| Dawson's Creek | |
|
+6Samabel LenkaX22 Kristine janka410 Kaja Chrystelle 10 posters |
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Dawson's Creek 26.03.08 21:39 | |
| Musím založit i tohle téma, když už jsme se v těch filmech a seriálech tak rozjeli, protože mně osobně se v tomto seriálu Jensen líbil hrozně. Tu jeho roli jsem měla strašně ráda, až na ten konec. No nic, znovu už se rozčilovat nebudu. Už jsme sice tenhle seriál trochu probíraly v diskuzi k linkům seriálů J3, ale přibylo zde dost nových lidiček, tak by mě docela zajímalo, jestli i někdo další sledoval tento seriál a co na něj říká. Dawson's Creek jsem sledovala už od začátku a jako většina seriálů tohoto typu mě tehdy hrozně bavil. Tady jsem poprvé viděla Jensena a líbil se mi hrozně. Teď už se mi samozřejmě líbí víc ve Smallville a následně v SN, ale tehdy se mi líbily i ty jeho vlasy, které bych už teď na něm asi nesnela. Když jsem ho pak viděla v Dark Angel a ve Smallville, vůbec mi nedošlo, že je to ten samý herec. Až pak podle jména. Ale ty vlasy dějí fakt hrozně moc. On vlastně tehdy v TV moc nebyl, takže jsem ho ani neměla odkud znát. A teprve až díky Dark Angel jsem se o něj začala víc zajímat a později mi došlo, že hrál i v Dawsonovi. Do galerie už jsem přidala nějaké epizode stills: Dawson's Creek (2002-2003) Bohužel až na tyhle první 3 jsou jinak všechny malinké. Ale aspoň něco. Na té první a poslední vypadá opravdu naprosto rozdílně, ale na obou se mi hrozně líbí. | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: Re: Dawson's Creek 26.03.08 21:48 | |
| Wav,Janka:Super topic.No super opäť som mimo ako vždy,lenže toto mi niečo hovorí a vynaraju sa vo mne niejake spomienky,že si na toho Herca niejako spomínam,vážne ja som to určite musela niekedy len-tek náhodou vidieť.Jensen tam vyzera veľmi dobre .Tu sa mi veľmi páči aj s takýmito vlasmi.Inak absolutne neviem som mimo. Idem to radšej preštudovať. | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dawson's Creek 26.03.08 21:54 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dawson's Creek 26.03.08 22:10 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dawson's Creek 26.03.08 22:17 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: Re: Dawson's Creek 26.03.08 22:23 | |
| Janka: V galeriii ved ja som tam nič take nevidela,to bude asi nove že,myslím tie fotky?alebo som to vtedy prehliadla ,hned tam letím len to nie,nechápem ako je to možné Niečo mi to hovorí ale nič viac absolutne,teda Jensena si pamätám viem,že som ho v takej podobe videla v TV .Je to strašne :shame: | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Dawson's Creek 26.03.08 22:35 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: Dawson's Creek 26.03.08 22:56 | |
| tak ja som tusim na tom tak isto ako jannka..lebo ja som tento serial milovala a pozeravala som to od prvej casti az po poslednu a vzdy som si pri tom aj zabulila ...je to skvely serial a podla mne to vylepsuje aj fakt,ze tam hral jensen..no to je uplne jasneee.. ..ale slak to trafil,ja si ho pamatam tusim len z jednej ci dvoch casti co je fakt sila,lebo som tento serial videla uplne cely asi tak 3x vzdy na inej televizii..mozno to bude aj tym,ze sa mi vtedy pacil herec,co hral dawsona ..nechapem,kde som mala vtedy oci | |
|
| |
Kaja Winchester
| Predmet: ................ 26.03.08 22:57 | |
| Super už viem o čo ide. Len som nechcela spamovať tak som si počkala. Nevedela som,že to smiešne čo som pozerala niejake videa z toho tak to je tento serial.A už mi doplo a viem o čo sa jedná.Ja som si hlavne pamätala tu srandovnu herečku tu blondinu ktorá s ním chodí -) neviem ale taká srandovná dvojica .Tuším že raz aj niekto spomínal že tento seriál ma blízko k telenovele ale nie v pravom zmysle je to vraj take, .Ked nie tak sa ospravedlňujem.Ale naozaj vyzerá to uplne inak ako som to videla na spomínanom videu kde hral Jensen a bola tam aj ona,niejake novšie sa mi to zdá.Teraz sa mi absolutne nič nechce ale budem to sledovať,hlavne prečítam si niejake infa o tom pretože som z hrušy z padla A ku galerii -) Janka ty si ale rýchla už to tam je ,prezrela som si | |
|
| |
| Predmet: Re: Dawson's Creek 26.03.08 23:16 | |
| Lenka, tak to jsem ráda, že se zde našel někdo, kdo tenhle seriál miloval! Taky jsem si u něj často zabrečela. A taky se mi líbil Dawson. I když nevím, co jsem na něm viděla a navíc byl děsně nadabovaný. Ale prostě ty jejich milostné pletky mě hrozně bavily. A že jich tam tedy bylo.... Tady tohle je ta scéna, kde se C.J. (Jensen) pobil s Paceym o tu kozu Audrey. Nevím, kam dal C.J. oči, ona byla tak praštěná, že to ani není možný. A navíc se mi ani nelíbila. I když to ani Jen ne. Ale se C.J. se mi jako pár líbili. Ani nevím proč. Asi proto, že to bylo snad poprvé, co se ona doopravdy a navážno zamilovala. "Spiderwebs", part three - CJ and Pacey fight over Audrey - kód:
-
http://uk.youtube.com/watch?v=wshDurpRuLw Kaja, ty fotky jsem tam dala teprve teď, jak jsem založila tohle téma. Proto jsi je před tím neviděla. | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dawson's Creek 27.03.08 17:44 | |
| jo tu jejich bitku jsem kdysi viděla...ta byla super já jsem tedy z 6.řady viděla jen několik dílů.....a dřív jsem si vážně vůbec neuvědomila, že tam hrál Jensen a pak jsem to zjistila nějakou náhodou dodatečně....no musím říct, že ty jeho vlasy jsou sice dost nezvyk, ale nepřijde mi to tak špatný.... ...navíc..jeden čas jsem měla takové období, kdy se mi takový účes na klucích strašně líbil | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dawson's Creek 29.03.08 0:01 | |
| dawsons creek- no ja som videla len diely s jensenom, takze som tiez bola krapatko mimo z toho serialu a nemala som tucha, co sa tam deje miestami, ale tak vacsinou som si to len pretacala na neho... vlasy sa mi jeho v tom serialy pacili, lebo sa k nemu tak akosi hodili ako postave, ale never again akoze uz asi ozaj radsej tento styl nie... ta scena ko sa pobil bola ozaj super on mal taku dobry ten charaker postavy s tomto serialy, ze ma vacsinou aj dojimal a to ako mala ta baba tu show a on tam rozprudil tu debatu a ked za nim potom prisla a on bol taky mily a obetavy... tiez sa mi pacilo ako boli na tej party a ona sa bala, ci si nevypil a ako krasne k nej potom hovoril, tak dojemne, ze ci vie ake to je pre nho tam byt a nevypit si.... proste nadhera... ozaj sa mi v tomto serialy dost pacil, ale tak kde sa mi on nepacil? | |
|
| |
| Predmet: Re: Dawson's Creek 05.07.08 13:33 | |
| - dion-fortune napísal:
- on mal taku dobry ten charaker postavy s tomto serialy, ze ma vacsinou aj dojimal a to ako mala ta baba tu show a on tam rozprudil tu debatu a ked za nim potom prisla a on bol taky mily a obetavy... tiez sa mi pacilo ako boli na tej party a ona sa bala, ci si nevypil a ako krasne k nej potom hovoril, tak dojemne, ze ci vie ake to je pre nho tam byt a nevypit si....
Přesně tohle se mi taky líbilo, dion. Ony ty ženské vedle něj kolikrát působily tak nějak hloupě a nevyzrále. Protože on uměl vždycky všechno tak krásně odůvodnit, prostě promluvit do duše tak, aby se to neminulo učínkem. Docela jsem pak byla překvapená, když se zjistilo, že je vlastně taky alkoholik. Na té party s tím pak bojoval skvěle. Co se týče vlasů, taky už bych je takové na Jensenovi teď nemusela. Ale myslím, že už by se ani on sám k tomuto stylu nikdy nevrátil. Vypadal by docela směšně na jeho věk. Ale stejně se mi tak líbil, rychle jsem si na to zvykla a pak už mi to nedělalo problém. | |
|
| |
Katuška Nevinná obeť
Počet príspevkov : 9 Age : 34 Bydlisko : okolie PN :-D Registration date : 05.09.2008
| Predmet: Re: Dawson's Creek 05.09.08 20:41 | |
| Ha pamatam sa ked som prvy krat videla Supernatural tak ze aha to je ten z Dawsonho sveta aj sa hambim ze som to pozeravala.Nevadi na tu dobu to bol kvalitny serial ked sme este nemali net a kablovku | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Dawson's Creek 07.09.08 10:31 | |
| Chrys: jj presne tie baby mi tam prišli také divné a tú jeho som nemala rada a ja keď som sa dozvedela, že pil, tak som si ho ešte viac obľúbila a tie vlasy si fakt už dúfam nedá boli pekné, ale už radšej nie Katuška: no tak akože ten seriál podľa mňa až tak zlý nebol na tú dobu... ale nie je to proste môj štýl, takže pokiaľ by tam nebol jensen, asi by som o to ani nezakopla ale CJ bol skvelý, takže aspoň niečo bolo v tom seriály dobré | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: Dawson's Creek 07.09.08 11:00 | |
| podla mna cool serial, ktory som mala rada....ale z toho dovodu, ze markiza dala iba prvu seriu a jojku sme v tom case ked davalai dalsie pokracovania nemali....tak som to nemohla sledovat...a ani net sme nemali....ale fakt kvalitny serial....serial ktory si clovek rad pozrie.... | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Dawson's Creek 07.09.08 22:49 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dawson's Creek | |
| |
|
| |
| Dawson's Creek | |
|