|
| Kterému z bratrů dáváte přednost? | |
|
+41cleo janča gilgy str8tking lentilka Ellen Anwiel calla Katuška Mystic lenkka janicag Dzowika4 Ewis evetka Faith sonca12 SNAdeline tomgellar Soniq CrazyD Silvia Zizi sisel funny keksiiq Blanka Weronička nirgana Kaja Madlen Sarinka SNlois Samabel Kristine dion-fortune SkreechTina LenkaX22 janka410 bookika Chrystelle 45 posters | |
Kterému z bratrů dáváte přednost? | 1. Deanovi | | 60% | [ 58 ] | 2. Samovi | | 15% | [ 14 ] | 3. Nedokážu se mezi nimi rozhodnout | | 25% | [ 24 ] |
| Celkom hlasov : 96 | | |
| Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 10:18 | |
| No tak konečně se mi podařilo rozjet nějakou tu menší debatu. Já věděla, že se chytíte. Kaja, naprosto mi mluvíš z duše, přesně jsi vystihla moje myšlenky...samozřejmě kromě těch částí, že máš raději Deana. Co se líbí většině klukům na Deanovi, vím moc dobře, toho jsem si přečetla už mraky, všude na netu, takže to je naprosto jasné. U nich Dean=skvělé hlášky (stručně řečeno). Určitě se by většina chlapů chtěla být jako on, aby sršeli vtiem na každém kroku, všechny situace uměli zvládat jako on, baby aby jim leželi u nohou, kdykoliv se jim zlíbí. U těch ženských si bohužel myslím, že opravdu většina je ovlivněna Jansenem, tady není o čem diskutovat. Neříkám že všichni, prostě většina. Nikdo mi nenamluví, že se všechny fanynky SN takhle do detailů zaobírají jejich vlastnostmi, jako to děláme my některé zde na foru. - dion-fortune napísal:
- ale rozhodne nie vsetky janni. len preto, ze mame favorita dean/jensena neznamena, ze sama/jareda povazujeme za "méně zajímavá, méně vtipná, méně tajemná" to urcite nie... a aj tak si myslim, ze ti, co hovoria o deanovi v tych superlativach ho ozaj maju radi len kvoli vyzoru a to sa podla mna nerata....
dion, pořád si v tomto tak trochu nerozumíme. Já tím nechtěla říct, že ho považujete za toho "méně zajímavého..." atd. Psala jsem, že z toho, jak o Deanovi píšete, to prostě vyplívá. Ne doslova, ale je to tak - logicky. Jestli je pro tebe Dean zajímavější, tajemnější, přitažlivější, líbí se ti torturing dean....tak je pak logicky dáno, že Sam je u tebe v tom všem "méně". Prostě to tak je, s tím nic nenaděláš, když je tvůj favorit Dean. Ale tohle je jen slovíčkaření, protože to slovo "méně" jsem opravdu uvedla jen obecně - nemíním vypočítávát o kolik méně atd. Prostě pro většinu fanoušků SN Sam opravdu "méně" je. Bohužel. A je to jasně vidět na anketách, však jsme se o tom přesvědčily už mockrát. Vy tady můžete jak chcete obhajovat to, že Sama taky máte hrozně moc rády a považujete ho stejně skvělého jako je Dean, ale není to tak. Prostě máte jasno v tom, koho máte raději. A o tom je tahle anketa. Takže nemá smysl se tady o něčem dohadovat. Já moc dobře vím, jak jsi na tom ty nebo Samabel, Kaja a další. Vím, že nejste z těch, co "slepě uctívají" Deana a že máte rády oba brášky..... Tuhle debatu jsem nezačala s nějakého konkrétního důvodu..to jen vy jste se ozvaly. Jen prostě když občas zahlédnu zase nějaký ten smutný výsledek pro Sammyho, zase ve mně ozve "ochranitelský hlásek" a mám prostě chuť se ho zastat. No řekněte mi upřímě. Kdybyste byly na mém místě a sledovaly byste, jak Deana preferuje slabých pár procent ze všech fanoušků SN a všude byste četly jak je Sam skvělý a nevím co všechno, opravdu by vás to aspoň občas nezamrzelo? Přece když máte někoho rády, musí vás mrzet, když ostatní nedokážou docenit jeho kvality, ne? A jen tohle jsem tady ventilovala. Svůj "povzdech" nad tím, jak si Sam u ostatních stojí. A přitom je tak skvělý. No nic, končím debatu, už jsem se vykecala a budu dalších několik měsíců sledovat, jak Deanovi přibývají hlasy..... | |
| | | dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 10:40 | |
| ale ved aj mne je velmi luto, ze sam je tak nedoceneny ja som hasovala za oboch.... a myslim, ze cestne.... proste ten rozdiel medzi nimi je ozaj len velmi velmi malicky.... takmer zanedbatelny. no a vdaka za to objasnenie s "mene" lebo ja som to pochopila, tak ze sam je proste horsi ako dean, ze to tak berieme, no ja si nemyslim, ze je to pravda... podla mna je v niektorych veciach lepsi dean a v niektorych sam, neda sa to rozhodnut vo vseobecnosti, pretoze ti dvaja su tak trocha protikladmi a na kazdom mi imponuje nieco ine.... na deanovi sa mi paci vela veci, no na samovi tiez... obaja maju nieco do seba presne ako jared aj jensen.... niekedy mi dokonca inklinuju tie protiklady na nich..... na samovi ako dokaze vyjadrit svoje pocity a na deanovych ako sa ich snazi maskovat........ no to nezmena, ze ten druhy u mna proste znamena menej. ja by som sa takto nevyjadrovala janni, lebo hoci pises, ze vidis, ze nam sa jared/sam velmi paci, proste z nasich prispevkov logicky vynieva aj nieco ine a to si ja napr nemyslim vobec. nikdy som nenapisala nic, kde by som sama podcenovala ci deana vynasala do nebies. musim pripustit, ze v prvej serke ma na samovi zaujali len tie vizie a spytat sa ma vtedy, tak by som mala jasno, ale dnes? v druhej a tretej serii sam ukazal kolko toho v nom je a uplne si ma ziskal... no stale je tu este ten dozvuk povedala by som od prvej serky, kde mi proste viac ucaroval dean.... no zopakujem to znovu rozdiel je len velmi malicky medzi nimi dvoma..... ja viem, ze ti na nas neutocis, ze sa len zastavas sama ja to chapem... ved ako si sama povedala, ak by slo o deana asi by som aj ja bola trochu protective, mozno aj overprotective.... ale aj tak ma dost zaskocilo, ked si napisala to s tym, ze sam je pre nas automaticky menej a ze to tak vyznie.... ak som niekedy nieco napisala, z coho si to usudila tak ma to velmi mrzi ozaj som nechcela, aby to tak vyznelo ja som posadnuta celym sn a oboma bratmi, len mam strasnu slabost ne ehm trpiacich, takze ked dena je zraneny tak ja neviem co so sebou.... proste to milujem.... no to len jedna z kategorii a tych je strasne vela......... ja len proste mam deana trosicku viac rada no z vysledkov o samovej oblubenosti som velmi smutna podla mna si to nezasluzi a este viac ma mrzi, ze potom sa jeho fanusicky ako ti, tak trapia hnevaju nepriamo na deana, ze ho ludia mju radsej, to je proste nefer toto kaja: no a ty si to ozaj krasne napisala, ten tvoj dlhy prispevok bol pekne vycerpavajuci za to plny pravdy, takze a este by som asi mala dodat, ze mje spravanie moze byt aj ciastocne ovlyvnene ff, ktore som citala.... niektore totiz deana ozaj vykresluju ako total hrdinu a niektore to dokonca dokazu spravit aj tak nenutene a prirodzene, ze im to vsetko uverite...... citala som mnozstvo super ff a v mnohych bol proste dean skvely, takze aj tym je to mozno podmiene, ktovie? | |
| | | janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 10:42 | |
| Ano,ano...bohužel je to tak a s Jannčou s tím nic nenaděláme...je nám jasné,že u většiny vyhrává Dean/Jensen U kluků je to jasné,je to jak píšete (je vtipnej a to se nejvíc líbí)...to už nemá smysl o tomhle psát ...a u holek...já si pořád myslím,že u většiny je to tím,že si automaticky spojí Dean= Jensen a je jasno ...prostě neberou zvlášt postavu Deana a zvlášt herce Jensena,ale je to pro ně jedna osoba a proto to i tak v těch anketách dopadá.Neříkám,že to tak berou všechny fanynky,ale většina jo A můžu říct,že jsem opravdu strašně smutná,když vidím jak to Sam ve všech anketách na celé čáře s Deanem prohrává Dean je skvělej,vtipnej,zábavnej...za brášku obětu život ale stačí jeden pohled do Samových očí a byla bych schopná vykecat mu a přiznat se i k tomu,co jsem neudělala. Jeho povaha...kdy prostě je ke všem tak strašně milej,hodnej ...to mě strašně dostává. Ale jak říkáme...jeden bez druhého by byli nic a nechceme aby spolu soutěžili o naši přízeň,chceme je mít pěkně oba. A stejně jako psala Jannča...když vidím jak to Sammy prohrává v té přízni, ozve se ve mě také ten "ochranitelský hlásek" a musím se ho zastávat No a koukám,že vážně se tu zase rozjela docela zajímavá debata Naštěstí je to v mírovejch podmínkách a nejsme na válečném tažení jedna skupina proti druhé | |
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 10:47 | |
| janka: no hej mas absolutnu pravdu, ale tu su zase tak vycerpavajuce prispevky toto......... juj este by som kecela, ale uz musim do skoly, takze papa ale este sa sem mozno pridem vyjadrit....... inak to spajanie s jensenom a jaredom ma dost prekvapuje, pretoze ja osobne mam vacsi problem vybrat si medzi J2 nez medzi samom a deanom.... heh zaujimave, ze? | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 10:58 | |
| - citácia :
- ale stačí jeden pohled do Samových očí a byla bych schopná vykecat mu a přiznat se i k tomu,co jsem neudělala.
to si napisala krasne ja musim priznat, ze uz vobec netusim za koho som hlasovala, a pripustam, je mi to vlastne aj jedno(teraz ked nad tym uvazujem, tak asi za sama)niezeby mi na tom nezalezalo, ale podla mna je uplne jedno, kto vyhra anketu na fore ci na stranke pre mna su obe postavy aj obaja herci cislo jedna a nikto s tym nic neurobi myslim ze nema zmysel rozoberat preco ma niekto rad jedneho a niekto druheho... vacsinou ide iba o prvy dojem, ako napisala aj dion - ludia z prvej serie maju deana za supermuza ak to tak mozem povedat a sam je len ten "druhy" z viziami aj ked na konci prvej serie je uz mojim zlatickom proste nepoznam osobu, ktora mala odzaciatku radsej sama a dokoncim to tym, ze kto je ozajstny fanusik supernatural a nepozera ho len koli jaredovi alebo jensenovi, tak ten v tom ma uplne jasno-ma rad oboch a chape ze jeden bez druheho su vlastne nic a v anketach potom rozhoduju naozaj len urcite osobne sympatie alebo vyhrady k danej postavej a nie fotka stvarnujuceho herca | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 11:49 | |
| Já bych hrozně ráda pokračovala v debatě, ale opravdu už se raději zapojovat nebudu, protože vidím, že např. dion mě pořád špatně chápe, tak se do toho nebudu víc zamotávat. Ono se opravdu špatně vyjadřuje psanou formou...navíc stačí jediné slovíčko "méně" a nedorozumění je na světě. Takže raději pryč od tohoto tématu nebo mě tady budou mít nakonec všichni za šťouru. Jen bych ráda dodala, že tohle není anketa o "výhře" jednoho nebo druhého (i když ve výsledku to možná výhra pro jednoho bude), zakládala jsem ji jen kvůli přehledu, jak na tom budou návštěvníci tohoto fóra. Už teď jsem se přesvědčila o tom, že úplně stejně jako v jiných zemích. No, dalo se to čekat, jen jsem opravdu trošku doufala, že se najde víc lidí, co budou mít rádi oba stejně. Ale i tak jsem vděčná za těch pár hlasů za třetí možnost. | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 12:50 | |
| no tak myslím že všetci vedia ako som na tom ja...ale musím povedať, že u mňa to nie je preto že Deana hrá Jensen...ved ako písala Dion tak vybrař si medzi J2 je vážne ale vážne ťažké ak nie aj nemožné...možno to bude fakt tou prvou sériou, neviem...fanúšikovia si možno vobec nevšímajú ako sa Sam v 2.a 3. sérke zmenil, zmužnel a podobné veci o ktorých vy samozrejme viete...ja mám Deana "radšej" preto, že jednoducho milujem také typy ako je on... a musím tiež povedať, že ma naozaj mrzia tie výsledky ankiet...a hlavne to že všade ľudia vypisujú ako je Dean ochotný za Sammyho aj umrieť...a pritom to isté by kludne urobil aj Sam...ale pri ňom je to tak nejak prirodzené, pretože sa nebojí hovoriť o tom, čo cíti...a ľudia to potom u neho nepovažujú za nič výnimočné...a to je pekná blbosť...ale s tým sa už nič nedá robiť... a ja úplne chápem, že sa Sammyho zastávate, ved keby to bolo naopak tak všetky Deanove fanynky by robili to isté... ked už sú ankety, tak by naozaj ľudia mali hlasovať za to, o čo v nej ide...ak ide o hercov, tak samozrejme hlasovať za toho, kto sa im páči viac (ak si vedia vybrať / a ak ide o postavy tak nepozerať na to, kto tú postavu hrá...ale bohužial veľa ľudí to nechápe a asi ani nepochopí... | |
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 14:45 | |
| janna: hm no tak, ale ja by som bola velmi rada ak by si mi to teda vysvetlila ak ta zle chapem. lebo vazne neviem ako si to teda myslela... kristine: pekne si to napisala sam sa ozaj neskutocne velmi zmenil pocas tych dvoch serii.... | |
| | | Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 14:50 | |
| | |
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 15:12 | |
| | |
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 15:18 | |
| janna: no tak len poukaz na to, co som napisala ja v mojom prispevku, z coho si vydedukovala, ze ta chapem zle... ja som ta totiz pochopila tak, ze z niektorych prispevkov vyznieva, ze len dean je ten naj a Sam je nieco "mene".... tak to som asi zle pochopila, ze? ty si narazala na nejake fanynky, ale nie na nas, vsak? no ale stale si nie som ista, co som zle este pochopila....... mrzi ma, ze to tu takto komplikujem :shame: ale ja ked niecomu nerozumiem, tak ma to trapi tak trocha.... no, co som jedna z tych inteligentnejsich v nasej rodine, takze sa to odo mna aj ocakava no a teraz som dost zmetena takze vies stve ma to | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 15:21 | |
| koukám, že vy ostatní jste se opravdu pomocí slohu vyjádřili..já se tomu bránila, protože si myslím, že tohle je věc, která bude mít stejně pořád mnoho nejasností a je to maraton na dlouhé tratě prostě ať to vezmem z jakékoliv stránky důležité je, že my tady víme, že Dean je okamžitě schopen obětovat se za Sama a naopak Sam je okamžitě schopen obětovat se za Deana... ..s tou přemýšlecí stránkou- jsou filmy, knížky, seriály,.... kdy o maličko víc přilnu k postavě, která je prostě intelektuálská a nebo právě naopak mám radši takovou tu rebelskou stránku.... je to takové vyvážené... a protože jsem to takhle měla vždycky, tak třeba mě to asi pomohlo trochu uvědomit si všechny ty klady a zápory, které mají oba bráškové, prostě věci, které se mi na nich líbí a které ne... Kvůli tomuhle má taky SN strašně ráda - že oba dva jsou dvě poloviny něčeho, co potom do sebe krásně dokonale zapadá ... a kdyby tady byl jen samotný Dean nebo jen samotný Sam, tak ať by se ty postavy snažily sebevíc, myslím si, že by mi to už u nich nefungovalo, že by mi u nich něco chybělo, protože právě to bratrství tvoří něco jedinečného, co ty postavy odlišuje od ostatních...a hlavně podstata toho bratrství potom právě s tím, ke komu se přiklonit....myslím si, že ať se každý snaží seč chce a brání se tomu, existuje prostě ta postava, ke které tíhne víc... ať už je to tím, že si představuje, jaký dopad by na něj mělo, kdyby se s tou postavou setkal ve skutečnosti a mluvil s ní nebo by jí prostě "viděl v akci" ... jde o ty pocity...a jak víme, pocity se prostě ignorovat nedají. Vždycky si můžeme něco nalhávat, vždycky se můžeme snažit nějaké naše stránky, myšlenky, věci co nás ovlivňují ´potlačit, něco třeba i úspěšně, ale to nestačí...vždycky se najde něco, co nás bude ovlivˇnovat stále a tomu nezabráníme... a to taky hraje úlohu v tom, jaké je naše rozhodnutí to rozhodnutí je jen naše, mnozí ho mohou vyvracet, mnozí ho nemusí chápat, ale pokud je to naše rozhodnutí uvážené a není podloženo nějakým chvilkovým poblouzněním, tak my to své rozhodnutí musíme...vážně musíme...brát jako to nejlepší, jaké jsme mohli udělat a to jsou prostě ty faktory, které mě o kousíček více táhnou k Deanovi můžu se to tady donekonečna pokoušet vysvětlit, dobře či špatně, proč já zrovna tíhnu více k Deanovi... ale protože bráškové jsou dva a tím pádem je druhá strana příznivců, kteří se budou cítit, že to moje rozhodnutí vychází ze špatných pocitů, předpokladů a názorů popřípadně předsudků... ale tohle mé rozhodnutí je pro mě osobně to nejlepší, kterého jsem v téhle otázce schopná. a když máte za kamarády nějaké sourozence, kteří mají rozdílné povahy a to určitě máte......já ano.... taky je můžete oba ze srdce milovat oba a přesto vás každý z nich zaujme něčím jiným a můžete se snadno přistihnout, že jednomu dáváte jakoby přednost...ale ona to není ta přednost v pravém smyslu, jakože byste toho druhého odstavovali na vedlejší kolej... právě že vy je oba tak milujete že odsunovat někoho z nich...ta myšlenka je pro vás nesmyslná.... zase jsou v tom pocity a ...... ......přesto, že jsem teď popsala velkou plochu, tak to pořád nedokážu úpln přesně vystihnout.... ...kdo jste se dopracovali až na konec mého malého skromného vyjádření.... děkuji a doufám, že jste aspoň něco z toho pochopili a nemáte mi to za zlé | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 15:25 | |
| | |
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 15:40 | |
| dion, mě taky vždycky štve, když mě někdo nepochopí a vyloží si to po svém. Ale občas už to prostě nedokážu vysvětlit tak, aby mě ten dotyčný nakonec pochopil správně. A nechci se tady do toho zamotat ještě víc. Správně si myslíš, že jsi špatně pochopila to s tím "méně". Já to myslela úplně banálně - prostě to vychází z celkové malé oblíbenosti Sama. Nenarážela jsem jen konkrétně na vás, zde na foru. I když samozřejmě se tam taky počítáte, protože patříte do "skupiny Deana". Ale rozhodně je mi jasné, že vy Sama za méněcenného nepovažujete. Já jen prostě psala, že z toho jak se všichni přiklánějí k Deanovi, vyplívá, že Sam je všeobecně méně oblíbený. Nemá cenu vypisovat jestli kvůli tomu, že je méně hezký, méně zábavný, méně hrdina, méně rebelský...to je prostě jedno. Ale pravdou je, že je to opravdu tak. Když má v každé anketě o několik set až tísíc hlasů méně než Dean, nedá se z toho usoudit nic jiného - prostě to z toho logicky vyplyne. Proto jsem se tak vyjádřila - protože on pro většinu lidí opravdu je "méně" - co, to už je na každém z vás. Prostě je to jen slovo, za kterým se skrývá spousta věcí. Ale zahnuje to základní a smutné, že je prostě oblíbenější Dean. Nemusí mi tady nikdo obhajovat své důvody, proč má Deana raději, to já fakt vím a navíc je to každého věc. Nechci nikoho odsuzovat za to, že má raději Deana. I já ho měla chvíli raději. Mě prostě jen mrzí ten propastný rozdíl v jejich oblíbenosti a to nedokážu pochopit. Nic jiného v tom není. A vy na mám místě byste to určitě cítily stejně. | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 20:11 | |
| Možno si niekto vyberá tú postavu, ku ktorej ho to viac tiahne preto, že by taký chcel byť alebo taký je... Mňa to proste od samého začiatku tiahlo k Samovi, ani neviem prečo, ale proste som si ho hneď od Pilota obľúbila viac, jak keď som sa, samozrejme, smiala na Deanových výrokoch a páčil sa mi jeho postoj "mám všetko na saláme", ale Sam je proste mne povahovo bližšie a tiež sa mi páči, že vždy niečím prekvapí...napr. určite drvivej väčšine ľudí po pozretí 2x14 sánka padla na zem... | |
| | | sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 14.04.08 20:37 | |
| pravdupovediac chcel by som byt taky vtipny, pritazlivy, a neviem este ake vlastnosti to ma, ale jednoducho ma v tomto seriali zaujal viac Sam. aj sa mi zda krajsie, ked sa zasmeje Sam ako ked sa zasmeje Dean. a aj ked Sam nevtipkuje vela, ked to raz za cas spravi tak to stoji za to a tak ma napadlo- ja som si myslel ze dievcatam sa paci vac Sam ako Dean, teda vlastne Jared ako Jensen a neviem co este by som mal povedat, ale pri citani tych siahodlhych prispevkov som sa skoro rozplakal co sa mi ich nechcelo citat ked som videl kolko ich je | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| | | | CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: to sa neda... 30.04.08 17:00 | |
| neda sa povedat, ktore mam radsej...ja si myslim, ze keby nebol Dean Deanom a Sammy Sammym...tak tento serial by bol o nicom....a jeden bez druheho su ako flase v mory. nemozu existovat jedn bez druheho...aj ked musim sa priznat, ze Deana mam trosicku radsej ako Sammyka.. | |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 03.05.08 7:36 | |
| | |
| | | tomgellar Nevinná obeť
Počet príspevkov : 4 Age : 34 Bydlisko : Havlíčkův Brod Nálada : skvělá Registration date : 08.03.2008
| Predmet: sam 03.05.08 12:54 | |
| | |
| | | Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 04.05.08 22:10 | |
| | |
| | | SNAdeline Pocestný duch
Počet príspevkov : 53 Age : 29 Bydlisko : Klášterec nad Ohří Nálada : Super! Registration date : 20.05.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 21.05.08 18:51 | |
| No ja nevim jak bych se rozhodla mam rada oba dva Sam je chytrej ,ale Dean ma super vtipy a hlášky a nejlepší je když je Sammy nepochopí to je pak vtipnější... ....ale jako postavu mam asi o 1% radši Sama....ale je to skoro 50:50....je těžke se rozhodnout...) | |
| | | sonca12 Žltočočko
Počet príspevkov : 792 Age : 31 Bydlisko : Kúty Nálada : BLEEEEEE nemam rada zimuu Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 26.05.08 16:47 | |
| Ahojki :o))...ehm teraz vôbec netuším či "to" čo sa teraz pokúšam napísať píšem vôbec tak kde mám ale dúfam že hej...mne osobne prirástol k srdcu Dean...neviem prečo asi to bude tými jeho vtípkami, tou jeho tváričkou-ale aj telíčkom , povahou, láskou k Sammymu a či "osobným" kúzlom čo z neho v TV alebo teda v PC vyžaruje...ale zase Sammy tiež nie je k zahodeniu ...povedzme si úprimne že keby mala aspoň jedna z nás možno stáť vedla nich oboch bolo by to veľmi ťažké rozhodovanie ...ja by som ich brala oboch naraz to rozhodovanie by mi inak trvalo príliš dlho | |
| | | Faith Winchester
Počet príspevkov : 1897 Age : 33 Bydlisko : Mars Registration date : 23.02.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 05.06.08 18:33 | |
| strasne tazka otazka ale asi Deanovi, lebo on je proste na zjedenie a je to presne taky typ chlapa, akeho ja potrebujem | |
| | | evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? 05.06.08 18:55 | |
| ahojky Faith naprosto souhlasím s tím, cos napsala - i já dávám přednost Deanovi. on je prostě pro mě takový nedosažitelný ideál. a potkat tu takového chlapa, tak to by byl zázrak, kleplo by mě a a ni bych si toho neužila. ale samozřejmě i Sam je zlaťučký, ale Dean je pro mě víc vtipný, sexy, miluje jídlo, na venek drsňák, ale jinak ve vztahu k Samovi - však víte, není co dodat | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Kterému z bratrů dáváte přednost? | |
| |
| | | | Kterému z bratrů dáváte přednost? | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |