Marion0889 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 157 Bydlisko : no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date : 09.03.2009
| Predmet: Re: Oblečte si Jareda a Jensena (alebo radšej nie;) 25.03.09 2:56 | |
| dion, díky no moje první myšlenka byla... sundat jim ty spodky. A jsem moc zvědavá, co vymyslíš... za tím srdíčkem může být skutečně cokoliv. Ale tak můžes si položit otázku... je tam nebo není? No a když už jsem kluky svlékla, tak jsem si řekla... co jim dát nějaký slušivý kabátek? Ale dalo mi to docela dost práce... se koukni, jak ti kreslouni mají prkenné postavy, žádný pohyb. A v reálu u JJ takovou prkennou pózu snad ani nenajdeš. | |
|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Oblečte si Jareda a Jensena (alebo radšej nie;) 25.03.09 8:22 | |
| hah no veru to nenájdeš a tak ja tiež som ich začala hneď vyzliekať no a hmmmm, čo je teda pod srdiečkom? žeby macík? | |
|
Marion0889 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 157 Bydlisko : no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date : 09.03.2009
| Predmet: Re: Oblečte si Jareda a Jensena (alebo radšej nie;) 25.03.09 22:35 | |
| | |
|
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Oblečte si Jareda a Jensena (alebo radšej nie;) 22.02.10 23:23 | |
| OMg-..People...ja z vás nemôžem...sa tu ušúľam k smiechu.. :D:D | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Oblečte si Jareda a Jensena (alebo radšej nie;) | |
| |
|