| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|
+8Soniq Samabel dion-fortune SNAdeline Zizi janka410 SNlois Chrystelle 12 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 25.05.08 23:20 | |
| |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.07.08 16:01 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.07.08 17:26 | |
| | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.07.08 17:28 | |
| No tak, to dúfam aj ja a rátam s tým ,že sa čoskoro už do toho pustíte | |
|
| |
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 13.07.08 17:48 | |
| Jééé, tady přibyla taková spousta nádherných pochval! Opravdu moc děkujeme, to je prostě paráda, že se vám to líbí. Ani ve snu by mě nenapadlo, když jsme kdysi začínali na první straně, že z toho vytvoříme něco takového....dlouhého... Je super, že se vám to chtělo číst až do konce. dion, já sice momentálně vůbec nestíhám číst FF, ani psát svoji , ale do společné bych se klidně zase ráda pustila. (aspoň jednu kapitolku bych možná zvládla ) Když si vzpomenu, jak to bylo napínavé....člověk netušil, jak to bude dál a měl tu moc zamotat příběh tak, že se z toho pak ostatní ne a ne vymotat. No, ale sleduji, že čím dál méně lidí má čas . Tak uvidíme, časem se určitě něco spáchá. Určitě se přidají nové lidičky, protože jsem si všimla, že spisovatelek nám přibývá a přibývá. .. | |
|
| |
SkreechTina Winchester
Počet príspevkov : 2962 Age : 36 Bydlisko : Bratislava-Dúbravka Nálada : dovolenková Registration date : 27.01.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.11.08 11:01 | |
| Samabel, Sarinka, Madlen, Dion, Chrys, Janka410, SNlois a Night Angel: FASCINUJÚCE a jednoducho SUPERNATURAL Bol to naozaj pekný nápad spísať príbeh po častiach od rôznych ľudí a počkať, čo z toho nakoniec vyjde Vzišlo z toho bravúrne dielko, ktoré je radosť čítať dokola a dokola.... Až som nechcela uveriť tej vzdialenosti, čo medzi vami bola, lebo z čítania to bolo, akoby ste sedeli hneď vedľa seba a čítali si myšlienky Naozaj neskutočné a je to super, ako to pekne do seba zapadá. Páčili sa mi všetky šokujúce momentky, ktoré teda WOW, som vôbec nečakala, že sa takto zvrtne. Celá záhada s kľúčikom bola pekne vymyslená a tak trochu som tušila, že v tom naši brothers nie sú len po šičky od topánok, ale rovno až po uši v prúseroch. Napínavé bolo gradovanie deja odpočítavaním hodín, koľko im ešte zostáva, človek aj rýchlejšie potom číta slovo za slovom Krásne a skvostné dielko a veľmi sa teším, ak by bolo "druhé kolo" Na koniec len dodám, že vám všetkým patrí moja nehynúca poklona
Naposledy upravil SkreechTina dňa 05.11.08 5:43, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
lentilka Winchester
Počet príspevkov : 2175 Age : 44 Registration date : 15.04.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 02.11.08 13:30 | |
| skladám poklonu bolo to úžasné prečítala so to jedným dychom | |
|
| |
lenkka Winchester
Počet príspevkov : 2352 Age : 36 Bydlisko : kdekoľvek s mojim supermanom Nálada : predsvadobná Registration date : 06.07.2008
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda 27.01.09 21:54 | |
| No na velke odporucanie Janky410 a Zizi. SOm si to vase dielko teda dielo precitala. Bolo to priam fantasticke precitala som h ojednym dychom. Moc sa mi to pacilo. Hltala som kazde slovo. Legenda o knizke a o Winchestrovcoch no parada. No ale nebudem sa tu rozplivat lebo by som tu bola dlho. Ale v skratke moc sa mi to pacilo. No ste sikovne co dodat? Dufam ze sa taketo nieco bude robit castejsie pretože sa mi to strasne pacilo. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Náš vlastný príbeh/epizóda | |
| |
|
| |
| Náš vlastný príbeh/epizóda | |
|