|
| 03x04 Sin City | |
|
+4Samabel Chrystelle Sarinka Silvia 8 posters | Autor | Správa |
---|
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: 03x04 Sin City 12.03.08 16:45 | |
|
Naposledy upravil Chrystelle dňa 28.09.08 22:10, celkom upravené 2 krát. (Reason for editing : oprava názvu) | |
| | | Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x04 Sin City 12.03.08 19:41 | |
| Mne sa táto epizóda veľmi páčila, podľa mňa mala jeden z najlepších scenárov, tie dialógy medzi Deanom a dénonkov boli proste ohromné a veľmi zaujímavé...Sammy zasa ukázal, čo v ňom je "najskôr strieľaj a potom sa pýtaj".. no a musím povedať, že ma vskutku prekvapilo, keď Casey povedala, že chcela Sama nasledovať a tak...Ruby, hmmm...na tom konci sa mi akosi nezdala..po tejto vete " I will be here for you, little fallen angel on your shoulder", či ako to bolo, sa tak divne zatvárila, tak znechutene..možno to niečo naznačovalo.. | |
| | | Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x04 Sin City 01.04.08 11:09 | |
| Také se mi tento díl moc líbil. Přesně jak píše Sarinka, ten rozhovor mezi Deanem a Cesey byl dost zajímavý. Jak se vyptával na to peklo. No a nakonec jak ji Sam zastřelil. A Dean se pak ptal Bobbyho, jestli myslí, že je s ním něco v nepořádku. Bobby mi tedy nijak přesvědčivý nepřišel, když tvrdil, že s ním určitě nic není. Ale líbilo se mi, jak přišli do toho baru a Dean ve svém živlu, otáčel se za ženskými a Sam klasicky znechucený, jak tam do něj každý strkal a všichni jen chlastali....ty jeho pohledy.... Tak se mi Sam líbí. A pak se mi hrozně líbilo, jak Dean odpálkoval tu prostitutku . A ta koza to pak zkoušela na Sama a ten zase svoji obvyklou reakci. No tenhle díl byl fakt skvělý. A úplně nejlepší ze všeho bylo, jak šli po té ulici a Dean zahlédnul v autě tu ženskou a vrátil se. To jsem úplně vyprskla smíchy. A ještě jak se pro něj Sam vrátil a odvedl ho jako nesvéprávného... To nemělo opět chybu. Ale ten konec, jak přišla Ruby za Samem, se mi nelíbil vůbec. Nechápu, co mu to tam vykládala za blbosti, koza jedna. Měl ji rovnou odpráskout a byl pokoj. | |
| | | Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x04 Sin City 01.04.08 20:27 | |
| souhlasím, tahle epka se mi taky moc líbila díky tomu, co zmiňujete a i když mi tady to tempo přišlo takové volnější...tak jsem za to stašně ráda, protože ty dialogy byly tak zajímavé, když se Dean bavil a démonkou, že tahle epizoda mě úplně dostala.... tohle bylo zase něco tak jiného a bylo to velmi dobře udělané ... patří mezi moje hodně oblíbené | |
| | | Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: 03x04 Sin City 03.04.08 19:15 | |
| | |
| | | bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x04 Sin City 08.04.08 22:17 | |
| to ako sa dean pytal bobbyho, ci je vsetko so samom v poriadku a ako o tom bobby chvilku uvazoval no to bol moj koniec, pretoze vtedy sa zacalo nieco rysovat z pribehu a musim priznat ze som bola sklamana ked sam zastrelil cassey bola velmi sympaticka na demonku a velmi sa mi pacil tiez deanov pokus o objednanie pizze vtedy som bola hotova. A sammy ako vodca? preco nie? len nie nadlho | |
| | | SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 03x04 Sin City 10.09.08 2:05 | |
| Táto epka mala dosť do seba v tom zmysle, že sa tu človek dosť dozvedel celkovo všetko o Démonoch, kto je ich bohom, aký bol ich plán, ako sa v skutoččnosti volal YED a podobné veci. Aj ten Deanov pohľad, keď sa pýtal na peklo ale keď sa pýtal Bobbyho na Sama, no to bolo naozaj heartbreak Prišlo mi to, akoby sa tam už pomaly pripravoval. Zmena Sama, keď ich oboch zastrelil, bola naozaj Evil, až sa chudákovi Deanovi nečudujem. Ale na konci tie kecy tej Ruby mi už liezli na nervy, bo furt len kecá, ona im zatiaľ pomáha a tým viac sa jej chalani zadlžujú za tieto láskavosti a ona je pre nich ako nechcený prívesok okolo krku. Epka bola naozaj dobrá, že do polovice sa človek nasmial, keď sa zisťovalo, že kto je a kto nie je posadnutý, ale potom od tej druhej polovice človeku padla čelusťm keď sa tam viedli už tie vážnejšie rozhovory. Páčila sa mi táto epka a milí démonský párik mi pripadal svojím spôsobom milí Len mám jedinú výhradu, ako z toho očakávania názvu Sin City som si myslela, že to prostredie bude tak trochu temnejšie, ale ono to prebiehalo akoby cez deň a tak mi to neprišlo až tak moc Sin City Ale to je možno aj tým, že som videla ten film s rovnocenným názvom, tak preto to tak hodnotím. | |
| | | Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 06.03.09 17:03 | |
| Táto epka bola dobra, ale mne sa až tak veľmi nepáčila ako iné. Veľmi sa mi páčil rozhovor Deana s Casey bolo to naozaj zaujimave a dosť vážne, ale inak sa mi ten dej až tak celý nepáčil. Možno je to tým, že som to videla len raz a ako celok sa na to pozerám rozdielne. Neviem. Super bol Sam, ked prepadol Trottera a potom sa snažil z toho vyhovoriť, ked ich postriekal ssvatenou vodou, bolo to dosť vtipné Taktiež ten koniec ako Sam zabil Casey, tiež sa mi zdala zaujimavá a mnoho veci sme sa od nej dozvedeli. Takže škoda. Iak super epka , ale k mojim naj nepatrí. | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: 03x04 Sin City | |
| |
| | | | 03x04 Sin City | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |