Epizóda bola úžasná. Storyline Crowley & Rowena na úrok Winchestrovcov bolo pre mňa pohladením pre dušu. Celá epizóda sa niesla naozaj v svižnom a zaujímavom duchu - nudil som sa iba pri Deanovej spovedi - čož už beriem normálne pretože tie ich "momenty" nemusím.
Celá epizóda sa niesla v znamení odkazov na iné iné, diela osobnosti, čo bolo už len výhodou. Démon na začiatku vtipne odkázaný na Edwarda Mordrakea ma potešil. Rowenin sarkazmus a tie jej pohľady a úšklebky sú jednoducho famózne. Niet čo k tomu dodať - práca herečky počas celej epizódy bola naozaj veľmi uspokojujúca. Celú ich prvú scénu zakončenú s Abite! som si užil.
Chémia medzi Olivette a Rowenou fungovala ako mala a ja som im to uveril. Jej konečné poškrečkovanie bolo naozaj dobre spracované.
Prepojenie Great Coven a Men of Letters - z tohoto ešte niečo bude a naši bratia sa majú na čo tešiť.
A teraz trošku k Storyline našich bratov - jediné nad čím som žasol no Florencia 1520 - keď povedali Piero, už som sa potešil že uvidíme Leonarda da Vinciho, čož sa mi nakoniec bohužiaľ nepotvrdilo keďže táto famózna osoba zomrela v 1519. (Jeho plné meno bolo Leonardo di ser Piero da Vinci). Aj tak bolo toto stredoveké zakomponovanie veľmi dobre spracované, a dúfam že niečo takéhoto charakteru ešte uvidíme.
Epizódu ako celok hodnotím na 8.5/10