| Friday the 13th | |
|
+36Marion0889 Husitka Ettie evetka Lex Klenotka janicag str8tking lentilka wiktoriano Zizi cleo Lirael CrazyD Dzowika4 Silvia lenkka Faith Soniq dion-fortune beruss dzajnisko SNlois Anwiel Pa001 LenkaX22 FeeBee bookika Dr.Bna Kristine Kaja Sarinka Samabel Madlen Chrystelle janka410 40 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Friday the 13th 20.02.09 22:16 | |
| dion, no přesně! A nejlépe s víš kým v druhé hlavní roli. Anwiel, právě jsem chtěla napsat, že by měl Jensen tedy vyhodit managera. A dion už to taky komentuje. No ale to je jedno, že jim nabídky předávají. Hlavní tedy stejně potom zůstavá, že si na ty "lepší" filmy vyberou vždy Jareda. Za to ani manageři nemůžou.
Naposledy upravil Chrystelle dňa 20.02.09 22:17, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Friday the 13th 20.02.09 22:16 | |
| Ale tak aby sme Jensenovi nekrivdili, tak TEH bol v pohode film, až na ten koniec, to bolo trošku, ehm...americké a asi nikdy nepredýcham tú Jensenovi zmenu, bola som jediná, komu pripadal ako trtko..??? možno sám Jensen nechce byť v komerčných filmoch a my tu viníme chudáka jeho manažéra.... | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Friday the 13th 20.02.09 22:19 | |
| Nebyla jsi jediná, Sarinka. Ale zlatý trtko. Já si právě taky myslím, že Jensen se do těchto filmů moc nehrne. Ale nechápu proč. Vždyť MBV je taky horor, leda by se mu třeba víc líbil scénář... Přece musí být pak naštvaný (aspoň malinko), když si Jared dovalí domů rolexky nebo něco, jako honorář za tržby z filmu a Jensen jen usrkává colu u sportovního kanálu. | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Friday the 13th 20.02.09 22:32 | |
| - Chrystelle napísal:
- My jsme právě dneska s Jankou přemýšlely nad tím, kdo rozhoduje o tom, jakou roli dostanou. Tedy jestli přišel někdo přímo za nimi a nabídl jim tyhle konkrétní role a oni jen přijali nebo byli na castingu z vlastní iniciativy a vybrali si tedy ten film sami.... Protože by mě zajímalo, proč třeba neměli ty role prohozené. Jestli se podle tvůrců na ně víc hodili takhle nebo co. Protože Jared má na svém kontě vážně mnohem víc úspěšnějších filmů, tak nevím, jestli je to tím, že Jensen to sám nevyhledává, nebo jen nevyhledávají jeho.
Já mám taky takový pocit, že Jensen spíš nějak nechce do větších projektů. Na druhou stranu někde řekl, že by mu nevadilo mít kariéru jako Bruce Willis nebo Johnny Depp... Tak nevím. Někde jsem četla, že chodí na konkurzy opravdu hodně. | |
|
| |
| Predmet: Re: Friday the 13th 20.02.09 22:38 | |
| Husitka, to mě právě taky mate. Na jednu stranu myslím, že jsem kdysi četla, že se do toho moc nehrne, ale na druhou stranu nechápu, čím by mu to mohlo uškodit. Nebo že by ho to nebavilo? Někdo třeba dává přednost divadlu před filmem a taky k tomu má důvod. Tak je to s ním možná nějak podobně. Ale když zas tvrdí, že by mu nevadila kariéra jako Johhny Deep... Možná vážně jen nemá štěstí na dobré role. což je fakt škoda. No aspoň že Jared dobře vydělává. | |
|
| |
Husitka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 266 Age : 47 Bydlisko : In my most daring dreams... Nálada : Všechno, jen ne normální. Registration date : 06.02.2009
| Predmet: Re: Friday the 13th 20.02.09 22:51 | |
| Myslím, že jsem někde slyšela, že Jensena láká režírování, tak možná proto. Docela by mě zajímal film, který by režíroval a do kterého by obsadil Jareda. Jo, říkal, že Johnny Depp to dělá dobře. Sem tam blockbuster, pak zas nezávislý film... a že by to tak taky chtěl. | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Friday the 13th 21.02.09 16:08 | |
| | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Friday the 13th 21.02.09 16:12 | |
| - Spoiler:
Tak to aj mne nejako nedalo. Ten koniec. Určite bol Jason nejakým mimozemšťanom.
| |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Friday the 13th 21.02.09 16:21 | |
| - Spoiler:
A to ste ještě zapoměli to, že Jason se jako malý děcko utopil... Já vim, že v tomhle to nebylo řečený přímo, ale v tom původnim to je řečený. Ale tak kdo viděl původní sérii F13, tak musí vědět....
| |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Friday the 13th 21.02.09 16:26 | |
| Anwiel to faaakt? ale nevraveli to nan zaciatku? - Spoiler:
ta jeho matka ked ju zabila ta mlada?
| |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Friday the 13th 21.02.09 16:30 | |
| - Spoiler:
počkať tak teraz to mám chápať tak, že Jason bol celý čas nejaký Zombík?
| |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Friday the 13th 21.02.09 16:32 | |
| - Spoiler:
úplně první pátek 13 byl o tom, je Jasonova matka chodila po táboře a zabíjela lidi, protože její jediný syn se na táboře utopil, když si z něj dělali legraci, protože měl vadu kostí a vypadal divně. Jason jako takovej se tam vůbec neobjevil, to pak až v dalších dílech vraždil on...
V roce 1957 došlo v tábornické osadě pro mládež k tragické události. Vinou instruktorů,kteři se oddávali milostným hrátkám a neslyšeli zoufalé volání o pomoc se utopil chlapec jménem Jason Voorhees. Jeho tělo nebylo nikdy nalezeno. O rok později byli v kempu brutálním způsobem zabiti dva mladí lidé. Jezero a jeho okolí se stalo prokletým a tábor byl zrušen až do jisté doby... První díl s paní mámou Pamelou Voorheesovou, která se vydala na krvavou stezku v doprovodu nervydrásající hudby Harryho Manfrediniho. V roce 1980 odstartoval režisér Sean S. Cunningham se svojím štábem ságu,která se stala naprosto kultovní.
Naposledy upravil Anwiel dňa 21.02.09 16:46, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Zizi Winchester
| |
| |
Marion0889 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 157 Bydlisko : no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date : 09.03.2009
| Predmet: Re: Friday the 13th 12.03.09 16:50 | |
| Je pravda, že ani mě to nešlo stáhnout... bohužel. No na každý pád se chystám do kina a chtěla bych to vidět v nějakém super kině. I když si budu muset kvůli tomu zajet o pár kilometrů dál, tak to klidně obětuju... pro Jareda všechno. Jinak původní filmík jsem viděla no už je to x let a v té době jsem šla z jednoho hororu do druhého, až jsem z toho začala mít pořádný zmatek, tak teď nevím co mám čekat... asi pěkné vzrůšo ne? | |
|
| |
kaja666 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 250 Age : 31 Nálada : hm.... Registration date : 07.12.2008
| Predmet: Re: Friday the 13th 12.03.09 16:59 | |
| tak ja horory neznášam, ale kvôli jaredovi zvažujem, že na tento film pôjdem.v trailery vyzeral jednoducho božsky.tie jeho vlasy a pohľad... koho by to nebavilo?? a sú už nejaké titulky? (ak to tu už bolo spomínané tak sa ospravedlňujem) | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Friday the 13th 12.03.09 18:05 | |
| titulky sú už dávno na - kód:
-
www.titulky.com | |
|
| |
Počet príspevkov : 157 Bydlisko : no kde? u Jareda v jeho postýlce...hi, hi Nálada : jsem jak v začarovaném kruhu... Registration date : 09.03.2009
| Predmet: Re: Friday the 13th 12.03.09 20:37 | |
| dion, díky za filmeček... mám ho stažený a šup na něj cleo a tobě moc dík za ten odkaz na titulky... no dalo mi to trochu hrabání, ale mám je | |
|
| |
Dzowika4 Crossroads demon
Počet príspevkov : 464 Age : 31 Bydlisko : Martin Nálada : je mi viac než fajn :D:D:D:D Registration date : 23.08.2008
| Predmet: Re: Friday the 13th 12.03.09 21:37 | |
| ďakujem moc za titulky | |
|
| |
| Predmet: Re: Friday the 13th 13.03.09 2:36 | |
| Tak filmík mám už zdárně za sebou a moje pocity. No celkově to beru jako fajn noční zábavu nebo pohádku na dobrou noc. A jen jsem si říkala, že bych to přejmenovala z Pátku 13 na Sex a násilí (malá narážka na SN dílek 4x14). A proč? - Spoiler:
Tak sexu tam bylo docela dost.. snad jen chudák Jared si nic neužil a násílí obstaral Jason. Já si prostě nemůžu pomoct. A další věc co mě rozesmála bylo to běhání po lese s baterkama, taky vám to připomělo Policejní akademii a ty dva hafany s baterkama?
