klišé... neklišé ale nejraději bych, kdyby to pokračovalo a pokračovalo... ať si někdo myslí, že jsem je mi to fuk... a co se týče Bobbyho, je tu dost reálná naděje, že by se mohl vrátit, teda na conu to vysloveně nezamítli... tak budu doufat, že se přidá k snnavrátilcům btw: Syd, jak tě mohlo napadnout, že nemáš příznivce? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 9.séria | |
| |
|
| |
| 9.séria | |
|