| Valentínske hlody | |
|
+14nikita Kacena222 CrazyD Soniq Sarinka SkreechTina Samabel bookika Madlen LenkaX22 janka410 dion-fortune jana7413 Ettie 18 posters |
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Valentínske hlody 15.02.08 1:18 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Valentínske hlody 15.02.08 9:24 | |
| :Ddiky dion...aha tak to telepatia forever :D8) | |
|
| |
Ettie Winchester
Počet príspevkov : 1500 Age : 35 Bydlisko : in the arms of the angel Nálada : falling out of a perfect dream coming out of the blue.. Registration date : 13.01.2008
| Predmet: Re: Valentínske hlody 15.02.08 12:41 | |
| VH PART 4
"Kde vlastne chceš nájsť Belu?" Dean sa usmial a chvíľu čakal, mladší bracho na neho nechápavo pozrel. "Myslel som...že sa zjaví, keď ju potrebujem...Ďaleko byť nemôže." Sam pozrel na Deana a potom na mapu"Si niečo značil do mapy?" "Nie..."nakukol mu cez rameno"Ale niekto iný asi áno, vraždy sa diali blízko pri sebe." "Aj tak tam nestihneme dôjsť včas." "Čo blázniš, krik určite neprečujeme.Poď!" vybral sa do jednej uličky "Vieš čo sa mi na tom najviac páči?"Sammy ho dobehol "Viem..Bela v úlohe vrahyne..." "Ako vieš?" Dean si ho premeral pohľadom a pokračoval ďalej v ceste "Tak ako!"
Bela si vytypovala svoju ďalšiu obeť. Nemusela ho ani nejak opíjať, hneď bol z nej paf. Po chvíly koketovania sa jej podarilo ho vylákať von. Po chvíly vasnivých bozkoch sa v jej ruke objavil nôž....
Dean a Sam šli mlčky uličkou. "Bela..." "Ty ju už vidíš všade chlape..." "Nie, vážne..."ukázal pred seba. "Hej...ty!"Dean sa tam rozbehol Bela sa prudko otočila a neprítomným pohľadom na neho pozrela"On je môj..." "Ver mi,že ja ho nechcem, tak ako ty..."dean sa zaškeril"ale pusť ho..." "lebo?" "To pôjde po zlom..." Dean si popreťahoval ruky a bolo počuť ako mu pukli kostičky. "Myslela som,že nerád bije ženy..." neznáma sa objavila vedľa Sama."stačí spáliť ten denník" "Nenič nám radosť" "Vidím,že ju zbožňujete..."usmiala sa"a hlavne ty a to jej chceš ublížiť?" Sam sa na ňu pozrel. Bela pustila týpka a šla bližšie k Deanovi. "Choď jej vziať ten denník..."nabádalo ho dievča "Nevrav mi čo mám robiť!" šiel z druhej strany k Bele. Neznáma sa znovu vyparila. Dean sa usmial"Chceš ma?!?Tak poď..." Bela zaregistrovala pohyb za sebou, otočila sa a vrhla sa na Sama. Dean ju schmatol zo zadu a držal ju"ty blázon..." Bela zo sebou len hádzala Sam sa zdvihol zo zeme"Kde je ten denník?" "Nepýtaj sa a hľadaj!" "A kde?" "Si myslíš,že ju drím len tak zo srandy?" Sammy k nej došiel bližšie "Trochu života do toho umierania...Vieme svoje Sammy."
"Ona ho nemá." "možno si zle prehladaval..." "dost mozne,ale dennik by som neprehliadol." Bela sa stále snazila oslobodit sa z Deanovho zovretia, jeho to už prestalo baviť,tak jej znovu jednu vrazil" Aký krásny deň..."usmial sa "Ani by som nepovedal, musíme vedieť kde je ten denník." "Neni v jej byte, ani u nej." "Zdá sa,žen nám niekto klamal..."
Bela sedela priputana v kruhu s "protidemonskymi ucinkami", stale mimo... "Máš plán?" "Eeexorcizmus..."zaškeril sa"myslíš, že by pri tom dostatočne trpela?" "Dean..."okrikol ho už viac menej znudene "Máš pravdu, mrtva by ti asi bola potom k ničomu.Počkaj,Nail bol jedným z jej obetí...čo ak je denník stále tu?"
Dean hľadal v jednej izbe, Sammy v tej druhej. Po niekolkych marnych hodinach hladania,stale nic...uz aj noc bola... vsetci ostatny by uz K.O. boli od strachu )) Dean došiel k oknu a chvílu pozeral von, keď sa dal na ochod pod ním sa ozvalo prasknutie parket. Dean sa zohol, odkrl cast parkiet a co nevidel?...dennik uvidel ... No keď ho chcel vybrať, niečo ho sotilo na stenu. Ozvala sa rana "toto patri mne!" ozval sa akýsi dvojhlas Bel a niečoho nadprirodzeného. Dean sa chcel pozbierať zo zeme,ale "Bela" bola rýchlejšia, schmatla ho pod krk, v ruke sa jej objavil nôž...
TBC
| |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Valentínske hlody 15.02.08 12:46 | |
| fuu pekne a aky action end to bude zaujimave | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: Valentínske hlody 15.02.08 13:53 | |
| som to chcela uz dopisat..ale..mne potom njako padli myslienky..ked ja mam daco v hlave,tak chcem rychlo rychlo pisat... a potom zabudnem co som cela napisat som rada,ze sa paci..uz mam napad jak delej...len neffim jak toto dokoncit...napadaju ma asi 3 vety ale vecer ma moznop daco napadne snad...som rada ze sa paci kujem za komenty | |
|
| |
jana7413 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 289 Age : 31 Bydlisko : Bratislava Registration date : 15.12.2007
| |
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Valentínske hlody 15.02.08 14:18 | |
| Teším se na pokráčko, skončila si to pěkně napínavě! | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: Valentínske hlody 15.02.08 19:39 | |
| VH part5 "Snáď by si to neurobila..teda ty možno hej, ale to v tebe..." Porezala Deana do tváre, hneď z ranky začalo tiecť trochu krvi, Bela sa usmiala a rezala ďalej, prezmenu na krk... Medzi tým Sam došiel k prasknutým parketám a chcel vybrať dennník, takmer by to aj spravil, no dievča mu v tom zabránilo"Nesmieš sa ho dotknúť!" Síce bolo fajn, že sa jej podarilo včas varovať Sammyho, ale tiež to bola veľká chyba. Bela sa totiž otočila a nôž, ktorý mala pripravený pre Deana skončil v zapichnutý v Samovej nohe, bolesť bola taká neskotučná,mal čo robiť aby to ustál. Bela vstala od staršieho brata a presla k Sammymu."Tak najprv ty." vytiahla mu nôž z nohy.Sammy sa držal celkom statočne, takmer ani hlásky nedal. Dean sa pozrel k dievčaťu, tá len pokrútila hlavou a zmizla. "Skvele..." Dean niečo hľadal po vreckách, no nič sa mu nepodarilo najsť, keď pozrel na miesto, kde pred tým stálo to dievča uvidel zapaľovač, horko ťažko sa k nemu "doplazil", vzal do rúk zapaľovač, zapálil a hodil to k parketám. Bela sa v tej chvíly chystala prebodnúť Sama, no ako náhle denník pochytili plamene, Bela sa zrútila k zemi v šialených kŕčoch. "Si ok?" spýtal sa Dean pomaly z druhej strany izby "Teraz už hej..."chytil sa za nohu a pozrel na ruku"Tiež si mohol skôr..." "Ty sa máš čo sťažovať..."došiel k nemu, pozrel smerom k denníku a Bele, ktorá niečo ešte zvrieskla a potom bolo ticho. Dean si so Samom vymenil pohľad"Myslíš, že je mŕtva?!? Ó vďaka ti Bože..." "No...ešte sa hýbe." "Tak nie, beriem späť." Sam sa usmial"Myslíš, že je po všetkom, že to vyriešil jeden denník?" Dean sa zamyslel(aspon sa tak tvaril, ze premysla)"No...každopádne ak by to aj nepomohlo...rád to dokončím."pozrel k Bele, ktorá bola absolutne mimo.
