v prvom rade vďaka prekladateľom za rýchly preklad
vedela som, že sa
- spoiler:
Bobby
vráti, no ja tak som bola šťastná ako blcha keď sa tam objavil a pripomenulo mi to časy keď bol živý a uvedomila som si ako veľmi mi chýba
záverečná scéna s
- Spoiler:
Bobbym
sa mi nepáčila a nemám dobrý pocit z návštevy jeho neba anjelmi.
zo začiatku som si hovorila, že Deanovi dnes nevedeli nič dobré do scenára napísať a tak hrá gulečník, prežiera sa a opíja sa, ale nakoniec sa z toho vykľula celkom podstatná časť celej série. a nechápem prečo Rowena nemá rada Deana, však Deana musíte milovať
ale má to ťažké chlapec, znamenie silnie a on bojuje očividne zo všetkých síl. bohvie čo s ním spraví vedomie, že
- Spoiler:
mark of cain je kliatba
Sam s Cassom sa tiež nepárali s Metatronom, ale nechápem Sama a jeho správanie. Ako napísal
- Spoiler:
Bobby
je pekné, čo pre svojho brata robí, ale nemal by to robiť poza jeho chrbát. či už Sammy zabudol aký bol dotknutý minulú sériu?
ale zase robiť niečo poza niečí chrbát je vo Winchester family úplne bežné
nevime čo sa stalo, ale Jared dáko opeknieva a aj sa zlepšuje jeho herecké umenie
škoda, že Crowley vyhodil mamičku, ich scény ma bavili, ale je pravda, že Crowley nám tými rokmi zmäkol a je jasné, že za to môžu Dean a Sam.
no a na záver len jedna vec, vyzerá to tak ,že Kainova predpoveď ako Dean dopadne a moje vysnívané finále, že Dean postupne zabije Crowleyho, Cassa a Sama sa konať nebude
epizóda bola po dvoch nudných častiach napínavá a bolo mi ľúto, že sa skončila