| 02x09 Croatoan | |
|
+7Weronička Sarinka dion-fortune SNlois bookika Silvia Samabel 11 posters |
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: 02x09 Croatoan 26.02.08 20:09 | |
| nějak mi tady ten díl chybí, tak se chci zeptat, jaké názory na něj máte? co jste říkali tomu konci? Co tajemnému chlapíkovi alá Meg a Samovu tajemství? Mě osobně dostal na kolena ten Deanův výlev, když se zamknul do místnosti se Samem .... a jak to pak chtěl chudáček zamluvit No přišlo mi trochu líto, že se to, proč chtěli Sama zakrvácet vlastně až tak úplně nevysvětlilo....nebo pro mě to nebylo dostatečně, ale tahle epk byla vážně zajímavá | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: 02x09 Croatoan 26.02.08 23:14 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 02x09 Croatoan 29.02.08 7:40 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 02x09 Croatoan 29.02.08 15:32 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x09 Croatoan 05.03.08 13:39 | |
| ja som sa este nevyjadrila k tomuto dielu preboha a to je dalsia z mojich srdcoviek ako som mohla zabudnut??? no fajn idem to napravit takze tento diel sa zacal podla mna celkom zaujimavo a to tou samovou vizou... to bolo ozaj cool a potom ten rozhovor v aute...no proste pacilo sa mi to. dalej nasledoval rozhvor s tym cernochom a tam sa mi pacilo ako dean spomenul otca :shame: no a croatoan napisany na strome a deanova pozornost na hodinach v skole, akoze to bola uzasna scena no ked uz ten virus vypukol a to napatie v nemocnici....no to bolo skvele tiez. ked tam otom dosiel ten chlapik a spytal sa kde je jeho mama a otec a dean len trapne....no dalsi roftl avsak potom ked sa tam hadal so samom ci ho ma zabit alebo nie a ked dean predniesol, ze uz je prilis neskoro pre nho mat ciste svedomie a aj pred tym ako tam odstrelil tu zensku no a ked mieril na toho chalana a nakoniec zlozil zbran.... no a potom ten rozhovor so samom: "Vies, ze sa spytam preco." "Hej, viem." "Tak preco? preco si ho nezabil?" a to ako ho dean odbil, ze potrebuju viac alkoholu a ja len nie nie nie ja som chcela pocut preco to neurobil, ale tak aj tak ma ta scena dojala a no potom, ked si mysleli, ze sam je nakazeny... ten ich rozhovor a ako dean stale opakoval, ze on ho neopusti a sam taky nastvato smutny do toho, to bol moj koniec a tiez sa mi pacilo ako ho chceli zabit a dean sa ho zastal, ze nikto nezastreli mojho brata a pod. no co dodat protective dean je zlaticko pacil sa mi aj koniec, ked dean zadrel, ze ma pocit, ze im nieco uniklo....no tak to vystihol, heh, ale co si o tom chlapovi mysliet mam, tak to neviem, ale asi to bola meg. aspon ja osobne si to myslim | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 02x09 Croatoan 05.03.08 17:23 | |
| Všetci máte pravdu, bol to jeden z naj dielov druhej série...no ten koniec, akože toto nám spraviť...som myslela, že ma šlahne alebo čo.. Úplne som zostala v šoku pri scéne, keď Dean Sama odhodil a zamkol ho v tej izbe...je jasné, že ho chcel chrániť, ale aj tak..no a potom, keď na neho zaútočila tá ženská a Dean ju odbachol a ako sa potom zatváril, keď mu ten seržant povedal, že je Sam nakazený..a o tej scéne potom v ošetrovni ani nehovorím, zbožňujem, ako Dean Sama chránil a ako tam s ním zostal, zobral mu zbraň a nechcel mu ju dať...tiež sa mi strašne páčilo, ako tam potom zaklopala doktorka a Dean predtým, než podišiel k dverám, vzal obe zbrane k sebe, aby sa náhodou Sammy o niečo nepokúsil...protective!Dean je proste niečo brutálne... ten chlapec na konci..nooo, tiež mi nejde do hlavy, potom tam s ním už nič neriešili, ale nemyslím si, že je to Meg, tá by bolo po dvoch vymietaniach taká naštvaná, že by ich z fleku zabila...no a opäť sa dokázalo, že Sammy nie je len tak niekto a bohvie, čo sa v ňom všetko ukrýva.. | |
