Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovDomov  HľadaťHľadať  Latest imagesLatest images  RegistráciaRegistrácia  StránkaStránka  Prihlásenie  

Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu?

Goto down 
+24
CrazyD
Kacena222
Faith
Madlen
Anwiel
SNAdeline
Hiro666
dzajnisko
ivan2321
sisel
bookika
SNlois
tomgellar
Kaja
Weronička
Samabel
LenkaX22
dion-fortune
Ettie
Silvia
janka410
Kristine
Chrystelle
Sarinka
28 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2

1. Prvú
Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Vote_lcap3%Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Vote_rcap
 3% [ 2 ]
2. Druhú
Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Vote_lcap8%Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Vote_rcap
 8% [ 6 ]
3. Tretiu
Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Vote_lcap51%Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Vote_rcap
 51% [ 36 ]
4. Všetky sa mi páčia rovnako
Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Vote_lcap31%Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Vote_rcap
 31% [ 22 ]
5. Neviem, nevidel/a som všetky
Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Vote_lcap7%Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Vote_rcap
 7% [ 5 ]
Celkom hlasov : 71

AutorSpráva
Anwiel
Winchester
Winchester
Anwiel

Počet príspevkov : 4325
Nálada : smíšená
Registration date : 09.04.2008

Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu?   Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Empty22.05.08 13:41

Těžká otázka, každá série má úzasný i horší epky. Možná třetí, ale jenom škoda, že bylo jenom 16 dílů.
Návrat hore Goto down
http://www.anwiel.blog.cz
Madlen
Winchester
Winchester
Madlen

Počet príspevkov : 2053
Nálada : :)
Registration date : 11.12.2007

OdoslaťPredmet: Re: Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu?   Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Empty22.05.08 14:03

Jak vidím, tak já jsem se tady ještě nevyjádřila i když jsem zahlasovala už dávno... 603 Já jsem dala předposlední možnost: Všechny se mi líbí stejně. Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 430869 Nedokážu si vybrat tu nejlepší. Každá je svým způsobem originální, v každé jsou skvělé díly a horší díly. Jen mě mrzí, že třetí byla tak skrácena Sad
Návrat hore Goto down
http://www.podkovickaprostesti.blog.cz
Faith
Winchester
Winchester
Faith

Počet príspevkov : 1897
Registration date : 23.02.2008

OdoslaťPredmet: Re: Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu?   Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Empty05.06.08 18:39

mne sa najviac paci tretia serka. asi preto, ze sa to tak nejako obrati, ze teraz musi davat pozor Sam na Deana (aj tak najviac milujem cast 3x11) a celkovo sa mi zda taka naj, pretoze prva seria bola na zaciatku, nejak sa to len rozvijalo, druha uz uz islo do niecoho a v tretej sa to dostalo do spravnych kolaji. ale aj tak mam rada vsetky tri serie, sak ja milujem cely Supernatural aj so vsetkymi jeho chybami Very Happy
Návrat hore Goto down
http://kristenstewart.sk
Kacena222
Žltočočko
Žltočočko
Kacena222

Počet príspevkov : 608
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu?   Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Empty14.06.08 20:05

uuf..tak toto je veľmi skľúčujúca otáázka Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 316745 Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 316745 Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 316745 Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 316745 nedokážem sa rozhodnuť, ktorá séria bola najlepšia, pretože ja zbožňujeem všetky série SN Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 177401 Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 177401 Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 430869 Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 430869 Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 177401 Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 177401 ale Faith má pravdu v tom, že v prvej séri sa nám to ete len rozbiehalo,v druheej serii sa stalo veľké množstvo kľúčových vecí a no a tretia seeriaa tak tá sa už sputila na plný plyn! Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 99937 jednoducho: SUPERNATURAL FOREVER! 702

Madlen: jj..aj mrzí,že tretia séria bola skrátena Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 71416 preto verím, že nám to v 4.sérii vynahradia Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
CrazyD
Žltočočko
Žltočočko
CrazyD

Počet príspevkov : 995
Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D
Registration date : 19.04.2008

OdoslaťPredmet: Re: Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu?   Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Empty15.06.08 14:07

neviem sa rozhodnut....ktora je ta naj...to sa podla mna ani neda povedat..ved v kazdej je nieco prekvapujuce..nieco z Deanoveho homoru...a Sammovej vaznosti....
Návrat hore Goto down
Lex
Pocestný duch
Pocestný duch
Lex

Počet príspevkov : 84
Nálada : prisposobuje sa okoliu
Registration date : 17.06.2008

OdoslaťPredmet: Re: Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu?   Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Empty08.07.08 12:30

Po parsekundovom rozmyslani som musel odkliknut tretiu seriu...Aj ked zdielam Samabelin nazor, no tretia seria mala uz poriadne...gule Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 487389
Návrat hore Goto down
http://www.google.sk
Dzowika4
Crossroads demon
Crossroads demon
Dzowika4

Počet príspevkov : 464
Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu?   Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Empty28.08.08 22:53

No tak toto je tazke rozhodovanie ale mne sa pacili vsetky serie a mooc 603 ....ale kazda ma daco do seba....ale 3.seria bola vazne husta ja ked som ju videla proste som len valila oci Shocked na PC......proste peckaaaa.....sa mi to vsetko napetie tam pacilo a potom este koniec bol strasne zaujimavy ked vlasne Dean zomrel....a zase v 2.serii sa mi pacilo moc ten koniec ked vlasne Sammy zomrel a Dean spravil tu dohodu len aby Sammy zil....

A vlasne sa mi pacilo ako bol Dean rad ze ma opät brata spät.....702

a 1.seria bola taka rozjazd hehe.....vsetko len predstavovali.....ale islo tam tiez o vela a pochopili sme o co tam vlasne ide....

No ale stale cakam na 4.seriu aby som ju videlaaa a aby som sa viacej dozvedela a dufam ze budu dalsie serie aspon 100 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

A taky strasne super serial by mal pokracovat staaale a staaale dookolaaa 603 603 603
Návrat hore Goto down
janicag
Winchester
Winchester
janicag

Počet príspevkov : 1301
Nálada : ...sick and tired...
Registration date : 23.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu?   Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Empty28.08.08 23:22

Tretia..velmi sa mi pacila ta rovnovaha epizod. Pri jednych som plakala od smiechu Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 99937 a pri druhej polovici to uz take vesele nebolo Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 71416

Kazdopadne vsetky boli super a chcem uz stvrtuuuuu Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 80513 Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
http://community.livejournal.com/sa_tvojih_usana/
Ewis
Lovec v plienkach
Lovec v plienkach
Ewis

Počet príspevkov : 193
Nálada : Taká supernaturálska!!!
Registration date : 24.08.2008

OdoslaťPredmet: Re: Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu?   Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Empty29.08.08 19:23

No takže ja som hlasovala za tretiu sériu pretože ma veľmi zaujala...Aj keď zo

začiatku som si nebola istá že ktorej dám hlas Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 999804 Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 999804 ale nakoniec ho

dostala tretia séria..šKoda že tých častí v tretiej série nebolo veľa ako v prvej

a druhej...Dúfajme že tak ako ma zaujali tieto série ma zaujme aj štvrtá, na

ktorú sa veľmi tešíím.. Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 258431 Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 258431
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu?   Ktorú sériu pokladáte za najlepšiu? - Stránka 2 Empty

Návrat hore Goto down

Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
 :: Seriál :: Epizódy :: Ankety-
Prejdi na: