Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: 08x18 Freaks and Geeks 28.03.13 6:54 | |
| Nakonec jsem překonala vlastní odpor a podívala se na epku ve svém standardním čase. Vidina mladých "lovců", co "nakopávají" zadek staré partě, ta mě vůbec, ale vůbec nelákala. Když pominu osobní problém s faktem, že dva ze tří mi byli krajně nesympatičtí, tak stejně celkem nuda. Chlápek smluvený s upírem, co si cvičí svoji mladou partičku pod snůškou lží. Mladá holčina, co se chová jak starý vševědoucí pardál; nejsem zastáncem takových extrémů. Připadlo mi to jako vykostěná Buffy. Poslední dobou "vycpávkové" díly nemám zrovna v oblibě. Pro mě byla dnešní epka nudná, 4/10. P.S.: Jak se tak dívám na ty jejich košile, zajímal by mě výrobce, protože aby mi něco vydrželo tolik let, to se jen tak nevidí. | |
|
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 08x18 Freaks and Geeks 28.03.13 9:41 | |
| Další "vycpávková" epizoda a po té předchozí to byl teda razantní pokles, protože tahle mě nijak neoslovila. Nuda. Dle proma bude ale příští epizoda snad zase o něco zajímavější, tak se mám na co těšit | |
|
Chevy666 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Age : 34 Registration date : 15.10.2012
| Predmet: Re: 08x18 Freaks and Geeks 28.03.13 23:04 | |
| Tak zas sme blizsie ku koncu série ale nejak sme sa s úlohami opäť neposunuli. Namiesto toho prišla, ako ste už vy písali, trochu nudná epka ale nebola to až taká katastrofa. Od začiatku som s modrou dodávkou čakala nejaký zádrhel a nakoniec sa z toho vykľul podraz ktorý si skoro odniesol Samy. Ešte že sa Dean stihol vrátiť aj s celou teengroup, ktorá sa vážne asi chovala vyspelejšie ako by sa patrilo na ich vek. Nebyť začiatku ani si nespomeniem že nejaká Krissy sa v seriály objavila a skôr ma zaujíma kam si to namieril Castiel s anjelskou tabuľkou. Každopádne majú bráškovia o dôvod naviac poponáhľať sa so zatvorením brány. A musím dodať že Impala bola ako vždy krásne vyleštená | |
|
Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 08x18 Freaks and Geeks 29.03.13 7:00 | |
| Po přečtení komentářů od Panthery a Bohdy se mi vůbec nechtělo do epky pouštět. Nakonec jsem to zvládla a za sebe říkám, že to až tak hrozné nebylo. Nebo spíš - bylo i mnohem hůř. Ano, byla to klasická vyplňovačka, ale aspoň to bylo o upírech a né o Golemech apod. A jak se snažím v každém díle hledat něco pozitivního, tak tady se mi aspoň líbil Dean - jo je tam takovej trochu sentimentální, ale slušelo mu to. Mé hodnocení: 5/10 PS: Panthero, taky by mě to zajímalo vzhledem k tomu, že tys mě jednou jako Castiel hodila o zeď a už byl límeček natržený | |
|
janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: 08x18 Freaks and Geeks 02.04.13 18:35 | |
| Ještě, že se to tak vyřešilo. Nebýt bratrů, asi by se ti tři nikdy nedozvěděli pravdu a dál by zabíjeli ty, které bylo možno ještě zachránit. Prý „na starýho chlapa dobrý“. No, co Dean nadělá, v jejích očích už je „kmet“. A na závěr - snad nebyl jediný díl, aby nepršelo. | |
|
Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: 08x18 Freaks and Geeks 03.04.13 22:23 | |
| Nemám ráda umíněný, rozmazlený a nesympatický spratky... Tak | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: 08x18 Freaks and Geeks | |
| |
|