| 03x16 No Rest For Wicked | |
|
+33niki-morgan Kacena222 Faith funny CrazyD sisel Hiro666 SNAdeline SkreechTina ivan2321 Ettie nirgana dzajnisko wiktoriano rbl keksiiq Soniq evetka ivulka Anwiel LenkaX22 Samabel Janka Pa001 Madlen SNlois Kristine Silvia janka410 dion-fortune Sarinka Chrystelle bookika 37 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Chrystelle Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 14:44 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 14:45 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 14:53 | |
| | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 14:54 | |
| no tak a idem na to.... prepacte, ale nemam cas citat vsetko, co ste napisali, takze sa asi budem trocha opakovat, ale tak snad prezijete mna osobne polozil uz zaciatok a carry on my wayward son... to uz som dostala slzicky do oci a potom ten deanov sen a ako sa prebudil akoze ja som bola na tom uz od zaciatku biedne... no a potom, k nemu prisiel sammy a vyzeral, ze uz uz sa rozplace aj ked ho utesoval a potom ako sa nanho dean pozrel, ale videl tu haliciunaciu a len takym tichym trasucim sa hlasom povedal, ze okey.. akoze pomoooooc no a potom to ako stale opakoval, ze neurobime tu istu boze ..... ach no ale sammy aj bobby boli strasne zlaty ako vystopovali rubi a on ako ich zrusili s tymi prekazkami no ale to booby, you just lighten the room ci ako a dean len, ze it's a gift... no ale v tom momente som sa nedokazala smiat, lebo som bola prilis zlomena no..... no a potom prisla ta rubi a ako zacala Sama hecovat, no prisiel Dean a ako ju krasne odrbal no tak jej treba suke jednej... im nevedela skor povedat, ze lilith ma kontrakt a to so Samom, ze nie? no a potom ako sa uz vybrali za lilith a zastavil ich bobby s tym jeho family doesn't end with blood no a tie Deanove a Samove ocicka do toho a potom ako bola ta rodinka s lilith no to bolo ozaj creepy, ale tak podarene no no ako Dean zacal vidiet demonov no skoro ma nieco hodilo o zem v tom momente... a potom to Bobbyho, ze you are almost hell bitch, so you can see other hell bitches no ale to som sa uz smiala, pretoze som bola ciastocne uz v lepsej nalade po tom vykone Sama a Deana v aute no ale tak spievali to ozaj zo srdca a to deanovo, ze bon jovi rulez- on occasions no ach jaj, ale ako tam na konci zaber na smutnu deanovu tvar no a ta konfrontacia lilith bola skvela.... vsetci ti demoni naokolo a ako ich bobby zrusil s tou vodou a ten deanov vitazoslavny vyraz pred tym ako vstupil do domu no ale co sa stalo potom akoze ako Dean zachranil to dievcatko a zastavil Sama.... aaa to bolo krasne... a ako Sam vahal ci ju ma zabit alebo nie a ta jej matka len nanho, ze do it, do it, ale on stale vyzeral, ze nemoze... no a potom ako tam uz dosla posadnuta rubi a prispendlila ich stene a pobozkala Sama! to co si to ta bitch predstavuje, akoze??? este nam bozkavat na silu sammyho a ako mu povedala, ze you have soft lips no aaarrrghh som myslela ze budem zvracat ved to bolo ciastocne perverzne... no a potom ako vpustila toho psa akoze to bola moja smrt..... to ako tam natocili Deana trhaneho zaziva a ako sa na to Sam musel pozerat a kricali tam obaja ..... no aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to bol moj totalny breakdown.... no a potom ako sa chcela este aj Sama zbavit! no zabit ju je malo tak by som ju zmalovala, ze by ju vlastna mater nespoznala no ale nas Sammy sa nedala a ako tam krasne ostal na zive a nic sa mu nestalo a uz ho potom ani k tej stene nedokazala prispendlit to bola asi jedina dobre info.... no neskutocne ma nastvalo, ze sa to stalo, az ked uz Dean bol mrtvy.... to sa nemohol zdohadat trocha skor ten Sam???? aaa kripke ma teraz proste totalne dostal.... no a potom ten Sammyho pohlad na deana a ako k nemu prisiel proste to uz bolo na mna privela a potom ten zaber na deanovo oko a ukazka toho, kde je boze chudacik a ako tam krical o pomoc a potom len nabehli titulky a to jeho Sam! no a ja som bola mrtva ohromne sa mi pacili aj tie ich rozhovory.... ako sa tam Sam uz chcel podat tym schopnostiam, ale Dean ho zastavil a povedal, ze je jeho slabinou a ze on je samovo a vsetky tie veci o tom, ako toho demoni vyuzivaju, ze by uz mali prestat robit to, co oni chcu a ist dole ako sa patri, teda v boji... teda nebolo to celkom takto povedane, ale tak nejako, no a ja som z toho bola hotova a aj potom ako sa Bobby spytal Dean, ze kolko halucinacii uz mal a tie ich pohlady do toho akoze tato epka bola totalne uzasna... velmi sa mi pacila a kripkemu musim zlozit poklonu, lebo hoci to nebol sok-sok, pretoze sa tie veci dali ocakavat on ich podal takym sposobom, ze to sok teda bol takze jednoznacne skvela praca, ale za to co nam urobil, ho uz teda nelubim ako mohol Deana takto dodelat??????!!!!!! nechapem ako ho chcu teraz priviest spat a zachranit........... no a to cakanie........ akoze to nemam sancu vydrzat........... akoze je so mnou amen.... tymto ma zabili a ja sa idem teraz este poriadne vyplakat a potom uz len pockam az si po mna pride smrt | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 15:05 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 15:12 | |
| No vidíš, Bookika, možno nemal až také schopnosti a tým jeho vzkriesením sa mu zdvojnásobili alebo čo...mne sa ešte strašne páčilo ako Lilith/Ruby povedala tým hafom: "na neho, chlapci", no ale to, čo potom nasledovalo, sa mi už nepáčilo veru.. a tiež sa musím priznať, že mi ešte trocha chýbal nejaký twist, ktorý by troška viac prezradil..ale Jared, Jensen, Jim a Kattie povedali famózny výkon, fakt, klobúk dole.. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 15:15 | |
| Nevím, co jste tady psali přede mnou... přečtu si to až se trochu uklidním! Bože ten konec! To neplatí!!! Já protestuju!! Popvé jak se ozval ten pes, tak jsem se rozbrečela jako blbá. Pak oni utekli a vypadalo to, že je to dobrý.... a pak se ukáže, že s nimi je tam i Lilith v podobě Ruby!! To ne! Můj křik museli slyšet snad i sousedi! A pak Deanův konec! Takový hnusný, myslela jsem že to bude i můj konec! To přece nejde, to ne!! A jak ta jedna mrcha ještě otevřela ty dveře tomu pekelnému psovi!! Zabít ji fakt málo. Štěstí, že jsem v té chvíli byla od pc tak daleko, jinak by skončil asi fakt na zemi! A to jak potom chtěla zabít i Sammyho, já myslela, že mě raní mrtvice.... naštěstí byl odolný. Měl ji zabít měl!! Proč mu jen musela vyklouznout! A ten konec jsem už fakt ani pořádně nevnímala... Musela jsem se trochu vypsat z pocitů z konce. Až se trochu uklidním, tak tu snad dokážu ještě napsat celkově něco o celé epce. To neplatí!! Já nevydržím až do září!! | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 15:24 | |
| | |
|
| |
Počet príspevkov : 10688 Age : 47 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 15:30 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 15:33 | |
| jasne ja si tiez myslim ze nejaku dolezitu ulohu zohravaa aj dean a ze nie je iba do poctu v pribehu o sammym | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| |
| |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 15:41 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 15:42 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 15:51 | |
| | |
|
| |
bookika Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 15:53 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 15:53 | |
| Mňa skôr napadlo, že to mohlo byť vyvolané tým, čo Sam zažil, resp. videl..ako sa prizeral, ako ho ten hafan zabil...možno toľký príval emócií alebo tak..tiež mi stále vŕta v hlave, ako to, že Dean nezistil skôr, že je to Lilith, veď sám hovoril, že vidí skutočnú tvár démonov a teda vie, kto je posadnutý, čiže musel vidieť iného démona, nie? inak totálne žeriem, ako sa Sam potom pozviecha zo zeme a ona celá dosra.á začne ustupovať, že back off, back off a on s tým jeho výrazom a divnými vlasmi " I dont think so"..to proste nemalo chybu... SNlois: všetkých si nás prekonala, dokonca aj doin.. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 15:54 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 15:57 | |
| | |
|
| |
Pa001 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 192 Age : 31 Bydlisko : Karlovice (Zlín) Nálada : Jak kdy, jak kde. Registration date : 20.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 15:58 | |
| Tak tento díl mě úplně odrovnal, ale ne úplně moc, protože si nehodlám připustit, že by Sam Deana nějak nezachránil. Jinak souhlasím se Sarinkou, že Sam s těma svýma schopnostma hnul po tom jak se musel dívat jak mu ta bitch nechala zabit bráchu. | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 16:11 | |
| | |
|
| |
Janka Nevinná obeť
Počet príspevkov : 39 Age : 40 Nálada : absolutantne skvelááááá :o) Registration date : 26.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 16:12 | |
| ano aj ja suhlasim so Sarinkou...ale mne vrta v hlave aj ten bozk...podla mna tam nebol len tak.....za tym nieco bude...... | |
|
| |
janka410 Winchester
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 16:22 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 16:31 | |
| Mne skôr na konci pridal, že mal taký divný hlas Sam, keď kričal, aby prestala... Janka, no bozkom sa potvrdzujú dohody, ale tam žiadna nebola.. | |
|
| |
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 16:33 | |
|
Naposledy upravil Chrystelle dňa 16.05.08 16:34, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Janka Nevinná obeť
Počet príspevkov : 39 Age : 40 Nálada : absolutantne skvelááááá :o) Registration date : 26.04.2008
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked 16.05.08 16:34 | |
| ved hej, ja viem ze sa bozkom potvrdzuju dohody.....len mi to tam proste nesedi, tod vse....ale ved to je aj tak jedno:) aj tak sa rozuzlenie dozvieme....nie tak skoro ako by sme si priali ale dozvieme:) | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: 03x16 No Rest For Wicked | |
| |
|
| |
| 03x16 No Rest For Wicked | |
|