|
| 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here | |
|
+5Ver Chevy666 Nemix bohdy Panthera 9 posters | Autor | Správa |
---|
Panthera Winchester
Počet príspevkov : 1308 Age : 43 Bydlisko : Brno Nálada : Think slashy... be horny... ;) Registration date : 27.07.2009
| Predmet: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 09.10.13 3:57 | |
| Už je to tady, už je to tady... jasně, klasika, streamové šílenství ve své neskonalé syrovosti. Po epickém konci osmičky většina fandomu s nadšením očekávala příchod devítky. Moje chlupatost ovšem ne, scénáristé podepsaní pod následující sérií ve mě vyvolávají záchvaty obav ve smyslu opakování fiaska šesté série a tohoto razítka se nezbaví. Castiel člověkem, chtělo by se říct, že už bylo na čase, nicméně v povídkách to vždy vypadá tak nějak jinak. Padaj andělé - meteority... K samotnému úvodnímu dílu devítky, Opičák se nám zhroutí - už poněkolikáté a Dean předvídatelně zase hledá pomoc, co takhle Koblížek? Vše odpuštěno, potřebuju "opravit" bráchu. Koblih se nehlásí, sám se vyrovnává s poznatky reálného žití, tak šup, rychle najít nějakýho jinýho "okřídlenýho" makačenka. Nejlépe nějakého, který má dost ošumtělou pižlu - umělou, až to mlátí dveřmi. A dalšího a dalšího... očividně je jde i po pádu stále efektivně píchat do zad. Hm, ale Ezekiel nevypadá špatně, jen po té výměně bude pořádnej maglajz v tom, kdo je vlastně kdo "Letěl bych, ale nemám křídla..." Jé, rozbitá přední tlapka bolí, jaképak to překvapení Koblihu, "take care kid". Návštěva prádelny, na to jsem se z ukázek těšila asi nejvíc Tak šup, stripuj hochu, stripuj, ale modrá kravata a bílá košilka s krví a černým oblekem... a bílé spodky nepereme popř. nekrademe? Objevivší se Bobek, ano; další anděl - Hale, ne. Deanova nakládačka na Nemixinu objednávku, smrťák na scéně - jasně, definitivně mrtvej, to už by vám nikdo nesežral. Na první díl jsem vcelku spokojená 7/10. Jak se proberu do pracovního procesu a mé fyziologické systémy naběhnou z nouzového do pohotovostního režimu, stáhneme nějakou kvalitnější rip verzi a bude repete zejména destielních částí. A co třeba Deankiel? P.S.: Logo k devítce je z mého pohledu hodně povedené | |
| | | bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 09.10.13 20:54 | |
| Na úvod to docela ušlo, ale na větvi z toho taky nejsem. Takový lepší průměr. Musím ale říci, že jsem se chvílemi trochu ztrácela, kdo je kdo. Nejlépe hodnotím scénu z prádelny. Cas jen ve spoďárech... to se často nevidí I nakládačka Deana se mi moc líbila. Proč to zapírat A ano, logo se jim tentokrát obzvláště povedlo No, jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. Na úvod dávám taktéž 7/10 | |
| | | Nemix Winchester
Počet príspevkov : 1137 Age : 39 Bydlisko : Praha Nálada : ...s TFW jde všechno líp... Registration date : 04.02.2010
| Predmet: Re: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 09.10.13 21:21 | |
| Dlouho očekávaná chvilka je tu a já si nalila čistého vína a zasedla jsem k pc. Díl netřeba popisovat, každý ať se koukne sám Znělka na tuto sérii se jim obzvlášť povedla. Překvapuje mě, že Bohdy ani Panthera nejsou nadšené, a přesto hodnotí 7/10. Já za sebe říkám - WOW. Moc se mi to líbilo. Ano, mám ráda ufňukaného Deana, který dělá zoufalé činy. Miluju psychický torturing, a jak vtipně poznamenala Panthera, na své jsem si určitě přišla. Jsem z toho celá rozvrkočená. Dovolím si citovat Pantheru - citácia :
- Castiel člověkem, chtělo by se říct, že už bylo na čase, nicméně v povídkách to vždy vypadá tak nějak jinak.
Na to placák. Něco se mi na tom nezdálo. Nevím co, né že by Castiel byl úplně mimo, ale prostě v povídkách to vypadá líp. Za Smrťáka děkuji tvůrcům. Mám ho ráda (a Ver je opět na scéně - TFW pochopí). Nevím proč, ale násilné nastrčení Bobbyho mi tam dost vadilo. Jako tu postavu mám ráda. Ale tady je to až do očí bijící, že se napravuje to, co Sera pohnojila. Ale dost kritiky - opravdu jsem ráda, že to není slátanina, které jsem se obávala a opakuji, já jsem opravdu nadšená. Hodnocení: 7/10. PS: nejen já jsem si přišla na své. Panthero, scéna v prádelně je přesně dělaná dle tvé objednávky - i když mohla jsi zařídit i ty spodky dolů | |
| | | Chevy666 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Age : 34 Registration date : 15.10.2012
| Predmet: Re: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 10.10.13 18:04 | |
| Moje fanúškovské srdce jásá Som nadšená, Dean samozrejme Sammyho nenechá aby sa vzdal, môžem opakovať stále že emočné výlevy mám rada a veľmi. Castiel nám zdivočí(dúfam) - prepichnutie druhého anjela bolo cool a Misha sa svojím telom môže chváliť častejšie. A som si istá že hlavný spor tejto série medzi bratmi bude kvôli tajomstvu Deana a Ezekiela. Ale pre záchranu Sammyho - všetko:) | |
| | | Ver Pocestný duch
Počet príspevkov : 120 Age : 38 Bydlisko : Brno Nálada : záleží na mnoha faktorech Registration date : 18.05.2010
| Predmet: Re: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 11.10.13 21:07 | |
| Už je to dávno, co jsem tu něco postla naposledy, ale taky si dovolím trošku hodnotit. Důležité je asi říct, že jsem druhou půlku 8série neviděla, SPN mě stihlo v té době ztratit a zatím jsem se v něm znovu zcela nenašla. Nechápejte mě zle, dřívější série a některé díly budou vždy top a neřeknu proti nim píp, bohužel u prvního dílu 9-tky tomu tak není. Co mě bavilo: Ezekiel - tedy v tom původním těle, měl vážně šmrnc Deanovo odhodlání přesvědčit Sammyho, že má žít Deanova snaha ochránit Kobliha Koblih v prádelně Sammyho vyčerpání a touha mít to už za sebou (ano, chápu proč by chtěl mít jistotu, že už do věčného boje o přežití nebude uvržen znovu a že za něj Dean neprodá..no třeba orgány ) Smrťák (ano, hláška, že mu Dean nestihl donést jídlo a Smrťákovo shovívavé pokývnutí, že mu to promine byla veselá) Co mě nebralo: zvláštní Koblihovo zranění, které ovšem bolelo jen chvilku a pak se za rozdrásanou pacinku držel při gestikulaci celkem v pohodě Koblih a motorkář u telefonu - chápu, že je člověk, ale přeci jen není mezi lidmi poprvé, naopak se nimi hezky pachtuje (že Deane) tak že by byl až tak mimo a zjevnej s tím "Nemám už křídla jinak bych přeletěl..." - to se mi nezdá. Mělo to být asi vtipné, ale nebylo Bobby - toho starouše ráda uvidím, ale jeho vecpání sem bylo tak nějak umělé... Padlá anděla, co se na Kobliha nalepila (nevím, jak se jmenovala) ale ta herečka je mi nesympatická už z TVD, tady to platilo pořád, ještěže to má za sebou vtělení Ezekiela - to bude zase zlé krve, až Sammy na tu tasemnici příjde... Směr, kterým to chtějí vést je sice v základu dobrý (ano, v každé sérii se bratři snaží zachránit jeden druhého a udělají proto cokoliv), ale celá ta tématika mi přijde tak nějak ohraná...co tam máte dál za zápletku pro celou sérii? Jen doufám, že ne mořské panny... Hodnocení 5/10 a jeden z bodíků je za hezký grafický úvod. | |
| | | bohdy Winchester
Počet príspevkov : 1570 Age : 39 Bydlisko : Vlčovice, ČR Nálada : Viva slash!!! Registration date : 18.09.2010
| Predmet: Re: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 12.10.13 12:09 | |
