Ewis Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 193 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : Taká supernaturálska!!! Registration date : 24.08.2008
| Predmet: Re: Ako často navštevujete stránku? 26.08.08 18:32 | |
| | |
|
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Ako často navštevujete stránku? 09.09.08 21:48 | |
| Kedže konečne mám neobmedzený prístup ku kompu, tak si mama zvykla, že spacák, termoska od kávy a nejaké polouschnuté chlebíčky sú tie jediné veci, ktoré pri sebe mávam, keď som na stránke alebo tu Musím pochváliť časté aktuálky čo sa týka nového dielu na 4 season a aj tých ostatných infošiek, Sarinka, naozaj slvelá práca | |
|
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Ako často navštevujete stránku? 29.11.08 20:24 | |
| noo tako stránka je proste ÚžASNÁÁÁ proste som rada že mi ju dion poslala link na toto forum. Vážne je to tu úžasne proste skvelí ľudia ja to tu mám strašne rada. a mne sa páči tunak ešte to že vlasne človek má priestor na vlastnú tvorbu, vymyšleť si poviedky,básničky vlasne epky no normalne úžas takže táto stránka u mňa vyhráva na prvom mieste | |
|
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Ako často navštevujete stránku? 21.01.09 11:08 | |
| No ja si myslím že pomali nič iné nepozerám . To je prvé keď zapnem comp. pozrieť sa že čo je nové. Pomali je to už MEGA závislosť. , alebo nie | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Ako často navštevujete stránku? | |
| |
|