luciakanky Pocestný duch
Počet príspevkov : 67 Age : 36 Bydlisko : Badín Nálada : bazinga Registration date : 25.09.2010
| Predmet: 11x04 Baby 30.10.15 18:31 | |
| Konečne klasický SN, lov na príšeru a to všetko sprevádzané, pre mňa úplne nádhernými zábermi na Impalu, hlavne zábery na interiér a palubnú dosku sa mi páčili. to auto je dokonalé a hneď by som ho brala. mám rada svojho Earla, ale ak by mi niekto zaň ponúkol Impalu tak nezaváham asi ani na sekundu a ako Sam povedal to je ich domov. epizóda sa rozbiehala pomalšie, ale potom nabrala rýchly spád a mala v podstate všetko, čo od supernaturalu požadujem : monštrum, humor, akciu, impalu a super hudbu opäť sme sa dozvedeli niečo viac o hlavnej problematike. ak si dobre pamätám tak nám bolo sľúbené, že sa vrátia postavy, ktoré v supernaturale dlho neboli. že by sa to dialo prostredníctvom Samových vízií/snov či čo to má? tiež by sa mi páčil nápad ( aj keď sme to tu už raz mali ), že Deanovi sa bude zjavovať Temnota a Samovi Boh či kto to je. No a Cass mi v tejto epizóde pripomenul Bobbyho, tým ako im radil cez telefón, už len chýbalo legendárne idjits pre mňa to bola najlepšia epizóda 11. série. túto noc sa mi snívalo o tejto epizóde a ráno som sa zobudila celá spotená a rada, že to bol iba sen, pretože ak by epizóda vyzerala ako môj sen tak by som asi prehodnotila môj vzťah k Supernaturalu | |
|
andy Pocestný duch
Počet príspevkov : 55 Age : 46 Bydlisko : bratislava Nálada : v ocakavani lepsich zajtrajskov Registration date : 06.11.2008
| Predmet: Re: 11x04 Baby 10.11.15 19:40 | |
| aj mne sa diel celkom pacil, ked tu hlavu umyl z okna, tak to bola riadna komedia :-) | |
|