Na začiatok menší zoznam obetí, lebo v tejto epke sa to vyskytovalo mrtvolkami viacej, ako obyčajne
1. Obeť - Jim, zomrel udusením sa v aute
2. Obeť - Roger, zomrel useknutím hlavy pomocou okna
3. Skoro-obeť - Alica, mala zomrieť prepichnutím oka nožom
4. Skoro-obeť - Dean, mal zomrieť výstrelom do hlavy
5. Vrah-obeť - Max, zastrelil sa pomocou svojich schopností
Začiatok tejto epky bol zaujímavý, ešte zaujímavejšie však bol záber Samovej tváričky tak krásne z blízka a následne Deanov face, keď ho Sam zobudil kvôli svojej vízii
(mno, popravde mi napadli všelijaké postranné myšlienky
lebo táto jeho póza jednoducho nabáda k takýmto "ehm ehm" myšlienkam
)
Bolo to naozaj zaujímavé sledovať, ako Sam dostáva pravdivé vízie len pár hodín pred tým, ako sa skutočne stanú
Čo ma najviac dostalo bolo to, keď sa brothers objavili pri dverách ako kňazi, no to bola moja smrť
Niečo takéto moho napadnúť len Deana
a potom, ako sa tam Dean napchával tými jednohubkami
Alebo ako sa Sam popálil na tom horúcom hrnčeku
Krásne boli aj rozhovory brothers, keď chudák Sam sa stále porovnával s tým Maxom, bolo mi ho vážne ľúto
Max mi prišiel ako naozaj nervovo labilný človek, avšak po tom, čo vše zažil, sa mu ani nečudujem. Ešte dobre, že sa mu chcelo rozprávať po Samyho prosbách, lebo inka by to tam všetko povraždil ai na mieste. Jednoducho "puppy eyes" boli v akcii a zachránili Deanovi život.
Celá eoka bola naviac zameraná na mladšieho Winchestera, scéna, kde Dean objíma na ulici okolo pliec brata, ktorý práve chytil ďalšiu výziu, to bolo pre mňa
Aj keď to nebolo objatie v tom pravom slovazmysle, ale bolo to krásne
Dean na konci s tou lyžičkou a následným výrokom, že by mali ísť do Vega a tam využiť Samove schopnosti, no teda
Ale smiech ma razom prešiel v posledných sekundách epky, keď bol záber na Deanovu tvár a vtedy som si povedala, Aha, ale jeho to dosť trápi....Razom som bola v stave
Aj keď o Samových schopnostiach sa hovorilo v epke 1x09, tuto sa to rozobralo viac, prenejšie z tej psychickej tránky a možnej vízie toho, či sa ničo podobné stane aj Samovi (našťastie ho Dean usitil, že dokým je ON pri ňom, nič také sa mu nestane - moja hearthbreak scénka
)
Tak, to by bolo k "stručnému opisu" asi vše a z možností, ktoré som uviedla v ankete, by som si vybrala č. 3 je to o niečo "humánnejšie" ovládnutie boys ako vo variante č. 2