| The Christmas Cottage | |
|
+15janicag Anwiel Faith Zizi lenkka Soniq SNlois bookika Silvia Sarinka dion-fortune Kaja Samabel Chrystelle janka410 19 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 21.10.08 14:46 | |
| No právě nevím, jaká bude kvalita, pokud je to opravdu ten film. Je to dost malé. A jsem zvědavá, jestli něco z té angličtiny pochytím. Ještě že aspoń Jareda znám, jak mluví a taky toho jeho bráchu se Smallville. | |
|
| |
Silvia Winchester
Počet príspevkov : 1268 Bydlisko : Bardejov Nálada : FINALLY!!! Adié žltočočko,vitaj Winchester! Registration date : 30.11.2007
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 21.10.08 14:51 | |
| musím priznať,že ja som si ho len pred chvíľkou stiahla a nechcela som to sem písať,lebo viete nikdy to nieje isté ale bol a Jared je úúúúúúúúúžastny,síce tomu ani zbla nerozumiem,ale už len pohľad na neho to je ak sťahujete ten istý tak sa neobávajte je to síce na spodu nápis,ale kvalita je ukážková.
Naposledy upravil Silvia dňa 21.10.08 14:53, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 21.10.08 14:51 | |
| Já pořád jenom nechápu,kde se k tomu ten dotyčnej dostal. Vždyť vyjít na DVD to má až 11.11. a v kinech to nebylo No uvidíme. Až to stáhnu, jsem zvědavá jaké "překvapení" mě čeká Akorát teda pokud to bude ono, chtělo by to titulky....bude to děsný bez nich EDIT ...tak ty jsi to už Silvie viděla? Je to ono? Vážně? Teda tak ted se už nemůžu dočkat. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 21.10.08 17:10 | |
| No páni, díky, Silvi, ja som kukala na torrenty a už sú, len sa to ani ťahať nezačne, bo má málo peerov...takže moc díky.. A btw, nie je ten film nekvalitný, keď má len okolo 400 MB? Zvyčajne má film okolo 700MB.. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 21.10.08 17:20 | |
| Ne, kvalita je fakt dobrá, Sarinka. Zrovna se na to dívám, Jared je úžasný. Jen je chvílemi prý černobílá obrazovka, ale to u těchto typů videí bývá. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 21.10.08 17:26 | |
| Tak potom super...a nie je čierno-biela kvôli ochrane alebo tak? Bo to tak zvykne byť, že obrazovka miestami stratí farbu alebo sa tam objaví text že property of a pod...ide totiž o verzie pre novinárov a pod, ktoré nemal nikto iný vidieť...ale inak mi to neva, sa teším, ešte 15 minút... | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 21.10.08 17:26 | |
| taky na to koukám. 2x se mě stalo,že byl chvilku černobílej obraz,ale jinak je to OK Jared je vážně úžasnej fakt se mě to zatím strašně líbí | |
|
| |
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 21.10.08 17:28 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 21.10.08 17:31 | |
| Přesně to mě Chrys dostalo. A bude to pokračovat A ještě počkej,jak potom budou nacvičovat v tom kostele...to je taky něco. Já se tady chlámala jak praštěná. To je teda sestava Vážně jsou tam chvilky,kdy se člověk nasměje ale pak zase má slzy v očích | |
|
| |
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 21.10.08 17:36 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| |
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 21.10.08 19:40 | |
| Mám dokoukáno a musím říct,že teda tímhle filmem mě Jared dostal ještě víc to byla nádhera. Film se mě osobně teda strašně líbil. U tohodle filmu jsem hned chytla vánoční náladu příběh je podle mě úžasnej...smutnej ale fakt nádhernej A výkon Jareda ...to je pohádka...na konci jsem tam s ním brečela jak malé dítě. sem strašně zvědavá co na to holky budete říkat. Ale já teda jsme nadšená a pokud vážně tenhle film vyjde u nás,tak já si určitě kupuju originál. | |
|
| |
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 21.10.08 22:58 | |
| Tak už mám konečně taky dodíváno a musím říct, že jsem snad polovinu filmu proslzela a druhou prochlámala. Moc se mi to líbilo, já tyhle rodinné vánoční filmy miluju, hrozně mě to všechno dojímá. Určitě to musím pustit našim o Vánocích, to se mamce bude líbit. Jaredův výkon snad ani nemusím komentovat, byl prostě skvělý, naprosto okouzlující, jeho role byla báječná. Moc mi to k němu sedělo - takový "Sammy trochu jinak". Teda ale jak mě rozbrečel u té scény s Glenem, to jsem nerozdýchala.... Řvala jsem prostě až do konce filmu. Když mu říkal, že pro něj nemá žádný dárek... ...nic, kromě lásky... To bylo strašný, jak mu chudákovi tekly ty slzy... Možná se každému tenhle film líbit nebude, určitě musí mít člověk tento žánr alespoň trochu rád a to já tedy vážně mám. Vánoce miluju, rodinu taky, dojemný příběh, sranda a jako třešnička na dortu toho všeho Jared - co víc si můžu přát. Určitě si to pustím častěji a raději, než ten horor Friday the 13th. Teď jsem si vzpomněla na scény v tom kostele, sice jsem ještě pořád ubrečená z toho konce, ale jen při představě "Panny Marie" a těch chlápků strhávající si ty vousy, jsem mrtvá smíchy na stole. To jsem fakt nemohla. Ty jejich zkoušky neměly chybu. A nebo jak ten soused pořád v noci budil ty dva tím mikrofonem. No hotovo. No nic, tak jsem se vykecala.... | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| |
| |
| |
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 23.10.08 18:25 | |
| Presne Chrys ako by nas chchel utopit v tych puppy eyes. Dakujem za ikony ja nemozem z 1,4, a 6 su nadherne | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 23.10.08 22:51 | |
| Zatiaľ som si stihla pozrieť asi len prvých 10 minút a zvyšok som len tak prebehla a mám otázku, myslíte, že tam na začiatku to bol Jaredov pes, on tuším má vlčiaka však? Ja sa vsadím, že hej...a inak milujem, milujem a milujem jeho vlasy a celkovo jeho výzor v tomto filme... | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 23.10.08 23:13 | |
| Tak Sarinko přesně tohle mě taky napadlo. Hned jsem si říkala,jestli Jared vzal svého miláčka na natáčení A souhlasím s tebou....Jared v tomhle filmu vypadá naprosto úžasně....vlasy má skvělé a ty jeho puppy eyes co hází Mě se tenhle film vážně strašně líbil. Fakt doufám,že bude i u nás k dostání s titulkama,abych si to mohla ještě víc vychutnat | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 30.10.08 20:55 | |
| Takže práve teraz je chvíľa, kedy vo mne doznievajú dojmy s pozretia si Christmas cottage. Tento film bol nádherný a neviem prečo, ale naplnil ma takou tou mierumilovnou vianočnou náladou. Tvorcovia mali eso v rukáve - bol ním samozrejme Jared. Tento chlap ma neprestáva udivovať a jeho výkon musím okomentovať takto . Veľmi sa mi páčila jeho postava a aj keď som niektoré vety nerozumela, myslím, že som pochopila dosť, aby ma táto jeho postava Toma chytila za srdce. Bol teda vlastne je, to skvelý film a keď dávali na konci tie zábery na usmiateho Toma - no proste čo to budem komentovať Jaredov úsmev je proste PS: dojem s filmu mi trošku kazila pieseň Tichá noc, svätá noc, pretože odkedy som videla Samovu a Deanovu interpretáciu, musím sa pri nej smiať | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 09.11.08 13:39 | |
| Zatím jsem viděla jen půlku filmu. Myslela jsem, že to včera skouknu celé, ale nakonec jsem nemohla. No, je to roztomilý film. Ne, že bych tyhle druhy filmů sledovala pravidelně, ale občas nezaškodí se na něco takového kouknout. Je to takový příjemný filmeček s poselstvím plným lásky. Jaredovi strašně sluší ty čepičky.... vlasy má krásně do čela a vypadá prostě senzačně... a tak nějak mladší. Dneska to chci dokoukat. Musím vidět, jak domaluje ten obří obraz venku. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 13.11.08 8:23 | |
| Tak som dnes len tak letmo preletela net a našla som anglické titulky - kód:
-
http://www.subtitlesource.org/subs/37933/Thomas.Kinkades.Christmas.Cottage.STV.DVDRip.XviD-BULLDOZER | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 13.11.08 17:00 | |
| Jej, díky, Zizi..idem si stiahnuť tento dvd rip, tak sa rozhodne budú hodiť... čo sa týka prekladu, tak ja by som sa do toho aj pustila, keby som teraz mala viac času, keď bude mať SN pauzu, tak si to zasa budem musieť niekde kompenzovať, tak snáď ich potom niekedy preložím, ak ich nepreloží niekto skôr.. | |
|
| |
lajda Nevinná obeť
Počet príspevkov : 19 Age : 35 Bydlisko : Poříčí u Litomyšle Nálada : It sucks out loud Registration date : 09.08.2008
| Predmet: Re: The Christmas Cottage 29.11.08 18:06 | |
| Tak jak to vypadá s překladem titulků?Už se do toho nějaká dobrá duše pustila? | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: The Christmas Cottage | |
| |
|
| |
| The Christmas Cottage | |
|