| Jaký dopadne konec třetí série? | |
|
+8Silvia SNlois bookika Madlen dion-fortune janka410 Sarinka Samabel 12 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Samabel Pekelný moderátor
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Jaký dopadne konec třetí série? 07.12.07 16:35 | |
| Nedalo mi to. Každý z vás, kdo má nějaký nápad, myšlenku, přání, jak by podle něho mohla třetí infarktová( infarktově napínavá je 100%) dopadnou, nechť se s ostatními podělí o své tejtemnější obavy Jo tak napadla mě jedna teorie - šílená a doufám, že to tak nebude, ale prostě jí mám v hlavě......ještě jednou upozorňuju, je to jen jen jen teorie: - Kdyby Dean náhodou (skutečně krajní možnost) umřel, tak Sam by přesvědčil démony, že bude bojovat za jejich...došlo by mu, že mu nic jiného nezbývá a stal by se z něj evil Sam....... stranu a tím pádem by měl možnost přístupu do pekla a tam by se mohl dostat k Deanovi(jeho duši nebo jak by to bylo) a mohl by ho tak nějakým způsobem zachránit, i když Dean by si asi "užil" dost toho všeho hroznýho a dostal by od jiných démonů, kteří jsou na něj naštvaný do těla a mučednicky by tam trpěl . A Sam (na druhé straně barikády by hledal, kde v peklu je Dean a snažil by se ho odtamtud dostat. Prosím, neukamenujte mě za to. Mám ještě spousty dalších a optimističtějších nápadů....Dean do žádnýho pekla nepude, démonům to natřou a tak. ale přiznejme si to, ty černé myšlenky v našich hlavách vyvrtávají pořádné díry. Ještě nějaké své návrhy připíšu, ale nejdřív bych chtěla dát prostor zas někomu dalšímu
Naposledy upravil dňa 03.02.08 19:23, celkom upravené 3 krát. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 07.12.07 17:31 | |
| Ja mám o konci tretej série už dlho vytvorenú akúsi predstavu. Myslím si, že Dean pôjde do pekla, resp. sa tam bude chystať a Sam sa obetuje, aby sa tak nestalo. Podľa mňa je Ruby niečo ako spínač, aby v ňom vyvolala aj tú zlú stránku, ktorú ma v sebe ukrytú. Kripke sám povedal, že sa dozvieme, myslím v štvrtej sérii alebo kedy, na akú stranu sa Sam prikloní, a preto ma to viac prikláňa k tej myšlienke, že sa stane novým "vodcom" zla, aby Dean nemusel ísť do pekla. A to je podľa mňa tá "pomoc", o ktorej Ruby Samovi hovorila. Teraz mu to ešte nemôže povedať, pretože nie je pripravený a pokúšal by sa vycúvať. Ona chce byť snáď potom po jeho boku alebo čo. Všimli ste si, ako na neho chvíľu na konci 03x04 zazerala, hneď potom, ako dopovedala tú vetu o tom, že je padlý anjel? Možno sa jej protiví, že mu pomáha, ale nič iné jej nezostáva. Jaj a ešte ma tak napadá, že Deanovi v 03x09 možno pomôže z toho dôvodu, že kedy Dean zomrel, Sam by nemal dôvod na to, aby prešiel na stranu zla. No a štvrtá séria bude o tom, ako sa Dean pokúša Sama zachrániť a zviesť ho zo zlých chodníčkov. Strašne dúfam, že sa to stane. Evil!Sammy je úplne super... Stále mi však nejde do hlavy, odkiaľ Mary démona poznala, ale keďže sa mu v 01x09 ospravedlňovala, som si istá, že to má celé na svedomí... Toť môj skromný názor. Ruby a jej výraz predtým: - kód:
-
http://www.shai-bitch.com/spn/displayimage.php?album=57&pos=1331 A jej výraz potom, dosť zmena: - kód:
-
http://www.shai-bitch.com/spn/displayimage.php?album=57&pos=1332 | |
|
| |
Počet príspevkov : 10070 Age : 34 Bydlisko : Praha Nálada : Travel and explore!!! Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 07.12.07 17:58 | |
| týýjo, ty to máš ale promyšlený zajímavý....akorát se mi tam prostě nelíbí myšlenka, že by se Sam obětoval.... druhá řada tak končila...... tak třetí by neměla...spíš bych to viděla tak, že jasně, Sammy se bude pokoušet Deana zachránit, ale to že by se stal evil to bych viděla spíš tak, že Dean se už prostě dostal do pekla a Sam, protože se prostě nemlže smířit s myšlenkou, že by zůstal sám, tak by přemýšlel, smutněl, přemýšlel a vymyslel by, že jediné co mu zbývá je vysvobodit Deana pekla a tak by se teda rozhodl pro temnou stranu síly ale vůbec .... z toho co říkal Kripke v tom posledním rozhovoru víme, že Dean si uvědomí, že nechce umřít (teda my víme, že nechce umřít, ale teď se ješt snaží dělat, že mu to je jedno-hlavně, že Sammy bude v pohodě) a když si teda uvědomí, že zoufale nechce umřít, tak jak se změní jeho smýšlení o tom, protože my víme, že démonka jasně řekla, že pokud se o něco pokusí, tak Sam letí pod kytky a Dean má stejně smůlu. ???????????????????? Tohle mi prostě pořád vrtá hlavou. myslíte, že se vůči Samovi začne chovat jinak, když se budou bavit o tomhle tématu????? protože plánovat zádnou záchranou misi prostě nemůžou, to je nereálný :pale: | |