Sam a Dean nastupovali do auta. Sam ukázal pred seba"a je tu zase..." Dean vystúpil z auta a šiel k nej"Nemyslíš, že už by tých hádaniek stačilo?" "Nechci po mne,aby som ti naozaj povedala, prečo som tu..." "Zahráme sa jednu hru, ja sa ťa spýtam otázku a ty prikývneš..." "Sryy kamo, sam si vravel,že na hry nemáš čas." Pozrel na ňu a usmial sa"Fajn...Si tu kvoli mne?" "Možno..."usmiala sa"Možno kvoli tvojmu bratovi...a mozno kvoli obom..a mozno to nesuvisi s vami..." "Nepomohla si..." "Vcas sa dozvies..." Prikývol"Takže sa nevidíme naposledy..." Pokrutila hlavou"Nabudúce tiež rada pomôžem..."a vyparila sa "To už radši nerob..."povzdychol si a šiel k autu.
Keď vychádzali z mesta cestu im zaterasila so svojim farom Bela. Dean naklonil hlavu von auta"Nevyzeráš dobre..." "Až sa nabudúce stretneme, nepraj si ma..." "Tak toho sa neboj..." Dean zapol music a Sammy začal cúvať s naším milovaným autíčkom s5.
...Auto sa hnalo dialnicou. "Nad čím premýšlaš?" spýtal sa po chvíly ticha Sammy "Chcem prísť na to, prečo nám pomáha." "Najprv by sme si asi museli zistiť, čo je to." "Skús to volať človekom." Sam sa usmial"Zajtra sa na to mrknem lepšie." "Dobrý chlapec."Dean oprel hlavu a zavrel oči" Zobuď ma pri najbližšom hotely..." Sammy prudko zabrzdil"Čo dočerta je?!?" Deana hodilo do predu. Obaja pozerali dopredu a neverili vlasným očiam.
The end of Valentine | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Valentínske hlody 15.02.08 20:10 | |
| OMG!!!! zase infarkt koniec toto mi nerob, ved ma tu zabijes sup sup s pokrackom teda | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Valentínske hlody 15.02.08 20:13 | |
| tento dialog ma zabil,skvele hlasky tam davas... - kód:
-
Dean si so Samom vymenil pohľad"Myslíš, že je mŕtva?!? Ó vďaka ti Bože..." "No...ešte sa hýbe." "Tak nie, beriem späť." OMG..to je supeer pokracko..len tak dalej | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: Valentínske hlody 15.02.08 20:14 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Valentínske hlody 15.02.08 20:37 | |
| | |
|
| |
jana7413 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 289 Age : 31 Bydlisko : Bratislava Registration date : 15.12.2007
| Predmet: Re: Valentínske hlody 15.02.08 21:55 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Valentínske hlody 24.03.08 18:34 | |
| Táto poviedka je výborná a ten koniec no už dlho tu nebolo pokračovanie dúfam ,že čoskoro niake bude | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: Valentínske hlody 24.03.08 20:35 | |
| som rada,ze sa paci... inak tato poviedka je dokoncena pokracko si mozes pozriet v sekcii rozpisane fanfic...pod nazvom Anjeli a démoni snad aj to sa bude pacit | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| |
| |
Ettie Winchester
| |
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Valentínske hlody 23.05.08 18:56 | |
| Ettie musim uznat, ze perfis pribeh...to by ani mna nenapadlo... ... a najviac sa mi paci toto: - citácia :
- Dean si so Samom vymenil pohľad"Myslíš, že je mŕtva?!? Ó vďaka ti Bože..."
"No...ešte sa hýbe." "Tak nie, beriem späť." To je uplny Dean... | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: Valentínske hlody 23.05.08 20:10 | |
| | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Valentínske hlody 23.05.08 21:03 | |
| ettie nemas za co... ....tvoja poviedka je uplne cool... | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Valentínske hlody 07.06.08 23:16 | |
| | |
|
| |
Ettie Winchester
| Predmet: Re: Valentínske hlody 08.06.08 13:22 | |
| jeeeeeeeeeeej ďakujem..som rada..dafam,ze sa bude pacit aj ta moja 2poviedka Anjeli a demoni | |
|
| |
Kacena222 Žltočočko
Počet príspevkov : 608 Bydlisko : xyz Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Valentínske hlody 08.06.08 15:30 | |
| Ettie: nemááš začo ja vždy pochváálim šecko čo je dobree a táto tvoja poviedka rozhodne dobraa bola a ani tu druhu poviedku si nenechám ujsť | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Valentínske hlody | |
| |
|
| |
| Valentínske hlody | |
|