Toto bola skvelá epka, patrí medzi moje najoblúbenejšie
pomaly tam patria už skoro aj všetky, ale vždy ešte dokážem niektoré vytriediť natoľko, že nie všetky su tie naj pre mňa, ale táto sa mi veľmi páčila
a patrí k ním.
V prvom okamihu tejto časti ma okamžite zaujal začiatok. Dean pri prepade v banke, človek už ani nevie, čo môže od týchtočastí čakať. Vrátili sme sa o deň dozadu a celý čas som bola napätá a čakala som ako sa vôbedz k niečomu takému ako je prepad v banke dostane.
Veľmi vtipné boli rozhovory bratov s Ronaldom a vypočúvanie, kedže Ronald bol presvedčený
a zasvetený do svojej teorí o Androidovi. Bolo to dosť vtipné, hlavne ked sa chudák nahneval, ked mu Sam povedal, že nič také nie je.
Celá ta atmosféra tej akože lúpeže bola skvelá. Sam a Dean sa naozaj dostanú do hociktorých situácii, mne sa veľmi páči a ani nebudem to kritizovať, že mnohe častí su inšpirované mnohými hlavnými témami filmov. Ja to zbožňujem. Napr. pre tých ktorí si to zle vysvetlia, lúpeže baniek, je dosť častou témou dokonca v mnohých filmoch i celou temou deja, taktiež bratia budú vo väzení, čo je daľšia skvelá situácia, alebo mali sme tu bratov v nemocnici, v lunaparku, na polícii, alebo sa snažili zachrániť pár ľudí pred nakazeným mestom, samozrejme kopec tém v prvej serii, ktoré mi množstvo iných diel pripomenulo, ale vtedy skôr len do tej hranice, že som na to rýchlo zabudla, ale tu už v druhej serií je vidno, že to človeka veľmi zaujme a z hľadiska tej kreativity je každá časť robená uplne iným spôsobom, čo zanechá skvelý dojem. Takže nápad s bankou je skvelý.
Celá tá situácia, rukojemníci, zmätený Ronald ,taktiež bratia sa dostali do nezavidiahodnej situácie, kedže ani prepad to nebol ich, musia nájsť Meniča a okrem toho ich polícia už dlhší čas hľadá.
Nechápala som tej mrtvole s podobou Sheri (tej baby), kedže asi menič môže zobrať aha jasne, už teraz chápem
až teraz mi to došlo, už rozumiem, proste predtým som nepochopila to, že prečo Sheri žije ak ma menič jej podobu, mne nejako nedošlo to, že ten koho podobu ma menič nemusí zomrieť, neviem prečo som si to myslela, že musí. Predstavila som si meniča ktorý zobral podobu Deanovi a už mi to aj došlo.
Ronalda mi bolo veľmi ľúto, úplne nevinný človek, ktorý chce niečo odhaliť a zničiť, kedže to zabijalo ľudí,
a bohužiaľ sa dostane do takej kaše, a ešte ho aj zastrelia. Hrozné.
Inak už som ani neverila, že sa im podarí z tej šlamastiky utiecť.