| Ver: A já stále přemýšlela, odkud tu holku znám Jasně, už v TVD mi byla protivná. Ještě, že jí Cas kuchnul. A ano, Bobbyho mám ráda, ale taky mi ten jeho návrat přišel tak trochu umělý a nevhodný. | |
| | | Padme Crossroads demon
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 12.10.13 22:00 | |
| Tak já taky něco napíšu. Můj nejoblíbenější scénárista odešel, ale kupodivu to scénáristicky nebylo vůbec špatné. Ta situace se Samem v komatu byla dobře zpracovaná. Ok, až na Bobbyho. Mám tu postavu ráda a tvůrci ví, že s jeho smrtí šlápli vedle, tak ho cpou všude, kde se dá, jenže pozdě brečet nad rozlitým mlíkem. Bobby je pryč a takhle jsem si "návrat" nepředstavovala, to ať tam radši není. Každopádně s Ezekielem v Samyho hlavě je zaděláno na zápletku, která se mi líbí. Trochu jsem pocítila závan "starých časů", kdy Dean zachraňoval malého bratříčka za každou cenu. Jen mi teda bude strašně chybět Ezekielova původní schránka, ten chlap byl fakt libovej. )) A ten sexy hlas! *ukápla mi slina* Winchesťáci mohou jásat, to je taková úvaha, někdo jiný má Sammyho tělo V dějové lince CAstiel-člověk byl zajímavej jen ten jeho striptýz, fakt mě to nebavilo - bláznivá andělice je určitě jen začátek, který mě moc neláká. Jak jste napsaly , v povídkách je Castiel-člověk mnohem lepší. btw - RIP baloňáku vítej hnusná mikino a další podivné kostymérské kreace | |
| | | Maky Žltočočko
Počet príspevkov : 854 Registration date : 14.09.2009
| Predmet: Re: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 13.10.13 22:48 | |
| OK... na kolena mě to nedostalo. Ale nejsem zklamaná, protože jsem očekávala průměr a průměru jsem se dočkala. Žádná velká řekvapení. Bylo to takové... trochu nemastné, takové roztahané a prostě mě to neuchvátilo provedením. Možná proto, že děj se odehrával střídavě v nemocnici - v nějakém zeleném lese v Samově mysli a zase v lese, kde hupkal Castiel. Nuda. Jediný zvrat a "bomba", bylo vyléčení Sama. První díly skoro všech předchozích sérií mě nadchly víc, přišlo mi, že měly víc řízu. Ale, to je v pořádku, hádám. Vzhledem k tomu, že Jared, Jensesn i Misha si tuhle sérii vychvalují a nemůžou se dočkat toho, jak se bude vyvíjet, pořád s nadšením očekávám další díly. Hold ten první byl jen odrazový můstek a já doufám a věřím, že se v budoucnosti dočkáme opravdu dobrých dílů! Z tohohle jsem si odnesla jenom jedno - anděl v Samovi - náběh pro... co? Uvidíme. Dean by měl být méně ufňúkaný, což je jenom dobře a jsem vážně zvědadavá, co vyleze ze Samovy situace a všech těch andělů pochodujících po zemi. Mohli by se VÍC soustředit na detaily - prosím... konec osmé série byl hodně povedený - skoro mi přišlo, že poslední díly se kvalitou blížily páté sérii. A najednou to takhle odfláknou v devítce? Bylto jenom můj pocit, nebo byl ten kruh ohně hodně hodně nepovedený? No, přestanu kritizovat. Ten díl se mi sám o sobě moc nelíbil, ale věřím - doufám, že z něho vyleze něco hodně HODNĚ dobrého! A možná jsem se nudila i proto, že jsem prakticky celý díl shlédla v různých spoilerech a promo fotkách. Moje chyba! K EZAKIELOVI. Ehm... je to jenom můj pocit, nebo je podezřelý? No tak... zranil se při pádu a objeví se jenom proto, aby uzdravil Sama z dobré vůle? Jo, to na anděla sedí. Oni jsou dobráci od kosti. Když je tak lidumilný, kde byl ty předchozí roky? Možná mu křivím, ale já mu to nežeru. Podle mě potřeboval vessela - jako ta andělka, co potkala Castiela, a Sam se mu hodil do rány. Všichni ví, že Sam je silný vessel. Koneckonců, byl určen pro Lucifera. Sam je zraněný a umírá a dobrák Ezakiel pomůže jemu i sobě... a to Castielovo: "Ezakile je