| Devour | |
|
+18tauria Weronička wiktoriano Dzowika4 Anwiel Samabel Kristine lenkka Lex Zizi SkreechTina Soniq Fazulina dion-fortune Chrystelle Kaja Sarinka bookika 22 posters |
|
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Devour 03.04.08 14:37 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Devour 03.04.08 14:43 | |
| Mne s tento film nejako veľmi nepáčil, miestami ma nudil a musím sa priznať, že som niektoré pasáže posúvala... Jediné, čo na tom filme bolo zaujímavé, bol Jensenov výkon.. Pri tom jazyku som tiež zatvárala oči.. Koniec bol, no ehm, ale tak dajme tomu... Jazero? Jasné, ono je celkovo veľmi slávne, aj v Dead like me bolo.. | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: ............ 03.04.08 20:47 | |
| Jej tak tu je to.A toto som si chcela kupiť všetky tie filmy v rozných internet DVD shopov su na ine pomery iných filmov dosť drahe aj ked sa jedna o dosť nudný a zvláštný film,prečo? lebo.Teda škoda.Rada by som si to pozrela zase som mimo aj ked tu kusok viacej viem - aspoň to aký obal má tento DVd film produkt. | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Devour 10.06.08 17:37 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Devour 10.06.08 17:59 | |
| tak ja musim povedat, ze mne sa film pacil. nebol to dobry horor a spracovanie ozaj ubohe, ale napad sa mi rovnako ako pri cry wolfe pacil. no a jensen bol uzasne jemu to v tom filme tak seklo ked si odrezaval jazyk tak to som vpohode pozerala, rovnako ako aj cely film... neviem, ale nemam s tymito vecmi problem tu babu, co hrala jeho frajerku a neskor devila som poznala s moonlightu, ale nemam ju velmi rada, i ked to zahrala podla mna celkom obstojne... no samozrejme devil sam o sebe bol hrozny to akoze nie.... podla mna ho vobedz nemali zobrazovat.... za to musim pochvalit, ze sa mi pacilo, ked sa mu objavili ti jeho mrtvy kamarati, hlavne ta baba bola super v otm ciernom oblecku a aj tie oci boli cool, takze to sa mne fakt pacilo samozrejme dalsim minusom bolo ako ked sa tomu jeho nepriatelovi, co sa potom utopil v tom bazene na zaciatku zmenila ta hlava na ti priseru.... to tiez nebolo teda nic extra... no ale musim povedat, ze to bol dalsi znamy, nie? ved ten herec hral amesa white v DA? alebo som teraz trepla? boze uz si nepametam, ale myslim, ze to bol ten isty samozrejme to, ze tam hral s vlastnym otcom bolo super tam sa mi ta ich hadka velmi pacila tiez mi tam prisiel strasne zlaty... fakt... a ako tam kazdeho stracala a potom tam mal ten moment v nemocnici, kde zacal plakat... no omg no musim povedat, ze scenu, kde mal akoze sex povazujem a trapnu... troska divne tam vyzeral :shame: ale no nic... myslim, ze mu to ozaj seklo..... a to bolo pre mna hlavne, som nad nim slintala skoro cely film | |
|
| |
Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: Devour 11.06.08 23:01 | |
| No, tak jsem si ten film stáhla a řeknu vám, to je fakt děsná blbost. Fakt hrůza, chudák Jensen, že hrál v něčem takovým... A on byl opravdu tím jediným, na co se v tom filmu dalo dívat... No, ale nějak se začínat musí, asi byl rád, že dostal hlavní roli ve filmu, nicméně na Deana nemá, to je prostě role jemu ušitá na míru, nedovedu si představit, že by ho hrál někod jinej:-). | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| |
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Devour 13.06.08 16:18 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Devour 13.06.08 16:20 | |
| inak to jazero sa mi tiež povedomé zdalo ja ,že odkial ho asi tak poznám | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Devour 16.06.08 1:49 | |
| Mohla by som sa Vás opýtať, kde ste si tento filmík stiahli? Rada by som si pozrela niečo, v čom Jensen hral, ale neviem to nájsť, ak by bol niekto taký dobrý a hodil by mi do PM link....moc krásne ďakujem | |
|
| |
Fazulina Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 183 Age : 49 Registration date : 31.05.2008
| Predmet: Re: Devour 16.06.08 10:19 | |
| Stáhla jsem ho přes Torrent. Na Mininově jich pár je a nebylo to teda zrovna nejrychlejší, ale šlo to.... Je to tenhle: - kód:
-
http://www.mininova.org/tor/615068 | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Devour 16.06.08 10:38 | |
| | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .............. 26.06.08 23:12 | |
