| Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
|
+39Klenotka lentilka cleo str8tking janicag lenkka Fazulina calla Ellen Lex Kacena222 Ettie sonca12 Faith Zizi SNlois SkreechTina beruss CrazyD sisa41176 sisel Hiro666 SNAdeline Silvia Violet Chrystelle bookika keksiiq wiktoriano Soniq dzajnisko janka410 Sarinka Anwiel dion-fortune evetka LenkaX22 Samabel Pa001 43 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 9:38 | |
| Jensen tam bude určitě, on a Jared sou totální základ seriálu. Eric je génius a určitě už na nás má vymyšlenej zase nějakej šok. Ten lovec mi vrtá hlavou už docela dlouho, chtěla bych se o něm něco dozvědět! | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 9:51 | |
| Mňa včera napadli dve teórie, tá druhá je trocha šialená, ale tak ehm...Je jasné, že potom, čo Lilith vystrela rúčku a Samovi neskrivila ani vlások, si uvedomila, že na neho trošken nemá, tak na to možno pôjde inak a pokúsi sa s ním spolčiť...ponúkne mu, že prepustí Deana a zároveň ho tak aj oživí, no on sa musí pridať na jej stranu...no a tá druhá možnosť...Sam bude totálne v keli z toho a pôjde po Lilith, ktorá sa zúfalá rozhodne posadnúť Deanove telo, pretože si bude vedomá, že tak by jej Sam neublížil a Deanove telo medzitým nebude "hniť"... tak by sa totiž dalo spracovať to časové obdobie...v úvodnom intru v 03x16 na konci dali záber na tú Deanovu nočnú moru, kde sa z neho má stať démon, lenže pochybujem, že za sa niečo také stane a takto by sa z neho na nejakú dobu stal...Dean by tam bol aj nebol...samozrejme, je to len domnienka a ja sama by som to nechcela, skôr to prvé.. | |
|
| |
Anwiel Winchester
Počet príspevkov : 4325 Age : 35 Bydlisko : Praha Nálada : smíšená Registration date : 09.04.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 9:57 | |
| Sarinka: ta první je zajímavá, Lilith se ho teď bude neskutečně bát. Podle mě si teď bude řikat něco jako Když já nemůžu zabít jeho tak musim zařídit aby on nechtěl zabít mě. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| |
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 10:25 | |
| Sarinka: Evil!Sammy ten tam prostě musí bejt! myslim, že populace démonu na zemi závratně klesne! A vsadim se, že na Sama to s tim přivedenim Deana zpátku ta bitch zkusí, otázka je jak velký má Sammy schopnosti a jestli to dokáže sám. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 10:29 | |
| Tak to je dobrá otázka, keďže je podľa všetkého silnejší ako ona a ona to dokáže, tak prečo by to nedokázal on... sa teším, ako bude Sam spoznávať tie svoje schopnosti... jediný, kto ho asi bude držať pri zemi, bude Bobby, teda ak na neho Sam dá, čo asi nie... | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 10:34 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 10:44 | |
| No, oni sa s tým zabíjaním ľudí vôbec nejako nezaťažovali ani v poslednom dieli, ich tam killovali jedna radosť, tak si neviem predstaviť ten masaker, čo nastane.. Ja si myslím, že Sam bude tie schopnosti pred Bobbym tajiť, z vnútra ho navyše bude zožierať bolesť...podľa mňa na to potom Bobby príde a na konci série príde na Johnove slová, že Dean sa ocitne v situcáii, kedy bude musieť Sama zabiť...Kripke tiež vravel, že tam bude veľa bratských momentov, možno niečo ako Dean bude apelovať na Sama a pod...no tak vidíte, ja už mám premyslenú celú ďalšiu sériu.. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 10:49 | |
| | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 10:52 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 10:58 | |
| Ale som, samozrejme, zabudla dodať, že to nespraví a nájde iný spôsob, ako mu pomôcť... no podľa mňa bude čosi takéto vo finále figurovať.. | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 11:09 | |
| Taky bych řekla, že tam něco takovýho bude. Už jenom proto, že Eric je devil a chce nás všechny dostat do blázince. | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 11:18 | |
| no paaani pekne ste to tu rozbehli tak ja sa prihovaram za evil!sama vazne by mohol dostat tie schopnosti a sup sup za Lilith podla mna by to bolo super a to finale no ak by skoncili 4 serku s tym, ze Dean mieri na Sama a trasie sa mu ruka a na to title, tak by som asi akoze ja neviem ako je to mozne, ale nejako som stale v klude po tom finale vobec ma nejako nestresuje, ze este 4 mesiace cakania.... ved tak ide leto, koniec roka, no mam ine starosti takze akosi ma toto este netrapi.... ale tak rozhodne sa uz neviem 4 serky dockat to s deanovym telom mi vrta hlavou zeby ho lilith posadla, tak to asi nie... ale mozno ak by sa im ho podarilo hned vratit, tak by sa tie jeho rany zacelili... ved tak aj Sama ked vratili, tak mu vyliecili tu ranu, nie? ja sa uz ale veskerych teorii vzdavam a pockam si na spoiler, lebo takto tu mame milion pat moznosti na to, ako sa Dean vrati spat a jedna je blbsia ako druha nas devil vymysli aj tak taky sposob, ze nam z neho padne sanka ja len dufam, ze Deana vratia hned v prvej epke 4 serky, lebo ak nie proste musia ho uz v prvom diely | |
|
| |
Anwiel Winchester
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 11:35 | |
| - citácia :
- no ak by skoncili 4 serku s tym, ze Dean mieri na Sama a trasie sa mu ruka a na to title
NE! To bych nerozdejchala už vůbec hlavně, když nevim, jak velká bude pauza mezi čtvrtou a pátou sérií! | |
|
| |
Pa001 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 192 Age : 31 Bydlisko : Karlovice (Zlín) Nálada : Jak kdy, jak kde. Registration date : 20.04.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 11:52 | |
| Tamta teorie s tím, že by se Sam nějak dohodnul s Lilith, že on ji nezabije a ona oživí Deana je rozhodně lepší než ty hovadiny, co mě zatím napadly. Byla bych pro, protože by se tam mohl objevit evil Sam a to by znamenalo dobré bratrské momenty a pro ty bych byla taky. A pokud de o to kdo bude hrát Ruby, tak proč by to nemohla byt furt Katie Cassidy (nebo jak se to píše), dyť se tam normálně stává, že démoni posednou mrtvé tělo-teda pokud už nebude rozložené, ale jak tu už kdosi psal, tak není jisté kde vlastně je-o peklu Lilith přímo nemluvila. | |
|
| |
wiktoriano Winchester
Počet príspevkov : 2781 Age : 35 Bydlisko : No niekde Nálada : Nemám na nič čas čo je zaujímavé kedže celé dni nič nerobim... Registration date : 05.04.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 13:11 | |
| ja sa vrátim k tej teorii čo tu už odznela. že by Lilith posadla Daenovo telo aby jej Sam neublížil. ale mne to nedáva zmysel ako by ho mohla posadnúť ved si spomente na 3x12 a na to tetovanie toby jej v to malo zabrániť alebo nie? inak tie ostatné teorie sú celkom zaujímavé škoda že ja som nevymyslela zatiaľ žiadnu | |
|
| |
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 13:20 | |
| Teď mě napadlo, že vlastně jediný fakt, z kterého bychom mohli vycházet je, že eric říkal, že to bude více o vztahu mezi bratry ... to by mě zajímalo, jaké škraloupy se mezi nimi vylíhnou a jak moc bude Dean ovlivněný tím pobytem v pekle. :cry: A vy jako myslíte, že to, co mu řekl John o tom, že bude možná muset Sama zabít by mohlo být stále propíráno i v další sezóně,... To by totiž znamenalo, že ta Samova smrt ho nijak nepoznamenala a že už to měl v sobě od malička... ale taky by to znamenalo, že už tak byl mocnější než YED... sakra, to je divný | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 13:28 | |
| k těm škraloupům (ty jsem teda vždycky nesnášela ) no ale pořád čekám, že se dozvíme, proč deanovy oči taky krvácely v Bloody Mary a to by mohlo být podle mě jedno z témat 4 sérky. u sama to už víme-ale u deana pořád nic, tak třeba to nebude jen o tajemství Mary Winchester, ale taky o tom deanově... a možná má deanovo tajemství spojitost s mary, ale to už by zas bylo na jinou debatku... jen mě hrozně štve to, že prakticky není čeho se moc chytit | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 13:45 | |
| | |
|
| |
Pa001 Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 192 Age : 31 Bydlisko : Karlovice (Zlín) Nálada : Jak kdy, jak kde. Registration date : 20.04.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 13:57 | |
| Už sem taky zvědavá na ty tajemství. Myslím, že to Maryino by mohlo byt nějak propojený s tím Deanovím a zároveň by musel jít s pravdou ven aj Sam-jako, že by to dali všechno jedním vrzem . wiktoriano: S tím Deanovím tetováním by to asi nebyl až zas takový problém-podle toho jak byl v 3x16 dodrápaný, tak si nemyslím, že by se vyhlo nějaké újmě. | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
Počet príspevkov : 206 Age : 36 Bydlisko : Ostrava Registration date : 02.05.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 14:09 | |
| a tak mě napadlo - to sammyho tajemství u Bloody Mary už ale víme, ne? že deanovi neřekl o těch vizích nebo snech, kde měl Jessicu... nebo ee? já už jsem z toho všeho totálně zmatená lidi já bych se vsadila, že jsme stejně s těma našima teoriema úplně vedle a eric zase vymyslí něco, co by nikoho ani ve snu nenapadlo. teda doufám, že tomá setsakramentsky promakané, jinak nevím nevím. | |
|
| |
Pa001 Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 14:22 | |
| evetka: Já myslela jako Samovo tajemství to, že ví, že se jejich máti znala s YEDem a tu věc s tou krví. To proč mu tekla krev z očí v Bloody Mary víme prakticky už od Bloody Mary. | |
|
| |
evetka Lovec v plienkach
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 14:50 | |
| Pa001: no říkala jsem si, jestli mi tam něco uniklo (což by bylo dost možné). a v tom případě taky doufám, že nám už konečnš na většinu těch tajemství hodlají odpovědět, třeba proč taky všichni kolem mary umřeli atd. já už jen čekám, že se to zvrhne v to, že sam nakonec bude YEDův syn (a ti ostatní, co zabil, by taky byly jeho děti ) anebo mary může být YEDova sestra... to víte, sledování telenovel se na mě muselo nějak podepsat | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 18:31 | |
| Ale veď to, že jeho mama poznala YEDa a démon mu nakvapkal do úst krv Sam nevedel..odkiaľ aj..dozvedel sa to až v 02x21, keď mu to démon ukázal...to jeho tajomstvo vtedy boli tie vízie o Jessice...čo sa týka Deanovho, tak to musí byť niečo, čo súvisí s niečou smrťou, takže možno vie o Mary, resp. o tej noci viac, než povedal.. | |
|
| |
Soniq Winchester
Počet príspevkov : 2126 Age : 30 Nálada : :) Registration date : 24.03.2008
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze 18.05.08 19:03 | |
| Sarinka áno to je fakt dobré možno vážne niečo zatajil alebo tak ....ale Eric to je macher takže ja mu plno dôverujem on to má všetko premyslené určite ešte sa budeme diviť čo sa v našom seriály bude diať | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
| |
|
| |
| Co očekávat ve 4. sezóně? - diskuze | |
|