Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 05.03.08 23:07
v pohodke...aj ja uz pomaly vypinam... a nepripada to aj tebe tak??...ten Jensenov vyraz...jak keby ho mal na haku..... uz je neskoro ani mne uz moc nepali a ja uz idem aj slow off bo rano do skoly musim vstavat.....tak idem ta....bru noc...a este raz thanks za fotecky
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 06.03.08 9:26
no jasne,vypada tam uplne tak,ze ho ma na haku ..
inak neviem ci som ti uz gratulovala k postupu..ak tie,tak to hned napravim...blahozelam k dalsej hviezdicke!!
Weronička Winchester
Počet príspevkov : 2213 Age : 33 Bydlisko : momentálne ani sama netuším... Nálada : VON Z VODY! Registration date : 11.02.2008
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 06.03.08 11:13
no presne tak...ale aj ostatne fotecky su paradne...aspon vieme ako to tam vyzera na nataceni...trosku....a jeje dakujeeeeeeeem veeeelmi kraaasne... sem tam sa pripojim k nejakej debate ale casto moc nie...a tak....a uz sa tesim na dalsie foteckyyy......
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 06.03.08 16:08
No tak vidím, že Jared-strašák vás zaujal stejně, jako mě. Některé ty fotky stojí fakt za to. A jak jste tady psaly, fakt ten Jensenův výraz, jakoby si myslel....
Ještě jsem vám na první straně tohoto topicu vyměnila ty fotky na stoličkách z 1x03 a 1x07. Dala jsem je tam opět v té největší možné velikost a tam ty smázla, ať to tady nedávám pořád dokola. Teda ale ten pohled na kluky tam fakt stojí za to. Já ty fotky prostě zbožňuju.
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 06.03.08 16:46
no ja som ich dnes konecne vsetky skontrlovala v galerii a musim povedat vsetky boli uzasne a ja som sa tak uzasne zasmiala no a velmi pekne dakujem za velku kavlitu ozaj ten pohlad stoji za to
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 06.03.08 17:16
janni ta kvalita no to je boží děkuju moc takhl můžu slintat vydatně každý zákrut jensenova ucha..no je něco baby
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 07.03.08 16:34
Takže 1. série je v galerii hotová. Kdo chce, může kouknout. BEHIND THE SCENES - SEASON ONE. A tady zase pár ultra HQ.
Naposledy upravil Janna dňa 15.03.08 10:19, celkom upravené 2 krát.
Weronička Winchester
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 08.03.08 11:38
velke DAKUJEEEEEEM nadherne fotecky....
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 8:59
Už jsou v galerii i fotky ze zákulisí z druhé série. Pokud je ještě někdo neviděl, může se mrknout. BEHIND THE SCENES - SEASON TWO. Některé fotky jsou přetažené z promo epizod, takže nejnovější jsou zase ty s nejméně zobrazením a nebo prostě ty, které jste ještě neviděli. Tady zase pár foteček troškuve větším, ale všechny sem dávat nebudu, protože ty focené uvnitř nejsou moc pěkné.
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 10:10
no tak zacnem tou na ktorej sa obaja tak krasne usmievaju... ta je uchvatna potom tam kde ta baba jensenovi robi nieco s vlasmi, no jennymu to tam ozaj sekne foto jensen a ta herecka=celkom zlaty su tam, ma pocit, ze ta zenska sa k nemu hodi viac ako jeho vlastna frajerka na tej foto jensen s fotakom... no a na tej posledne ako nanho ti dvaja zazeraju, ze co to robi asi im tam daco dodrbal a jared tam ako sa do toho pozera........ vsetky su nadherne DAKUJEEEEEEEEEEEEEEEEM
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 10:19
dion-fortune napísal:
no a na tej posledne ako nanho ti dvaja zazeraju, ze co to robi asi im tam daco dodrbal
Tak to jsi napsala krásně. Taky mám ten pocit, že to tak mohlo být. A jinak je fakt, že na fotkách z toho dílu je Jensen naprosto úchvatný. A k té ženské...je fakt, že by mě asi vedle něj štvala míň, než ta jeho skutečná přítelkyně, protože tahle mi přijde taková "normální". I když se mi na něho přece jen zdá stará.
