To jsem ráda, že nejsem jediná.
Mně už k dokonalosti chybí snad jen ten Castiel v každé epizodě.
A přitom je mi jasný, že kdyby tam byl, tak by jeho postavu tak domršili, že by mi opět totálně lezl krkem jako na začátku a všechno by bylo tím pádem v pytli.
Takže z toho plyne, že všechno "zlé" je k něčemu dobré, a i ti scénáristi mají dost svázané ruce ve spoustě věcí. A já osobně se divím, že se do toho všeho ještě totálně nezamotali, po všech těch sériích.
Samozřejmě, že těch "nedokonalostí" a nesrovnalostí by si tam člověk mohl najít hromady, ale já je nehledám, případně úspěšně ignoruji.
Proto jsem asi tolik spokojená. Tahle série se jim podle mě opravdu povedla, při vší té bídě, co předvadli v některých předchozích sériích. Proto jsem velice mile překvapená a svým způsobem i nadšená, že se opět každý týden nedočkavě vrhám na novou epku.
Když se to tak vezme, kdo z nás by dokázal psát scénář 8 roků tak, aby byl pořád stejně perfektní a zaujal všechny fanoušky?
Ano, spoustě lidí by vyhovovalo včasné ukončení (třeba tou 3. sérií), ale já zas na druhou stranu jsem nakonec sobecky ráda, že to pokračuje tolik dalších let.
Protože i když už to pro mě zdaleka není takové jako u prvních dvou sériích, pořád je to můj nejoblíbenější americký seriál. Čert ví proč, ale je to tak.