| Takže predvčerom House of Wax a včera a dnes Devour. Nepodarilo sa mi to si to pozrieť na jeden krát pretože v noci okolo 23 a aj niečo k nám prišla obrovská burka proste už dávno tu taká nebola, chýbalo len 20 minut do konca ale nedalo sa to zvladnúť tak som musela PC vypnúť kôli vlastnej bezpečnosti. Ale aspoň som sa tešila na dnešne poobedie ked som to dopozerala. Mna to celkom bavilo , možno by ma bavilo sa pozerať na Jensena v hocijakej blbosti ktorá by išla ale musím priznať že sa mi to zdalo občas zvláštne, čudne nápady, zle spracovanie a veľa chýb proste ako odflaknuté. Jediný svetlý bod bol Jensen nie kôli tomu že ho tak zbožňujem a neviem čo všetko ale naozaj svoj ulohu zvládol naozaj skvele proste som mu to verila myslím že mu postava sadla , a tak isto mal zaujimavý charakter svojej postavy viem si predstaviť aj ine typy postav na jeho mieru ale ktovie možno tie by ma nebavili. To ako dopadol bolo hrozne ako to už naozaj radšej zomrieť ako dostať doživotie za niečo čo ´možno´ nespravil. Inak ešte jedno pozitivum autor alebo režíser neviem veľmi to opísať čo chcem povedať - teda niektore veci tykajuce sa psychologickeho zmýšľania hlavne hlavnej postavy sa mi zdali briliantne a naozaj skôr som v tom videla umenie filmu ako horor. Niečo niejake veci nad ktorými sa treba hlbšie zamyslieť ale tento hlbší dojem pokazilo hlavne niektore atypicke veci ktore boli zvládnute veľmi chabo a až smiešne. Nikedy som až nechápala pečo ked niekto sa vie tak dobre vžiť do postavy do charakteru (myslím autora) napísať scenar atd a neviem čo všetko to pokazí uplnými sprostosťami celým dejom ktorý bol o ničom .Ja neviem mám z toho dosť zmiešané pocity ale ked to chceli točiť jedným smerom ktorým sa vydali tak to nemali zmiešavať s prvkami ktore sa tam nehodili inak pekné. | |
|
| |
Soniq Winchester
| Predmet: Re: Devour 27.06.08 7:40 | |
| Aj u nás bola búrka a celému mestu na pol hodky elektrika vypadla a tie efekty boli vážne hrozné veď teraz je tolko vymožeností mohli sa trochu potrápiť s tým mne sa zdá ,že to odflákli no alebo neboli penášky | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Devour 28.06.08 23:54 | |
| Tak práve som to dopozerala a musím povedať, že buď som ja divná, alebo všetky horory čo pozerávam sa dajú nazvať komédie. Satan - ten mi prišiel vtipný. Asi preto, že sledujem sci-fi tak často, že čudné tvory už považujem za normálne. Dej - no, vlastne ďalší film ku ktorému mi asi zabudli pribaliť pointu Jensen - jediné pozitívum na celom filme. Rolu zvládol na 200%. Stále som v ňom videla Deana a keď plakal bolo mi ho ľúto. Pobavila som sa na tom jeho "son of the bitch", čo mi opäť pripomenulo Deana. No ten bol proste zlatý. Vážne by ma zaujímalo, či ten film mal nejakú pointu. Podľa mňa to bol výchovný film pre US mládež. Niečo ako - neseďte len pri PC ale choďte na vzduch. Alebo - to, že sa v hre zabíjate, neznamená, že vám to prejde aj v živote. Inak neviem či ste si všimli (ja verím, že áno), ale okrem Jensena tam bolo ešte čosi čo nám je známe z SN Takže odkiaľ je nám známy tento dom?Devour: SN 1x03 - Dead in the Water: | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Devour 05.07.08 13:25 | |
| Zizi, já jsem si toho s tí domkem nevšimla, nějak mi to nedoteklo. Ale povědomý mi byl. A pak jsem se o tom někde dočetla, že v Devour bylo několik stejných věcí jako v SN, stejně jako třeba v Smallville. Prostě je vidět, že mají pro seriály a filmy nedostatek "kulis". Jinak co se týče toho filmu, já už jsem se k němu vyjadřovala mockrát, takže už to nebudu dlouze rozpatlávat. Ale já s ním prostě problém neměla. Jak tam hrál Jensen, tak mi bylo celkem fuk, jestli je děj takový nebo makový, mě to bavilo, protože byl Jensen skoro pořád na obrazovce. Co víc si přát? Já budu prostě vděčná za každou koninu, co Jensen nebo Jared natočí, hlavně když tam budou hrát hlavní roli. | |
|
| |
Zizi Winchester
Počet príspevkov : 4217 Age : 36 Bydlisko : Havaj Nálada : Everyday is another opportunity to shine :) Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Devour 05.07.08 14:00 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Devour 05.07.08 14:04 | |
| | |
|
| |
Lex Pocestný duch
Počet príspevkov : 84 Age : 32 Bydlisko : DNV Nálada : prisposobuje sa okoliu Registration date : 17.06.2008
| Predmet: Re: Devour 09.07.08 10:26 | |
| Film som si kupil uz len kvoli Jensenovi, aby som ho videl aj v niecom inom, no bolo som velmi sklamany...film bol nudny, sceny dost preexponovane a zaver ma fakt dostal(v zlom slova zmysle)... Skoda, ze Jensen nedostane prilezitost aj v nejakom kvalitnejsom filme, kedze supernatural ma v Amerike velku sledovanost...no co uz Supernatural je podla mna jeho zivotna uloha a v dohladnej dobe ju nic tak lahko neprevysi... | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Devour 09.07.08 11:51 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Devour 17.09.08 9:34 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Devour 17.09.08 9:58 | |
| Páni, Chrys, ty si si s tým dala vážne takú robotu... ak si teraz niekto otvorí zobák, ehm, tak mu po ňom dám... | |
|
| |
Kristine Winchester
Počet príspevkov : 1538 Age : 35 Bydlisko : Považská Bystrica Nálada : always great :) Registration date : 05.01.2008
| Predmet: Re: Devour 17.09.08 11:42 | |
| | |
|
| |
Zizi Winchester
| Predmet: Re: Devour 17.09.08 13:18 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Devour 17.09.08 14:43 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Devour | |
| |
|
| |
| Devour | |
|