dion-fortune Winchester
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 10:22
heh no ono to tak vyzera, ze sa im nieco nepaci, co tam stvara a je fakt, ze ta zenska je trocha stara, ale na tej foto sa obaja k sebe tak celkom hodia. tie ich ocka tam tak pekne ziaria........ ale tak samozrejme ziadne zenske pri nasich boys
Weronička Winchester
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 11:01
Janni thanks ....fakt nadherne fotecky....a dion riadne si tie fotky okomentovala...
dion-fortune Winchester
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 11:04
weronicka: to vies ja idem do hlbky
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 11:05
Nádherný fotečky, nádherný Tam jak jsou oba a tak pěkně se usmívají A ta ženská mě taky přijde k Jensenovi starší Mám strašně ráda fotky ze zákulisí. Mohlo by jich být klidně víc
Weronička Winchester
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 11:25
dion: sak som si vsimla...ale tak dobre...aspon sa je na com smiat ...teda aspon mne to pride smiesne...
dion-fortune Winchester
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 11:30
janka: no by teda mohlo. ja mam osobne asi najradsej fotky zo zakulisia o tych ako jedinych mozem povedat, ze som videla pravdepodobne vsetky, co mame v galerii
weronicka: no to vies musim sa snazit, kym nedojde SNlois ale tak som rada, ze sme sa zasmiali tuto na fore sa to stava zvykom
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 12:54
Dion: heh weronicka nevšímej si jí to je ukecaná bb sama je vtipná jak altánek (což je podle mě velmi vtipné slovo) a tady bude mlet že není
hele jinak tak fotka ještě před tou kde na jena hledí jako bože pomoz a odstrč toho kazisvěta tak ještě ta předtím tam ten kameraman vypadá tak jakože "nenápadně popojedem z kamerou pryč třeba si toho nevšimne" jo jinak na té poslední..ehm já vím sem hrozná ale všimli jste si že mají skoro stejný prsten s Jenym řekla bych skoro identické... no jo já hledám a prohledávám každou skulinu
Weronička Winchester
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 12:56
SNlois....sak jasne ze je vtipna...kazdy je vtipny....len to sa neda prejavit vzdy.... napr. ja som este nebola tuna vtipna bo neviem vystihnut tu spravnu chvilu....
dion-fortune Winchester
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 13:02
SNlois: no ja a vtipna? heh iste, na vas damy nemam ale tak ten prsten no teda, SNlois ty to schvalne hladas na tych fotkach, vsakze?
weronicka: akoze ja mam pocit, ze ty si vtipna dost casto, ale tak nevadi
ooo a este ten SNlois koment k tej foto akoze to bolo krasne vystihnute
Weronička Winchester
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 13:04
Dion: no neviem neviem..... ale nehajme to tak... je to jedno...sak pohoda jahoda...
dion-fortune Winchester
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 13:06
no aha a hned to pohoda jahoda je podla mna ohromne vtipne
ale tak este sa vratim k tym fotkam a musim povedat, ze jensen je ozaj neskutocny na nich som si ich este raz totizto prechadzala a nedycham s neho
SNlois Winchester
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 13:10
Dion: no já to teda vůbec nehledám jenom koukám slintám a vidím..tot vše weronicka: prej tuna vtipná tak myslím že už si bola hele
Weronička Winchester
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 13:11
to je len taka slovna hracka.... no aj mne sa tie fotecky moc lubia...hlavne ta s tym fotakom.....a asik ta posledna sa mi zda....
Predmet: Re: Fotky ze zákulisí SN 15.03.08 15:09
SNlois napísal:
jo jinak na té poslední..ehm já vím sem hrozná ale všimli jste si že mají skoro stejný prsten s Jenym řekla bych skoro identické... no jo já hledám a prohledávám každou skulinu
No tak jsi fakt borec, to bych si vůbec nevšimla. Ale fakt je to podoba až zarážející. No a mně se mimo jiných hrozně líbí i takhle fotka http://supernatural.cinemaview.sk/gallery/albums/userpics/10003/SN-BTS-219-003.jpg To je prostě bomba. Taký zloději v akci... Přesně takhle mi to připadalo i v tom díle, když jsem ho viděla podruhé a už jsem věděla, že tam lezou schválně.....jako že si tam mohli rovnou takhle vysmátí stoupnout (v Samově případě lehnout na vitrínu ), dát si kafíčko a čekat na poldy.