dobrý voják..." hm, tím spíš mi na něm něco nesedí. To, jal nám podsouvají, že je dobrý a cool. Navíc, se blíží rok 2014 a ze Sama je hostitel! Jako v "The End". Ezakile možná nezkusí ovládnout svět ? - ale pořád mi na něm neco nesedí... bude legrace pozorovat jeho a Castielovu interakci Deanovo rozhodnutí chápu. V páté sérii by si raději ukousl hlavu než se nechat posednout - nebo Sama, a najednou je v pohodě? No, když jde o Sama, Dean dělá zoufalá rozhodnutí, to všichni víme. Cas člověk - amozřejmě, že je vždycky lepší v povídlách, protože v povídkách je víc prostoru. Dejme jim šanci. Byl to zatím jenom první díl. Cas člověk se mi líbil v 5x04 a na konci páté série... ta jeho přeměna mi přišla uvěřitelná a nenucená. Tady v tom prvním dílu to bylo hodně vynucené - jakoby nám toho chtěli ukázat, co možná nejvíc a "dokázat" nám, že z Case je člověk. Well, my víme - došlo nám to - tu scénu u telefoní budky si mohli odpustit. Doufám, že s každým dalším dílem to bude přirozenjší a přirozenější. Na začátku každé - šesté, sedmé (osmička byla fajn) , jsem na první díly SN zírala a říkala si - "What the hell"... co to s Casem provedli tentokrát? A nakonec jsem si ho vždycky zamilovala. Co mě doopravdy nadchlo, bylo, že Dean na Case není naštvaný. No, určitě je, ale přehlédnul to a soustředil se na to mu pomoc. Když jsem viděla tu ukázku k dílu, kde se Dean modlí, říkala jsem si - jasně, Deane - voláš mu jenom proto, že potřebuješ aby pomohl Samovi. Ale, Dean mě překvapil. Neřval na Case, nic mu nevyčítal, mluvil s ním i když už věděl, že se od něj pomoci nedočká. A, snažil se ho ochránit. Cute Určitě se ještě dočkáme scény, kdy Dean na Case řve, ale v tuhle chvíli jsem spokojená. A to je asi tak vše | |
| | | astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 14.10.13 15:53 | |
| Tak já jsem s úvodním dílem nadmíru spokojená měla jsem obavy, ale ty se rozplynuly:cheerleader: Jediný, co mi tak úplně nesedlo, byla ta úvodní písnička - trochu mi to rvalo uši, ale když jsem to viděla potřetí, už to bylo o něco lepší prostě mi tam chybí "Carry on...." Když psali o "klínu" mezi bratry, tak je už jasné, že jde o Ezekiela... Je sice pravda, že to s Bobbym....no - nezdá se mi, že by Sammyho přemlouval, aby to vzdal - i když to byl Sam sám, ale i tak jsem ho ráda viděla. A Crowley v Impale nemá chybu Takže už se jen šíleně těším na další díl | |
| | | Y0G1 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 170 Registration date : 17.09.2011
| Predmet: Re: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 14.10.13 20:04 | |
| maky snad si nemyslis zeby recyklovali koniec respektive , celu 5 seriu ? I ked nikdy nevies, ale ezekiel ako lucifer 2.0? Hmm no neviem neviem uvidime Inak k dielu sa vyjadrovat nebudem padlo tu uz vsetko , ale som spokojny. 8/10 -2 body dole zato ze tam bola smrt len chvilocku | |
| | | Maky Žltočočko
| Predmet: Re: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 14.10.13 20:36 | |
| YOG1: Neříkám, že nutně bude Lucifer 2 a zkusí ovládnout svět, ale přijde mi, že rozhodně nemá jenom čisté úmysly. Objeví se jenom proto, aby pomohl Samovi - a náhodou potřebuje hostitele... hm. Navíc je tak velký klaďas, že to až bije do očí! V každé SN nastane obvykle převrat - mysleli jsme si, že postavu známe a vykloubl se z ní záporák... bez těchhle zvratů a překvapení by to nebyl SN. Neumím si představit, že do SN najednou obsadí někoho, kdo má jenom ty nejlepší úmysly. Huh... a i kdyby Ezakiel nebyl velké zlo, a měl i jenom trochu postraní úmysly, můžou v tomhle případě Samovi a Deanovi hodně uškodit.
