| 03x06 Red Sky At Morning | |
|
+5ivan2321 Samabel LenkaX22 bookika Chrystelle 9 posters |
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: 03x06 Red Sky At Morning 01.04.08 14:57 | |
| Vidím dobře, že tahle epizoda tady ještě není? Pořád mám pocit, že jsme už tenhle díl někde probírali, ale za nic na světě nemůžu příjít na to, kde to bylo, když tady ne. Každopádně mně se tenhle díl líbil strašně moc, i když v něm bylo Bely víc, než je zdrávo. Na druhou stranu tomu ale dodala šťávu. Na začátku jsem byla hotová z té hádky Deana a Sama... a následně zase z toho, jak Sama začala balit ta stará babka. A jak si z něj Dean pak ještě dělal srandu. Tedy, mně se fakt zdá, že už jsem tady k tomuhle dílu opravdu psala komentáře.... To je fakt divný.... No nic.... Jak byli na tom večírku, tak jsem smála snad celou dobu. A nejvíc, jak Bela omdlela a Dean zavolal toho číšníka a hodil si do pusy tu jednohubku. To jsem se málem počůrala. Fakt jsem se u tohodle dílu bavila jako hrom. I když tam byly i dost smutné momenty, např. jak se jim nepodařilo zachránit toho chlápka v autě a pak si to oba bráchové vyčítali. Ten jejich následný rozhovor v autě... No a nakonec jak museli zachraňovat ještě i Belu. Ale to Samovo zaříkávání v děšti stálo fakt za to. Ještě je toho spousta, co bych chtěla napsat, ale pro tentokrát musím končit. Tak zase příště.
Naposledy upravil Chrystelle dňa 28.09.08 22:09, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x06 Red Sky At Morning 01.04.08 17:11 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: 03x06 Red Sky At Morning 01.04.08 18:43 | |
| tento diel bol straasne dobry,patri medzi moje najoblubenejsie.... bookika,tak na tom som sa rehotala aj ja ten zachvat,ked si myslel,ze mu niekto ukradol jeho milovane auto ,dean bol vtedy svetovy,ako to predychaval ... a ten ples,ci co to bolo,tak to ma dostalo,dean a oblek...fuuuu..nooo to bolo nieco,dost netradicne...ale obaja boli zlati a strasne im tie obleky sekli... .. a este aby som nezabudla,tak ta babka co balila sama bola neskutocna vtedy,ked spolu tancovali,tak som myslela,ze dusu vypustim ... a belu radsej ani nebudem spominat,bo ta mi tam liezla na nervy cely cas potvora jedna | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x06 Red Sky At Morning 01.04.08 19:40 | |
| | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x06 Red Sky At Morning 01.04.08 20:33 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x06 Red Sky At Morning 08.04.08 22:20 | |
| | |
|
| |
LenkaX22 Winchester
Počet príspevkov : 1639 Age : 39 Bydlisko : Sereď Nálada : look at me.... i´m happy :D Registration date : 03.12.2007
| Predmet: Re: 03x06 Red Sky At Morning 08.04.08 22:25 | |
| ta babicka nemala chybu mne bolo vtedy sammyho normalne luto ,lebo ked som si predstavila,ze by som bola v jeho kozi ... brrr.. | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: 03x06 Red Sky At Morning 06.05.08 2:00 | |
| | |
|
| |
dzajnisko Diabolský admin
Počet príspevkov : 1205 Age : 34 Bydlisko : Martin Nálada : ako aj dobrá, dalo by sa povedať :) Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 03x06 Red Sky At Morning 06.05.08 17:52 | |
| no chudák Sam, držal sa veľmi statočne s takou babičkou-kočicou som čakala, kedy s hysterickým výkrikom zdrhne z budovy a ona by aj tak pravdaže bežala za ním a ten rozhovor: Dean: Look at you. Sticking up for your girlfriend. Sam: You cougar hound. Bite me. Dean: Not if she bites you first. To bolo dokonalé | |
|
| |
ivan2321 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 290 Age : 42 Bydlisko : Sereď Nálada : v pohode Registration date : 16.12.2007
| Predmet: Re: 03x06 Red Sky At Morning 08.05.08 1:39 | |
| aj ja som čakal že od tial zdrhne | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: 03x06 Red Sky At Morning 11.09.08 0:17 | |
| Taaakže, čo o tejto epke? Možno ma zakillujete, ale príbeh bol podľa mňa tak trošku....no povedzme nie až tak moc zaujíavý, možno som očakávala nejakú viacej zamotanejšiu zápletku alebo....neviem, akoby mi tam niečo v tomto smere chýbalo a ten koniec Hádka medzi bráškami, alebo to, ako sa každý z nich snaží pochopiť toho druhého, pomôcť a tak, ich vlastne čoraz viac namotáva do hádok, čo som samozrejme nerada. Ten pohľad, mierne povedané, nas...ého Sama ma trošku prekvapil, ale ono obaja na všetkom majú kus pravdy. Je vidieť, že ich bratský vzťah dosť iskrí iskaričkami nepochopenia. Humor a doberanie si nemalo chybu, hlavne ako tá stará nevinná slečna vyštartovala po Samovi Tu som mala mierne pocit, že táto epka je pozliepaná z každého rožku trošku - aj napätie, humor, záhada, legenda, vyriešenie, hádka. Trošku sami to zdalo akoby chaotické, akoby to písali viacerí autori naraz a dali to potom do kopy. Mno jo, alebo si možno len zbytočne všímam blbosti | |
|
| |
cleo Winchester
Počet príspevkov : 4946 Bydlisko : Wales Nálada : upršaná :D Registration date : 10.05.2008
| Predmet: Re: 03x06 Red Sky At Morning 08.12.08 21:27 | |
| Všimli ste si že keď Sam odrieka to zaklínadlo skoro na konci, tak povie Aziel alebo dačo také a hneď potom Castiel?? Náhoda? | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............. 09.04.09 0:37 | |
| Takže k tejto epke. Mám na ňu asi rovnaký nároz ako Tina, pretože sama neviem. Tiež mám pocit ako keby na nej pracovali dosť roztireštene a tiež neviem možno je to len taký pocit, ale proste ten nápad s tou lodou a to všetko sa mi zdalo len ako také pozadie, toho že tam treba nutne dať Bellu do tejto epky. Ale inak super, pretože hlavne ten večierok na ktorom sa zúčastnilo bol veľmi zaujimavý hlavne Sam, ktorý bol stále prenasledovaný tou starenkou, fakt som sa o neho bála. Ja tieto epky z tretej season musím vidieť asi viackrát raz fakt nestačí, človek len predýcha to, že vidí úplne novu epku a nie ešte to, aby si vôbedz uvedomil čo v nej bolo. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x06 Red Sky At Morning | |
| |
|
| |
| 03x06 Red Sky At Morning | |
|