No takže, keďže tému nikto nezaložil, tak sa toho ujmem ja. Dvomi slovami: Fantastický diel, zhltol som ho ako malinu, ani mi to ako tých 40 minút nepripadalo, ale pekne po poriadku.
Úvodná scéna...niet čo dodať, až na...
"my king"... A normálne mi toho Crowleyho bolo ľúto, ako tam plakal, chudáčik.
Tá Lola, od prvého momentu som vedel, že tam nie je všetko v poriadku, ešte že sa dočkala oranžového konca, len pri tejto príležitosti, ma vždy zaujme, vždy všetci tie čepele vyťahujú rukáva, to tam majú celý čas? Veď to musí byť nepohodlné.
Snooki ma potešila, síce len na chvíľu, ale aj tak. Ale vyhnať ju nemuseli, veď mali dohodu!
Záber na Crowleyho ako číta knihu
"Little Women" a v tom jeho milovaná oslovením,
"Honey, I am home", tak toto ma dostalo, úplne by som si ho vedel prestaviť s rodinkou démonov pri krbe opekajúc nejakú zúboženú pannu, ale to som odbočil.
Crowleyho malá pátracia akcia alá od ponorky k výskumnému asistentovi cez portugalských pašerákov k marockým pirátom, no chudák Větrník, trošku nestíha. :DAle tá to ich spoločná chvíľka stála za to, čo už ľudský Crowley je ľudský Crowley.
:D:D
Kráľ pekla kradúci sladkosti s automatu, no fuj to, že sa nehanbíš, ale tá jeho malá výmena (nie manželiek, ale tiel) to bol krok vpred, takto by mali získavať informácie častejšie.
Pani profesorka flirtujúca s Deanom, ale pozrime sa, ako by z nej len dostal tie informácie? hmmm?
Po prvom zmienení živého strážcu slova, som sa potešil, avšak táto eufória rýchlo prešla do sklamania, už som sa potešil, že máme nového spojenca v hre, a z neho sa vykľuje obyčajný egoistický čarodej, skrývajúci sa v neviditeľnej pevnosti s nadprirodzenou Zoo. No hanba, ale tie nástroje a knihy čo tam mal by sa bratom mohli dosť hodiť, takže nechápem, prečo len tak odišli, a nepobrali to, veď v rukách nepriateľa by to mohlo mať hrozivé následky.
Poškrábaná Impala...srdce zabolelo, za toto Abbadon zaplatí! Ale to, že bratia chceli odkopnúť a zabiť Crowleyho, po tom všetkom prežitom, týmto na nasrali, ešte že sa Králik vynašiel, a zobral im čepeľ, tak im treba, ešte by mu mali poďakovať.
A čo sa týka stretu cainovej značky s prvou čepelou, zaujímavé, ako čo to s Deanom spravilo. Podľa mňa už do konca série bude mať pozmenené správanie, a toto bude jedna z tém s ktorou sa bude zaoberať finále 9. série.
Epizódu hodnotím na 9/10 kôli tomu, že z strážcu slova urobili "Badass"
Môj pohľad pri tom, ako skoro Dean zabil Sama s čepeľou: