| 02x03 Bloodlust | |
|
|
Autor | Správa |
---|
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: 02x03 Bloodlust 12.05.08 15:21 | |
| | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: 02x03 Bloodlust 12.05.08 15:41 | |
| jojo byla to dobrá epka akorát ta hlava v márnici byla fakt pěkně nechutná, ale když ji sam zkoumal, tak padla podle mě skvělá hláška "Dean, get me a bucket. Find something? No, I´m gonna puke" a taky se mi hrozně líbilo, když dean na konci přepral gordona a pak ho vzal kolem krku a tak hezky "omylem" vrazil jeho hlavou do zdi u dveří "oh sorry" bylo hezky upřímné | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: 02x03 Bloodlust 12.05.08 16:37 | |
| Moc dobrá epka, hrozně se mi líbilo to "Dean, get me a bucket." "Find something?" "No, I´m gonna puke." A Gordon? Já bych ho když si vezmu, že se kvůli němu pohádali a hlavně, že se pokusil zabít Sammyho v Hunted! | |
|
| |
sisel Žltočočko
Počet príspevkov : 754 Age : 35 Bydlisko : Žilina Nálada : skúškové obdobie :D Registration date : 12.03.2008
| Predmet: Re: 02x03 Bloodlust 12.05.08 20:03 | |
| Gordon mal pekne auto s peknou vybavou. to sa mi asi pacilo najviac. okrem hlasok | |
|
| |
CrazyD Žltočočko
Počet príspevkov : 995 Age : 34 Bydlisko : Gelnica Nálada : Konecne mam DVD-cko..:D:D:D Registration date : 19.04.2008
| Predmet: Re: 02x03 Bloodlust 13.05.08 19:24 | |
| podla mna aj ked mal Gordon pekne auto...tak bol podliak..oklamal Deana a Sammymu porezal ruku a este k tomu dostal od Deana aj riadnu do nosa.... | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 02x03 Bloodlust 29.07.08 12:34 | |
| V téhle epce jsme sice nebyla zrovna nadšená z upírů ... mohli je předvést jiným způsobem...ale co mě úplně dostalo bylo, že jsme se konečně dozvěděli něco o Deanových skutečných pocitech po smrti otce. ... tady se potvrdilo, že uvnitř je úplně na cucky... a neví, jak má o tom mluvit se Sammym. | |
|
| |
Kaja Winchester
Počet príspevkov : 1232 Registration date : 07.01.2008
| Predmet: .................... 20.09.08 23:33 | |
| Pekná epka. Opäť sa mi páčil úvod, zbožňujem úvody pri ktorých hraje jedna zo SN piesni. Hudba tomu dodá pekné čaro. Bola som rada, že Impala je opäť v poriadku. Návšteva miestného šerifa bola tie zaujimavá a hlavne vtipná, mám rada návštevy rôzných ludí, kde sa Dean a Sam vydávajú za iné osoby. Niekedy to dosť vtipne dopadne, Tento ich vyhodil. Prehliadka tej hlavy bola vtipná, tiež i ich komentáre k tomu. A Gordon názor naňho ani nemám, ani som nemala, len som očakávala kým a čím je ale celkovo som nemala z neho dobrý pocit. Tiež sa mi nepáčilo Deanove správanie, ale nie celkového len v niečom, vždy ked su nejake hádky medzi bratmi vždy skôr stojím na strane Deana, lebo sa mi v tej chvíli Samove názory nepáčia, ale tentokrát sa mi nepáčilo to, že Dean Gordonovi tak slepo veril z čoho vzišlo dosť veľa hádok. Prekvapili ma upíry, ktorí boli ludskí a neubližovali ľudom ale len dobytku. A taktiež zaskočil Gordon, ktorý išiel na ich lov počas hádky Sama a Deana. Nakoniec to skončilo perfektne , Dean pochopil, že má Sam pravdu, čo som bola rada. Koniec s Deanom ktorý pozerá do dialky , bol super | |
|
| |
calla Winchester
Počet príspevkov : 1082 Age : 32 Bydlisko : Taká malá dedinka v BB kraji Registration date : 25.06.2008
| Predmet: Re: 02x03 Bloodlust 30.10.08 21:07 | |
| Konečne som sa dopracovala aj k tejto epke. Začiatok bol fakt hnusný. Predstavovanie "novej" Impaly bolo super. Tá pesnička. Keď boli prezlečený za doktorov boli úžasný. Deanovi to skvelo seklo v tom bielom plášti. A to Samovo: podaj mi vedro, budem vracať a potom ten Deanov pohľad Udivil ma Dean, keď radšej chcel isť s Gordom do hniezda aj napriek Samovím slovám. A keď mu vrazil Scéna kde sa Gordon bil s Deanom bola super. Ešte že to skončilo Happyendom a podarilo sa všetkým upírom odísť. Strašne sa mi páčil Dean keď povedal Samovi nech ho udrie. Vyhýbala som sa upírskym epkám ale ako pozerám sú super. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 02x03 Bloodlust | |
| |
|
| |
| 02x03 Bloodlust | |
|