Tak nic, už raději mlčím a teď vážně... Začátek byl pro mě klasika a už jsem jen netrpělivě koukala, kde je Jared a co nevidím... motorka? hm dobrý. No fakt vypadal k nakousnutí a jak potom běhal jen v tom triku... och, och A ty jeho občasné pohledy alá Sam, tak u toho jsem se tvářila tak nějak poťouchle a ani nevím proč. - Spoiler:
Jinak docela trapas v té chatě nebo srubu nebo co to bylo, jak ho ta holka pozvala dál a on nakonec šel a ten její přítel ho tak hnusně vyhodil a ještě mu říkal něco jako, že je debil... vrrrr
Celková vyvražďovačka mi připoměla béčkové horory, prostě fik fik a hlava nehlava a šup do lednice. Jen nevím proč mi Jared chvílemi připomínal slečinku... jejda pálí se mi buchty. Trochu se za ty ženské schovával na to jaké má Herkulovské svaly. - Spoiler:
A potom ta pistole, tak kdyby ji měl u sebe Jared... je Jason už dávno pod kytkama no ne? No to už jsem prakticky u konce, tak jsem moc vděčná tvůrcům, že nám Jareda zachovali. Ale jednu věc jsem docela nepobrala... co mělo být to na konci??????
| |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Friday the 13th 20.04.09 1:17 | |
| Ehm, holky, pardon za mierne blbé otázky, ale tak skúsim to 1. Kedy to ide u nás v kinách a hlavne kde? (Polus alebo Aupark) 2. Oplatí sa na ísť do kina, alebo si radšej film užiť pekne na compe? Vrelá vďaka všetkým odpovediam | |
|
| |
str8tking Winchester
Počet príspevkov : 2698 Age : 33 Bydlisko : Dunajská Streda Nálada : Som doma :D:D konečne Registration date : 21.10.2008
| Predmet: Re: Friday the 13th 20.04.09 9:15 | |
| No na prvú otázku ti neviem odpovedať. lebo to proste neviem. A čo sa týka tej druhej tak ja si myslím, že zato prachyvyhadzovať nemusíš do kina. Ja som si to pozrel doma na compe a som bol rád, že som nešiel nato do kina. Prepáčte tí, ktorím sa film strašne moc páči ale toto je proste moja mienka. | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: Friday the 13th 20.04.09 13:28 | |
| V poluse a auparku by to malo byť od tohoto štvrtku | |
|
| |
Fay Diabolský admin
Počet príspevkov : 2327 Age : 37 Bydlisko : psychiatrické oddelenie NR - izba č.16 Nálada : *tudududú tudútúúúú* Registration date : 03.03.2009
| Predmet: Re: Friday the 13th 20.04.09 13:35 | |
| kde si to tam nasla??? ja som to tam nenasla | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Friday the 13th 20.04.09 13:42 | |
| Cleo, a vedela by si mi hodiť aj nejaký čas, kedy by to malo byť? Štvrtok alebo piatok. Diki | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Friday the 13th | |
| |
|
| |
| Friday the 13th | |
|