|
| |
janka410 Winchester
Počet príspevkov : 5348 Age : 54 Bydlisko : Morava Nálada : Skvělá Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 07.12.07 18:12 | |
| Teda vaše teorie přivedou pod kytky asi brzo mě :pale: No je pravda,že mě teda napadlo něco podobného. Já si totiž taky myslím,jestli prostě Sam nenastoupí opravdu jako vůdce, ale s tou podmínkou,že Dean bude zachráněn a zbaví ho té dohody No a ta 4 série by potom opravdu byla o tom,že se Dean bude snažit Sammyho zachránit a vrátit ho zase zpět na tu správnou stranu Ale je pravda, že jsem strašně zvědavá jak to Dean bude chtít udělat aby se zachránil - no a přitom Sam zůstal na živu A ta Ruby mě tam teda vrtá hlavou | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 07.12.07 22:13 | |
| tak aj ja mam teorie. akoze jednou z nich je ta o ktorej sa tu uz hovori, ze sam sa stane vodcom a zachrani deana, ale mne tiez napadlo, ze dean by siel do pekla a sam by sa ho pokusil zachranit tym, ze by otvoril branu pekla opat na to aby ho zachranil a potom by pouzil daaku riekanku alebo co na to aby sa jeho dusa vratila do tela, a preto, ze v podstate splnil podmienky dohody a odisiel do pekla, by im demonka nemohla nic vycitat, ale to je totalne sialene a vobec si nemyslim, ze sa to stane. podla mna to bude presne ako hovorite. sam sa rozhodne pridat na stranu zla, aby mohol zachranit deana a pod. ale to s tou rubi neviem neviem. ta mi proste stale vrta hlave a netrufam si povedat, co sa z nej vykluje. | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
Počet príspevkov : 7654 Age : 36 Bydlisko : Cardiff, UK Nálada : Sherlocked Registration date : 29.11.2007
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 08.12.07 0:17 | |
| Samabel: ja si myslím, že už mu tak nebude odporovať a tváriť sa, že mu to je jedno. Možno mu dá jasne najavo, že nechce zomrieť. No má to však chlapec riadne ťažké, keďže nemôže sám nič urobiť, aby Sam nezomrel... dion-fortune: Myslíš, že by Dean opäť riskoval otvorenie brány? Pretože by sa tade opäť dostalo niekoľko démonov von... | |
|
| |
dion-fortune Winchester
Počet príspevkov : 12342 Age : 33 Bydlisko : saphire ocean :) Nálada : k-popovská :D Registration date : 01.12.2007
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 08.12.07 0:23 | |
| dean to si nemyslim, ale sam mozno a to mi len tak napadlo ako jedna z moznosti-navyse aj keby ti demoni utiekli, ak by sa Sam rozhodol byt ich vodcom v podstate by mu to vyhovovalo...no ale tak neviem a co sa deana tyka tak podla mna sa stale bude pred samom drzat, len mu mozno prestane odporovat a prizna, ze sa boji, ale urcite mu stale bude chciet zabranit v pokusoch zachranit ho, ved tak samovu smrt, by neriskoval za nic. | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 15.12.07 22:58 | |
| Na tím, jak to vše dopadne jsem už taky přemýšlela několikrát... A jako nic určitýho nemám, jen si myslím, že Dean nakonec do toho pekla dostane Protože už tolikrát vyvázl životem a začíná to u něj být nějaká rutina. A Sammy se ho bude snažit dostat ven. Postava Ruby je mi v tomto ohledu ještě dost nejasná... proč Sammymu pomáhá, určitě to dělá za nějakým účelem.... Jsem prostě zvědavá!!! | |
|
| |
bookika Winchester
Počet príspevkov : 1748 Age : 31 Bydlisko : Košice Registration date : 05.12.2007
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 16.12.07 9:38 | |
| Neviem preco ale ja sa nedokazem ubranit pocitu ze deana nakoniec zachrani bela. A keby sa sam stal bola by som zvedava akoby to dopadlo. Pretoze sam by asi nezostal s deanom a ten by potom musel byt sam. Stale sa mi do toho pletie ta bela.... Inac vsimli ste si niekto ten jej vyraz v 3x6 ked jej povedali motiv ducha? ostala uplne prekvapena akoby ani nevedela ze niekoho zabila. Strasne ma zaujima koho naozaj aj ked mozno neumyselne zabila.Zeby svojich rodicov? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 19.12.07 7:01 | |
| ja som tiez rozmyslala co do toho neapoja aj belu, ale si myslim, ze ak deanovi niekto pomoze von z dohody tak to bude asi rubi a nie bela aj ked aj ta tam mozno zohra nejaku tu ulohu. ja som tiez premyslala nad tym koho zabila a mozno to bude mat nieco spolocne s tym preco je taka aka je-mozno byvaly priatel? alebo sa to stalo ked bola este mala daako v sebaobrane pred niekym z rodiny alebo tak, no moment ten priatel asi nie lebo to musi mat spojitost s rodinou vsak? ach no neviem | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 19.12.07 15:06 | |
| To s tým zabitím nemusela byť tak úplne jej vina, možno to bola nehoda alebo tak, neviem, nezdá sa mi, že by bola schopná niekoho úmyselne zabiť... | |
|
| |
Madlen Winchester
Počet príspevkov : 2053 Age : 33 Bydlisko : Nový Jičín Nálada : :) Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 19.12.07 21:46 | |
| Bela vypadá, že je schopná všecho, ale jen pokud jde o peníze. Loupeže, podvody a tak, to mi na ni sedí, ale vražda?? | |
|
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 19.12.07 22:38 | |
| no mozno to bolo nevyhnute alebo kvoli dedicstvu? no mne vrta hlavou preco im povedala ze by to nepochopili? ze to nikto nechapal? hmm to bude podla mna za tym viac | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 20.12.07 20:43 | |
| Keby to nepochopili, tak to asi nebolo kvôli dedičstvu. Možno zločin z vášne, alebo nevyhnutná likvidácia..fakt neviem, nesedí mi na ňu, že by úmyselne zabila... | |
|
| |
| |
| |
dion-fortune Winchester
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 20.12.07 21:55 | |
| no to mas asi pravdu ze len z dobrej vole to neurobi, ale ktovie? hmm no podla mna to myslela inak ked hovorila o nepochopeni-tak nejak tajomne-to ci si ty napisala sarinka by sedelo na to preco by to chalani nepochopili ale preco nikto????????no mne na tom skratka nieco nesedi | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 20.01.08 14:44 | |
| Tak mi to nedá, ale musím to dať aj sem, proste z toho nemôžem..Samove schopnosti by sa mali na konci série vrátiť, ale oveľa "nadupanejšie" a podľa Jareda až na desivej úrovni.. Mám taký silný dojem, že to bude mať niečo s tou Deanovou dohodou..stále mi vŕtalo v hlave, prečo ho ten démon považuje za hrozbu, keď sa doteraz nijako neprejavil, ej bisťu, to bude...showtime... Samozrejme, ak ten štrajk neskončí, tak to bude jedine samovražda.. | |
|
| |
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 20.01.08 14:57 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 20.01.08 15:08 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 20.01.08 15:12 | |
| Ja mám už dlhšie takú predstavu, že Sam Deana zachráni jedine tak, že prejde na dark side a dostatočne si to kompenzujem v poviedke, i keď tam by neurobili to, čo sa ja chystám.. Vždy je úplne super, keď jedna z hlavných postáv prejde na chvíľu na opačnú stranu, aj v Charmed sa mi to u Phoebe páčilo.. Čo myslíte, aké schopnosti ešte Sam bude mať, zrejme bude môcť ovládať démonov ako Ava, možno aj tu telekinézu bude mať, no vôbec neviem, čo si predstaviť pod pojmom "desivá úroveň".. | |
|
| |
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 20.01.08 15:16 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 20.01.08 15:20 | |
| | |
|
| |
SNlois Winchester
Počet príspevkov : 3035 Age : 32 Bydlisko : Jablonec nad Nisou Nálada : po každe epizodě na Bohnice a tady na foru na prášky na uklidnění...:D Registration date : 11.12.2007
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 20.01.08 15:24 | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? 20.01.08 15:27 | |
| | |
|
| |
Sarinka Diabolský admin
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Jaký dopadne konec třetí série? | |
| |
|
| |
| Jaký dopadne konec třetí série? | |
|