| |
| | | astík Crossroads demon
Počet príspevkov : 491 Bydlisko : Praha Nálada : with spn awesome Registration date : 19.01.2012
| Predmet: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 14.10.13 20:47 | |
| Maky: souhlasím s tebou, taky mám podezření, že Ezekiel nebude až tak svatouškovský, že se mu nebude chtít ze Sama ven - je přeci dokonalá schránka - chtěl ho přeci i Lucifer.... každopádně si myslím, že to nepůjde hladce, jak je ostatně u Winchesterů zvykem | |
| | | Chevy666 Pocestný duch
Počet príspevkov : 87 Age : 34 Registration date : 15.10.2012
| Predmet: Re: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 15.10.13 8:38 | |
| Musím sa pripojiť k pochybám, je to naozaj zvláštne že bol Ezekiel taký ochotný pomôcť. Som ale zvedavá čo na to povie Castiel, keďže práve on Deana oboznamoval s tým, že Sam bude po skúškach v stave z ktorého ho ani on nebude môcť vyliečiť. Nejaký zádrhel tam bude, lebo ak nie tak mohol Cas rovno Deanovi a Samovi navrhnúť že ho potom vylieči zvnútra.A bola by tam väčšia istota že by po vyliečení zo Sama vyšiel dobrovoľne. Ezekiel sa asi len tak nevzdá. | |
Počet príspevkov : 500 Bydlisko : Ďolíček Nálada : wookijská Registration date : 14.11.2011
| Predmet: Re: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 15.10.13 8:50 | |
| Ja bych byla celkem rada, kdyby byl Ezekiel kladna postava, v SPN snad byli vsichniandele, krome Castiela, svine. Takze pokud se z nej vyklube hajzl, tak to uz pro me bude klišé.
Nezapominejte na Bennyho, taky jsme si mysleli, ze to bude hajzl a nakonec se obetoval, takze doufam, ze i tady se dockame nejakyho nepredvidatelnyho konce. | |
| | | Maky Žltočočko
| Predmet: Re: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 15.10.13 9:07 | |
| Padme: Já si taky říkala, že když je Cas klaďas - a Deanův - a Dean dostal i Bennyho, tak by jednou pro změnu mohl dostat anděla strážného i Sam. Zatím všichni Samovo "parťáci" byl svině - Ruby, na chvíli Samuel... a jediný anděl, s kterým byl spojovaný, byl Lucifer. Bylo by pěkné, kdyby se ukázalo, že kromě Case je tu i jiný kladný anděl, a dostal ho právě Sam.
Ale... mně na tom prostě něco nesedí, nemůžu si pomoc. Nevím, nevím... ten první scénář - že Ezekiel je klaďas, mi přijde hodně jako FF povídka. Ten druhý, že bude záporák, mi přijde víc jako SN krutá realita... | |
| Predmet: Re: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here 15.10.13 11:58 | |
| - Maky napísal:
- Padme: Já si taky říkala, že když je Cas klaďas - a Deanův - a Dean dostal i Bennyho, tak by jednou pro změnu mohl dostat anděla strážného i Sam. Zatím všichni Samovo "parťáci" byl svině - Ruby, na chvíli Samuel... a jediný anděl, s kterým byl spojovaný, byl Lucifer. Bylo by pěkné, kdyby se ukázalo, že kromě Case je tu i jiný kladný anděl, a dostal ho právě Sam.
Ale... mně na tom prostě něco nesedí, nemůžu si pomoc. Nevím, nevím... ten první scénář - že Ezekiel je klaďas, mi přijde hodně jako FF povídka. Ten druhý, že bude záporák, mi přijde víc jako SN krutá realita... Sam je "vztahový" zoufalec, vlastně nikdy neměl pořádnýho kamaráda, narozdíl od Deana Takže nějakýho "normálního" kamaráda pro něj, co ho totálně nezničí, bych uvítala. Jak říkám, pokud bude Ezekiel záporák, nebo udělá podraz, tak to pro mě prostě bude klišé, do kterýho tím SPN spadne. Už jsme zažili jednoho hajzla - Metatrona, proč tu mít zase dalšího? Svinských andělů už bylo vážně dost. Taky cítím, že Ezekiel možná obrátí, ale to jsem si myslela i u Bennyho a nakonec to bylo příjemný překvapení. btw - a doufám, že se vrátí ten jeho původní mužnej "vessel" fakt se mi ten herec líbil. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here | |
| |
| | | | 09x01 I Think I'm Gonna Like It Here | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |