Wow, tak táto epizóda mala dokonca už finálovú kvalitu, minimálne podľa mňa. Aspoň tomu nasvedčovalo to nehorázne dlhé začiatočné "
videli ste", také dlhé tu ešte asi ani nebolo. Po tejto epizóde môžem s hrdosťou povedať, že minimálne pre mňa sa 9. séria zapísala ako zatiaľ najlepšia akú sme tu mali. Pretože v tejto sérii je viac dobrých častí ako v 7. a 8. sérii dohromady, a to ešte tu máme 2 zostávajúce časti.
Ale pekne poporade. Začiatočný
"Back to the future" hneď som vedel čo má Abbadon na mysli, spoznali ste tam toho druhého syna? Ten sa objavil v SPN, keď sa Bobby pokúšal o vrátenie duše, ak si dobre pamätám. S "
We have a party?" to chlapec zabil, doslovne.
Castiel ako vodca sa mi neskutočne páči, neviem prečo, ale aj keď viem že to s ním dopadne na hovno tak ja mu palce držím. Sam a Dean, ako smejme sa anjelovi, on nám povie všetko čo vie, tak týmto si mňa stúpli naši bratia zase o schodík vyššie, veľmi dobre
zahrali, že to
zahrali.
:D:DA hlupáčik anjel si ani neuvedomil, čo sa vlastne deje. Palec hore.
Akonáhle sa na scéne objavil Crowley, vstávam zo stoličky, horný 200, dolný 120 a dych sa zastavuje. Ten jeho preslov "
skorumpovaným" radcom, bol skvelý, už by som ho volil za prezidenta. :DAkonáhle sa tam objavila Abbadon s "
Jo" vedel som že niečo tu nesedí. Chudáka synčeka mi nebolo veľmi ľúto, ale prečo práve oči? AU! Vidno, že Crowleymu ostalo ešte pár citov v zásobe.
Celkovo som sa tomu synovi potešil, také milé stretnutie otec & syn, hlavne ma zabíjali tie jeho hlášky: Pri pohľade na žiarovku: "
Can I cook a pigeon on it?" alebo "
We are amognst the stars! Are we in heaven then? You must be angels!" Tesne vedľa.
Gadreel je na dobrej ceste, myslím si že nakoniec z neho bude spojenec, Castiel & Gadreel stretnutie mi toto tvrdenie len dokazuje, no veď ale ešte uvidíme.
Scénka
koroner-amaters no mňamka, ešte že som obed zjedol v prvých 10-tich minútach. ALe povedzme si na rovinu, kto by nechcel mať doma takú Juliet? No ja určite!
S Crowleyho
"Poughkeepsie" mi konečne odľahlo, že je na strane Winchestrovcov, lebo inak by veľmi rýchlo prišiel o hlavu. :)A len tak mimochodom, nemala to Abba-blbka náhodou colt? Pretože sa až priveľmi podobal.
A dostávame sa vážení k hlavnému číslu večera! V hlavnej roli Dean, alias "
na mňa tá tvoja démonská maškaráda neúčinkuje baby" a Abbadon, alias "
Len si do mňa pichni" Tak toto bol nárez, očakával som, že Dean s čepeľou v ruke bude silnejší, ale až takto? "
The fucking Mother of God!" Toto začína byť vážne, tie vaše téórie o Deanovi a.k.a démonovi, sa už začínajú približovať reálu. Na túto scénu som pozeral s otvorenými ústami, a keby trvala ešte minútu dlhšie, asi by som sa zadusil! Wow, wow a wow to ako ju napichol ako na ražniči, fúha....
Môj postoj po Prepichnutí Abba-blbky:
Crowleho by bratia mohli zamestnať ako osobného lekára, ten s vyťahovaním guliek nemá problém. Len tuto som si uvedomil, že ak je to pasť, prečo si tú gulku dokázal sám vybrať? U Abbadon som to pochopil, že tá ruka v pasti nebola, lebo bola oddelená od tela, ale toto? No neviem, neviem...
A nakoniec tu máme motýlí efekt, dúfam, že s tým plánujú aj niečo dobudúcna, pretože to má potenciál. Aj keď mj osobný názor je, že ak niekto ide naspäť do minulosti, v SPN, tak to nie je zmena pretože tá udalosť ako keby sa v tej minulosti naozaj stala, napríklad keď Dean poradil svojmu fotrovi, nech si vyberie Impalu.
Hodnotenie: "
Hell Yeah!"