| Oznamy prekladatelov čitatelom | |
|
|
Autor | Správa |
---|
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Oznamy prekladatelov čitatelom 05.04.08 11:54 | |
| takze dala som vam tam dalsi kusocek, je toho malo, ale mam strasne vela prace tento vikend. chcem vam vsak povedat, ze uz mam celu druhu cast doprekladanu, len sa mi raz nestastnou nahodou vymazala z pc a momentalne ozaj nestiham prepisovat, no pokusim sa vam sem este dnes alebo zajtra dalsi kusocek hodit. dakujem za strpenie. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 34 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Oznamy prekladatelov čitatelom 28.04.08 18:58 | |
| takze viem, ze som slubila, ze cez vikend to sem uz prepisem, ale nieco mi do toho prislo, takze som to nestihla, ale v stvrtok- piatok by som uz mala dokoncit celu druhu cast guardiana. pokial viem, tak samabel uz ma tretiu doprekladanu, takze to potom pojde zase rychlejsie. velmi sa ospravedlnujem, ale skola na mna v poslednej dobe velmi tlaci, takze skoro nic nestiham | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Oznamy prekladatelov čitatelom 02.05.08 15:52 | |
| takze prepisala som vam tam dalsi kusocek, velmi skoro mozte ocakavat viac | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Oznamy prekladatelov čitatelom 02.05.08 19:14 | |
| Já už se taky pomalu připravuji s přepisy, takže až bude dion hotová s 2.částí, tak brzy můžete očekávat i kousek z části 3. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Oznamy prekladatelov čitatelom 04.05.08 17:09 | |
| takze prepisujem vam dalsi kusocek a za chvilu ho sem hodim nic velmi dlhe, lebo dnes som nestihla, ale tak aspon nieco | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Oznamy prekladatelov čitatelom 04.05.08 17:52 | |
| takze zeditovala som svoj posledny prispevok a mozete teda najst par novych riadkov ku guardianovi. oddelila som to ----- takto, takze by ste nemali mat problem s tym odkial som pridala nove veci. | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Oznamy prekladatelov čitatelom 11.07.08 10:30 | |
| Přihodila jsem vám začátek třetí části ... zbytek bude, až se vrátím z dovolené. Doufám, že se vám příběh líbí... je to teď takové ponuré, ale věřím, že u někoho z vás to určitě vyvolá nepříjemné zimomrávky a bude netrpělivě očekávat další část. Podle mě, je tahle část (myslím celý Guardian) napsaná moc hezky a zajímavě a je v ní pěkně vystupňované napětí... tak, jak to má u Supernaturalu být. Všem, kteří tuto povídku, kterou s dion překládáme, čtou moc děkujeme. | |
|
| |
| Predmet: Re: Oznamy prekladatelov čitatelom 12.08.08 18:03 | |
| Takže ...sice o něco později, než jsem předpokládala, jsem sem vložila další pokračování Guardina. Ale to nevadí... Tak přeji příjemné počtení. A pokud se vám tahle povídka líbí, neváhejte se podělit o vlastní dojmy. My budeme jen rády. | |
|
| |
| |
| |
| Predmet: Re: Oznamy prekladatelov čitatelom 30.08.08 15:38 | |
| Jak jsem slíbila... máte tady zbývající kousek předposlední části Guardiana. Enjoy! | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Oznamy prekladatelov čitatelom 02.11.08 18:19 | |
| doplnila som malý kúsok ku guardianovi, začína sa od toho zvýrazneného textu. zvyšok už mám doprekladaný, lenže mám pokazený pc, takže akonáhle sa mi opraví môj počítač, tak by to tu malo byť. samozrejme ak neprídem o všetky údaje. | |
|
| |
Detmar Nevinná obeť
Počet príspevkov : 10 Age : 37 Bydlisko : On the Highway to Hell(sinki) Nálada : Back in Black Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Oznamy prekladatelov čitatelom 24.12.08 15:29 | |
| Ahojte všetci. Keďže sú dnes Vianoce a Sn spí spánkom spravodlivých, tak som sa rozhodla pre menší darček pre vás. Pridala som prvú časť z poviedky, tak si to užite a majte pohodové Vianoce... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Oznamy prekladatelov čitatelom | |
| |
|
| |
| Oznamy prekladatelov čitatelom | |
|