| 03x16 No Rest For The Wicked | |
|
+21Pa001 evetka dzajnisko ivan2321 Violet wiktoriano SkreechTina keksiiq Anwiel nikita Soniq sisel Ettie janka410 SNlois Silvia LenkaX22 Samabel bookika dion-fortune Sarinka 25 posters |
|
Autor | Správa |
---|
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 12.03.08 10:56 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 12.03.08 14:39 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 12.03.08 19:08 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 12.03.08 19:11 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 12.03.08 19:13 | |
| | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 8:57 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 20:51 | |
| no tak hodim to sem, lebo neviem velmi kam inam - kód:
-
http://www.buddytv.com/articles/supernatural/supernatural- does-dean-winches-17563.aspx?pollid=1001297&answer=1005075#poll1001297 kod je predeleny no nie je to tak celkom spoiler len nazor fans a ono t ma logiku, co ta baba pise. pokial by sa dean ozaj vratial spat a mali by sme o tom dost info, tak nie som proti aj ked by mi to asi zlomilo srdce, no kazdopadne si nemyslim, ze je to nevyhnutne....je to len jedna z moznosti | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 21:04 | |
| Ja neviem, zomrie a pôjde do pekla, nebude to žiadne prekvapenie, o akom hovorila Kristine v tom spoileri, i keď viem, že ona preháňa..to, že pôjde do pekla je dosť predvídateľné a nikoho to až tak neprekvapí, teda možno asi len tak " Oni to predsa len spravili"...viac-menej to každý čaká, len si to nechce pripustiť...a to, že by bolo potom napoly démon, nieee...to sa mi jednoducho nepáči...možno pôjde do pekla, ale stane sa niečo, čo nečakáme, fakt neviem už..no len to, že zomrie a pôjde do pekla a potom sa z neho "nejako záhadne" dostane mi veľmi šokujúco nepripadá..niežeby som chcela, aby Dean zomrel.. Ešte ma napadlo, že aj tú Deanovu dohodu sme čakali, a veľmi ma to potom neprekvapilo, i keď ten jeden rok..preto si myslím, že keď sa to aj stane, že Dean pôjde do pekla, bude tam jedno veľké "ale".. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 21:17 | |
| no ved prave, mozno prave tohoto sa bud emoct tykat ten spoiler. ja vazne nemam tucha ako to mienia vymysliet, ale kripkemu a spol. total doverujem, tak snad na nieco pridu a sokoju nas tak, ze sa 4 serky ani nedozijeme. len dufam, ze tuto epku nebude pisat sera, bo je jasne ako to potom skonci.... | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 21:31 | |
| Nejhorší bude,že to fakt skončí TBC a zůstaneme akorát a pak je to jasné-na foru ani noha a pohřebáci nestihají Ale jak jste psaly, Deanova smrt je docela předvidatelná, tak nás třeba fakt šoknou úplně něčím jiným.Ale at přemýšlím jak přemýšlím tak mě teda zatím nic jiného nenapadá Ono i to,že by Sam přešel na druhou stranu aby zachránil Deana,je docela předvidatelné. Tak fakt jsem zvědavá čím náš náš mistr Kripke překvapí | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 21:33 | |
| Bojím sa o nej niečo dozvedieť, viete, čo bude sranda, keď sa nejaký big time spoiler objaví prvého apríla ako ten minulý rok o Samovej smrti, všetci si mysleli, že si niekto robí srandu, aj ja nejaký čas.. ale sranda to určite nebola,, | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 21:38 | |
| zlata rybka.... no koniec ale tak asi to mozno fakt vymyslia inak, ale ono zase je aj fakt, ze deana nejako zachrania predvidatelny a ja tam nechcem zase nejaku trapnu cestu ako mu pomoct s tou dohodou. ak sa to vysvetli tak to musi byt daco cool ako napr. samove schopnosti alebo tak nieco.... by ma asi sklamalo, kedy sa celu serku trapili s tym, ako ho zachranit a nakoniec by tam nejaka nova postava nabehla a pomohla mu alebo proste nieco hlupe by sa stalo... to ako radsej tu smrt asi. no ako som pisala predtym ja nasim milovanym scenaristom- a hlavne kripkemu, verim, takze snad nas nesklamu - do teraz sa tak nestalo, tak hadam sa to nezmeni. je mozne, ze zomrie, ale daako nepojde do pekla a potom, ked ho vratia spat tak sa bude citit divne, ale to je akoby opakovanie buffy a oni chcu nieco nove, takze..... no ozaj neviem, co by mohli vymysliet. ale ak by ozaj skoncil v pekle-co sa dufam nestane, tak mne ten napad, s tym, ze by sa vratil ako ciastocny demon vobec neprijde zly. dean by tak musel zit s vedomim, ze je ciastocne to, co cely zivot lovil a to by mohlo byt zaujimave sledovat akoby sa s tym zmieril a pod. no aj tak by som radsej asi videla v akcii evil sama | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 21:42 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 21:46 | |
| no ved prave preto je tam to polodemon a nie demon ozaj by som nechcela, aby obaja srsali schopnostami nejakymi, ale zase sa mi nezda, ze by ostali len pri samovi, teraz ked je ta situation takto napnuta. a dajme tomu, ze by sa sam ozaj stal zlym a tak deana zachranil, ako ho potom dean zlaka spat? nie som ista, ci by len bratske puto stacilo. tam by to mohla byt tiez jedna z ciest akoby sa aj u deana mohlo nieco prejavit. navyse by toto mohlo suvisiet s matkou a s tym ako zomrela a pod..... fuuu zase zacinam vymyslat..... ja nechcem aby to bolo prilis sci-fi ale nieco supernatural by tam este mohlo byt | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 21:53 | |
| no je fakt, že to by pak ještě záleželo, jaký schopnosti by pak vlastně Dean "dostal"...co všechno by mohl dělat..a pak, jestli by využívání těch schopností bylo něčím ovlivněný... a nebo by se třeba mohly objevovat jen někdy, ... jenže, víš, tohle je všechno tak relativní...ono by záleželo, jak by to bylo natočený a pak ty dialogy, vysvětlení...ono třeba může vypadat dost bizardně, když to takhle řekneme, ale na druhou stranu.....Kripke to má určo vymyšlený suprově, ať to vymyslel jakkoliv a taky si právě nemyslím, že by Dean měl na to dostat Sama z temné strany jen tak..... tak jako nejde zrišit ta dohoda, tak nějak si myslím, že funguje tohle a je fakt, že o jejich matce toho víme pramálo teda, to je zas teoriií...ale nějak si nemůžu pomoct | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 21:57 | |
| no teraz s tebou uplne suhlasim ale ved tak si vezmime napr samove schopnosti. ak by sme len tak povedali, ze ma vizie, tak znie trocha cudne, ale oni to dokazali skvelo spravit a ozaj to posobi uveritelne... a andy? a ave? a jake? podla mna vsety ich schopnosti neposobili nejako velmi superhrdinovsky.... ak by to spravne predstavili v serialy a tak, mohlo by to byt ozaj zaujimave ak by aj dean mal nieco extra skryte v rukave | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 22:01 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 22:06 | |
| no aj ja som stale cakala, ze kedy dean spravy daake cary-mary a ono nic. ale tak je mozne, ze to v sebe len potlaca alebo co. no ale napr. tak deanove akoze vizia v 2.21 sa mi VELMI pacila. podla mna to jensen zahral skvele takze mozno je to preto, ze som skratka viac upnuta nanho o trosicku, ale dufam, ze bude aj on nieco supernaturalovske vediet | |
|
| |
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 22:14 | |
| no aj ja som na to myslela, ze ono to moze byt spojene s Mary a s prave tym, preco poznala YED a este mi aj napadlo, ze kedze to ma byt ten posledny den deanovho zivota, co ak tym BIG SURPRISE bude prave to, ze ten stres neprebudi samove, ale deanove schopnosti.... no ja ozaj neviem, to asi nie, ale tam ta matka je stale velmi velky zadrhel. ale toto je dobry namet do mojej povieky, myslim, ze mam dalsie tajomstvo vyriesene, prave ma totiz nieco napadlo je to prili unreal, aby to mohlo byt v serialy, ale do poviedky si to hodim no ozaj sa uz tesim na to, co sa dozvieme, len sa bojim toho, aby som to vedela potom vydrzat do pokracka a aby to bolo ozaj dobre...... | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 22:24 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 13.03.08 23:04 | |
| Ja si myslím, že Dean jednoducho žiadne schopnosti nemá a Sam by ich tiež nemal, keby sa niečo nestalo, čo súviselo s Mary a možno aj s Deanom nejako...ježiš, keby mal ešte aj Dean voľajaké schopnosti, no čistá rodinka Úžasných.. u Sama to tam proste sedí, viete, on je hrdinom v takomto zmysle a Dean ako bojovník..no to bolo blbo povedané, ale snáď chápete, čo tým chcem povedať.. Súhlasím s tebou dion, dúfam, že ho z toho nevysekajú nejakou trápnou cestou...Sammy a jeho schopnosti, plííís, som si istá, že to by ich vzťah prehĺbilo...teda, ak sa Sam rovno nestane aj evil.. | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 14.03.08 16:45 | |
| právě, že rodinku úžasných bych z toho taky nechtěla....ani nápad... proto si Kripkoše tak vážím, že nám do SN ty schopnosti nějak násilně necpe já když o tom tak přemýšlím, tak vlastně já si na jednu stranu něco takovýho Deana přeju vidět, ale ono je to spíš tak jako pro zajímavost..jak by ukázaly ty jeho pocity při tom, a podobně, kdyby nějaký schopnosti měl.....ale na druhou stranu by mi to taky přišlo jako blbej nápad, kdyby to do SN zakomponovali právě je super, že Dean je takový obraz toho tíživého drsného reálna.... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 14.03.08 17:07 | |
| no ani ja nechcem hned takyto extrem a myslim, ze schopnosti typu Sam by sa k Deanovi nehodili, ale ak by ich ziskal tym premenenim sa na ciastocneho demona, alebo nieco take, tak tam prave sledovat ten jeho vnutri boj sameho so sebou a trapenie sa preto, cim je. pochybovanie o sebe samom a pod. tak to by som brala. ono mna totiz dost zaujima, co chcu spravit ako dejovu liniu 4 serie.... mohlo by sa to teraz obratit smerom evil sam, ale ak bude aj 5 serka? dost, by ma zaujimalo, aky to ma kripke plan na tych 5 serii, lebo ja si neviem predstavit o com, by to mohlo byt.
samozrejme, co sa este deanovych schopnosti tyka, tak radsej ziadne ako by to malo byt nejako privelmi supernaturalovske. no mozno ak by mu ich dali len na urcite obdobie a mohli by to spravit tak, ze by to bolo daake "prekliatie" alebo nieco take... skratka ja proti tomuto nie som, len by to muselo byt spravne urobene. na druhu stranu mi to ani v serialy nejako nechyba. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked 14.03.08 19:56 | |
| Tiež by som chcela poznať ten jeho päťročný plán..ale holt, to sa dozvieme až za dva roky, keď sa dožijeme, pretože takýmto tempom, akým na nás Kripkovie rodinka ide, neviem, neviem... Btw, všimli ste si, že stále hovorí o Star wars? Viete, čo sa tam stalo? Brat zabil brata, pretože sa stal evil..máme sa začať báť.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For The Wicked | |
| |
|
| |
| 03x16 No Rest For The Wicked | |
|