|
| |
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
| Predmet: Re: 02x09 Croatoan 05.03.08 17:32 | |
| | |
|
| |
all_feeling Pocestný duch
Počet príspevkov : 111 Registration date : 09.02.2008
| Predmet: Re: 02x09 Croatoan 11.03.08 14:07 | |
| Cafte, sorry ze to bude asi off topic. ale v Nedelu som mala dost vazne zdravotne problemy a cez tu bolest som uplne zabudla pozerat SPN aj na prime aj na Markize. Mozete mi prosim povedat, ci na markize bola cast 204 a na prime 210? AK hej, nema to niekto z vas nahrate? Fakt by som bola vdacna aspon za tu cesku cast 210. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 02x09 Croatoan 11.03.08 17:41 | |
| Myslím, že na warfóre nájdeš tie epizódy v čestine, no nie so si istá a v slovenčine vôbec neviem.. | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 02x09 Croatoan 11.07.08 11:14 | |
| dost dobra epizoda...mne osobne sa velmi pacila ta legenda o tom prvom americkom meste...to bolo super... ale to na konci ma fakt dojalo... tak som rozmyslala čo sa asi tak stalo s tou doktorkou... | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 02x09 Croatoan 14.07.08 15:31 | |
| brutal epka...ked Sammyho nakazila ta baba..tak som myslela, ze sa to zle skonci...ale viete....ved hlavna postava a aby sa z nej stal demon????bachorka...dost som sa bala o chalanov...pacilo sa mi ako sa Dean otocil na tom moste...ja zboznujem impalu..dufam, ze raz budem mat take auto... | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 02x09 Croatoan 14.07.08 15:47 | |
| CrazyD to auto je skvele.... vždy ked ju spomenu akoby bola živa bytost... | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 02x09 Croatoan 14.07.08 15:49 | |
| | |
|
| |
calla Winchester
| |
| |
CrazyD Žltočočko
| Predmet: Re: 02x09 Croatoan 29.07.08 15:19 | |
| ja som uz myslela, ze to bude zle..ale nastasie sa to nestalo co som si myslela, ze sa stane... | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .................. 09.11.08 1:34 | |
| Tak táto epka patrí medzi moje najobľúbenejšie z druhej season. Niečo fantastické. V predošlej epke na konci bola ukážka toho, čo môžme v tejto epke vidieť už len ked som videla ukážku vedela som, že to bude skvelé. Proste táto epka bola veľmi zameraná na spôsob akčných filmov a veľmi sa mi páči ako sa tvorcovia s tými epkami hrajú hlavne v 2 season a každá jedna je zameraná iným štylom. Na začiatku som sa zľakla, hlavne o to čo bude Dean robiť. Našťastie to bola Samova vízia. Bolo to celé akčné, strieľanie po uteakjucom synovi, vtedy ked Sam zaváhal. Alebo zabitie toho otca. Taktiež Deanovo riadenie Impaly, bolo obdivudodne, ked cúval pred tými strážami. Pár nakazených šialencov, ktorí môžu hocikedy zaútočiť. Nakazená žena, ktoru trebalo zavrieť a potom zastreliť. Výbušniny. Tiež Duan ktorý bol predsa len nakazený, čo sa i nakoniec prejavilo, takže Dean mal predsa len pravdu a najhoršie na tom je, že sa to ,že mal o Duanovi pravdu ani len nedozvie. Bola tam veľka otázka toho ako sa rozhodnúť a nebyť tým zlým. Ta Pam mi tiež nesedela, vo chvíľi ked zavrela dvere som tušila o čo ide. Bolo to hrozne to ako všetci tlačili na Deana, že Sam - on je nakazený ten zlý a treba ho zlikvidovať. Dean bol skvelý ako sa snažil zachrániť situáciu, ako od Sama nechcel odísť ako tam ostal s ním. Boli to hrozne sceny. Bála som sa o Sam, čo sa s ním stane, a nakoniec zázrak, proste niečo neuveritelné, bola som veľmi rada, že je už v poriadku a že sa so Samom nič zlé nestalo. No a nakoniec dôležitý rozhovor bratov pri ktorom si povedia veľmi dôležitú vec. Skvelá epka to bola | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 02x09 Croatoan | |
| |
|
| |
| 02x09 Croatoan | |
|