|
| 08x19 Taxi Driver | |
|
+4Panthera Chevy666 Chrystelle bohdy 8 posters | Autor | Správa |
---|
bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: 08x19 Taxi Driver 04.04.13 15:26 | |
| Dnešní epizoda se opravdu povedla Nejen proto, že se vrátil Bobby, což jsem teda vůbec nečekala a moc mě to potěšilo. Ale také díky Bennymu. Mám ho moc ráda a musím říct, že nakonec to asi dopadlo tak, jak mělo. Očividně nebyl na povrchu spokojený a i když si v Očistci užije svoje, tak tam patří asi více. Jen mám obavy, že už ho v spn neuvidíme. Uvidíme. Sam tam mohl taky rovnou zůstat a byl by klid Naomi, ta bitch, tam snad bude strašit víc, než obvykle! Fakt tu babu nesnáším a doufám, že Dean není tak blbý, aby jí naletěl. Ty kecy o tom, že má stejný cíl, jako Winchesterovci, ty ať si strčí někam. A na závěr Crowley... no, bude to ještě zajímavé. Hlavně si říkám, co se stalo s Kevinem. Ne, že bych ho měla nějak ráda. Fakt dobrá epizoda a já ji hodnotím 8/10. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 08x19 Taxi Driver 04.04.13 21:53 | |
| | |
| | | Chevy666 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Age : 34 Registration date : 15.10.2012
| Predmet: Re: 08x19 Taxi Driver 04.04.13 23:17 | |
| Tiež sa pridávam, epka super. Minule Meg, potom Krissy, a teraz dvojnávrat - Bobby, čo ma neskutočne potešilo a Benny. Úloha zaujímavá, Samovi to šlo dobre, rozhodne som rada že tam neostal a to čo spravil Benny, no mala som slzy na krajičku. Rovnako tak aj pri jeho rozhovore s Deanom. V týchto situáciách mám Deana fakt rada, ako keď sa Sam vrátil a on ho schmatol a objal. Jediné čo som čakala inak bola mrcha Naomi, skôr som tipovala že im príde na pomoc Cas, ten jediný mi tam chýbal. A čo sa stalo s Kevom? To som fakt zvedavá. | |
| | | Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: Re: 08x19 Taxi Driver 05.04.13 16:22 | |
| A opět díl s Kevinem aneb hlavní dějová linie... Druhý úkol z démonské tabulky rozluštěn, zachraň nevinnou duši z pekla a pošli ji do nebe. Tak je hnedle od začátku jasné, že se nám na chvíli vrátí strejda Bobek. (otevírám si archivní shiraz) Smrťáky nyní můžeme potkat uprostřed velkoměsta jako taxikáře? Sam v pekle, to by mi až tak nevadilo, ale vytáhnout Deana na povrch zemský bylo složité i pro Kobliha a jeho pomocníky. A to byl Dean "pouze" miláček žlutoočka. Bobka má pod křídlem sám Crowley a jde to tak jednoduše? Jen tak se procházet po očistci? Neměl by Opičku a Bobka hned po příchodu zákonitě napadnout alespoň jeden upír? Stačil by takovej malej, úplně malinkatej... K faktu, že Deanovo 3D peklo se mi líbilo mnohem víc a přítomnost Naomi mi rotovala žlučníkem rychlostí zvuku, tak Bobek a Benny částečně zachránili situaci, pro mě příjemný a koukatelný díl 6/10. Nakouskovaný Kevin, oj to pěkný pohled. Byrokratko, byrokratko, byrokratko... | |
| | | Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: 08x19 Taxi Driver 07.04.13 0:23 | |
| Awww. Sedmé nebe. Bobby a jeho idjits bylo zpět. Rozmluva Deana a Bennyho byla krááásně "gay", jak tam před sebou přešlapovali jak školáčci. Tak se nakonec stalo a byl to Dean, kdo Bennyho zabil.. ale jinak. A díkybohu nechal ty "dveře otevřené". Doufám, že Bennyho ještě uvidíme.
Peklo bylo mírné zklamání, jak psala Panthera, Dean na hácích byla větší tortura.
Carterová mi pije krev, kdyby tu postavu hrál kdokoliv jinej, ale tu herečku prostě nesnáším a je tam na můj vkus příliš často. Snad zařve s koncí série, v devátý jí už nechci.
| |
| | | Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: 08x19 Taxi Driver 07.04.13 21:45 | |
| Dodatek - dle mého Kevin utekl, Crowley byla halucinace. Když bratři dorazili, bylo tam uklizeno, žádná vysklená okna, nic. Nebo je to scénáristická chyba.. Nebo Crowley uklidil. | |
| | | bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 08x19 Taxi Driver 07.04.13 22:36 | |
| LOL Teď jsem si představila, jak tam Crowley lítá se smetákem Ale souhlasím s Padmé, také myslím, že měl Kevin halušky. | |
| | | Y0G1 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 170 Registration date : 17.09.2011
| Predmet: Re: 08x19 Taxi Driver 08.04.13 7:06 | |
| Otazka je preco mal halusky , dufam ze to bude mat hlbsi dovod | |
| | | Abi Pocestný duch
Počet príspevkov : 40 Bydlisko : Doma Registration date : 20.03.2013
| Predmet: Spokojenost 09.04.13 21:30 | |
| Já jsem s tímhle jejich počinem spokojená Sam tady trpěl, i když ne tak jak by mi bylo milé. Bennyho je mi líto, ale na rozdíl od Bobbyho má nebo vlastně možná ani nemá šanci se už znova ukázat. Měla jsem radsot ze zavření dalších dvěří, ovšem nezdá se mi, že by Crowleymu trvalo tak dlouho než přijde na jejich plán, přece jen už zbývají jen jedny Ztráta Kevina je mrzutá do konce série ho budou hledat a předpokládám, že ho najdou nejdříve v předposledním díle, čímž se máme těšit pouze na vyplňkové díly, což je dost často nuda. Vpodstatě jsem se sama nad sebou zhrozila při pomyšlení, že už mě spousta z dílů nenadchla tak jako první díly. Snad se to zlepší. | |
| | | janča Winchester
Počet príspevkov : 1216 Age : 34 Bydlisko : Vysočina Nálada : docela fajn Registration date : 29.07.2009
| Predmet: Re: 08x19 Taxi Driver 10.04.13 19:02 | |
| Kevinovi možná už fakt „přeskočilo“ a „zašil“ se někam i s tabulkou - poslední dobou byl trochu labilní. A na scéně se zase objeví až přeloží poslední část úkolu. Zajímavé, že Sam našel Bobbyho v pekle docela snadno. A je překvapující, že Crowley po zjištění, kdo se mu prochází po jeho království, okamžitě nepodniknul patřičné kroky, nechal Sama odejít a bratry překvapil až pak v té pustině. Došlo mu asi taky, že to byla jedna ze zkoušek, protože jen tak pro zábavu by hoši takovou cestu neriskovali. Bennyho obětování - Jensen dokáže ty emotivní scény zahrát opravdu dobře. A zase pršelo, chvílemi přímo „lilo jako z konve“. | |
| | | Abi Pocestný duch
Počet príspevkov : 40 Bydlisko : Doma Registration date : 20.03.2013
| Predmet: Nesrovnalosti 12.04.13 21:24 | |
| Ale měli tam velký nesrovnalosti - Bobby přeci věděl, že spálili jeho tělo, ale byl stále s nimi, protože byla jeho část - zřejmě - na placatce. A pamatuju si, že Crowley udělal peklo jako dlouhou frontu bez konce, tak co tam dělaly ty cely? Zřejmě by byla nuda, kdyby měl Sam procházet frontou a hledat Bobíka. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 08x19 Taxi Driver | |
| |
| | | | 08x19 Taxi Driver | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |